4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
mare lucru nu s-a intamplat ,decat ca zoya e din ce in ce mai "toropita de amor" si motana" putintel "gravidanarcisa a scris:Eu sunt cam în urmă cu ep, nu pot să comentez ce spuneți voi, dar nu pot să nu râd de cele trei pupeze (și bonus păpușa) pe motocicletă. Are haz madam Gul, când nu e ocupată să mai încurce niște ițe.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
narcisa a scris:Eu sunt cam în urmă cu ep, nu pot să comentez ce spuneți voi, dar nu pot să nu râd de cele trei pupeze (și bonus păpușa) pe motocicletă. Are haz madam Gul, când nu e ocupată să mai încurce niște ițe.
Exact ce am ras eu cand le-am vazut ca de la ras am dat intr-o tuse de nu ma mai puteam opri.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
O sa-i vina randul, de abia astept sa-l vad cum era in DMG cand s-a indragostit prima data de Ridhima. Dar aici sigur o sa faca pe seriosul, iar pentru asta tot pe Armaan il prefer in locul lui Asad.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
poate ne surprinde madam si-l vedem si nu-l mai recunoastemmayya54 a scris:O sa-i vina randul, de abia astept sa-l vad cum era in DMG cand s-a indragostit prima data de Ridhima. Dar aici sigur o sa faca pe seriosul, iar pentru asta tot pe Armaan il prefer in locul lui Asad.
mita baston- vip
Ar fi bine, m-ar surprinde placut. Dar din cate bag seama, apar unele caricaturi si stica personajele principale si asta nu-mi miroase a bine. Stiu ca binele va triumfa la un moment dat, dar o sa ne iasa noua peri albi pana atunci
mayya54- vip
ne vopsim,dar nu renuntammayya54 a scris:Ar fi bine, m-ar surprinde placut. Dar din cate bag seama, apar unele caricaturi si stica personajele principale si asta nu-mi miroase a bine. Stiu ca binele va triumfa la un moment dat, dar o sa ne iasa noua peri albi pana atunci
mita baston- vip
Nu renuntam, gasim solutii
mayya54- vip
mayya54 a scris:Nu renuntam, gasim solutii
Mayya54!!!
Pupici pt MP (porumbelul calator...)
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Noapte buna puisori.
iulianagl- moderator
Puțintel gravidă, puțintel chioară, un pic mai mult dispărută din film nu s-ar putea? Totuși are ochi frumoși Tanu, atunci când îi are la ea.mita baston a scris:
mare lucru nu s-a intamplat ,decat ca zoya e din ce in ce mai "toropita de amor" si motana" putintel "gravida
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pai cum a aparut asa o sa dispara ...
Va pupacesc si eu si va spun noapte buna sa aveti maine o zi superba ...
mayya54- vip
Noapte bună.mayya54 a scris:Pai cum a aparut asa o sa dispara ...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna dimineata la o cafea!O zi usoara si frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
multumim,asemenea!lica54 a scris:Buna dimineata la o cafea!O zi usoara si frumoasa
mita baston- vip
Karan e un foarte bun actor, a avut un rol foarte bun in Tmls,dar si in Qubool hai e foarte bun.Sunt la inceputul serialui,dar sper ca pe parcurs o sa ii vad si tatuajele ( sunt innebunita dupa ele)
llory03- membru activ
Data de inscriere : 02/03/2012
Varsta : 30
Buna fetele, am revenit si eu din renovari. Nu am avut timp sa verific daca este pus deja link-ul la acest promo, asa ca imi cer scuze daca l-am repetat.
Nu ma incanta deloc sa il vad pe Asad casatorit cu Tanveer. Ce scorpie e Ne auzim mai pe seara, am de vizionat QH, MAadhu si Saras. See you later
nu cred ca o sa le vedem,n-are cum sa fie un "afacerist de succes",tatuat pana acum a tot purtat costume si camasi cu maneca lunga,si unde era cu maneca scurta ,era fardat bine,si nu se vedea nimicllory03 a scris:Karan e un foarte bun actor, a avut un rol foarte bun in Tmls,dar si in Qubool hai e foarte bun.Sunt la inceputul serialui,dar sper ca pe parcurs o sa ii vad si tatuajele ( sunt innebunita dupa ele)
mita baston- vip
Alexa20 a scris:
Buna fetele, am revenit si eu din renovari. Nu am avut timp sa verific daca este pus deja link-ul la acest promo, asa ca imi cer scuze daca l-am repetat.
Nu ma incanta deloc sa il vad pe Asad casatorit cu Tanveer. Ce scorpie e Ne auzim mai pe seara, am de vizionat QH, MAadhu si Saras. See you later
ce bine ca ai terminat la timp sa prinzi "nunta secolului'dintre asad si tanu-motanu
mita baston- vip
pai acum nu mai avem motan pudic,cum de se dezbraca drept la nasul lui asad? crede ca daca doar o vede nuda,din greseala bineinteles ,o s-o si ia de nevasta?? poate ii pica ochiul fals la dus si il gaseste asad
mita baston- vip
hai ca acum cand devine ceva mai tolerant asad cu zoya,se decide motana sa devina doamna khan
draguta scena cu marmelada zambitoare oferita de zoya lui asad si chestiunea cu "cazutul in cap"
draguta scena cu marmelada zambitoare oferita de zoya lui asad si chestiunea cu "cazutul in cap"
mita baston- vip
Buna fetelor, vad ca va distrati pe aici pe seama lui dnului Khan si a lui Tanu Motanu. Cred ca nunta nu va fi, m-as supara teribil, ar fi tare nedrept.
Am postat episodul 102 ...
mayya54- vip
Buna dimi.Sa aveți un week-end frumos.Ne auzim diseară.
iulianagl- moderator
mayya54 a scris:Buna fetelor, vad ca va distrati pe aici pe seama lui dnului Khan si a lui Tanu Motanu. Cred ca nunta nu va fi, m-as supara teribil, ar fi tare nedrept.
iulianagl- moderator
buna dimineata tuturor!mayya54 a scris:Buna fetelor, vad ca va distrati pe aici pe seama lui dnului Khan si a lui Tanu Motanu. Cred ca nunta nu va fi, m-as supara teribil, ar fi tare nedrept.
nu scapa motana o asa ocazie! sigur il imbrobodeste pe asad,si se trezeste cu ea in pat! poate cu ocazia de Holi il trateaza cu ceva ametitor si nu mai stie ce a facut !.degeaba viseaza zoya scene de dans acrobatic,ca-i suceste pisica mintile mai ceva ca la circ
mita baston- vip
Se trezeste cu ea in pat si după aia si cu barza pe cosul casei.mita baston a scris:
buna dimineata tuturor!
nu scapa motana o asa ocazie! sigur il imbrobodeste pe asad,si se trezeste cu ea in pat! poate cu ocazia de Holi il trateaza cu ceva ametitor si nu mai stie ce a facut !.degeaba viseaza zoya scene de dans acrobatic,ca-i suceste pisica mintile mai ceva ca la circ
iulianagl- moderator
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!