47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bravos Lica!! le sta minunat impreuna!
forever!
forever!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nici-o concurenta,ala -- insurat ,nu are nici-o relevanta sa amesteci apa cu uleiul,lasa-l in plata Domnului sa-si vada de nevasta-sa,,Asi'' a fost ,,ASI''lica54 a scris:Concurenta draga pentru fata noastra
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=160286337359118&id=105610722816671 Un clip nou .
florica- vip
44. BÖLÜM TÜYOLAR: “Bir yarışa giriyorsan kazanmak kadar kaybetme ihtimalin de var. Her zaman kazanılmaz. Kaybetmeyi kabullenmek önemli bir erdemdir” Murat: Ben bugün Hasret’i kaybettim. Nesrin bile bu sözleri duyduktan sonra anlıyor ancak oğlunun Hasret’i ne kadar çok sevdiğini... Murat, üzgün ama verdiği sözü yerine ...getirmekte kara...rlı...Levent’in nikah şahidi olacak. Kadir,Hasret ile konuşuyor. Ceren bu işin peşini bırakmamaya kararlı...Kına gecesine kendisini zorla davet ettiriyor.Ama kına gecesi olacak mı gerçekten derseniz? Söylemem Cuma gecesi görürsünüz... Nikah günü yaklaştıkça Hasret’in tedirginliği de artıyor. Murat:Çekilmez bir adam oldum yine: Uykusuz, aksi, nâlet. Yine her seferki gibi haksızım. Sebep yok, olması da imkânsız. Bu yaptığım iş ayıp rezalet. Fakat elimde değil seni kıskanıyorum beni affet... Ve nikahtan once Hasret ile Levent büyük konuşmayı yapıyorlar
florica- vip
Iete ca si uleiul cu apa se pot amesteca atunci cand vrei cupidon
apa de ploaieAnjeLyk a scris:Iete ca si uleiul cu apa se pot amesteca atunci cand vrei
florica- vip
TIPS FOR EPI 44
“If you take part in a competition the probability of losing also exists as well as winning. One cannot win all the time. Accepting your loss is also an important virtue”
Murat: I lost Hasret today.
After hearing these words, even Nesrin understands how much her son is in love with Hasret.
...
“If you take part in a competition the probability of losing also exists as well as winning. One cannot win all the time. Accepting your loss is also an important virtue”
Murat: I lost Hasret today.
After hearing these words, even Nesrin understands how much her son is in love with Hasret.
...
florica- vip
multam fain, Flori, mi-am revenit ca ma speriasem rauflorica a scris:am sosit Garo,nici daca programam din timp nu se potrivea mai bine,alte fete au idei si mai nastrusnice
mai ramine s-o puna Axxa si linga Levent
pa, va pupacesc, merg spre casa, astazi vreau sa-mi seman mazarea...Axxa, tu a-i pus-o, sau mai ai inca zapada!!!???
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
BRAVOS,Floriflorica a scris:apa de ploaie
Garo- vip
Asa repede se seamana mazarea?spor la treabaGaro a scris:
multam fain, Flori, mi-am revenit ca ma speriasem rau
mai ramine s-o puna Axxa si linga Levent
pa, va pupacesc, merg spre casa, astazi vreau sa-mi seman mazarea...Axxa, tu a-i pus-o, sau mai ai inca zapada!!!???
florica- vip
TIPS FOR EPI 44 (PART 2) from fadiatube
Jeren is not going to give up this issue... She makes them invite her to the henna night. But do you think the henna night will take place indeed? I won't say anything, wait and see on Friday...
As the wedding day draws on Hasret's anxiety also grows.
Murat: I became an unbearable m...an again. Sleepless, cranky, doomed. I am in the wrong as always. There is no reason.. and there can't be a reason.What I am doing is outrageous, disgraceful. But I cannot help it. I am so jealous of you.
Please forgive me.
And Hasret and Levent's big talk takes place before the wedding
Jeren is not going to give up this issue... She makes them invite her to the henna night. But do you think the henna night will take place indeed? I won't say anything, wait and see on Friday...
As the wedding day draws on Hasret's anxiety also grows.
Murat: I became an unbearable m...an again. Sleepless, cranky, doomed. I am in the wrong as always. There is no reason.. and there can't be a reason.What I am doing is outrageous, disgraceful. But I cannot help it. I am so jealous of you.
Please forgive me.
And Hasret and Levent's big talk takes place before the wedding
florica- vip
da,in martie sau chiar mai devreme, este prima care se seamana, normal cum se i-a zapada
cred ca ep.de vineri va fi frumos, chiar daca putin trist
cred ca ep.de vineri va fi frumos, chiar daca putin trist
Ultima editare efectuata de catre Garo in Mar 15 Mar 2011, 3:49 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F&h=ae849 un clip nou-nout
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[/quote]lica54 a scris:ia priviti le sta bine?
Lica , fii femeie serioasa. Pai cum o sa-i stea bine Tubei cu Baiazid??? Au fost buni in film. Atat!! In rest , potrivire ioc!!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Anjeliko vezi ca nu mai votez cu sora ta si uit ca esti din Constanta. Pai ce voi vreti barbat insurat pentru printesa noastra ???AnjeLyk a scris:Iete ca si uleiul cu apa se pot amesteca atunci cand vrei cupidon
Geta- vip
Geta, multam ca mi-ai venit in ajutor,numai ca le-ai incurcat pe fete, Anjelik este din Bucuresti,Andreea este cea cu votul
florica- vip
Dar cine spune ca Murat nu poate divorta??
sa inteleg ca va convine doar varianta asta :
iata ca sa aveti ocupatie ,sa nu mai vorbiti prostii!!!!!!!!!!!
florica- vip
EXACT!!!!!!!!!Tuba ii pt. un divortat ,asta asa ca vreti voi,dar el zici pina una -alta ca-si iubeste nevasta,concluzia nu mai stricati casa omului ca va vede Doamne-Doamne si nu cred ca-i tocmai bine,mare pacat sa va bagati in viata lor.AnjeLyk a scris:
florica- vip
Aduc si eu desertul..Afiyet olsun!
florica a scris: EXACT!!!!!!!!!Tuba ii pt. un divortat ,asta asa ca vreti voi,dar el zici pina una -alta ca-si iubeste nevasta,concluzia nu mai stricati casa omului ca va vede Doamne-Doamne si nu cred ca-i tocmai bine,mare pacat sa va bagati in viata lor.
Daca-ar divorta Murat doar pentru ca vreau eu...atunci fii sigura ca nu l-as lasa Tubei nici moarta!
si un peisaj de primavara
florica- vip
N-ai decat sa-l pastrezi sanatoasa!!!!!!!!!!!!!!!AnjeLyk a scris:
Daca-ar divorta Murat doar pentru ca vreau eu...atunci fii sigura ca nu l-as lasa Tubei nici moarta!
florica- vip
Tu fata . Baiazid este pentru alt gen de femeie. De exemplu Nurghiul. Da ce v-a casunat la toate s-o maritatzi pe Tuba cu Baiazid? Ce v-a facut fata asta? Avetzi necaz pe ea? Marita-te tu cu Baiazid daca-l iubesti asa mult si las-o pe Tuba sa-si aleaga singura. Gasi-l-ar necazu pe Baiazid asta ca nu mai scapam de el.AnjeLyk a scris:
Geta- vip
Geta a scris:
Tu fata . Baiazid este pentru alt gen de femeie. De exemplu Nurghiul. Da ce v-a casunat la toate s-o maritatzi pe Tuba cu Baiazid? Ce v-a facut fata asta? Avetzi necaz pe ea? Marita-te tu cu Baiazid daca-l iubesti asa mult si las-o pe Tuba sa-si aleaga singura. Gasi-l-ar necazu pe Baiazid asta ca nu mai scapam de el.
saracul ...cu ce-o fi gresit el??
Toate ca toate..numa' cu Sami sa nu mai fie !
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum