4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
mita baston a scris:
Alexa,heeeeeeelp! ce-i zice marmeladul ofiterului?????
Zoya:Am venit sa petrec in India, doar cateva zile... Dar acum, imi doresc sa raman aici, toata viata.
OM: Eu sunt Dhurandar Watavdekar, viza ta a expirat,, acum tu numai ai niciun motiv sa ramai in india.
Asad: Exista un motiv ... In curand, va avea loc logodna mea cu Zoya.
Jur ca era sa imi cada paharul din mana cand am auzit ce a spus Jammy. Nu pot sa creddddddddddd, de cand asteptam minunea asta
nu se poate!!! sper sa nu incurce numele Khan si sa ne trezim cu Ayan ,in loc de Asad!!Alexa20 a scris:
Zoya:Am venit sa petrec in India, doar cateva zile... Dar acum, imi doresc sa raman aici, toata viata.
OM: Eu sunt Dhurandar Watavdekar, viza ta a expirat,, acum tu numai ai niciun motiv sa ramai in india.
Jur ca era sa imi cada paharul din mana cand am auzit ce a spus Jammy. Nu pot sa creddddddddddd, de cand asteptam minunea asta
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
saracul Asad, l-a facut din om,neom,draga de Zoya
mita baston- vip
Îi cade motanei și ochiul bun, nu numai cel rău, când aude. Acum să vedem dacă se întâmplă minunea.Alexa20 a scris:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Dupa cum decurg lucrurile cred ca intre Zoya si Ayan va fi o frumoasă prietenie, si ma bucur ca se vor logodi Asad si Zoya.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Wow, e primul promo care m-a luat prin surprindere. Nu imi vine sa cred. Deci asta este un promo wow. Oare e pe bune ? Imi vine sa sar in sus de bucurie Cred ca am luat-o razna
Iubirea nu tine cont de nicio bariera s-a demonstrat a nu stiu cata oara, sa speram ca ne demonstreaza asta si madam Gul.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
hai ,ca abia ne bucuram si noi!! sper sa nu viseze iarasi careva abia astept ochii picatinarcisa a scris:Îi cade motanei și ochiul bun, nu numai cel rău, când aude. Acum să vedem dacă se întâmplă minunea.
mita baston- vip
mayya54 a scris:Dupa cum decurg lucrurile cred ca intre Zoya si Ayan va fi o frumoasă prietenie, si ma bucur ca se vor logodi Asad si Zoya.
Asa zic si eu. Cred ca va exista o prietenie foarte buna, ca am tot vazut ca Zoya il sfatuieste pe Ayan, iar Ayan o asculta in tot ce ii zice. Si acum ca a aflat Ayan ca Humaira este indragostita de el, cred ca o sa ii acorde mai multa atentie ei. Iar Asad si Zoya se logodescccccccccc iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
si eu!Alexa20 a scris:Wow, e primul promo care m-a luat prin surprindere. Nu imi vine sa cred. Deci asta este un promo wow. Oare e pe bune ? Imi vine sa sar in sus de bucurie Cred ca am luat-o razna
dar mai avem pana acolo! deocamdata isi face jocul pisica turbata
mita baston- vip
mita baston a scris:
hai ,ca abia ne bucuram si noi!! sper sa nu viseze iarasi careva abia astept ochii picati
Ii cade ochiul, ii creste burta. Pe Asad nici nu il intereseaza, poate sa fie el cat de traditionala vrea ea, tot Zoya i-a miscat inima.
Alexa20 a scris:
Ii cade ochiul, ii creste burta. Pe Asad nici nu il intereseaza, poate sa fie el cat de traditionala vrea ea, tot Zoya i-a miscat inima.
nici nu mai pun la suflet ce tampenii face pisica,acum ca stiu ce urmeaza
de fapt trebuie sa sarbatorim
mita baston- vip
Sper să nu fie coșmarul tipului cu viza, am înțeles că are un procentaj bun în a trimite oamenii înapoi în țara lui, poate visează că asta e singura modalitate prin care îi poate scăpa Zoya din mână. Îmi pare rău că aduc pe tapet așa un scenariu dar nu uit țeapa pe care am luat-o când iși imagina Asad ce i-ar spune Zoyei ca să o facă să rămână. A părut atât de real. Și pe urmă atât de dezamăgitor. Și dacă Asad se logodește cu Zoya scăpăm de motană sau vom asista la încercările ei de a le pune bețe în roate? Deja mă ia cu fiori, parcă nici Shyam nu mi-a displăcut atât de mult.mita baston a scris:
hai ,ca abia ne bucuram si noi!! sper sa nu viseze iarasi careva abia astept ochii picati
narcisa- vip
Alexa20 a scris:
Ahhhaaaaa ce v-am zis eu ca Asad se va casatori cu Zoya pe motivul vizei?Eu ma asteptam la asa ceva si chiar ma intrebam cand o s-o spuna. Mai Alecu nasul meu nu ma inseala.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
ala,bietul,era mic malefic ,pe langa turbata astanarcisa a scris:Sper să nu fie coșmarul tipului cu viza, am înțeles că are un procentaj bun în a trimite oamenii înapoi în țara lui, poate visează că asta e singura modalitate prin care îi poate scăpa Zoya din mână. Îmi pare rău că aduc pe tapet așa un scenariu dar nu uit țeapa pe care am luat-o când iși imagina Asad ce i-ar spune Zoyei ca să o facă să rămână. A părut atât de real. Și pe urmă atât de dezamăgitor. Și dacă Asad se logodește cu Zoya scăpăm de motană sau vom asista la încercările ei de a le pune bețe în roate? Deja mă ia cu fiori, parcă nici Shyam nu mi-a displăcut atât de mult.
si chiar asa sa ne joace madama,sa ne arate visele tuturor personajelor,sa ne alegem noi ce este real si ce nu parca suntem la hipnotizator,sau psihoterapeut,specializat in indian romance :nh8:
mita baston- vip
episodul de azi a fost potrivitel,adica ce ne asteptam,cu farsa motanei referitoare la bilete,bine macar ca au avut cate o indoiala si Asad si Zoya,referitoare la ea.in rest,pregatiri de nunta la cealalta casa.speram ca intra bunica cea buna in actiune,dar sper sa nu fie in dauna alor nostrii,adica sa amane casatoria de acolo,si sa creeze noi probleme aici
mita baston- vip
Nici eu nu cred, dar dacă va fi o logodnă Asad-Zoya, cred că va fi una foarte lungă. Oare el își dă seama ce implică afirmația lui? Și după ce Zoya ia viza ce se întâmplă cu ei doi? Totuși și Zoya are niște sentimente, nu se poate juca cu ea. Mă cam miră decizia asta a lui, dar știu că madam Gul se dă în vânt după motive de căsătorie cât mai neortodoxe.mita baston a scris:
ala,bietul,era mic malefic ,pe langa turbata asta
si chiar asa sa ne joace madama,sa ne arate visele tuturor personajelor,sa ne alegem noi ce este real si ce nu parca suntem la hipnotizator,sau psihoterapeut,specializat in indian romance :nh8:
narcisa- vip
fetelor,multumesc pentru traducere si postare,suntem la zi cu filmul,datorita muncii voastre
promo-ul cel nou a fost drept multumire
promo-ul cel nou a fost drept multumire
mita baston- vip
ai dreptate,e prea frumos sa fie si adevarat ori baga motana pe cineva in ecuatie,adica sa apara ceva gelozie din partea lui Asad,ori il drogheaza si aterizeaza in pat cu el,si gata ,peste trei episoade naste,la sapte luni,dar nu conteaza,ca e fata buna,ori o arunca Razia in te miri ce rapa si nu o mai gaseste nimeni pe Zoya,inca 100 de episoadenarcisa a scris:Nici eu nu cred, dar dacă va fi o logodnă Asad-Zoya, cred că va fi una foarte lungă. Oare el își dă seama ce implică afirmația lui? Și după ce Zoya ia viza ce se întâmplă cu ei doi? Totuși și Zoya are niște sentimente, nu se poate juca cu ea. Mă cam miră decizia asta a lui, dar știu că madam Gul se dă în vânt după motive de căsătorie cât mai neortodoxe.
mita baston- vip
Sau poate se întâmplă toate cele scrise de tine. Și cred că n-ai epuizat toate variantele. Dar cu un lucru sunt 100%de acord: e prea frumos să fie adevărat.mita baston a scris:
ai dreptate,e prea frumos sa fie si adevarat ori baga motana pe cineva in ecuatie,adica sa apara ceva gelozie din partea lui Asad,ori il drogheaza si aterizeaza in pat cu el,si gata ,peste trei episoade naste,la sapte luni,dar nu conteaza,ca e fata buna,ori o arunca Razia in te miri ce rapa si nu o mai gaseste nimeni pe Zoya,inca 100 de episoade
narcisa- vip
Mulțumim.Alexa20 a scris:Ce episod ciudat. Ma apuc sa il traduc. Vb mai tarziu
narcisa- vip
am mai vazut odata promo-ul,sa ma mai bucur cat mai potnarcisa a scris:Sau poate se întâmplă toate cele scrise de tine. Și cred că n-ai epuizat toate variantele. Dar cu un lucru sunt 100%de acord: e prea frumos să fie adevărat.
daca se intampla chiar toate relele,macar sa ne spuna la ce interval apar si lucrurile bune,sa stim cum ne programam medicamentele de inima,sa nu ramanem fara chiar cand e nevoie
nu stiu daca Zoya are ceva sentimente,nici Asad chiar,cred ca e ceva brusc,ca si cum i-ai lua jucaria unui copil,frustrare,surpriza,nu stiu ,ceva asemanator.amorul mai tarziu putin,vedem ce ne mai asteapta!
mita baston- vip
Alexa20 a scris:Ce episod ciudat. Ma apuc sa il traduc. Vb mai tarziu
mita baston- vip
Poate că am văzut eu episoadele la prea mare distanță și am uitat ce se întâmplă de la episod la episod dar știu că Asad o rănea pe Zoya de câte ori prindea ocazia, de unde atâta preocupare pentru ea acum? Poate durerea Zoyei după pierderea tatălui să-l mai fi înmuiat dar cum de nu o mai prețuiește pe Tanu, acum nici nu se mai uită la ea. E drept că de când au schimbat actrița nici mie nu-mi vine să mă mai uit la ea, motana 1 nu era bună în rol de scorpie, asta nu e potrivită pentru rolul de mâță blândă. Nouă ne trebuie pastile de inimă, dar madam Gul cred că are nevoie de niște pastile de memorie că mai rătăcește drumul.mita baston a scris:
am mai vazut odata promo-ul,sa ma mai bucur cat mai pot
daca se intampla chiar toate relele,macar sa ne spuna la ce interval apar si lucrurile bune,sa stim cum ne programam medicamentele de inima,sa nu ramanem fara chiar cand e nevoie
nu stiu daca Zoya are ceva sentimente,nici Asad chiar,cred ca e ceva brusc,ca si cum i-ai lua jucaria unui copil,frustrare,surpriza,nu stiu ,ceva asemanator.amorul mai tarziu putin,vedem ce ne mai asteapta!
narcisa- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!