4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
E cineva care incearca pe toate partile, are site cu bani, si iti dai seama ii luam noi clientii, ideea e ca de la mine lua QH si de cand am vazut ca e rautacios cu fetele i-am inchis toate portitele dupa site si e disperat. Oricum asta e, e bine ca acum e decat curentul oprit, probabil de la vanturile astea ca nu mai vine odata primavara ca mi s-a luat de vremea asta.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
mayya54 a scris:E cineva care incearca pe toate partile, are site cu bani, si iti dai seama ii luam noi clientii, ideea e ca de la mine lua QH si de cand am vazut ca e rautacios cu fetele i-am inchis toate portitele dupa site si e disperat. Oricum asta e, e bine ca acum e decat curentul oprit, probabil de la vanturile astea ca nu mai vine odata primavara ca mi s-a luat de vremea asta.
Dar stii cine este?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Stiu si cine e, atunci cand deschisesem chat-ul s-a dat drept Andrushka si Corina m-a avertizat ca nu e Andrushka si l-am prins imediat cine e. E cineva din Malta i-am descoperit IP-ul si am stiut despre cine e vorba. Mi-a dat mesaj si-a cerut scuze ca nu mai face, dar nu mai am incredere in el, nu imi place ce a facut, e un razboi intre ei el si fete si gestul pe care l-a facut pe mine m-a dezgustat.
mayya54- vip
Nu avem curent pana la ora 16 dupa amiaza, se face revizie la instalatia electrica, asa ca nu va speriati mai dureaza.
mayya54- vip
mayya54 a scris:Nu avem curent pana la ora 16 dupa amiaza, se face revizie la instalatia electrica, asa ca nu va speriati mai dureaza.
Ok.
iulianagl- moderator
O zi buna va doresc!
iulianagl- moderator
Gata, acum merge site-ul. Imi pare rau pentru micile probleme.
mayya54- vip
Si tu sa ai o zi buna draga meaiulianagl a scris:O zi buna va doresc!
mayya54- vip
Mayya tot nu reușesc să văd filmele. Acum intră pe site dar nu încarcă nici un film.mayya54 a scris:Gata, acum merge site-ul. Imi pare rau pentru micile probleme.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Mayya tot nu reușesc să văd filmele. Acum intră pe site dar nu încarcă nici un film.
Buna Narcisa, eu chiar acum am intrat pe site la Mayya si am incercat cateva episoade si imi merg.
narcisa a scris:Mayya tot nu reușesc să văd filmele. Acum intră pe site dar nu încarcă nici un film.
Buna.Narcisa ai cont pe fb?Daca da sti trimit un link pe mp poti sa-mi votez copilasul, te rog mult de tot.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Buna Narcisa, eu chiar acum am intrat pe site la Mayya si am incercat cateva episoade si imi merg.
Alex daca ti-l trimit si tie poti sa-i dai un like te rog.
iulianagl- moderator
Da, am, trimite-mi.iulianagl a scris:
Buna.Narcisa ai cont pe fb?Daca da sti trimit un link pe mp poti sa-mi votez copilasul, te rog mult de tot.
narcisa- vip
Îmi apare fereastra asta când dau click pe orice film. [img][/URL]Alexa20 a scris:
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Lun 08 Apr 2013, 5:59 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Alex daca ti-l trimit si tie poti sa-i dai un like te rog.
Hei, ce intrebare e asta ? Normal ca il votez, doar e si el in "gasca" noastra, deci e de-al nostru. Trimite-mi mesaj sau da share si il votez.
narcisa a scris:Îmi apare fereastra asta când dau click pe orice film.
Am verificat din nou, si mie imi merge bine. Incearca un alt browser, si mie mi s-a intamplat odata asa pe firefox, si am instalat googleplus, ca sa vad daca e de la browser, sau din calculator. Si pe Google mi-a mers perfect. Try it !
Ultima editare efectuata de catre Alexa20 in Lun 08 Apr 2013, 6:05 pm, editata de 1 ori
Am să încerc, nimic nu mai merge bine de când am aflat că Sultan pleacă din film.Alexa20 a scris:
Am verificat din nou, si mie imi merge bine. Incearca un alt browser, si mie mi s-a intamplat odata asa pe firefox, si am instalat googleplus, ca sa vad daca e de la browser, sau din calculator. Si pe Google mi-a mers perfect. Try it !
narcisa- vip
narcisa a scris:Am să încerc, nimic nu mai merge bine de când am aflat că Sultan pleacă din film.
Mda, Sultan pleaca din film, iar Rk o obliga iar pe Madhu sa stea la el in casa. Vai ce tampenie, nu m-a mai enervat RK de mult, a vrut sa ma enerveze fix azi cand imi mergea si mie bine.
Eu nu înțeleg cum poate obliga o fată să stea fără căsătorie cu el. Nu-i pasă de onoarea ei și a familiei ei?Alexa20 a scris:
Mda, Sultan pleaca din film, iar Rk o obliga iar pe Madhu sa stea la el in casa. Vai ce tampenie, nu m-a mai enervat RK de mult, a vrut sa ma enerveze fix azi cand imi mergea si mie bine.
narcisa- vip
narcisa a scris:Eu nu înțeleg cum poate obliga o fată să stea fără căsătorie cu el. Nu-i pasă de onoarea ei și a familiei ei?
Naiba ii mai intelege ? In QH sunt atat de traditionali toti, nimic nu merge in afara traditionalului, pana si pe Zoya o tine din scurt. Iar in Madhu, se intampla atatea nedreptati. Daca nu ar juca Drashti in film, nici nu m-as uita. Drashti face tot filmul.
narcisa a scris:Eu nu înțeleg cum poate obliga o fată să stea fără căsătorie cu el. Nu-i pasă de onoarea ei și a familiei ei?
Pai de ce se-i pese tu nu ai inteles ce inseamna dragostea pentru el?
iulianagl- moderator
El mai nou isi taie venele si o face pe Madhu sa-i promita ca doar pe el o sa-l iubeasca, exact ca pe vremea sclaviei.
iulianagl- moderator
Sa dai refresh, trebuie sa mearga pana se updateză listele de DNS ... Trebuie sa mearga, nici la mine nu se incarca, m-a tinut asa un sfert de ora si dupa aceea mi-a mers
mayya54- vip
Alexa,heeeeeeelp! ce-i zice marmeladul ofiterului?????
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
M-am înarmat cu răbdare și am zis să mai încerc o dată cum ai zis tu. Și surpriză, s-a deschis din prima. Îmi pierdusem orice speranță că de aseară tot încerc.mayya54 a scris:
Sa dai refresh, trebuie sa mearga pana se updateză listele de DNS ... Trebuie sa mearga, nici la mine nu se incarca, m-a tinut asa un sfert de ora si dupa aceea mi-a mers
narcisa- vip
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!