4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
De fapt, eu voiam să te întreb dacă îți place de actorul care-l joacă pe Sultan.mita baston a scris:
uite,poti sa ma bati/impusti,arunci cu oua sau cu rosii,nu-mi place de actrita! adica mi-a placut in serialul cu doctorimea stagiara,dar am incercat sa o vad in Geet,si mi s-a parut ca se cam chinuie sa-i iasa scenele melodramatice.cele comice din Intalnirea inimilor au fost super,acolo o placeam maxim. acum am zis-o,puteti sa faceti ce doriti
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Geet a fost primul meu contact cu indienii, îl voi păstra mereu în suflet.mita baston a scris:
uite,poti sa ma bati/impusti,arunci cu oua sau cu rosii,nu-mi place de actrita! adica mi-a placut in serialul cu doctorimea stagiara,dar am incercat sa o vad in Geet,si mi s-a parut ca se cam chinuie sa-i iasa scenele melodramatice.cele comice din Intalnirea inimilor au fost super,acolo o placeam maxim. acum am zis-o,puteti sa faceti ce doriti
narcisa- vip
n-am vazut nimic din serial,nu cunosc nici povestea ,nici personajele.la mine a fost Arman& miile de Ridhimenarcisa a scris:De fapt, eu voiam să te întreb dacă îți place de actorul care-l joacă pe Sultan.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Îl am și eu pe lista de vizionat într-un viitor mai apropiat sau mai depărtat.mita baston a scris:
n-am vazut nimic din serial,nu cunosc nici povestea ,nici personajele.la mine a fost Arman& miile de Ridhime
narcisa- vip
https://www.youtube.com/watch?v=v-1NSmAUftQ
cu toate ca scena asta dintre Sid si Ridhima a fost cea mai buna
mita baston- vip
nu cred ca l-as mai revedea.mi se pare prea lung si tras de par.acum. la niste ani dupa. nu prea-mi place sa revad filmele ce m-au tinut lipita de ecran,pentru ca la o a doua vizionare imi apare ochiul de soacra combinat cu cel al lui Tanu,si vad ceva ce mi se pare ca stirbeste buna mea prima impresie. de aia nu m-am apropiat de Asi,nici in ziua de azi,pe cand la momentul difuzarii eram si in direct si in reluare,si la noi ,si la turcinarcisa a scris:Îl am și eu pe lista de vizionat într-un viitor mai apropiat sau mai depărtat.
mita baston- vip
Că tot mi-ai adus aminte, te mai uiți la Saras?mita baston a scris:https://www.youtube.com/watch?v=v-1NSmAUftQ
narcisa- vip
da,am mai vazut pe sarite. e cam ciudat Saras,cel putin in ultimul episod,la faza cu murdaritul de noroi,a reactionat cam aiurea. dar n-a aparut inca frumoasa mama vitrega in peisaj
mita baston- vip
Și Geet și Iss le-am văzut aproape de zece ori pe fiecare. Nu 100% dar pe aproape.mita baston a scris:
nu cred ca l-as mai revedea.mi se pare prea lung si tras de par.acum. la niste ani dupa. nu prea-mi place sa revad filmele ce m-au tinut lipita de ecran,pentru ca la o a doua vizionare imi apare ochiul de soacra combinat cu cel al lui Tanu,si vad ceva ce mi se pare ca stirbeste buna mea prima impresie. de aia nu m-am apropiat de Asi,nici in ziua de azi,pe cand la momentul difuzarii eram si in direct si in reluare,si la noi ,si la turci
narcisa- vip
la Iss m-as uita si eu,dar mai incolo ceva ,sa-mi treaca putin "febranarcisa a scris:Și Geet și Iss le-am văzut aproape de zece ori pe fiecare. Nu 100% dar pe aproape.
mita baston- vip
Eu am văzut abia ep de miercuri, până acum Gautam a fost peste așteptări având în vedere că mi s-a părut urât cu draci la început. Dar să nu-l filmeze prea de aproape. Mai aștept să văd cum evoluează, încă nu pot să spun dacă-mi place sau nu.mita baston a scris:da,am mai vazut pe sarite. e cam ciudat Saras,cel putin in ultimul episod,la faza cu murdaritul de noroi,a reactionat cam aiurea. dar n-a aparut inca frumoasa mama vitrega in peisaj
narcisa- vip
äm citit ca Abhinav,in serialul cel nou,nu numai ca are doua sotii,dar joaca si rolul "mortului"?! o sa-si aduca cele doua aminte de el tot filmul???
mita baston- vip
Da, în primul episod e mort, sper să învie pe parcurs.mita baston a scris:äm citit ca Abhinav,in serialul cel nou,nu numai ca are doua sotii,dar joaca si rolul "mortului"?! o sa-si aduca cele doua aminte de el tot filmul???
narcisa- vip
mi s-a parut ca nu prea tine la glumele lui Kumud,e cam brutal,sau prea suparacios,nu stiu cum i-a facut rolul mega regizorul de renume mondial!narcisa a scris:Eu am văzut abia ep de miercuri, până acum Gautam a fost peste așteptări având în vedere că mi s-a părut urât cu draci la început. Dar să nu-l filmeze prea de aproape. Mai aștept să văd cum evoluează, încă nu pot să spun dacă-mi place sau nu.
mita baston- vip
Eu mă mai uit la câte un episod, nu mă pot dezlipi de el.mita baston a scris:
la Iss m-as uita si eu,dar mai incolo ceva ,sa-mi treaca putin "febra
narcisa- vip
sa fie mort doar de impresie,sa scape de cele doua?? stai ca nu ma apuc si de asta pana nu vad ce se alege de Marmelada noastra combinata cu Motana,M&Mnarcisa a scris: Da, în primul episod e mort, sper să învie pe parcurs.
mita baston- vip
Kumud a trecut deja la glume cu Saras? Totuși se uită drăgăstos la ea. Ce frumos i-a aranjat părul după urechi în timp ce ea stătea cu bagajele în brațe.mita baston a scris:
mi s-a parut ca nu prea tine la glumele lui Kumud,e cam brutal,sau prea suparacios,nu stiu cum i-a facut rolul mega regizorul de renume mondial!
narcisa- vip
Eu m-am uitat și la cel nou al Sanayei dar am rămas tare dezamăgită de ce-am văzut până acum. Mă uit la atâtea că încep să le încurc.mita baston a scris:
sa fie mort doar de impresie,sa scape de cele doua?? stai ca nu ma apuc si de asta pana nu vad ce se alege de Marmelada noastra combinata cu Motana,M&M
narcisa- vip
pai ce, il interesau sacosele ei? da,a facut Kumud o gluma,in ep de vineri,dar nu prea a fost pe placul lui Saras.este deja tradus episodul,daca vrei sa-l vezinarcisa a scris:Kumud a trecut deja la glume cu Saras? Totuși se uită drăgăstos la ea. Ce frumos i-a aranjat părul după urechi în timp ce ea stătea cu bagajele în brațe.
mita baston- vip
acolo nu am incercat! nu-mi place idiotul de actoro-model care a declarat ca nu stie cine este Sanayanarcisa a scris:Eu m-am uitat și la cel nou al Sanayei dar am rămas tare dezamăgită de ce-am văzut până acum. Mă uit la atâtea că încep să le încurc.
mita baston- vip
din cati baieti s-au prezentat pt. probe,l-au ales pe tampitul asta ,care nici nu-mi place cum arata
mita baston- vip
Dacă e în engleză aștept traducerea în română. Face parte din categoria filmelor la care nu m-aș uita a doua oară și dacă tot pierd timpul cu el măcar să fie o imagine de calitate și traducere mură-n gură.mita baston a scris:
pai ce, il interesau sacosele ei? da,a facut Kumud o gluma,in ep de vineri,dar nu prea a fost pe placul lui Saras.este deja tradus episodul,daca vrei sa-l vezi
narcisa- vip
nu stiu daca e si in romana,ai dreptate cu imaginea,e cam naspa,dar nu mi-am batut capul,ca nu prea tin la personajenarcisa a scris:Dacă e în engleză aștept traducerea în română. Face parte din categoria filmelor la care nu m-aș uita a doua oară și dacă tot pierd timpul cu el măcar să fie o imagine de calitate și traducere mură-n gură.
mita baston- vip
Nici mie nu-mi place, dar să știi că rolul i se potrivește, are un rol de tăntălău, exact cum e și aspectul lui. Mă uit puțin pentru Sanaya, dar nu e subtitrat nici măcar în engleză, nu va dura prea mult până mă voi lăsa de el dacă păstrează linia actuală.mita baston a scris:din cati baieti s-au prezentat pt. probe,l-au ales pe tampitul asta ,care nici nu-mi place cum arata
narcisa- vip
dar in cel cu Abhinav joaca si Shyam,din Iss?
mita baston- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!