47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
am un regret că nu am văzut şi câţiva pumni
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ma asteptam sa se duca la acel hotel. De fapt acolo a descoperit Murat ce femeie frumoasa este Hasret si cat este de ambitzioasa. Nu-mi place Levent de loc. Nu mi-a placut niciodata. Cred ca v-am innebunit sa repet acest lucru. Dar , ce sa fac , nu-mi place. Nu numai caracterul lui nu-mi place. Nu-mi place nimic la el. Si Onur parca se transforma intr-un barbat libidinos. Joaca foarte bine.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
timpul pt. bataie nu este trecut
oare intelege Murat unde este Hasret, mai ales ca a vazut unde tine ursulutul?
oare intelege Murat unde este Hasret, mai ales ca a vazut unde tine ursulutul?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
anuta1971 a scris:am un regret că nu am văzut şi câţiva pumni
poate nu e timpu pierdut si vom vedea ar fi chiar tare si Hasret sa aiba grija de Murat k Levent nu merita
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
De care parte???anuta1971 a scris:am un regret că nu am văzut şi câţiva pumni
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Geta a scris:Ma asteptam sa se duca la acel hotel. De fapt acolo a descoperit Murat ce femeie frumoasa este Hasret si cat este de ambitzioasa. Nu-mi place Levent de loc. Nu mi-a placut niciodata. Cred ca v-am innebunit sa repet acest lucru. Dar , ce sa fac , nu-mi place. Nu numai caracterul lui nu-mi place. Nu-mi place nimic la el. Si Onur parca se transforma intr-un barbat libidinos. Joaca foarte bine.
Este f. bun!
Este primul dintre actorii care-mi plac in rolul celui de-al doilea amorez!
Luana- vip
sinceră să fiu din amândouă părţileLuana a scris:
De care parte???
anuta1971- vip
oare ce au vorbit amindoi cind au oprit masinile in refugiu? Florinaaaa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
anuta1971 a scris:
sinceră să fiu din amândouă părţile
Luana- vip
murat and levent are on the road chasing each other practically.Garo a scris:oare ce au vorbit amindoi cind au oprit masinile in refugiu? Florinaaaa
levent and murat still argue over the phone.
levent orders murat to stay away from this business.
and murat says you cannot stop me. I will search for her too. you cannot prevent me from doing this.
levent says why are you so interested in her?
levent says she chose me
murat says she does not love you. she ran away from you.. she tore everything you gave to her into pieces.
levent says she will accept me.. I will find her first.
murat says and what if I find her first??
**
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
ce tare.. ce fel l-a scos Cafer afară pe Cobra
anuta1971- vip
Ce ticalos Cobra!
Ce o fi pus in supa??/Sper ca nu otrava!
Ce o fi pus in supa??/Sper ca nu otrava!
Luana- vip
Va face anexita Tuba. Iarna nu trebuie sa se aseze pe banci, sunt reci...
Luana- vip
Ce scroafa vicleana e Cobra.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
cata reclama baga
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Fetelor, plec.
Vorba uneia dintre voi, finalul apoteotic il voi vedea maine.
Noi ne-am gandit unde ar putea fi Hasret, iar hoca Yok!
O gaseste la sf. episodului...
Nu mi-e somn, dar m-am saturat de reclame.
Noapte buna si somn sanatos va urez!
Pana atunci vizionare placuta in continuare!
Luana- vip
hasret writes about murat.. now he has someone else in his life. she writes that he taught me how to sing, how to walk, how to LOVE..
she says she wants to be near murat no matter what.. she wants to have butterflies in her stomach when she sees him. she wants her palms to sweat and her lips to chap...
hasret says she wants to be with murat.. forever but she cannot this pains her..
but levent loves her.. and she does not love him.
she says to hersefl decide.. will you run after a hopeless love or try to love the man who loves you..
which one..
she says she wants to be near murat no matter what.. she wants to have butterflies in her stomach when she sees him. she wants her palms to sweat and her lips to chap...
hasret says she wants to be with murat.. forever but she cannot this pains her..
she says to hersefl decide.. will you run after a hopeless love or try to love the man who loves you..
which one..
alitheea- vip
alitheea a scris:hasret says she wants to be with murat.. forever but she cannot this pains her..
which one..
Asta ma enerveaza rau de tot ca o sa ia o decizie in favoarea lui Levent de unde stia ea ca Levo o iubeste intr-adevar?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
noapte bunaLuana a scris:Fetelor, plec.
alitheea- vip
sper ca macar acum in ceasul al doisprezecelea sa ii vina mintea la capiulianagl a scris:
Asta ma enerveaza rau de tot ca o sa ia o decizie in favoarea lui Levent de unde stia ea ca Levo o iubeste intr-adevar?
alitheea- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Tare mi-e teama ca il alege pe Levent. Nu este sigura ca Murat o iubeste. Greseala lui Murat. S-a jucat cu Hasret si cu sentimentele ei. Dar daca Hasret il alege pe Levent va fi nefericita toata viatza ei.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum