4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
Îl subtitrează fata care a subtitrat și Kitani Mohabbat Hai 2, CrySs. Cum nu e un film care să mă țină cu sufletul la gură am răbdare până postează episoadele. Merge destul de repede.mita baston a scris:
nu stiu daca e si in romana,ai dreptate cu imaginea,e cam naspa,dar nu mi-am batut capul,ca nu prea tin la personaje
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
cred ca se uita lumea la Sanaya si la catei,nu la top modelul masculinnarcisa a scris:Nici mie nu-mi place, dar să știi că rolul i se potrivește, are un rol de tăntălău, exact cum e și aspectul lui. Mă uit puțin pentru Sanaya, dar nu e subtitrat nici măcar în engleză, nu va dura prea mult până mă voi lăsa de el dacă păstrează linia actuală.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Da, e un băiat de bani gata, spunea că nu are nici rol negativ, nici pozitiv, ceva neutru.mita baston a scris:dar in cel cu Abhinav joaca si Shyam,din Iss?
narcisa- vip
narcisa a scris:Da, e un băiat de bani gata, spunea că nu are nici rol negativ, nici pozitiv, ceva neutru.
Exact cum ii place lui.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
aha! si aia doi au fost draguti,s-au potrivit,parca mai bine in seria a doua decat in prima!narcisa a scris:Îl subtitrează fata care a subtitrat și Kitani Mohabbat Hai 2, CrySs. Cum nu e un film care să mă țină cu sufletul la gură am răbdare până postează episoadele. Merge destul de repede.
mita baston- vip
Îmi pare rău de Sanaya, spunea că a avut de ales între două seriale, cred că l-a ales pe cel mai prost. Oricât de bine ar juca, dacă nu are un partener pe măsură, filmul nu va prinde.mita baston a scris:
cred ca se uita lumea la Sanaya si la catei,nu la top modelul masculin
narcisa- vip
pai ce,este pe post de felinar stradal? cum adica neutru,e postasul,gradinarul,are rol de umplutura??narcisa a scris:Da, e un băiat de bani gata, spunea că nu are nici rol negativ, nici pozitiv, ceva neutru.
mita baston- vip
Unde ai stat ascunsă Iulia?iulianagl a scris:
Exact cum ii place lui.
narcisa- vip
ce e drept, e drept!narcisa a scris:Îmi pare rău de Sanaya, spunea că a avut de ales între două seriale, cred că l-a ales pe cel mai prost. Oricât de bine ar juca, dacă nu are un partener pe măsură, filmul nu va prinde.
mita baston- vip
Și mie mi-au plăcut, chiar mai mult decât mă așteptam dar încă n-am terminat seria a doua iar de prima nici nu m-am apucat.mita baston a scris:
aha! si aia doi au fost draguti,s-au potrivit,parca mai bine in seria a doua decat in prima!
narcisa- vip
eu la prima am vazut cam trei sferturi,iar la a doua cam jumatate
mita baston- vip
Bănuiesc că da, mă voi lămuri când îmi fac timp să mă mai uit la următoarele episoade. Poate e ceva de capul lui (Abhinav) și n-aș vrea să ratez ocazia.mita baston a scris:
pai ce,este pe post de felinar stradal? cum adica neutru,e postasul,gradinarul,are rol de umplutura??
narcisa- vip
daca invie pana atuncinarcisa a scris:Bănuiesc că da, mă voi lămuri când îmi fac timp să mă mai uit la următoarele episoade. Poate e ceva de capul lui (Abhinav) și n-aș vrea să ratez ocazia.
mita baston- vip
Bine că n-a fost și seria a treia că nu vedeai decât un sfert. Până acum nimic n-a egalat Iss și Geet. Știu că ai spus că nu ți-a plăcut de Drashti ca Geet dar mie mi-a plăcut foarte mult chimia dintre ea și Gurmeet, on screen și off-screen. Am avut același sentiment ca atunci când am văzut Asi, aceeași atracție care și acum sunt convinsă că a fost reală.mita baston a scris:eu la prima am vazut cam trei sferturi,iar la a doua cam jumatate
narcisa- vip
Știu că a spus că nu vrea roluri care să-i ocupe prea mult timp, dar totuși, rolul mortului, nu prea cred.mita baston a scris:
daca invie pana atunci
narcisa- vip
narcisa a scris:Unde ai stat ascunsă Iulia?
Pai pe aici de ocupta ce am fost mi-am facut un benchi in frunte de toata frumusetea.Fimi-ar scarba!!
iulianagl- moderator
am plecat! mi-a facut mare placere ! ma culc mai devreme,ca azi e noaptea mai scurta,dupa cum spuneam,si cum a intrat si Abhinav pe lista de favoriti, sa am timp de toti
mita baston- vip
Intr-adevar din cate am citit Sanaya avea de ales dintre serialul in care joaca Abhinav si Chan Chan dar din pacate a ales Chan chan care e rubbish!!
iulianagl- moderator
mita baston a scris: am plecat! mi-a facut mare placere ! ma culc mai devreme,ca azi e noaptea mai scurta,dupa cum spuneam,si cum a intrat si Abhinav pe lista de favoriti, sa am timp de toti
Da ma ai dreptate se da ora inainte.Pfiii fimi-ar scarba!!
iulianagl- moderator
iti promit ca o sa incerc sa-i mai dau o sansanarcisa a scris:Bine că n-a fost și seria a treia că nu vedeai decât un sfert. Până acum nimic n-a egalat Iss și Geet. Știu că ai spus că nu ți-a plăcut de Drashti ca Geet dar mie mi-a plăcut foarte mult chimia dintre ea și Gurmeet, on screen și off-screen. Am avut același sentiment ca atunci când am văzut Asi, aceeași atracție care și acum sunt convinsă că a fost reală.
mita baston- vip
Noapte bună și vise plăcute. Din toți actorii pe care mi-am dorit să-i visez singurul pe care l-am visat a fost Cansel Elcin (de două ori) în rest doar femei, pe Drashti, pe Sanaya și cred că acum câteva nopți am visat-o și pe Tanu, după ce am văzut-o cu ochiul ei (eu am văzut-o mai târziu decât ați văzut-o voi).mita baston a scris: am plecat! mi-a facut mare placere ! ma culc mai devreme,ca azi e noaptea mai scurta,dupa cum spuneam,si cum a intrat si Abhinav pe lista de favoriti, sa am timp de toti
narcisa- vip
Dar cum ai reușit? Te-ai umplut de sânge? Sărbătorești Holi?iulianagl a scris:
Pai pe aici de ocupta ce am fost mi-am facut un benchi in frunte de toata frumusetea.Fimi-ar scarba!!
narcisa- vip
După primele 47 de episoade parcă începe un nou serial. Eu zic că merită dar tu știi mai bine. Am stat atâtea nopți trează să-l văd că nici acum nu uit că am chemat salvarea la cât de rău mi se făcuse de atâta nesomn.mita baston a scris:
iti promit ca o sa incerc sa-i mai dau o sansa
narcisa- vip
narcisa a scris:Dar cum ai reușit? Te-ai umplut de sânge? Sărbătorești Holi?
Nu de tot dar aproape m-am dus la baie de am strans dupa cel mic ca uite asa face cand se spala arunca totul vraiste si m-am aplecat sa iau ceva de pe jos si n-am realizat ca sunt aproape chiuveta si in graba mea si viteza care o aveam cand m-am aplecat m-at dat cu capul de ea si uite asa am un cucui de toata frumusetea.
iulianagl- moderator
narcisa a scris: După primele 47 de episoade parcă începe un nou serial. Eu zic că merită dar tu știi mai bine. Am stat atâtea nopți trează să-l văd că nici acum nu uit că am chemat salvarea la cât de rău mi se făcuse de atâta nesomn.
Despre ce serial vorbesti?
iulianagl- moderator
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!