55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara tuturor
v-am adus si eu ceva floricele
v-am adus si eu ceva floricele
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
costina- vip
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
si eu v-a trimit tuturor mii de floricele din toata inima.....
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
buna seara,doamnelor!...bine a-i revenit,Flori, vizionare placuta pt.ep....sa ne spui parerea ta....
Costina, sunt f.frumoase florile, dar asta e sectorul Floricai, nu te supara...
fetelor, nu stiu cum e pe la voi, dar in centru e tare cald, pe mai tirziu
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Begum (Ceren) a scris pe twitter " Olağan Mucizeler'le en iyi kadın oyuncu ödülünü kaptım artık huzurla eve dönebilirim:)" = Am primit premiul pentru cea mai buna actrita Mucizeler'le obişnuită acum ma pot intoarce acasa in pace:)
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mar 07 Iun 2011, 10:35 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
la vl este placut timp si bani sa ai sa te plimbi
.
.
Lucica10- vip
ok scuzeGaro a scris:buna seara,doamnelor!...bine a-i revenit,Flori, vizionare placuta pt.ep....sa ne spui parerea ta....
Ultima editare efectuata de catre costina in Mar 07 Iun 2011, 10:00 pm, editata de 1 ori
costina- vip
Votati-o pe Tuba http://www.ozgurdurum.net/Anket
andreea90- vip
am votat-o dar nu este vot unic?
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:am votat-o dar nu este vot unic?
Iti arata ca votezi de cate ori vrei .. dar doar o data se pune votul .. cam ciudat .. dar asta e
andreea90- vip
Arzu zice : Gonulcelen shoots should have been finished by now / Filmarile la Gonulcelen s-au terminat acum ..
Acum 20 de min Cansel a filmat o scena ..
Acum 20 de min Cansel a filmat o scena ..
andreea90- vip
ce rau imi pare ca se termina toata vara ce vom vedea?
Lucica10- vip
am vazut si eu ep. 53,dar pe muteste ca fiu-meu a uitat sa-mi puna si sonorul iar eu nu ma pricep,din ce am vazut a fost un ep. frumos,si am citit acum si vestea ca au terminat filmarile la film ,pacat ce sa facem ,orice inceput are si un sfarsit,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
va spun noapte buna tuturor
Lucica10- vip
florica ai vazut ep dar teai dus in urma sa vezi si pozele?? sunt o frumusete
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Tips for EPi 54
Cobra and Gulnaz suffer a misunderstanding regarding the names of their twins. Ceren gives Levent the cold shoulder because of the response she gets after confessing her love. Nesrin and Ethem decide to help üith the preparations for the henna night, but they donət actually know what they should do. And busybody Cobra renders them so-called assistance, but...
Murat and Hasret determine their marriage witnesses. Levent is Murat's witness, but who is Hasret's?
There is a henna night at Hasret's, and an entertainment for men at Murat`s...
Balcicek: Girl, cry finally if you are going to, I have turned around so much that my feet have swollen up. Ceren: How many times have we already sung this song?
Finally Hasret and Murat reach Sapanca first and others follow them.The long-expected wedding day comes finally, but Hasret and Murat's (whose coming together took tüo years) wedding doesn't take place without noise and action. of course (it is a bit hard if they have such families) Murat: Don't get scared, we will get married today in spite of everything.
Cobra and Gulnaz suffer a misunderstanding regarding the names of their twins. Ceren gives Levent the cold shoulder because of the response she gets after confessing her love. Nesrin and Ethem decide to help üith the preparations for the henna night, but they donət actually know what they should do. And busybody Cobra renders them so-called assistance, but...
Murat and Hasret determine their marriage witnesses. Levent is Murat's witness, but who is Hasret's?
There is a henna night at Hasret's, and an entertainment for men at Murat`s...
Balcicek: Girl, cry finally if you are going to, I have turned around so much that my feet have swollen up. Ceren: How many times have we already sung this song?
Finally Hasret and Murat reach Sapanca first and others follow them.The long-expected wedding day comes finally, but Hasret and Murat's (whose coming together took tüo years) wedding doesn't take place without noise and action. of course (it is a bit hard if they have such families) Murat: Don't get scared, we will get married today in spite of everything.
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mar 07 Iun 2011, 11:10 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
pt.ANDREEA,PT. Costina oricine poate pune orice floare,pe.Garo,este vremea crinului,pt. toate cate-o floare poate ne mai trece de suparare ca se incheie filmul,
florica- vip
Nu m-am dus inaca in urma ca n-am avut timp,bineinteles ca voi ajunge in scurt timp sa recuperez din urma ,ca doar asta ne ramane de acum in colo.lica54 a scris:florica ai vazut ep dar teai dus in urma sa vezi si pozele?? sunt o frumusete
florica- vip
eu va spun noapte buna,ca sant cam obosita,pe maine
florica- vip
florica a scris:pt.ANDREEA,
Multumesc Florica .. trandafirii boala mea Saru mana .. cat mi-ai lipsit .. se vede ca ai venit acasa
andreea90- vip
Dragalaselor trebue sa merg la culcare maine am programare la medic miam facut niste analize si trebue sa mi la citeasca va doresc somn usor
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica a scris: eu va spun noapte buna,ca sant cam obosita,pe maine
Noapte buna Florica Vise placute
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mar 07 Iun 2011, 11:09 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
lica54 a scris:Dragalaselor trebue sa merg la culcare maine am programare la medic miam facut niste analize si trebue sa mi la citeasca va doresc somn usor
Noapte buna Lica Si multa sanatate
andreea90- vip
Noapte buna fetelor!!!
Deci s-au terminat si filmarile ...nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns aproapte de finalul serialului.
Deci s-au terminat si filmarile ...nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns aproapte de finalul serialului.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum