4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
pai n-ai vazut ca are doua seriale simultan,o incurcau cand facea spagatul intre platourile de filmarenarcisa a scris: Sau are un șoarece în pijamale. Și-n poza de mai sus cred că a uitat să-și pună chiloții.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:
pai n-ai vazut ca are doua seriale simultan,o incurcau cand facea spagatul intre platourile de filmare
E cu un picior într-un serial și cu altul în alt serial. Iar între și-a lăsat loc pentru un ..... film artistic.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
E cu un picior într-un serial și cu altul în alt serial. Iar între și-a lăsat loc pentru un ..... film artistic.
Pai cred ca de asta a si uitat sa-si puna chilotii.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
speram sa nu fie vizionat filmul doar de bietul Marmelad ca ne-am luat adio de la serial!narcisa a scris:
mita baston- vip
da,ca era imaginea neclaraiulianagl a scris:
mita baston- vip
mita baston a scris:
da,ca era imaginea neclara
Eu inca n-am vazut pozele dar comentez si eu la ce spune-ti voi ca sa ma aflu in treaba.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Am mărit poza cât de tare am putut și am cerut și părerea experților . Încă nu m-am lămurit, poate cu ochiul motanei se vede mai clar.iulianagl a scris:
narcisa- vip
se vede direct prin decolteu da ochiul motanei are "pixelul albastru"si dezvaluie tooooot ce este necesar.sa-i fie ei bine!narcisa a scris:Am mărit poza cât de tare am putut și am cerut și părerea experților . Încă nu m-am lămurit, poate cu ochiul motanei se vede mai clar.
mita baston- vip
nuuu,daca purta oarece indispensabili,nu se mai facea "filmul artistic",era "voalat de panza budigailoriulianagl a scris:
Eu inca n-am vazut pozele dar comentez si eu la ce spune-ti voi ca sa ma aflu in treaba.
mita baston- vip
E prea urâtă după părerea mea, îmi părea rău că pleacă Tanu dar acum mi-a stârnit curiozitatea să o văd în acțiune. Și cu rochiile pe care va trebui să le poarte, trebuie să fie un taifun foarte puternic să-i descopere ........ potențialul artistic.mita baston a scris:
speram sa nu fie vizionat filmul doar de bietul Marmelad ca ne-am luat adio de la serial!
narcisa- vip
Vorbim de poza în care ai spus tu că e tunată.iulianagl a scris:
narcisa- vip
pai la astia in India e cu musonul,poate vine vreunul si o rezolva pe Motana nr.2 dar stai mai,ca bietul Jeleu nu asta cauta la o femeie,ce rele suntemnarcisa a scris: E prea urâtă după părerea mea, îmi părea rău că pleacă Tanu dar acum mi-a stârnit curiozitatea să o văd în acțiune. Și cu rochiile pe care va trebui să le poarte, trebuie să fie un taifun foarte puternic să-i descopere ........ potențialul artistic.
mita baston- vip
Poate îi fixează producătorul ochiul cu pixel între ...... cele două seriale.mita baston a scris:
se vede direct prin decolteu da ochiul motanei are "pixelul albastru"si dezvaluie tooooot ce este necesar.sa-i fie ei bine!
narcisa- vip
narcisa a scris: Poate îi fixează producătorul ochiul cu pixel între ...... cele două seriale.
la noi e producatoare,cred ca o sa-i dea centura de castitate si o sa arunce cheia,pana se termina filmarile
auzi,ochi cu pixel,cel mai tare!
mita baston- vip
Eu nu m-am lămurit ce caută Asad la o femeie, de fapt nici nu mi-am dat seama dacă el e interesat de o femeie.mita baston a scris:
pai la astia in India e cu musonul,poate vine vreunul si o rezolva pe Motana nr.2 dar stai mai,ca bietul Jeleu nu asta cauta la o femeie,ce rele suntem
narcisa- vip
mita baston a scris:
daaa,cica inlocuieste actritele din doua seriale! are potential
Buna! Buna la toata lumea!
Cred ca are "sponsor" bun....O impinge cineva peste tot....Vrea faima cu orice pret....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
biserica si bucataria primeaza restul ai dreptate, nu prea ne-am lamurit,dar in secventa cu dansul din ploaie era destul de sugestivnarcisa a scris: Eu nu m-am lămurit ce caută Asad la o femeie, de fapt nici nu mi-am dat seama dacă el e interesat de o femeie.
mita baston- vip
Buna! lasa ca o tocam noi acum,de i se iatiberici a scris:
Cred ca are "sponsor" bun....O impinge cineva peste tot....Vrea faima cu orice pret....
mita baston- vip
La ce secetă de scene romantice e în filmul ăsta, mă îndoiesc că Gul are vreun sex. Probabil se dă după vreme, cât ține musonul de iarnă cu seceta nu vedem nici scene romantice.mita baston a scris:
la noi e producatoare,cred ca o sa-i dea centura de castitate si o sa arunce cheia,pana se termina filmarile
auzi,ochi cu pixel,cel mai tare!
narcisa- vip
narcisa a scris:La ce secetă de scene romantice e în filmul ăsta, mă îndoiesc că Gul are vreun sex. Probabil se dă după vreme, cât ține musonul de iarnă cu seceta nu vedem nici scene romantice.
sa o anuntam ca la noi e primavara,in calendar,ca afaraa.... si musonul de vara,auzi ca poate aduce catastrofe naturale,ne-o mai asteptand si altceva in afara de Motana si Razya
dar chiar or intoarce-o pe Zoya in Americi,sa plangem si noi cu Asad la aeroport??
mita baston- vip
Da, a fost, dar și câte secvențe cu potențial romantic au ratat, cred că în Geet și Iss, Gul era vioara a doua.mita baston a scris:
biserica si bucataria primeaza restul ai dreptate, nu prea ne-am lamurit,dar in secventa cu dansul din ploaie era destul de sugestiv
narcisa- vip
Bună Tibi. Probabil e adepta zicalei, un șut în fund, un pas înainte.tiberici a scris:
narcisa- vip
Eu sunt abia la 108, tocmai ce-am ratat secvența cu dușul în baie, ce-mi imaginam eu și ce mi-au arătat ei. Nu știu noutățile.mita baston a scris:
sa o anuntam ca la noi e primavara,in calendar,ca afaraa.... si musonul de vara,auzi ca poate aduce catastrofe naturale,ne-o mai asteptand si altceva in afara de Motana si Razya
dar chiar or intoarce-o pe Zoya in Americi,sa plangem si noi cu Asad la aeroport??
narcisa- vip
scuze! am disparut ca magarul in ceata! e un articol,in care ni se anunta ca Zoya se intoarce acasa,dar,ba se razgandeste,ba o opreste Asad!narcisa a scris:Eu sunt abia la 108, tocmai ce-am ratat secvența cu dușul în baie, ce-mi imaginam eu și ce mi-au arătat ei. Nu știu noutățile.
mita baston- vip
mie imi place Zoya cea noua,mai certareata,decat cea plangacioasa,ce suspina pe sub fata de masa sa o bage Asad in seama! mi-a placut rau aia cu baia situata in desert
mita baston- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!