4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
poate ne asteapta o surpriza de la madam si ne arata si ceva scene din vacanta Najmei,eventual la o plaja,ceva
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
aoleu! alea sunt urate raaaaau ! de tot!!Alexa20 a scris:
Asa zic si eu, ca mai buna era cealalta. Cel putin, aia avea si o voce mai convingatoare de scorpie. Asta mi se pare o pisicuta daia egipteana fara par
mita baston- vip
mita baston a scris:poate ne asteapta o surpriza de la madam si ne arata si ceva scene din vacanta Najmei,eventual la o plaja,ceva
Sa vezi sa nu-si faca vacanta toti dupa Zoya prin New York.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
nu,ca n-are cum sa transporte si personajele negative atata cale! nu-i primeste America ,cam au fete de teroristi,si ramanem fara razia si motana cheala!iulianagl a scris:
Sa vezi sa nu-si faca vacanta toti dupa Zoya prin New York.
mita baston- vip
mita baston a scris:poate ne asteapta o surpriza de la madam si ne arata si ceva scene din vacanta Najmei,eventual la o plaja,ceva
Pai s-ar putea sa vedem o escapada in familie, in vreo locatie de vis de la ei. Si poate acolo incepe si iubirea dintre Asad si Zoya
mita baston a scris:
nu,ca n-are cum sa transporte si personajele negative atata cale! nu-i primeste America ,cam au fete de teroristi,si ramanem fara razia si motana cheala!
Cumnu?Pe roata de la avion.
iulianagl- moderator
Ce fai a fost si episodul din destine de la ei de astazi.
iulianagl- moderator
mita baston a scris:
aoleu! alea sunt urate raaaaau ! de tot!!
Noua Tanveer iti place atat de mult ? Mie exact la fel de urata mi se pare, precum o pisica egipteana
iulianagl a scris:
Cumnu?Pe roata de la avion.
Vrei sa pice avionul cu ele ? Se prabuseste si avionul cu Tanveer pe roata
Alexa20 a scris:
Avionul nu pica dar ele poate da.
iulianagl- moderator
nu-mi place deloc nu suport oamenii mierosi,plini de solicitudine,chiar si atunci cand nu le ceri ajutorul,si motana fix asta este! bine ca IQ-ul Zoyei a intrat in functiune ,si si-a dat seama de faza cu aniversarea!poate se tulbura si Jeleul si se acreste cand l-o mai striga nesuferita perfecta: Jammy!Alexa20 a scris:
Noua Tanveer iti place atat de mult ? Mie exact la fel de urata mi se pare, precum o pisica egipteana
mita baston- vip
daa,ca pisicile au 9 vieti sper sa nu ne toace si noua tot atatea cu rautatile ei!Alexa20 a scris:
mita baston- vip
mita baston a scris:
daa,ca pisicile au 9 vieti sper sa nu ne toace si noua tot atatea cu rautatile ei!
Daca pica de acolo de sus s-au dus alea noua vieti poate pe cealalta lume se mai intalnesc cu cele noua vieti.
iulianagl- moderator
mita baston a scris:
nu-mi place deloc nu suport oamenii mierosi,plini de solicitudine,chiar si atunci cand nu le ceri ajutorul,si motana fix asta este! bine ca IQ-ul Zoyei a intrat in functiune ,si si-a dat seama de faza cu aniversarea!poate se tulbura si Jeleul si se acreste cand l-o mai striga nesuferita perfecta: Jammy!
Exact. In fine, sa speram ca vom avea si vremuri frumoase. Oricum, dupa noul promo sunt putin cam incantata, si nu cred ca este un vis. Daca o luam logik singura solutie ca Zoya sa nu aibe probleme cu viza, este sa se casatoreasca. Acum sa vedem, daca si Zoya vrea asta.
Alexa20 a scris:
Exact. In fine, sa speram ca vom avea si vremuri frumoase. Oricum, dupa noul promo sunt putin cam incantata, si nu cred ca este un vis. Daca o luam logik singura solutie ca Zoya sa nu aibe probleme cu viza, este sa se casatoreasca. Acum sa vedem, daca si Zoya vrea asta.
Dar de ce sa nu vrea?Sa speram ca nu-si baga Tana coada aia goala si sa strice "treburili" asa cum face de obicei.
iulianagl- moderator
s-ar putea sa nu vrea! sti cand spunea in primele episoade ca daca o face,e pentru toata viata! acm s-ar putea sa i se para ca o face Asad din mila! astia nu prea stiu ce au in cap,inca nu sunt indragostiti,ea e prea zurlie si el e prea interiorizat. cred ca o s-o lungeasca destul cu viza ,cam 6 luni,ca asta e termenul de gratie la madamAlexa20 a scris:
mita baston- vip
Alexa20 a scris:Nb fetelor, ne auzim maine.
Noapte buna pui sa ai vise frumoase si colorate.
iulianagl- moderator
noapte buna!Alexa20 a scris:Nb fetelor, ne auzim maine.
mita baston- vip
l-a inregistrat cand ii spune sa nu plece,si acum nu mai recunoaste
mita baston- vip
http://tv.desitvforum.net/index.php?option=com_content&task=view&id=224404&Itemid=214
hai ca m-am desumflat sigur asta viseaza Zoya decorul este din casa lui Asad nu de la vama !!Narcisa,sper sa nu sughiti,ai avut dreptate
hai ca m-am desumflat sigur asta viseaza Zoya decorul este din casa lui Asad nu de la vama !!Narcisa,sper sa nu sughiti,ai avut dreptate
mita baston- vip
mita baston a scris:http://tv.desitvforum.net/index.php?option=com_content&task=view&id=224404&Itemid=214
E posibil sa fie vis dar de obicei promo-urile difera de ce se da in serial ei doar arata ideea care in serial se petrece in alt decor.
iulianagl- moderator
deci sa mai sper??? prea era frumos!!!! sau si daca se intampla,o sa fie mai la toamna,nu??
mi-a placut ce fata a facut Asad,cand i-a aratat Zoya inregistrarea! asta sigur nu e vis! sunt curioasa ce explicatie are dumnealui pentru asta,ca parea destul de incurcat
mi-a placut ce fata a facut Asad,cand i-a aratat Zoya inregistrarea! asta sigur nu e vis! sunt curioasa ce explicatie are dumnealui pentru asta,ca parea destul de incurcat
mita baston- vip
stiti ce se potrivea la faza cu datul/luatul de bilete:"mi-a scapt printre degete,Zoya"! cam asa gandea Asad,sau ,ma rog asa as vrea eu sa gandeasca!
mita baston- vip
mita baston a scris:stiti ce se potrivea la faza cu datul/luatul de bilete:"mi-a scapt printre degete,Zoya"! cam asa gandea Asad,sau ,ma rog asa as vrea eu sa gandeasca!
iulianagl- moderator
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!