47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pentru mine Istanbulul , asa cum este el, este orasul meu de suflet. Desi nu-l pot compara cu Parisul, Londra, Viena, Venetia, Milano ,Roma , etc , etc . Dar... sunt indragostita iremediabil de acest oras. Nu are nici o legatura cu serialele turcesti ci cu BOSFORUL !!!!anuta1971 a scris:
foarte frumos şi interesant.. mi-ai trezit dorinţa să mă duc în Turcia... nu numai după turci
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte Dea, vise frumoaseAdmin_dea05 a scris:Fetelor va urez o noapte linistita si vizionare placuta!Sper ca maine sa am ce viziona si eu.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Foarte frumos! Multumesc!lica54 a scris:[youtube]http://www.youtub
e.com/v/lLokEiB3glA?fs=1&[/youtube]un clip frumos pentru tote fetele
Mi-ar placea sa-l pot descarca....
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Admin_dea05 a scris:Fetelor va urez o noapte linistita si vizionare placuta!Sper ca maine sa am ce viziona si eu.
Multumim!
Noapte buna si somn linistit cu vise frumoase!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Salut fetelor,
la ce oră este serialul?
la ce oră este serialul?
Sper că anul viitor să ajung şi eu pe acolo că anul ăsta concediu yok, din păcateGeta a scris:
Pentru mine Istanbulul , asa cum este el, este orasul meu de suflet. Desi nu-l pot compara cu Parisul, Londra, Viena, Venetia, Milano ,Roma , etc , etc . Dar... sunt indragostita iremediabil de acest oras. Nu are nici o legatura cu serialele turcesti ci cu BOSFORUL !!!!
anuta1971- vip
Multumesc]https://www.youtube.com/watch?v=Zdpn1sOlHDA[/quote] Multumesc[/url] Anuta ,pt clipul Mihaelei frumos dar cam tristanuta1971 a scris:
un clip al Mihaelei
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Zdpn1sOlHDA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bună seara, din câte ştiu eu 23pufy2010 a scris:Salut fetelor,
la ce oră este serialul?
anuta1971- vip
Noapte buna ,somn usor cu vise placute.Admin_dea05 a scris:Fetelor va urez o noapte linistita si vizionare placuta!Sper ca maine sa am ce viziona si eu.
florica- vip
anuta1971 a scris:
mulțumesc, cred că o să-l văd mâine
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=34
Votatzi pe Tuba ca o ajunge Beren din urma. Si diferentza era foarte mare acum doua zile. Se voteaza zilnic.
Votatzi pe Tuba ca o ajunge Beren din urma. Si diferentza era foarte mare acum doua zile. Se voteaza zilnic.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
M
Am votat ,eu votez tot ce gasesc peste totGeta a scris:http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=34
florica- vip
Cansel Elçin’i Futbol Oynarken İzlemek İster misiniz
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği çerçevesinde özel bir futbol maçı düzenleyeceği bildirildi.
Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü Salonu'nda futsal maçı olarak yapılacak etkinliğin bayanlar kadrosunda, Duygu Yılmaz, Yeliz Demir, Rojda Doğan, Müge İnan, Hülya Ünlü, Sibel Duman, Sevinç Çorlu, Handan Kasapoğlu, Serenay Aktaş, Başak Gündoğdu, Bürke Köksalan ve Esra Özkan'ın yer alacağı,
AYAZMA takımı kadrosunun ise Bağış Erten (spor yazarı), Harun Tekin (müzisyen), Cansel Elçin (oyuncu), Hayko Cepkin (müzisyen), Alpay Erdem (karikatürist), M. Kemal Öztürk (müzisyen), Can Öz (Can Yayınları Genel Müdürü), Hakan Yel (edebiyatçı), Doğu Yücel (edebiyatçı) ve Gökhan Tümkaya (müzisyen) gibi isimlerden oluşacağı aktarıldı.
Tarih : 8 mart Salı
Saat : 11:00
Yer : Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği çerçevesinde özel bir futbol maçı düzenleyeceği bildirildi.
Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü Salonu'nda futsal maçı olarak yapılacak etkinliğin bayanlar kadrosunda, Duygu Yılmaz, Yeliz Demir, Rojda Doğan, Müge İnan, Hülya Ünlü, Sibel Duman, Sevinç Çorlu, Handan Kasapoğlu, Serenay Aktaş, Başak Gündoğdu, Bürke Köksalan ve Esra Özkan'ın yer alacağı,
AYAZMA takımı kadrosunun ise Bağış Erten (spor yazarı), Harun Tekin (müzisyen), Cansel Elçin (oyuncu), Hayko Cepkin (müzisyen), Alpay Erdem (karikatürist), M. Kemal Öztürk (müzisyen), Can Öz (Can Yayınları Genel Müdürü), Hakan Yel (edebiyatçı), Doğu Yücel (edebiyatçı) ve Gökhan Tümkaya (müzisyen) gibi isimlerden oluşacağı aktarıldı.
Tarih : 8 mart Salı
Saat : 11:00
Yer : Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü
florica- vip
[/quote]Dragalaselor mnea ei ii cara bagajele lu Hasret la intoarcere acasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Am votat, ai dreptate când am votat acum vreo câteva Tuba avea cam 50%Geta a scris:http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=34
anuta1971- vip
Dragalaselor mnea ei ii cara bagajele lu Hasret la intoarcere acasa[/quote]lica54 a scris:
Bună seara Lica
anuta1971- vip
Buna seara Lica ,bun om ti-ai gasit de carat bagaje,n-ajunde cat bagaj este dumneaei
florica- vip
Murat o intampina cu asa buchet de flori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna seara dragelor
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Bună seara Adreea, bine ai venitandreea90 a scris:Buna seara dragelor
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Bună seara Adreea, bine ai venit
bine v-am gasit anuta , astept cu nerabdare sa inceapa filmu .. sa vedem ce se intampla
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna seara tuturor si vizionare placuta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Buna seara ,ce faci ,esti bine?Vizionare placutaiulianagl a scris:Buna seara tuturor si vizionare placuta.
florica- vip
Buna seara si bine ai venit.andreea90 a scris:Buna seara dragelor
florica- vip
florica a scris:Buna seara ,ce faci ,esti bine?Vizionare placuta
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum