4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
Fetele si eu va pupacesc, vreau sa pun subtitlurile la 3 episoade din DMG si mai vb. maine nu o sa fiu deloc la calculator, poate reusim sa vb maine seara sa aveti o seara buna
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Și ție o seară bună. Abia aștept DMG.mayya54 a scris:Fetele si eu va pupacesc, vreau sa pun subtitlurile la 3 episoade din DMG si mai vb. maine nu o sa fiu deloc la calculator, poate reusim sa vb maine seara sa aveti o seara buna
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
NARCISA unde vezi DMG ca eu nu o mai am pe mayya54 au sters contul pliz
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Ce bucurie pe Ayan sa fie intampinat dis de dimineata de viitoarea lui soacra Razya.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Da, cica sa ii mearga ziua bineiulianagl a scris:Ce bucurie pe Ayan sa fie intampinat dis de dimineata de viitoarea lui soacra Razya.
Alexa, știi cumva cum se traduce Badalte Rishton ki Daastan?Alexa20 a scris:
Da, cica sa ii mearga ziua bine
narcisa- vip
Alexa20 a scris:
Da, cica sa ii mearga ziua bine
S-a vazut pe fata lui. Deci asa cumam banuit Tana ia spus lui Asada de aniversarea surorii ei.
iulianagl- moderator
Ți-am trimis mp.Lucica10 a scris:NARCISA unde vezi DMG ca eu nu o mai am pe mayya54 au sters contul pliz
narcisa- vip
uitati dragelor,asta nu cred ca e vis!!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
narcisa a scris:Alexa, știi cumva cum se traduce Badalte Rishton ki Daastan?
Badalte = schimb, schimbare
Rishton= relatii, legaturi
daastan = poveste
Cu alte cuvinte, as putea sa o traduc : O poveste de relatii schimbate sau Povestea unei relatii schimbate. Nu stiu exact sa iti spun care este metoda cea mai buna.
iulianagl a scris:
S-a vazut pe fata lui. Deci asa cumam banuit Tana ia spus lui Asada de aniversarea surorii ei.
Dap, dar nu o sa ii mearga am citit intr-un articol, ca aceste incercari a pisicii de a o da afara pe Zoya din casa, o sa il faca pe Asad sa se aproprie si mai mult de Zoya. Si incep sa cred ce scria in articol, ca am vazut ca Asad sta cu gandul numai la Zoya, nici nu a gustat din budinca lui Tanu
M-am lămurit, mulțumesc mult. Am auzit de multe ori cuvântul rishta și știam că e relație dar nu am făcut legătura.Alexa20 a scris:
Badalte = schimb, schimbare
Rishton= relatii, legaturi
daastan = poveste
Cu alte cuvinte, as putea sa o traduc : O poveste de relatii schimbate sau Povestea unei relatii schimbate. Nu stiu exact sa iti spun care este metoda cea mai buna.
narcisa- vip
mi-a placut cum tinea Asad biletele,doar ,doar ,nu le-o lua Zoya din mana lui,si mi-a placut si cum l-a"mangaiat"Zoya in acelasi timp,de parca-si lua "la revedere"! uite de asta o tot iertam pe madam,pentru cateva secunde de ceva frumos cupidon
mita baston- vip
Alexa20 a scris:
Dap, dar nu o sa ii mearga am citit intr-un articol, ca aceste incercari a pisicii de a o da afara pe Zoya din casa, o sa il faca pe Asad sa se aproprie si mai mult de Zoya. Si incep sa cred ce scria in articol, ca am vazut ca Asad sta cu gandul numai la Zoya, nici nu a gustat din budinca lui Tanu
Ce budinca ar fi fost bine sa manance si sa-i gaseasca si ochiul al de sticla ca apoi am vazut ca astia au gresit la Tana veche avea ochiul in dreapta iar la asta i l-au pus in stanga.
iulianagl- moderator
pai a ramas in dubiu de cand i-a spus Dilshad ca-si planuia vacanta cu Najma,si apoi hop,telefonul ce a dat-o peste cap! ce mutra de pisoi la oala cu smantana avea Asad ce sa-i mai trebuiasca terciul motanei nr.2(avea dreptate Narcisa,motana 1 era mai usor de digerat)Alexa20 a scris:
mita baston- vip
au spus ca avea ceva actoreasa la ochiul cel care trebuia defectat si de aia n-a pus lentile de contact unde prevedea scenariul.cred ca au primit multe reclamatii,nu chiar datorita greselii,cat datorita fetei nesuferite a motaneiiulianagl a scris:
Ce budinca ar fi fost bine sa manance si sa-i gaseasca si ochiul al de sticla ca apoi am vazut ca astia au gresit la Tana veche avea ochiul in dreapta iar la asta i l-au pus in stanga.
mita baston- vip
iulianagl a scris:
Da, de unde vine si explicatia data de casa de productie: Noua Tanveer urmeaza un tratament la ochiul drept, ceea ce o impiedica sa poarte lentila pe partea dreapta. Si ca sa nu schimbe tot scenariul, au preferat sa ii puna lentila pe stanga si sa treaca mai departe.
ne-am pus simultan postarileAlexa20 a scris:
Da, de unde vine si explicatia data de casa de productie: Noua Tanveer urmeaza un tratament la ochiul drept, ceea ce o impiedica sa poarte lentila pe partea dreapta. Si ca sa nu schimbe tot scenariul, au preferat sa ii puna lentila pe stanga si sa treaca mai departe.
multumesc pentru traducere
mita baston- vip
Si au facut-o praf.
iulianagl- moderator
mita baston a scris:
au spus ca avea ceva actoreasa la ochiul cel care trebuia defectat si de aia n-a pus lentile de contact unde prevedea scenariul.cred ca au primit multe reclamatii,nu chiar datorita greselii,cat datorita fetei nesuferite a motanei
Da, dar casa de productie este foarte multumita de jocul actoricesc al noi actrite in personajul lui Tanveer. Cica este foarte credibil. Credibil my foot.
Alexa20 a scris:
Da, dar casa de productie este foarte multumita de jocul actoricesc al noi actrite in personajul lui Tanveer. Cica este foarte credibil. Credibil my foot.
Nu-si intra in personaj mai buna era cealalta pacat ca si-a rupt piciorul.
iulianagl- moderator
daa,se asorteaza mai bine cu miorlaitul din fundal adevarul este ca-ti vine sa-i scoti ambii ochi cand o vezi cat este de prefacuta!Alexa20 a scris:
mita baston- vip
iulianagl a scris:
Nu-si intra in personaj mai buna era cealalta pacat ca si-a rupt piciorul.
Asa zic si eu, ca mai buna era cealalta. Cel putin, aia avea si o voce mai convingatoare de scorpie. Asta mi se pare o pisicuta daia egipteana fara par
mita baston a scris:
daa,se asorteaza mai bine cu miorlaitul din fundal adevarul este ca-ti vine sa-i scoti ambii ochi cand o vezi cat este de prefacuta!
Pai nici nu trebuie sa joace teatru, este prefacuta din nastere
Alexa20 a scris:
Asa zic si eu, ca mai buna era cealalta. Cel putin, aia avea si o voce mai convingatoare de scorpie. Asta mi se pare o pisicuta daia egipteana fara par
iulianagl- moderator
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!