4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
mai ,dar ce fata a facut bietul Asad,cand a pomenit Zoya de intorsul la NY! taman cand era sa o tina si el de mana
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Fetelor oare este pe bune retingul asta...
http://www.desitvbox.com/dtb-shows-rankings-24th-mar-2013-to-30th-mar-2013/
http://www.desitvbox.com/dtb-shows-rankings-24th-mar-2013-to-30th-mar-2013/
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Gasisem un articol ca Zoya iar e pusă între viața si moarte de Tanu si se pare ca Mamu o salvează.mita baston a scris:
nu cred ca a aflat de"bunavoie",cred ca a fost o facatura de-a lui tanu si a razyei,ca prea se convorbeau la telefon
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
asteptam! azi a fost prea trist episodul a inceput bine cu tortusorul,dar s-a terminat.....iulianagl a scris:Gasisem un articol ca Zoya iar e pusă între viața si moarte de Tanu si se pare ca Mamu o salvează.
si nici maine nu vad vreo indreptare a situatiei! dar mi-a placut cum a ramas Asad socat de ideea ca Zoya sa plece!
mita baston- vip
mama mia! ce bine arata Mr.Grumpy in camasa aia albastra cupidon
mita baston- vip
cred ca tampitele malefice,i-au pacalit pe fiecare pe rand:pe Zoya ca i-a murit tatal ,si pe Kojak,ca ala e mormantul fiicei. prea s-au intalnit la acelasi cimitir! acum sa vedem ce i-a spus cel cu poza lui Asad,de ce oare au taiat sonorul?
mita baston- vip
mita baston a scris:cred ca tampitele malefice,i-au pacalit pe fiecare pe rand:pe Zoya ca i-a murit tatal ,si pe Kojak,ca ala e mormantul fiicei. prea s-au intalnit la acelasi cimitir! acum sa vedem ce i-a spus cel cu poza lui Asad,de ce oare au taiat sonorul?
Pai tu ce crezi ca e adevarat.E planul lor.
iulianagl- moderator
mai ce ne-a "lucrat" madama cu promo-urile alea false,cum se intalnea Zoya cu tatal ei in usa lui Asad,si acum schimba macazul,drept la cimitir daca Asad a mintit-o,stiind ca tatal ei traieste, chiar daca a vrut sa o protejeze de clanul de asasini al Razyei,nu-l vad prea bine !
mita baston- vip
mita baston a scris:mai ce ne-a "lucrat" madama cu promo-urile alea false,cum se intalnea Zoya cu tatal ei in usa lui Asad,si acum schimba macazul,drept la cimitir daca Asad a mintit-o,stiind ca tatal ei traieste, chiar daca a vrut sa o protejeze de clanul de asasini al Razyei,nu-l vad prea bine !
Eu cred ca o sa fie si acele promo dar nu asa curand.
iulianagl- moderator
But will she live long enough to share a moment with her dad – that remains to be seen
de la Andreea,citat
pai adica vrea sa o sinucida tigresa,definitiv??asa de rea este?? mai este si insarcinata
s-ar pute sa fie promo acela,ca vad ca asta este articolul de care ziceai mai devreme,cum ca o salveaza tatal ei.poate asa ajunge la Asad acasa!
de la Andreea,citat
pai adica vrea sa o sinucida tigresa,definitiv??asa de rea este?? mai este si insarcinata
s-ar pute sa fie promo acela,ca vad ca asta este articolul de care ziceai mai devreme,cum ca o salveaza tatal ei.poate asa ajunge la Asad acasa!
mita baston- vip
mita baston a scris:But will she live long enough to share a moment with her dad – that remains to be seen
de la Andreea,citat
Sa vedem acum cine o va salva Siddiqui sau Asad.
iulianagl- moderator
Vad ca se intampla multe pe aici, eu daca imi caut prin videoclipuri si incerc sa le sortez nu am vazut nimic. Interesant, vad ca incep lucrurile sa ia o intorsura cat de cat evidenta
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
mayya54 a scris:Vad ca se intampla multe pe aici, eu daca imi caut prin videoclipuri si incerc sa le sortez nu am vazut nimic. Interesant, vad ca incep lucrurile sa ia o intorsura cat de cat evidenta
Sa vedem incotro o duce vantul pe madam.
iulianagl- moderator
poate Ayan,si uite asa se marita cu eliulianagl a scris:
Sa vedem acum cine o va salva Siddiqui sau Asad.
mita baston- vip
imi pare rau de munca ta pe yt nimic,nimic ,n-a mai ramasmayya54 a scris:Vad ca se intampla multe pe aici, eu daca imi caut prin videoclipuri si incerc sa le sortez nu am vazut nimic. Interesant, vad ca incep lucrurile sa ia o intorsura cat de cat evidenta
mita baston- vip
a jucat bine Karan asta seara! mi-a placut tare mult cum isi inghitea el vorbele in masina,cand Zoya era exuberanta,si el nu stia cum sa-i spuna adevaruliulianagl a scris:
Sa vedem incotro o duce vantul pe madam.
mita baston- vip
mita baston a scris:
imi pare rau de munca ta pe yt nimic,nimic ,n-a mai ramas
Ma asteptam la asta, m-a avertizat si Alex, dar pana sa actionez am ramas fara. O sa mai incarc serialul stiintifico fantastic a lui Vivian Dsena pe cont facut Zoya Farooqui asa in ciuda celor de la zeetv.
mayya54- vip
mita baston a scris:
a jucat bine Karan asta seara! mi-a placut tare mult cum isi inghitea el vorbele in masina,cand Zoya era exuberanta,si el nu stia cum sa-i spuna adevarul
Karan orice ar fi joaca joaca "bini di tat".
iulianagl- moderator
Sincer la un moment dat am crezut ca e o farsa de 1 aprilie cu contul meu pe youtube
mayya54- vip
daca iti faci alt cont trimite-mi si mie porumbelul calator,te rog ,sa stiu unde sa te gasescmayya54 a scris:
Ma asteptam la asta, m-a avertizat si Alex, dar pana sa actionez am ramas fara. O sa mai incarc serialul stiintifico fantastic a lui Vivian Dsena pe cont facut Zoya Farooqui asa in ciuda celor de la zeetv.
mita baston- vip
daaa mi-a placut cum zambea cand i-a oferit Zoyei prajituricaiulianagl a scris:
mita baston- vip
iulianagl a scris:
Asa e Iuli, sunt de acord cu tine e nemaipomenit si frumusel
mayya54- vip
de asa farse sa aiba ei parte! idiotii!!!mayya54 a scris:Sincer la un moment dat am crezut ca e o farsa de 1 aprilie cu contul meu pe youtube
mita baston- vip
mayya54 a scris:
Asa e Iuli, sunt de acord cu tine e nemaipomenit si frumusel
Mi-ar placea ca madam sa-i dea si scene sa-si arate latura vesela ca ii iese super sau sa danseze nici nu mi-a venit sa cred ca de Holi nu a dansat.
iulianagl- moderator
mita baston a scris:
daca iti faci alt cont trimite-mi si mie porumbelul calator,te rog ,sa stiu unde sa te gasesc
Zoya Farooqui, ti-as da link dar nu stiu daca am voie, sa-mi zica Iuliana daca da ti-l trimit, oricum nu mai postez QH acolo, il pun dincolo la mine la mayya54
mayya54- vip
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!