4.Qubool Hai - Accept!
+8
tiberici
iulianagl
mita baston
Alexa20
narcisa
Andreea_Miha
llory03
lica54
12 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 4.Qubool Hai - Accept!
mayya54 a scris:Am postat episodul 101 pe mayya54.tk
Te pup fata draga!!!!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Dragele mele am stres situl pe care la postat Maya ca asa avem dispoziție daca nu l-ați salvat credeți-l din nou dar prin mp.Stiti care sunt dispozitiile încă de anul trecut.Imi pare rău.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Tot ce ma bucura ca i-a schimbat personalitatea lui Rashid, ceea ce ma bucura, mi-a placut de la inceput acest om.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Ce s-a întâmplat in seara asta?mayya54 a scris:Tot ce ma bucura ca i-a schimbat personalitatea lui Rashid, ceea ce ma bucura, mi-a placut de la inceput acest om.
iulianagl- moderator
Ce, Chioara gravida?Hai ca e prea de tot.
iulianagl- moderator
Asa e, vai ce idei are madam Gul. A inceput ca in telenovelele latino, mai are Tanu sa spuna ca e gravida cu Asad, adica sa-l pacalească intr-un fel sa-i puna copilul in carca. Doar a declarat ca vrea un copil, dar cu Jenny, dar se pare ca madam Gul ce s-a gandit ca ar fi buna ideea si in serial.
mayya54- vip
iulianagl a scris:Dragele mele am stres situl pe care la postat Maya ca asa avem dispoziție daca nu l-ați salvat credeți-l din nou dar prin mp.Stiti care sunt dispozitiile încă de anul trecut.Imi pare rău.
Gasesc fetele, imi pare rau nu am stiut ca nu ai voie, stiu ca pe youtube si pe daily nu ai voie sa lasi link-uri la comenturi, dar nu am stiut ca nu tb si aici.
mayya54- vip
Da asta e mai de mult nu acum ca ai pus tu, știi de cand era cu acta, chestia e ca poți dar după ce se salvează trebuie sa-l stergi.mayya54 a scris:
Gasesc fetele, imi pare rau nu am stiut ca nu ai voie, stiu ca pe youtube si pe daily nu ai voie sa lasi link-uri la comenturi, dar nu am stiut ca nu tb si aici.
iulianagl- moderator
salutare! si multa sanatate Iulia
vaaai ,ce m-a enervat idioata de pisica chioara cum zambea ea pe sub mustati cand o certa asad pe zoya
dar mi-a placut cum a zambit,tot pe sub mustati/ziar asad si mi-a placut si sari-ul cel nou purtat de zoya in promo-ul pus de Andreea,pacat ca idiotul nu o baga-n seama si pacat ca madam gul o tot face pe zoya sa-i cerseasca atentia mitocanului
vaaai ,ce m-a enervat idioata de pisica chioara cum zambea ea pe sub mustati cand o certa asad pe zoya
dar mi-a placut cum a zambit,tot pe sub mustati/ziar asad si mi-a placut si sari-ul cel nou purtat de zoya in promo-ul pus de Andreea,pacat ca idiotul nu o baga-n seama si pacat ca madam gul o tot face pe zoya sa-i cerseasca atentia mitocanului
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
O mare porcarie a fost si cu Acta ca sa incinga spiritele, am impresia ca de acolo s-a declansat si pe youtube prostia. La inceput cand mi-am facut cont pe youtube puteai sa pui orice melodie orice clip nu primeai niciun fel de avertisment, acum parca s-au prostit, blocheaza totul nu mai ai voie sa faci nimic.
mayya54- vip
pai de aia tace ca o mata blanda,sa simta asad cand l-o zgaria rau.precis ii spune zoya ca e pisica gravida si el n-o crede,si de aici balamuculmayya54 a scris:Asa e, vai ce idei are madam Gul. A inceput ca in telenovelele latino, mai are Tanu sa spuna ca e gravida cu Asad, adica sa-l pacalească intr-un fel sa-i puna copilul in carca. Doar a declarat ca vrea un copil, dar cu Jenny, dar se pare ca madam Gul ce s-a gandit ca ar fi buna ideea si in serial.
mita baston- vip
Pai pana la urma se merita unul pe altul. Asa le trebuie celor care nu-si asculta inima.
mayya54- vip
Exact, atunci nu vad interesul net-ului daca e restricția asta asa de strânsă.Sa-i ia frate pe acei cae fac piraterie dar nu pe noinastia nevinovati.mayya54 a scris:O mare porcarie a fost si cu Acta ca sa incinga spiritele, am impresia ca de acolo s-a declansat si pe youtube prostia. La inceput cand mi-am facut cont pe youtube puteai sa pui orice melodie orice clip nu primeai niciun fel de avertisment, acum parca s-au prostit, blocheaza totul nu mai ai voie sa faci nimic.
iulianagl- moderator
Multumesc, vreau asta sa se întâmple cat mai repede.Madam Gül a umblat iar la caractere si asta nu-mi place si mai ales ca tot o trage de par cu Razyia, bla, bla, bla.mita baston a scris:salutare! si multa sanatate Iulia
iulianagl- moderator
nu,ca el cauta perfectiune feminina! na,ca a gasit-o pe preaminunata si preaimbrobodita de motanamayya54 a scris:Pai pana la urma se merita unul pe altul. Asa le trebuie celor care nu-si asculta inima.
mita baston- vip
pai stai sa vezi cand ne-o umple ecranul chelia lui sidiqqui ,o sa ne para rau de razia ,ca era o femeie frumoasaiulianagl a scris:Multumesc, vreau asta sa se întâmple cat mai repede.Madam Gül a umblat iar la caractere si asta nu-mi place si mai ales ca tot o trage de par cu Razyia, bla, bla, bla.
mita baston- vip
Ai văzut ia fact-o Badibi cu samosele, lui Razyia.
iulianagl- moderator
Stii ca sub atatea fuste nu se stie ce gasesti, o sa gaseasca o mare surpriza dnul Asad
mayya54- vip
pai de-aia a si bagat-o in piscina,sa se racoreascaiulianagl a scris:Ai văzut ia fact-o Badibi cu samosele, lui Razyia.
mita baston- vip
mayya54 a scris:Stii ca sub atatea fuste nu se stie ce gasesti, o sa gaseasca o mare surpriza dnul Asad
mita baston- vip
acum sa vedem pe cine mai baga madam in serial,ca trebuie sa apara si iubitul motanei
mita baston- vip
Imi place ca s-a schimbat Badi Bhi și Rashid.Iar de Ayan imi place ca isi menține acelasi caracter si nu se lasa calcat in picioare. O sa-si revina si Zoya sunt sigura de asta, desi iubirea te cam prosteste nu mai vezi cruda realitate din jurul tau.
mayya54- vip
Eu sunt cam în urmă cu ep, nu pot să comentez ce spuneți voi, dar nu pot să nu râd de cele trei pupeze (și bonus păpușa) pe motocicletă. Are haz madam Gul, când nu e ocupată să mai încurce niște ițe.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
pai nu a ramas ca se casatoreste cu humaira?? cat despre dragoste,abia astept sa-l vad pe asad cum se prostestemayya54 a scris:Imi place ca s-a schimbat Badi Bhi și Rashid.Iar de Ayan imi place ca isi menține acelasi caracter si nu se lasa calcat in picioare. O sa-si revina si Zoya sunt sigura de asta, desi iubirea te cam prosteste nu mai vezi cruda realitate din jurul tau.
mita baston- vip
mayya54 a scris:Imi place ca s-a schimbat Badi Bhi și Rashid.Iar de Ayan imi place ca isi menține acelasi caracter si nu se lasa calcat in picioare. O sa-si revina si Zoya sunt sigura de asta, desi iubirea te cam prosteste nu mai vezi cruda realitate din jurul tau.
Iubirea are ochelari de cal.
iulianagl- moderator
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 8.Qubool Hai - Accept!
» 7.Qubool Hai - Accept!