7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
Nu mă pricep deloc cum vine treaba cu site-urile astea așa că nu pot ajuta cu nimic din păcate. Nu pot decât să sper și să mă rog să fii lăsată în pace și să nu te mai streseze nimeni. Pentru că știu că deși ai opțiunea de a nu mai face nimic, ai muncit foarte mult și ți-e greu să abandonezi un lucru început. Și recunosc că și eu aș fi teribil de supărată dacă n-aș mai primi filmul pe tavă așa cum ni-l oferiți tu și fetele care au muncit împreună cu tine. Un și o pentru tine, Iza, Alexa și Iulia.mayya54 a scris:
Nici eu nu prea am curaj, dar tb sa vedem despre ce e vorba. Sincer am rastalmacit problema pe toate partile, totul se rezuma la profit sa nu vinzi si sa castigi ceva pe urma lor, dar noi nu facem asta. Si ar mai fi o problema sa nu mai dam embed sa ia alte site-uri care de fapt au reclame si castiga bani pt ca ei pun decat un link cu site-ul nostru si poate de aici ni se trage.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mier 17 Iul 2013, 8:35 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Gata acum nu se mai poate vedea decat cu autentificare, nu ai cont nu se vede nimic. Asa ca am ramas decat cine e membru site-ului si atat ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Eu zic că da, nici măcar nu-mi aduc aminte ce-am visat, lucru care se întâmplă foarte rar.mita baston a scris:
ai reusit sa dormi? iti dorim si tie spor la treaba !
narcisa- vip
Si noi pe voi Noi o sa facem tot posibilul sa nu se intample nimic, o sa securiza astfel incat sa vedem macar noi si atat daca nu se poate mai mult. Uite puteti face o incercare acum sa vedeti daca puteti intra.narcisa a scris:
Nu mă pricep deloc cum vine treaba cu site-urile astea așa că nu pot ajuta cu nimic din păcate. Nu pot decât să sper și să mă rog să fii lăsată în pace și să nu te mai streseze nimeni. Pentru că știu că deși ai opțiunea de a nu mai face nimic, ai muncit foarte mult și ți-e greu să abandonezi un lucru început. Și recunosc că și eu aș fi teribil de supărată dacă n-aș mai primi filmul pe tavă așa cum ni-l oferi tu și fetele care au muncit împreună cu tine. Un și o pentru tine, Iza, Alexa și Iulia.
mayya54- vip
ma bucur de dar eu nu-i prea merit.adica mai deloc.am avut rol de "cotofana de serviciu",sa va pun creierii pe moate,aproape in fiecare seara. dar cele trei Domnisoare Muschetare,Mayya,Alexa si Iulia merita toata lauda!narcisa a scris:
Nu mă pricep deloc cum vine treaba cu site-urile astea așa că nu pot ajuta cu nimic din păcate. Nu pot decât să sper și să mă rog să fii lăsată în pace și să nu te mai streseze nimeni. Pentru că știu că deși ai opțiunea de a nu mai face nimic, ai muncit foarte mult și ți-e greu să abandonezi un lucru început. Și recunosc că și eu aș fi teribil de supărată dacă n-aș mai primi filmul pe tavă așa cum ni-l oferi tu și fetele care au muncit împreună cu tine. Un și o pentru tine, Iza, Alexa și Iulia.
Ultima editare efectuata de catre mita baston in Mier 17 Iul 2013, 8:43 pm, editata de 1 ori
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
te-am epuizat psihic ! dar uite ca am avut efecte pozitivenarcisa a scris:
Eu zic că da, nici măcar nu-mi aduc aminte ce-am visat, lucru care se întâmplă foarte rar.
mita baston- vip
rezolvat! dar tot se vede cand intrii ce e pe prima pagina.doar sa se oftice rautaciosii si sa vada ce au pierdutmayya54 a scris:Gata acum nu se mai poate vedea decat cu autentificare, nu ai cont nu se vede nimic. Asa ca am ramas decat cine e membru site-ului si atat ...
mita baston- vip
Ba îi meriți cu prisosință și nu o spun doar eu, nu doar mie îmi face plăcere să te citesc și să aflu dacă merită sau nu să mă grăbesc să mă uit la episod. Pe lângă traducerile făcute m-am bucurat și de cronica episoadelor și de multe ori intram să văd episodul doar pentru că ai pomenit tu de o scenă sau de alta.mita baston a scris:
ma bucur de dar eu nu-i prea merit.adica mai deloc.am avut rol de "cotofana de serviciu",sa va pun creierii pe moate,aproape in fiecare seara. dar cele trei domnisoare muschetare,Mayya,Alexa si Iulia merita toata lauda!
narcisa- vip
mita baston a scris:
ma bucur de dar eu nu-i prea merit.adica mai deloc.am avut rol de "cotofana de serviciu",sa va pun creierii pe moate,aproape in fiecare seara. dar cele trei Domnisoare Muschetare,Mayya,Alexa si Iulia merita toata lauda!
Hai ca si tu Iza, nu mai fii asa modesta
mayya54- vip
Eu abia acum am făcut contul. Deocamdată îmi spune că autentificarea e invalidă.mayya54 a scris:
Si noi pe voi Noi o sa facem tot posibilul sa nu se intample nimic, o sa securiza astfel incat sa vedem macar noi si atat daca nu se poate mai mult. Uite puteti face o incercare acum sa vedeti daca puteti intra.
narcisa- vip
mita baston a scris:
rezolvat! dar tot se vede cand intrii ce e pe prima pagina.doar sa se oftice rautaciosii si sa vada ce au pierdut
Se vede ca ai ID de Romania, dar daca ai fii in India primesti un mesaj de genul "The server made boo boo"
mayya54- vip
Buna!
Tocmai ma uitam la Iss si surpriza ....trebuie sa ma inregistrez.....nu-i nimic, ma bucur ca ai avut timp sa pui episoade din serial...
Tocmai ma uitam la Iss si surpriza ....trebuie sa ma inregistrez.....nu-i nimic, ma bucur ca ai avut timp sa pui episoade din serial...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
narcisa a scris:
Eu abia acum am făcut contul. Deocamdată îmi spune că autentificarea e invalidă.
Acum ai facut, o sa-ti dam acceptul si o sa-ti dam noi confirmarea ...
mayya54- vip
vai de mine! v-am ruinat placerea de a vedea filmul eu vorbesc si mult,si cam fara rost nu va ajungea motana,sa va strice episoadele !narcisa a scris:
Ba îi meriți cu prisosință și nu o spun doar eu, nu doar mie îmi face plăcere să te citesc și să aflu dacă merită sau nu să mă grăbesc să mă uit la episod. Pe lângă traducerile făcute m-am bucurat și de cronica episoadelor și de multe ori intram să văd episodul doar pentru că ai pomenit tu de o scenă sau de alta.
mita baston- vip
Te-ai mutat în Nepal, Mayya?
narcisa- vip
mai bine "boom boom" in creierii lor ! e unul din rarele momente cand ma bucur ca traiesc in Romania!mayya54 a scris:
Se vede ca ai ID de Romania, dar daca ai fii in India primesti un mesaj de genul "The server made boo boo"
mita baston- vip
sunteti voi prea dragute,nu cunoasteti personajul originalmayya54 a scris:
Hai ca si tu Iza, nu mai fii asa modesta
mita baston- vip
Sa te uite pe e-mail la confirmare si in spam mai ales si sa dai clik si at te activezi ...
mayya54- vip
Decât să am coșmaruri mai bine să mă epuizezi tu psihic.mita baston a scris:
te-am epuizat psihic ! dar uite ca am avut efecte pozitive
narcisa- vip
mita baston a scris:
sunteti voi prea dragute,nu cunoasteti personajul original
Ba da, daca esti aici cu noi si ne faci sa radem e clar, asta spune totul despre tine
mayya54- vip
ma angajez! mai ales ca beneficiarul principal sunt de fapt eunarcisa a scris:
Decât să am coșmaruri mai bine să mă epuizezi tu psihic.
mita baston- vip
consider ca mi-am primit cadoul de ziua mea in avans! multumesc!mayya54 a scris:
Ba da, daca esti aici cu noi si ne faci sa radem e clar, asta spune totul despre tine
mita baston- vip
Vezi ce inseamna sa ne dea cate un șut in fund cineva ca ne exprimam sentimentele, asa ca o sa-i face in necaz lui Asad ca si noi suntem mai romantice decat el
mayya54- vip
Plăcerea cu care comentai m-a făcut să reiau filmul, îl cam abandonasem într-o perioadă.mita baston a scris:
vai de mine! v-am ruinat placerea de a vedea filmul eu vorbesc si mult,si cam fara rost nu va ajungea motana,sa va strice episoadele !
narcisa- vip
mita baston a scris:
consider ca mi-am primit cadoul de ziua mea in avans! multumesc!
La multi ani!!! Eu mi-am sters de la voi si ziua si anul si localitatea, acum sunt din Nepal ... Am devenit suspicioasa
mayya54- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!