4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
ba sa plece! sa vada dumnealui cum este fara ea ! cu toate ca pana acum Zoya nu ar parea ca este indragostita!abia s-au obisnuit unul cu altul,mai avem pana nu pot trai unul fara altul! uite asa ne perpeleste si pe noi madamaiulianagl a scris:
Poate asa numai pleaca la America ei.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:
ba sa plece! sa vada dumnealui cum este fara ea ! cu toate ca pana acum Zoya nu ar parea ca este indragostita!abia s-au obisnuit unul cu altul,mai avem pana nu pot trai unul fara altul! uite asa ne perpeleste si pe noi madama
E stilul ei unic.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Fir-ar sa fie, nu imi ajungea o scorpie, mai a venit o vipera. Raziya putea face tot filmul, ce a mai venit si tanu-motanu Dar cu toate astea, a fost super episodul de azi. Cam trist, dar a fost un episod consistent. Iar promo-ul de maine, arata foarte bine, mai ales cand Asad ii cere lu Zoya sa ramana Vaiiiiiiiiiiii ce scumpi sunt
Alexa20 a scris:Fir-ar sa fie, nu imi ajungea o scorpie, mai a venit o vipera. Raziya putea face tot filmul, ce a mai venit si tanu-motanu Dar cu toate astea, a fost super episodul de azi. Cam trist, dar a fost un episod consistent. Iar promo-ul de maine, arata foarte bine, mai ales cand Asad ii cere lu Zoya sa ramana Vaiiiiiiiiiiii ce scumpi sunt
Stii episodul care l-am tradus astazi cel de 1 aprilie cu toate ca atunci cand l-am vazut fara traducere nu mi-a placut dar astazi cand l-am tradus chiar mi-au placut mult dialogurile.Asa ca tu intelegi si stii despre ce vorba dar eu nu ma pronunt inca.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Stii episodul care l-am tradus astazi cel de 1 aprilie cu toate ca atunci cand l-am vazut fara traducere nu mi-a placut dar astazi cand l-am tradus chiar mi-au placut mult dialogurile.Asa ca tu intelegi si stii despre ce vorba dar eu nu ma pronunt inca.
Am avut antrenament, daia inteleg acum limba. Nici eu nu am inteles bine, chiar tot dialogul, dar din atata cat am inteles, mi s-a parut un episod bun. Trist, ca Zoya crede ca tatal ei este mort, si melodia care a pus-o la cimitir este preferata mea. Si s-a vazut clar ca Tanveer si Raziya sunt in aceasi oala, Raziya l-a mituit pe fotograful ala sa ii minta, iar acum ii spune lui Tanu, sa se pregateasca sa scape de Zoya, iar Tanu se gandeste, cum sa o distruga pe Raziya, nici decum cum sa scape de Zoya.
Alexa20 a scris:
Am avut antrenament, daia inteleg acum limba. Nici eu nu am inteles bine, chiar tot dialogul, dar din atata cat am inteles, mi s-a parut un episod bun. Trist, ca Zoya crede ca tatal ei este mort, si melodia care a pus-o la cimitir este preferata mea. Si s-a vazut clar ca Tanveer si Raziya sunt in aceasi oala, Raziya l-a mituit pe fotograful ala sa ii minta, iar acum ii spune lui Tanu, sa se pregateasca sa scape de Zoya, iar Tanu se gandeste, cum sa o distruga pe Raziya, nici decum cum sa scape de Zoya.
Hai ca asta este o veste minunata deocamdata, ce-si spune Tana Motana ca scap de haimanaua de Razyia si mai tarziu ma ocup de Zoya.
iulianagl- moderator
Oooo si mi-ar placea ca Asad sa o angajeze la firma lui pe Zoya.
iulianagl- moderator
Traducere promo de maine :
Asad : Daca o sa te rog, sa mai ramai, o sa fie suficient ? O sa ramai, dra. Farooqui ?
Zoya : Tu ... Tu ... De ce vrei sa ma opresti, dle. Khan ?
Asad : Asta nici macar eu nu stiu. Stiu doar ca ... Nu te pot vedea plecand. Ramai ... ZOYA !!!!!
Nu am gasit inca un link la promo-ul de maine, dar daca il gasiti voi, atasati-l la traducere.
Asad : Daca o sa te rog, sa mai ramai, o sa fie suficient ? O sa ramai, dra. Farooqui ?
Asad : Asta nici macar eu nu stiu. Stiu doar ca ... Nu te pot vedea plecand. Ramai ... ZOYA !!!!!
Nu am gasit inca un link la promo-ul de maine, dar daca il gasiti voi, atasati-l la traducere.
iulianagl a scris:
Hai ca asta este o veste minunata deocamdata, ce-si spune Tana Motana ca scap de haimanaua de Razyia si mai tarziu ma ocup de Zoya.
Ca sa numai spunem, ca Tanu asteapta chiar momentul oportun, ca sa o distruga pe Raziya. Si acel "moment oportun" este atunci cand o sa se casatoreasca cu jamyyyy
Nu o sa o lase sa plece, of iubirea asta
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Wou super promo.
As:Daca-ti spun sa nu pleci va fi motivul asta deajuns?Vei mai pleca dra Farooqui?
Zoy:De ce ai vrea sa ma opresti?
As:Nici eu nu stiu asta.Tot ce stiu este ca nu pot sa vad ca pleci.Ramai, Zoya!!
As:Daca-ti spun sa nu pleci va fi motivul asta deajuns?Vei mai pleca dra Farooqui?
As:Nici eu nu stiu asta.Tot ce stiu este ca nu pot sa vad ca pleci.Ramai, Zoya!!
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Traducere promo de maine :
Super tu l-ai facut din episod eu din rezumat.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Super tu l-ai facut din episod eu din rezumat.
Pai mi-a placut prea mult episodul si dialogurile lor. Este super tare.
Alecu esti super.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Alecu esti super.
Mersi, a fost prea bun episodul de azi.
iulianagl a scris:Wou super promo.
Buna! Buna la toata lumea...
Deci ...Zoya... nu dra Farooqui.... e cam disperat Asad..... n-o vrea plecata si gata.
Cred ca nici el nu e constient de ce...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Alexa20 a scris:
Mersi, a fost prea bun episodul de azi.
Se vede, ma apuc si eu de el dupa ce termin cu Madhu.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea...
Deci ...Zoya... nu dra Farooqui.... e cam disperat Asad..... n-o vrea plecata si gata.
Cred ca nici el nu e constient de ce...
Pai nu stie ce la lovit.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai nu stie ce la lovit.
Musonul de aprilie..... in cimitir....
tiberici- vip
tiberici a scris:
Exact ca adia briza pe acolo.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Trebuie sa recunoastem, ca au jucat foarte bine actorii. Cel putin Surbi, care este novice, a jucat bestial secventa. Iar creativi, cata imaginatie diabolica au avut, in masina cand o ducea Asad la "locul de intalnire" pe Zoya, au aratat o Zoya entuziasmata, plina de sperante, etc etc, si cand au parcat la cimitir, a picat bomba. Numai gandul, sa treci de la emotie, la pierdere, pfffff .....
Alexa20 a scris:
Trebuie sa recunoastem, ca au jucat foarte bine actorii. Cel putin Surbi, care este novice, a jucat bestial secventa. Iar creativi, cata imaginatie diabolica au avut, in masina cand o ducea Asad la "locul de intalnire" pe Zoya, au aratat o Zoya entuziasmata, plina de sperante, etc etc, si cand au parcat la cimitir, a picat bomba. Numai gandul, sa treci de la emotie, la pierdere, pfffff .....
Da!!! Jos palaria...! Pt interpretare, au jucat ireprosabil ....
tiberici- vip
Alexa20 a scris:
A prins din zbor fata si se vede ca-i place ce face.Si stii cum e cand iti place ceva o faci cu mare drag, si mai ales ca joaca alaturi de KSG care sunt sigura ca se uita la DMG.
iulianagl- moderator
Nu stiu de ce am sentimentul ca Asad banuieste ca ceva e in neregula cu ce ia spus pozarul.Si sigur o sa gaseasca fisura.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
A prins din zbor fata si se vede ca-i place ce face.Si stii cum e cand iti place ceva o faci cu mare drag, si mai ales ca joaca alaturi de KSG care sunt sigura ca se uita la DMG.
Cu siguranta ca s-a uitat la DMG. A fost un interviu dat de Surbi, si de vedea Tanu, in care amandoua spuneau ca este o placere sa lucrezi cu KSG, mai ales ca este un mare actor, si ca l-au urmarit in toate serialele in care a aparut. Sa fiu sincera, Surbi joaca mai bine, decat o actrita trecuta prin meserie.
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
Pagina 30 din 40