47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florina1989 a scris:murat zice ca a pierdut-o si ca se tine de promisiune va fi cavaler la nunta ceren zice ca hasret il iubeste sa nu renunte hasret zice ca mai e o zi pana la nunta si ce va face nici ea nu stie spune ca nu vrea sa se imbrace in rochie de mireasa si de aia e levent
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florina1989 a scris:murat zice ca a pierdut-o si ca se tine de promisiune va fi cavaler la nunta ceren zice ca hasret il iubeste sa nu renunte hasret zice ca mai e o zi pana la nunta si ce va face nici ea nu stie spune ca nu vrea sa se imbrace in rochie de mireasa si de aia e levent
Multumim Florina
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
stai linistita ca pana la urma tot cum vrem noi va fi... , dar ne mai chinuie putinandreea90 a scris:e de naspa oricum .. sa speram ca se intampla o minune
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
multumim draga mea , esti un ingeras de copilflorina1989 a scris:murat zice ca a pierdut-o si ca se tine de promisiune va fi cavaler la nunta ceren zice ca hasret il iubeste sa nu renunte hasret zice ca mai e o zi pana la nunta si ce va face nici ea nu stie spune ca nu vrea sa se imbrace in rochie de mireasa si de aia e levent
alitheea- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DAUTgCYhXu6I%26feature%3Dfeedu&h=24b42 PROMO-EP.44
Samira Garayeva The trailer is out, just saw it.
Murat is walking under snow, Ceren's voice says Hasret still loves you. Murat is very sad, Hasret also. Murat says to L: Don't worry i'll keep my promise and become your bestman. L says i knew you would do it.
Samira Garayeva The trailer is out, just saw it.
Murat is walking under snow, Ceren's voice says Hasret still loves you. Murat is very sad, Hasret also. Murat says to L: Don't worry i'll keep my promise and become your bestman. L says i knew you would do it.
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 16 Mar 2011, 10:50 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
axxa246 a scris:
bă, te bat şi pe tine!
of, Levent, numai io cu Dana te mai aparam pe lumea asta!
Sorry Axxa, dar nici la Dudaktan Kalbe n-am putut tine cu Cemil..oricat ar fi sustinut el c-o iubeste pe Lamia... de ce? pentru ca n-a fost corect de la inceput...asa-i si acum cu Levent...a cerut-o de sotie pe femeia ce-o iubea prietenul lui cel mai bun...stiind ca si ea il iubeste...asta mi se pare egoism, nu iubire..ci obsesia de a avea el ceva in plus fata de Murat, iar Hasret reprezinta acel ceva ce-i va da intaietate...
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Anjelyk te sustin .. asa e .. era cel mai bun prieten si stia ca el o iubeste , ca sa indragostit de ea , si a jucat murdar ..Levent a si recunoscut la un moment dat ca este gelos/ invidios pe Murat , ca el are totul si el nimic
andreea90- vip
Noapte buna dragelor ! Vise placute .. Eu plec cu Murat/Cansel la somnic have a nice day
andreea90- vip
Somn usor Andreea!! Precum si celorlalte fete!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
florica- vip
Noapte bună fetelor
Eu vreau să-i sterg lacrimile lui Murat că tare e supărat că a pierdut-o pe Hasret, oare cum să-l înveselim poate găsim mâine o soluţie. Vineri trebuie să avem batistuţe la purtător
Vă pup, să visaţi frumos
Eu vreau să-i sterg lacrimile lui Murat că tare e supărat că a pierdut-o pe Hasret, oare cum să-l înveselim poate găsim mâine o soluţie. Vineri trebuie să avem batistuţe la purtător
Vă pup, să visaţi frumos
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ce faceti , fetelor , dormiti ? Uite promo ...
Greu Murat , dar daca acum plangi ce vei face toata viata dupa nunta ? Noapte buna ...
Greu Murat , dar daca acum plangi ce vei face toata viata dupa nunta ? Noapte buna ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Noapte buna fete dragi , maine (vineri) avem serial , ce frumos ...batistutele se distribuie gratuit pentru cei din primul rand , asa ca grabiti-va
alitheea- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza mandrele mele. Ce harnice atzi fost aseara !! Atzi tocat tot. V-am cumparat eu un kil de servetzele pe post de batiste pentru maine seara. Fiecare plange pentru cine vrea : unele pentru Murat , altele pentru Levent si toata lumea pentru Hasret. Asta este un triunghi diabolic. Levent stie ca este in plus , stie ca cei doi se iubesc la nebunie , dar nu renuntza nici de-al dracu' ce-i pielea pe el. Chiar daca stie ca Hasret o sa fie momaie in patul lui. Na ! c-am zis-o de dimineatza.!! Scuze. Da' Levent se multzumeste si cu o Hasret - sloi de gheatza, numai sa fie a lui. Si voi spunetzi ca e normal?? Chestia asta merge o data de doua ori , dar nu toata viatza. Da' lui nu-i pasa. Eh , va servesc de dimineatza cu o strong , si va doresc o zi usoara. Pupici.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Buna dimi!Va las cafeluta ...la promo nu comentez nimic...sper totusi sa nu se casatoreasca Hasret si Levent
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalasele lu bunicuta am venit si eu cu o cafeluta si o gustarica pentru scumpetele mele va multumesc pentru comentariile frumoase pe care le faceti sunteti fenomenale dimineata cand ma trezesc primul lucru pe care il fac e sa deschid leptopul sa va citesc si ma bine-dispun de dimineata.La noi e inorat si bate vantul dar eu va doresc sa aveti parte de o zi frumoasa cu mult soare si caldura in suflet dulci [/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Günaydın Herkese İyi Sabahlar
florica- vip
Micul dejun va asteapta,pofta buna
florica- vip
cu soare ,cu stiri cat mai bune ,aici ,este mai ales ca ne-au oprit si caldura ,pt. voi
florica- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.dailymotion.com%2Fvideo%2Fxhn9vs_tum-oyuncular-oyuncularsitesi-com-adresinde-sizlerle_shortfilms%23from%3Dembed&h=d6dd4
florica- vip
mancare cu ciuperci la cuptor.
florica- vip
florica- vip
va spune si el buna dimineata
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
AnjeLyk a scris:
Sorry Axxa, dar nici la Dudaktan Kalbe n-am putut tine cu Cemil..oricat ar fi sustinut el c-o iubeste pe Lamia... de ce? pentru ca n-a fost corect de la inceput...asa-i si acum cu Levent...a cerut-o de sotie pe femeia ce-o iubea prietenul lui cel mai bun...stiind ca si ea il iubeste...asta mi se pare egoism, nu iubire..ci obsesia de a avea el ceva in plus fata de Murat, iar Hasret reprezinta acel ceva ce-i va da intaietate...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum