4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
trebuiau sa ne arate un semn de bucurie si pe fata lui Asad,sau macar un semn,sa stim ca reactioneaza cumva,nu doar viseaza
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Alexa,Maya,Iuliana acum vad episoadele 113 si 114!
mita baston- vip
Am văzut eu bine? Suntem doar cu un episod în urmă la QH?
Mayya mulțumesc pentru Dill Mill Gayye, după atâtea vești proaste și episoade care toacă nervii, e chiar reconfortant să mă uit la acest serial.
Mayya mulțumesc pentru Dill Mill Gayye, după atâtea vești proaste și episoade care toacă nervii, e chiar reconfortant să mă uit la acest serial.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Am văzut eu bine? Suntem doar cu un episod în urmă la QH?
Cu placere, sper sa ma tine a dat caldura afara si mai plec, intentionam sa pun cate 2 episoade, si nu am mai avut timp sa scriu textul, pt ca trebuie sa iau episod cu episod si mai combin cu textele pe care le mai am eu cand postam pe youtube DMG, dar mai bine ma lipsesc. Intentia e sa il postez la o calitate mai buna si cu acel CC stiu ca vor multi si din strainatate.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Nu mă grăbesc, postează-l în ritmul tău, eu aștept cu răbdare, cât poți, cum poți.mayya54 a scris:
Cu placere, sper sa ma tine a dat caldura afara si mai plec, intentionam sa pun cate 2 episoade, si nu am mai avut timp sa scriu textul, pt ca trebuie sa iau episod cu episod si mai combin cu textele pe care le mai am eu cand postam pe youtube DMG, dar mai bine ma lipsesc. Intentia e sa il postez la o calitate mai buna si cu acel CC stiu ca vor multi si din strainatate.
narcisa- vip
Ok, asa o sa fac oricum si mie imi sunt dragi chiar imi aduc aminte de ei cu placere.
mayya54- vip
mita baston a scris:Alexa,Maya,Iuliana acum vad episoadele 113 si 114!
Sper sa reusesc sa pun si ep 115 vad ca l-a facut Alexa, dar azi nu am stat la calculator, de abia acum am vazut.
mayya54- vip
Ridhima are niște ochi deosebiți dar pe Karan îl prefer sub forma Asad, pare mai delicat. Era mai gras când îl interpreta pe Arman sau e de la filmare? Că mi se pare dublu față de Asad.mayya54 a scris:Ok, asa o sa fac oricum si mie imi sunt dragi chiar imi aduc aminte de ei cu placere.
narcisa- vip
Maya imi cer scuze ca nu ti-am trimis traducerea făcută de Alex dar sincer astăzi nici n-am avut timp sa deschid calculatorul.Sorry!Noapte buna si vise plăcute.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:Ridhima are niște ochi deosebiți dar pe Karan îl prefer sub forma Asad, pare mai delicat. Era mai gras când îl interpreta pe Arman sau e de la filmare? Că mi se pare dublu față de Asad.
Probabil e si din cauza formatului avi, dar era si mai gras. Si mie la inceputul serialului nu mi se parea frumos, are momente cand seamana cu Mr. Bean mai ales la ochi , dar pe la episodul 25, 30 ii mai creste parul parca e mai frumos. In sezonul 2 e cel mai frumos dupa parerea mea, oricum si imbracamintea si look-ul te poate schimba foarte mult, ceea ce se intampla si in cazul lui.
mayya54- vip
iulianagl a scris:Maya imi cer scuze ca nu ti-am trimis traducerea făcută de Alex dar sincer astăzi nici n-am avut timp sa deschid calculatorul.Sorry!Noapte buna si vise plăcute.
Stai linistita ca nici eu nu am avut timp, l-am deschis acum spre seara am fost plecata la tara, de altfel sunt si acum, bate crivatul poate raman fara lumina electrica. L-am luat dupa forum in seara asta, deci nu te stresa. Te pup si tu sa ai noapte buna.
mayya54- vip
se potriveste si pentru Marmelad! nici Thorton nu avea curaj sa o roage sa ramana
mita baston- vip
Superb!!! Parca am revazut tot serialul intr-un videoclip...Alexa20 a scris:
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Mayya știi cumva de ce nu pot vedea filmele încărcate pe mayya54.tk?
narcisa- vip
narcisa a scris:Mayya știi cumva de ce nu pot vedea filmele încărcate pe mayya54.tk?
Probabil ca se lucreaza la site.
iulianagl- moderator
Sper să fie ceva temporar, azi am pățit așa cu mai multe site-uri, mă gândeam că o fi ceva defect la mine. Adică la laptopul meu.iulianagl a scris:
Probabil ca se lucreaza la site.
narcisa- vip
Nici eu nu pot sa vad nimic Narcisa nicaieri am crezu ca si eu am probleme cu leptopul Daca afli ceva trimitem si mie saiturile
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica10 a scris:Nici eu nu pot sa vad nimic Narcisa nicaieri am crezu ca si eu am probleme cu leptopul Daca afli ceva trimitem si mie saiturile
Intr-adevar e inchis ca acum chiar ca nu se poate intra.Nu stiu ce s-a intamplat.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Mayya știi cumva de ce nu pot vedea filmele încărcate pe mayya54.tk?
S-a oprit curentul, serverul e la mine in bucatarie, cum o sa vina lumina o sa mearga.
mayya54- vip
mayya54 a scris:
S-a oprit curentul, serverul e la mine in bucatarie, cum o sa vina lumina o sa mearga.
Bai dar ce m-ai speriat.Am crezut ca ti-au inchis contul.Era o farsa buna pentri 1 aprilie.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Sper să fie ceva temporar, azi am pățit așa cu mai multe site-uri, mă gândeam că o fi ceva defect la mine. Adică la laptopul meu.
Da, sunt multe site-uri date jos. De asta se teme si administratorul site-ul meu sa nu patesc la fel, sta cu ochii in patru ca sunt foarte multe atacuri. Am vrut sa intru la Andrushka si am vazut ca si ele au probleme. E cineva ca vrea sa ne faca probleme, se pare ca nu are loc de noi.
mayya54- vip
iulianagl a scris:
Bai dar ce m-ai speriat.Am crezut ca ti-au inchis contul.Era o farsa buna pentri 1 aprilie.
Asa am crezut si eu atunci cand mi-au inchis contul pe youtube
mayya54- vip
mayya54 a scris:
Asa am crezut si eu atunci cand mi-au inchis contul pe youtube
Nu inteleg care e problema lor?
iulianagl- moderator