4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
if you give this in visa office, then you will get visa. After that, at least you won’t have an excuse of visa to leave.. and it will be upto you whether you want to stay or leave.
mai ce-i place sa fuga de raspundere
si Zoya trebuia sa-l mai perpeleasca putin,dupa ce i-a tot zis ,ca el n-a vrut-o in casa/viata lui,acum,hop,ce bucurie,ca i-a dat motiv sa ramana
mai ce-i place sa fuga de raspundere
si Zoya trebuia sa-l mai perpeleasca putin,dupa ce i-a tot zis ,ca el n-a vrut-o in casa/viata lui,acum,hop,ce bucurie,ca i-a dat motiv sa ramana
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Deci sa inteleg ca-i obtine visa.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
nu stim inca,deocamdata i-a dato scrisorica,prin care o anunta ca este angajata lui,fapt ce o poate ajuta cu viza.acum"depinde de ea ce va face",ca sa citam tolomaculiulianagl a scris:Deci sa inteleg ca-i obtine visa.
mita baston- vip
"nu am nici un motiv sa raman" zise demoazela
mita baston- vip
iulianagl- moderator
mi-a placut si cand i-a zis Zoya Najmei ca ei ii pare rau ca pleaca,pentru ca o iubeste!! ce fata a facut Asad
mita baston- vip
iulianagl- moderator
mita baston a scris:
ai vazut cum a sters-o marmeladul?? cred ca i-a stat inima pana s-a hotarat zoya sa i-a plicul
I-a cam stat inima de dimineata pana seara. Nu ai vazut ce cuvinte ii spunea Zoya, doar doar o spune si el ceva sa o faca sa se opreasca. Si cand si-a iesit el din imaginatia lui, nu ai vazut ce vorbe i-a trantit Zoya? Cred ca nici cheile de la masina nu si le gasea, in graba sa sa ajunga mai repede la birou, sa o angajeze.
Alexa20 a scris:
I-a cam stat inima de dimineata pana seara. Nu ai vazut ce cuvinte ii spunea Zoya, doar doar o spune si el ceva sa o faca sa se opreasca. Si cand si-a iesit el din imaginatia lui, nu ai vazut ce vorbe i-a trantit Zoya? Cred ca nici cheile de la masina nu si le gasea, in graba sa sa ajunga mai repede la birou, sa o angajeze.
Sincer mi-ar placea sa o vad ca lucreaza la el la birou.Si culmea ar fi ca scrisoarea sa nu fie deajuns si sa fie nevoit sa se si insoare cu ea.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sincer mi-ar placea sa o vad ca lucreaza la el la birou.Si culmea ar fi ca scrisoarea sa nu fie deajuns si sa fie nevoit sa se si insoare cu ea.
Vai, sa o aibe si la birou pe Zoya, si acasa Vai saracul Asad, o sa il innebuneasca de cap. In principal, vreau sa scapam de Tanu pentru ca deja ma streseaza. Si dupa poate o sa poata sa se indragosteasca, sa se casatoreasca etc etc.
pentru traducereAlexa20 a scris:
mi-a placut aia cu cheile de la masina
dar sa zica si el oarece,n-a avut cuvinte,doar i-a pasat raspunderea,daca ea vrea, pleaca,daca nu,sta
Ultima editare efectuata de catre mita baston in Joi 04 Apr 2013, 10:04 pm, editata de 1 ori
mita baston- vip
Alexa20 a scris:
Vai, sa o aibe si la birou pe Zoya, si acasa Vai saracul Asad, o sa il innebuneasca de cap. In principal, vreau sa scapam de Tanu pentru ca deja ma streseaza. Si dupa poate o sa poata sa se indragosteasca, sa se casatoreasca etc etc.
Pe Tanu cred ca o s-o mai avem in serial pentru ceva timp.
iulianagl- moderator
pai nu prea e! am vazut,nu mai stiu unde ,un clip in care tipa Zoya la el,si povestesc ceva,despre viza,si ca ea trebuie sa plece.cred ca aici e:iulianagl a scris:
http://www.india-forums.com/video/television/274616-qubool-hai-zoya-yells-asad.htm
mita baston- vip
Vai saracul Asad, trebuie sa puna mana sa-i publice versurile Zoyei, o sa auda de dimineata pana seara
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
pai cred ca prefera asta decat sa auda miorlaitul motaneimayya54 a scris:Vai saracul Asad, trebuie sa puna mana sa-i publice versurile Zoyei, o sa auda de dimineata pana seara
mita baston- vip
Inca nu e decis ce vrea, eu cred ca miorlaitul e numai sa ne zgarie noua creierii
mayya54- vip
mayya54 a scris:Inca nu e decis ce vrea, eu cred ca miorlaitul e numai sa ne zgarie noua creierii
Pffff, nu stiu de ce dar imi placea mai mult de vechea Tanveer. Asta mi se pare atat de falsa, incat nici numai trebuie sa joace teatru. Si daca nu ma insel eu, nu cumva vechea Tanveer avea ochiul albastru in partea dreapta ? Pe asta a aratat-o azi ca il are pe partea stanga. Sau am eu vedenii ?
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Pffff, nu stiu de ce dar imi placea mai mult de vechea Tanveer. Asta mi se pare atat de falsa, incat nici numai trebuie sa joace teatru. Si daca nu ma insel eu, nu cumva vechea Tanveer avea ochiul albastru in partea dreapta ? Pe asta a aratat-o azi ca il are pe partea stanga. Sau am eu vedenii ?
Nu ai dreptate si eu am observat asta, dar indiferent unde i-l pune tot urata e si fara ochiul ala. Cealalta era frumoasa.
mayya54- vip
Alexa20 a scris:Nb fetele. Ne auzim maine.
Noapte buna
mayya54- vip
Bună Mayya. Am văzut că ai început să postezi Dill Mill Gayye. M-am uitat și eu azi la primul episod și acum mă voi uita la al doilea.mayya54 a scris:
Noapte buna
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Asta intentionez, sper sa ma tină, pentru ca iau episod cu episod si nu le postez pe cele dupa prima, le-am gasit la o rezolutie buna ... Oricum imi face o deosebita placere sa-l revad, e un serial foarte frumos.
mayya54- vip
narcisa a scris:Bună Mayya. Am văzut că ai început să postezi Dill Mill Gayye. M-am uitat și eu azi la primul episod și acum mă voi uita la al doilea.
Am postat ep 3 si o sa fie potat in curând si ep 4
mayya54- vip
Mulțumesc mult. Și pentru QH 112. N-ați exagerat când ați spus că scena din mașină e emoționantă, în schimb nu mi-a plăcut scena de la cimitir. Zoya s-a străduit prea mult dar nu i-a prea ieșit bocetul.mayya54 a scris:
Am postat ep 3 si o sa fie potat in curând si ep 4
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!