47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:sper ca macar acum in ceasul al doisprezecelea sa ii vina mintea la cap
Nu cred asta, crede ca o sa-si gaseasca fericirea langa Levo, sa vezi ca o sa continue cu nunta in continuare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iuliana,inclin si eu sa-ti dau dreptate...oare Levent este in pragul falimentului?...la cine va ajunge carnetelul lui Hasret?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Parca nu mai am curaj sa ma mai uit la episod. Nakyie e proasta cu spume. Cum or fi reusit sa creeze un personaj de acest fel? Ca sa dovedeasca , ce? Ca femeile sunt proaste? Iar Nesrin e rea de crapa si pietrele. Fereasca Dumnezeu de asa o femeie.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
eu nu cred ca il va alege pe Levent
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
din nefericire exista multe exemplare de acest felGeta a scris:Parca nu mai am curaj sa ma mai uit la episod. Nakyie e proasta cu spume. Cum or fi reusit sa creeze un personaj de acest fel? Ca sa dovedeasca , ce? Ca femeile sunt proaste? Iar Nesrin e rea de crapa si pietrele. Fereasca Dumnezeu de asa o femeie.
alitheea- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Asa este. Sunt o gramada.alitheea a scris:din nefericire exista multe exemplare de acest fel
Geta- vip
nici eu, să dea domnul să am dreptate... poate îi spune Kadir lui Murat unde este Hasret... dar parcă în rezumat scria că o să se întoarcă singură.. să vedemalitheea a scris:eu nu cred ca il va alege pe Levent
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Garo a scris:Iuliana,inclin si eu sa-ti dau dreptate...oare Levent este in pragul falimentului?...la cine va ajunge carnetelul lui Hasret?
Nu cred ca o sa ajunga la cineva carnetelul dar daca Hasret il alege tot pe Levent deci nu mai are rost sa i se mai dea atentie serialului acum mi-ar placea ca Kadir sa-i dea un clue lui Murat Hoca asa cum a spus ea ca a mai fost acolo si lacul o linisteste si poate atunci lui Murat ii cade fisa si merge acolo si petrec cateva clipe frumoase apoi se intorc poate separat si atunci o sa-l cheme si pe Levo sa-i vorbeasca dar Mura deja stiind care-i faza, asta mi-ar placea n-as vrea sa se intoarca pentru ca citeste in ziar ce a declarat falimentul lui.
iulianagl- moderator
Ce melodie frumoasa.
iulianagl- moderator
foarte frumoasăiulianagl a scris:Ce melodie frumoasa.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
e clar .. i se face mila de Levent din nou si se impaca
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
ce tare .. ea pleaca spre casa .. si ei se duc spre ea
andreea90- vip
A aflat si Levent unde e Hasret.
iulianagl- moderator
A inceput sa ma enerveze povestea Nakiyei.
iulianagl- moderator
ce a zis Hasret ??????
andreea90- vip
Dupa fatza lui Murat , Hasret l-a ales pe levent. Daca nu intzeleg nimic , presupun. Poate ne spun fetele ceva. Acum se termina.
Geta- vip
she says she needed to go away for a little.
she says she has thought about everything a lot.
she says she wants to finish her words.
levent says he can postpone the wedding everything. anything she wants he will do it.
hasret says I do not want to postpone anything. I am ready to marry you levent on the date you wanted.
you can get the invitations ready.
**
she says she has thought about everything a lot.
she says she wants to finish her words.
levent says he can postpone the wedding everything. anything she wants he will do it.
hasret says I do not want to postpone anything. I am ready to marry you levent on the date you wanted.
you can get the invitations ready.
**
alitheea- vip
andreea90 a scris:ce a zis Hasret ??????
Ca se casatoreste cu Levent.
iulianagl- moderator
alitheea- vip
Nakyie este culmea prostiei. A atins apogeul prostiei.iulianagl a scris:A inceput sa ma enerveze povestea Nakiyei.
Geta- vip
deci il alege pe levent. E o proasta cu majuscule. Na ca m-am suparat pe ea.
Geta- vip
Nici nu vreau sa ma mai uit de acum, asta e ultimul episod, e prea proasta Hasret pentru secolul nostru.De fapt producatorii si scenaristii habar n-au sa scrie.Iar Tuba ar trebui sa ia o pauza dela Tomris ca daca mai sta langa ea cariera ei e terminata asta e hal de scenariu?
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum