61. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
mihaela dxb
gabriela
alitheea
lica54
alimar
Anda Cioranu
dana17
lilianna
Admin_dea05
feliciaelena
DENISA
mag
costina
florica
18 participanți
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 61. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna draga mea . Am vrut sa iti raspund cu mesaj , dar nu stiu de ce nu mai pot trimite mesaje . Nu mai am optiunea in bara .lica54 a scris:
Nico vad ca esti pe site...ce sti de Florica de la Oradea...tot in Italia la ficasa este?
Nu stiu nimic de Florica , probabil este in continuare in Spania cu aia mica .
Te pup si te imbratisez.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
ssss
alitheea a scris:Buna draga mea . Am vrut sa iti raspund cu mesaj , dar nu stiu de ce nu mai pot trimite mesaje . Nu mai am optiunea in bara .
Nu stiu nimic de Florica , probabil este in continuare in Spania cu aia mica .
Te pup si te imbratisez.
Si eu te pup si-ti multumesc de raspuns...
Ce mai urmaresti acum...te uiti la Fatmagul la Suleiman ...cu ce iti mai ocupi timpul liber...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 61. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nicoleta! LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita
lica54- vip
Multumesc draga mea . Esti o scumpa si o iubita .lica54 a scris:Nicoleta! LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
http://www.magazinci.com/icerikler/magazin/cansel-elcin-yunanistanda-medyayi-salladi_41041.html
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Seara buna tuturor si bine v-am gasit!Gata,cu straintatile acum sant acasa!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
drum bun Florica si sa te bucuri de nepotica ta ...distractie maxima Multumesc Costina! Sa-ti traiasca nepotelul,sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos!
florica- vip
florica a scris:drum bun Florica si sa te bucuri de nepotica ta ...distractie maxima Multumesc Costina! Sa-ti traiasca nepotelul,sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos!
Oooo salutare,salutare!Bine ai venit draga mea chiar acum cateva zile mi-a zburat gandul la tine...ma intrebam oare unde o fi florica..
si acum surpriza...ce-ti face nepotica s-a facut marisoara?
lica54- vip
Buna Lica,multumesc ,sant bine ,s-a facut marisoara doar are un anisor si aproape trei lui.Tu ce ai faci?Si eu am gandit la voi de multe ori numai ca asa au fost inprejurarile ca n-am putut intra aici,nici nu am avut timp prea mult ca fetita a fost destul de rauta si in restul timpului ,cand dormea lucram,tricotam sau crosetam lucruri pt. fetita!O poza de la ziua ei!
florica- vip
Ce scumpa e!In tot acest timp ai stat cu ea? si acum a ramas cu mamasa?florica a scris:
Eu sunt bine... pe acasa mai plec si pe la tara...
lica54- vip
Da Lica ,11 luni am stat tot timpul cu ea,acum sant foarte trista ca nu mai sant cu fetita,m-am atasat foarte mult de ea,din septembrie o v-a duce la cresa.:
Am uitat cum sa mai scriu !
Am uitat cum sa mai scriu !
florica- vip
Bine ai revenit.Ti s-a simtit lipsa.Comentariile si informatiile despre Cansel Elcin sper sa revina pe linia intii.Sa-ti traiasca nepotica si sa te bucuri de ea
mag- membru incepator
Data de inscriere : 19/08/2011
Localizare : Galati Romania
Bine ai revenit Florica! Ma bucur ca nu ne-ai uitat.florica a scris: Seara buna tuturor si bine v-am gasit!Gata,cu straintatile acum sant acasa!
Admin_dea05- Admin
Multumesc,acum am multe de recuperate ,nu stiu de unde sa incep!!mag a scris:Bine ai revenit.Ti s-a simtit lipsa.Comentariile si informatiile despre Cansel Elcin sper sa revina pe linia intii.Sa-ti traiasca nepotica si sa te bucuri de ea
florica- vip
Multumesc,nici vorba,cum sa va uit,abia am asteptat sa pot intra sa vad ce mai faceti !Admin_dea05 a scris:Bine ai revenit Florica! Ma bucur ca nu ne-ai uitat.
florica- vip
Noi suntem bine.In lipsa de seriale turcesti unele dintre noi a trecut pe seriale indiene iar altele le-au descoperit pe cele coreene.florica a scris:Multumesc,nici vorba,cum sa va uit,abia am asteptat sa pot intra sa vad ce mai faceti !Admin_dea05 a scris:Bine ai revenit Florica! Ma bucur ca nu ne-ai uitat.
Admin_dea05- Admin
Fiecare cu ce-i place.Eu mai mult cu tricotatul si crosetatul,pe net nu prea intru ca ma supara ochi,ar trebui sa-mi schimb ochelari dar nu stiu cand v-a fii ziua aceea!!!Admin_dea05 a scris:
Noi suntem bine.In lipsa de seriale turcesti unele dintre noi a trecut pe seriale indiene iar altele le-au descoperit pe cele coreene.
florica- vip
Pentru toti copiii care merg la scoala le doresc : mult success!
florica- vip
Admin_dea05- Admin
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE MIHAELA SI GABRIELA!
florica- vip
Multumesc Florica!
gabriela- vip
Data de inscriere : 11/06/2011
florica- vip
LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE ,MULTE BUCURII SI MULT NOROC TUTUROR CELOR CARE ISI ANIVERSEAZA MAINE ONOMASTICA!
florica- vip
Ceva interesant:Un profesor de filosofie stãtea în fata clasei având pe catedrã câteva lucruri.
Când ora a început, fãrã sã spunã un cuvânt, a luat un borcan mare de maionezã gol, pe care l-a umplut cu mingi de golf. I-a întreba...t pe studenti dacã borcanul este plin si acestia au convenit cã era.
Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat în borcan, scuturându-l usor. Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de golf. I-a întrebat din nou pe studenti dacã borcanul era plin iar acestia au fost de acord cã era.
Profesorul a luat dupã aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat în borcan. Firesc, nisipul a umplut de tot borcanul. I-a întrebat din nou pe studenti cum stãtea treaba iar acestia au rãspuns în cor "pliiin"!
Profesorul a scos de sub catedrã douã cesti cu cafea pe care le-a turnat în borcan umplându-l de aceastã datã definitiv. Studentii au râs.
"Acum" a spus profesorul dupã ce hohotele s-au domolit, "as dori sã întelegeti cã acest borcan reprezintã viata voastrã. Mingile de golf reprezintã lucrurile importante pentru voi, familia, copiii, sãnãtatea, prietenii si pasiunile voastre, si cã dacã totul ar fi pierdut în afarã de acestea, viata voastrã ar fi tot plinã."
"Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteazã pentru voi, serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor mãrunte"
"Dacã veti începe cu nisipul," a continuat el "nu veti mai avea unde sã puneti mingile de golf si pietricelele".
"La fel si în viatã, dacã îti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodatã timp pentru lucrurile importante pentru tine."
"Acordã atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joacã-te cu copiii, fã-ti controale medicale periodic, iesi cu sotia în oras la cinã, joacã golf, vei avea suficient timp altã datã sã faci curat sau sã repari cine stie ce dispozitiv . Ai, în primul rând grijã de mingile de golf, ele conteazã cu adevãrat. Stabileste-ti prioritãtile, restul e doar nisip."
Unul dintre studenti a ridicat mâna interesându-se ce reprezentau cele douã cãni de cafea. Profesorul a zâmbit "Mã bucur cã întrebi asta, ele vor doar sã arate cã, oricât de plinã ar pãrea viata ta, e loc întotdeauna pentru douã cãni de cafea, împreunã.
Când ora a început, fãrã sã spunã un cuvânt, a luat un borcan mare de maionezã gol, pe care l-a umplut cu mingi de golf. I-a întreba...t pe studenti dacã borcanul este plin si acestia au convenit cã era.
Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat în borcan, scuturându-l usor. Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de golf. I-a întrebat din nou pe studenti dacã borcanul era plin iar acestia au fost de acord cã era.
Profesorul a luat dupã aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat în borcan. Firesc, nisipul a umplut de tot borcanul. I-a întrebat din nou pe studenti cum stãtea treaba iar acestia au rãspuns în cor "pliiin"!
Profesorul a scos de sub catedrã douã cesti cu cafea pe care le-a turnat în borcan umplându-l de aceastã datã definitiv. Studentii au râs.
"Acum" a spus profesorul dupã ce hohotele s-au domolit, "as dori sã întelegeti cã acest borcan reprezintã viata voastrã. Mingile de golf reprezintã lucrurile importante pentru voi, familia, copiii, sãnãtatea, prietenii si pasiunile voastre, si cã dacã totul ar fi pierdut în afarã de acestea, viata voastrã ar fi tot plinã."
"Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteazã pentru voi, serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor mãrunte"
"Dacã veti începe cu nisipul," a continuat el "nu veti mai avea unde sã puneti mingile de golf si pietricelele".
"La fel si în viatã, dacã îti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodatã timp pentru lucrurile importante pentru tine."
"Acordã atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joacã-te cu copiii, fã-ti controale medicale periodic, iesi cu sotia în oras la cinã, joacã golf, vei avea suficient timp altã datã sã faci curat sau sã repari cine stie ce dispozitiv . Ai, în primul rând grijã de mingile de golf, ele conteazã cu adevãrat. Stabileste-ti prioritãtile, restul e doar nisip."
Unul dintre studenti a ridicat mâna interesându-se ce reprezentau cele douã cãni de cafea. Profesorul a zâmbit "Mã bucur cã întrebi asta, ele vor doar sã arate cã, oricât de plinã ar pãrea viata ta, e loc întotdeauna pentru douã cãni de cafea, împreunã.
florica- vip
Are dreptate.florica a scris:Ceva interesant
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum