47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata, multumesc de cafea, la mincare nu ma bag...in centru asteptam sa inceapa ploaia, dar voua va doresc o zi senina in suflet...am si eu o intrebare: de ce credeti ca albumul Hasretei nu se vinde - 1.Hasret nu cinta bine;2.melodiile nu i se potrivesc, nu sunt frumoase,placute;3.Hasret cinta bine dar orchestratia nu este buna,nu se potriveste cintecelor respective;4.din cauza originii etnice a Hasretei...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata fetelor , ce festin , multumim , dar sa v-aduc si eu ceva ca santem multe si trebuie sa prindem puteri , ca ne asteapta un episod cu trei incapatanati botosi ... Eu vin cu porumbelul pacii , poate se-npaca toti trei si respiram si noi linistite un aer de iubire si liniste , macar un episod ... Toti sant destepti , dar sa vad care e cel mai cel si ceeaza ...
Super clipul asta ... O zi minunata ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna dimi, ladies!dana17 a scris: Super clipul asta ... O zi minunata ...
fain clipul, sa traiesti!
Geta - pragmatica!
fete, kiss iu all, sa avem o zi buna!
saru` mana pentru cafea si mic dejun!
Sa ai o zi buna , Axxa ...axxa246 a scris:
buna dimi, ladies!
Geta - pragmatica!
I-ai devorat pe sarmanii baieti , gata , pleci iar la vanatoare ???
dana17- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Scumpo , cum o dai , tot despre dormitor este vorba. Toate sunt bune , frumoase , acceptabile , dar... la usa dormitorului dispar toate. Poate sa-i dea Levent o sera de flori Hasretei , nu inlocuieste o imbratzisare a lui Murat. Parol !!! Si poate fi Hasret oricat de binevoitoare cu Levent , dar dupa o vreme , nu mai merge. Asta este viatza !!!axxa246 a scris:
buna dimi, ladies!
Geta - pragmatica!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
dana17 a scris: Sa ai o zi buna , Axxa ...
I-ai devorat pe sarmanii baieti , gata , pleci iar la vanatoare ???
Iubi, saru mana de frezii, sunt preferatele mele pe locul I!
foarte frumoase sunt si parca le simt parfumul!
nu ma duc la nicio vanatoare indecenta azi
poate mai pe seara, dar asa... tiptil.
100% de acord.Geta a scris:
Scumpo , cum o dai , tot despre dormitor este vorba. Toate sunt bune , frumoase , acceptabile , dar... la usa dormitorului dispar toate. Poate sa-i dea Levent o sera de flori Hasretei , nu inlocuieste o imbratzisare a lui Murat. Parol !!! Si poate fi Hasret oricat de binevoitoare cu Levent , dar dupa o vreme , nu mai merge. Asta este viatza !!!
Ceren:Hasret este inca indragostita de tine, Hasret te iubeste.
Hasret:A mai trecut o zi, ziua nuntii se apropie.Nu stiu ce se va intampla.
Murat:Nu-ti face griji,voi fi gata acolo ca si cavalerul tau de onoare.
Levent:Stiu ca te vei tine de cuvant.Iti place?
Hasret:Levent, nu voi imbraca o rochie de mireasa.
Murat:Astazi am pierdut-o pe Hasret.Hasret l-a preferat pe Levent.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Cand ai sa mai cresti Anjelica , ai sa vezi ca viata nu e doar in alb si negru , sant multe nuante , iar pt fericire si iubire trebuie sa lupti , sa te agati cu dintii , ca daca o scapi , s-ar putea sa nu o mai intalnesti niciodata si sa plangi toata viata faptul ca nu ai luptat ... De asta sant suparata pe Murat si il amir pe Levent ... Murat a doborat-o la pamant , Levent se lupta din rasputeri sa o ridice si sa-i dea o viata buna si linistita ... El spera ... Spera la fericire ...AnjeLyk a scris:
Sorry Axxa, dar nici la Dudaktan Kalbe n-am putut tine cu Cemil..oricat ar fi sustinut el c-o iubeste pe Lamia... de ce? pentru ca n-a fost corect de la inceput...asa-i si acum cu Levent...a cerut-o de sotie pe femeia ce-o iubea prietenul lui cel mai bun...stiind ca si ea il iubeste...asta mi se pare egoism, nu iubire..ci obsesia de a avea el ceva in plus fata de Murat, iar Hasret reprezinta acel ceva ce-i va da intaietate...
" Scopul vieții noastre e sa fim fericiți... " Dalai Lama
Cei din filmul care-l pomenesti au fost fericiti in final si impacati ? Daca da , e singurul lucru care conteaza si banuiesc ca cel care a pierdut a fost slab , nehotarat , i-a adus multa suferinta cu nehotararea si neputinta lui da a iubi si de a lupta pt ei amandoi ...
Asta care a castigat , cred ca a trecut prin iad pt ea , iar ea a vazut asta ... Asta conteaza ca ea in final a fost fericita ... Cu cine ? Cu cine a crezut ea ca merita , nu cu cine ne place noua ... Cu cel care a luptat din rasputeri , neavan initial nici o sansa ... Dar vezi ? Intotdeauna exista una ...
Oameni perfecti , nu exista ei sant doar in povesti si in telenovelele latino americane , nu in viata de zi cu zi , iar daca dragostea ne transforma si ne face mai buni , inseamna ca a invins ...
Asta astept si de la Levent , dar mai ales de la Murat ... Levent nu ar avea nici o sansa daca Murat ar fi mai bataios , mai hatarat si mai putin arogant si nu ar fi facut atatea greseli de neertat in trecut ...
Nu iertati usor fetelor , in lumea asta a barbatilor , noua femeilor nu ni se iarta nimic , desi aparent sant la picioarele noastre , iar daca nu santem destepte , ne ardem imediat ...
dana17- vip
Multumim Iuliana ...iulianagl a scris:
Ceren:Hasret este inca indragostita de tine, Hasret te iubeste.
Hasret:A mai trecut o zi, ziua nuntii se apropie.Nu stiu ce se va intampla.
Murat:Nu-ti face griji,voi fi gata acolo ca si cavalerul tau de onoare.
Levent:Stiu ca te vei tine de cuvant.Iti place?
Hasret:Levent, nu voi imbraca o rochie de mireasa.
Murat:Astazi am pierdut-o pe Hasret.Hasret l-a preferat pe Levent.
dana17- vip
Gandesti mult prea departe ...Geta a scris:
Scumpo , cum o dai , tot despre dormitor este vorba. Toate sunt bune , frumoase , acceptabile , dar... la usa dormitorului dispar toate. Poate sa-i dea Levent o sera de flori Hasretei , nu inlocuieste o imbratzisare a lui Murat. Parol !!! Si poate fi Hasret oricat de binevoitoare cu Levent , dar dupa o vreme , nu mai merge. Asta este viatza !!!
Nici scenaristii nu-si bat capul cu asta ... E inutil .
dana17- vip
Buna dimineata!!
Cred c-or sa mai treaca 4-5 episoade pana la nunta...in film mai sunt 2 saptamani pana la data nuntii, iar in episodul de maine-seara va fi abia a 2-a zi dupa alegerea Hasretei... Asa ca.. nervi de otel sa avem de la episod la episod...
Sa aveti o zi frumoasa in ciuda vremii morocanoase!!
Cred c-or sa mai treaca 4-5 episoade pana la nunta...in film mai sunt 2 saptamani pana la data nuntii, iar in episodul de maine-seara va fi abia a 2-a zi dupa alegerea Hasretei... Asa ca.. nervi de otel sa avem de la episod la episod...
Sa aveti o zi frumoasa in ciuda vremii morocanoase!!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Sunt constienta de faptul ca in viata reala, este ca-n aceste filme... cel ce-i smecher si imbarligator il va invinge mai mereu pe cel ce va lupta cinstit.. pacat va fi numai de femeia ce v-a cadea "prada" acestei ambitii...dana17 a scris:[color=green] Cand ai sa mai cresti Anjelica , ai sa vezi ca viata nu e doar in alb si negru , sant multe nuante , iar pt fericire si iubire trebuie sa lupti , sa te agati cu dintii , ca daca o scapi , s-ar putea sa nu o mai intalnesti niciodata si sa plangi toata viata faptul ca nu ai luptat ... De asta sant suparata pe Murat si il amir pe Levent ... Murat a doborat-o la pamant , Levent se lupta din rasputeri sa o ridice si sa-i dea o viata buna si linistita ... El spera ... Spera la fericire ...
Iar Murat? imi vine sa-i dau vreo doua sa-si revina si sa treaca la
Nu stiu de ce se uita-n gura lui Levent cand spune ca "doar el o poate face fericita"..de unde-i atata convingere? cand a fost Hasret pe deplin fericita alaturi de Levent??
Dar e buna vorba aia..."Un nebun arunca o piatra in apa si 10 intelepti n-o pot scoate"
dana17 a scris: Gandesti mult prea departe ...
Nici scenaristii nu-si bat capul cu asta ... E inutil .
Scumpo , nu gandesc departe. Gandesc fix la ziua nuntzii. Tu spui ca Levent se bate pentru Hasret. Asa este, dar si el stie ca se bate degeaba. Dupa cum ai vazut ,Hasret nu vrea sa imbrace nici macar rochia de mireasa.Adica trebuie sa fii chiar nebun si sa-tzi imaginezi ca femeia asta te va iubi vreodata . Il acuzi cel mai tare pe Murat. Murat a facut o mie de greseli, dar o iubeste cu adevarat pe Hasret. Pentru Levent , Hasret reprezinta un premiu+ un pic de iubire. Dar un pic , nu mai mult. Tu le spui fetelor ca viatza nu este facuta numai din iubire. Asa este , sunt de acord cu tine. Dar viatza nu inseamna numai sacrificiu pentru omul care tzi-a adus o sera de flori ( la figurat vorbind) , pentru ca dupa aceea , ori esti o "calugaritza laica" , adica totul itzi este indiferent si nu te mai intereseaza nimic , ori cautzi iubirea alaturi de casa. Dana , o singura noapte de dragoste cu Murat , ii ajunge Hasretei pentru toata viatza. S-ar putea ca scenaristii sa se gandeasca si la acest aspect. O sa vedem.
Geta- vip
Sa nu uitam de faptul ca Murat a iubit-o inca de cand era florareasa...pe cand Levent a preferat produsul finit..
Cand iubesti un om, nu-l iubesti cu totul? Levent de ce exclude trecutul din viata Hasretei?
Cand iubesti un om, nu-l iubesti cu totul? Levent de ce exclude trecutul din viata Hasretei?
Buna ziua dragelor ! Vad ca ati inceput discutiile de dimi .. eu zic sa asteptam serialu de maine , poate gasim acolo niste raspunsuri , eu in continuare cred ca Hasret il va alege in final pe Murat , oricat ar fi gresit nu uitati ca si ea a gresit cand a acceptat cererea de casatorie a lui Levent fara sa-l asculte pe Murat , e adevarat ca a facuto din gelozie , dar amandoi au gresit in felul lor si in final amandoi se vor iubi la fel ca in prima zi
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Geta a scris: Dana , o singura noapte de dragoste cu Murat , ii ajunge Hasretei pentru toata viatza.
oaa, nu cred.
si pe urma ce? se poate ...cu levent pana la adanci batraneti?
taman spuseram ca poa` sa faca levent orice, daca fata nu'l vrea, nu se poate ... cu el decat o data, de ori, cam cu forta.
Geta a scris: S-ar putea ca scenaristii sa se gandeasca si la acest aspect. O sa vedem.
nu cred, ei sunt mult prea idealisti si cam pe aratura, in acelasi timp, in filmul asta.
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
O sa vedem Axxa . Dar scenaristii astia sunt cam dusi de cap , sau sunt traditzionalisti: "femeia trebuie sa se supuna barbatului". Pfuii !!!
Geta- vip
n-as crede. Lev. s/a indragostit de ea cand era inca tiganca si il compatimea ea pe hogea pentru iubirea lui distrusa su aia de s/a aruncat de la balconAnjeLyk a scris:Sa nu uitam de faptul ca Murat a iubit-o inca de cand era florareasa...pe cand Levent a preferat produsul finit..
si pe urma, daca ai fost atenta, au fost indicii despre sentim. lui levent.
oo, stai sa vezi tu insati cum e cu iubirea asta "cu totul".AnjeLyk a scris:Cand iubesti un om, nu-l iubesti cu totul? Levent de ce exclude trecutul din viata Hasretei?
toate am crezut ceva pe la dooj si ceva de ani, dar dupa aia tare se mai schimba lucrurile.... Si cam pentru toata viata de aci inainte .... Nu e neaparat ceva rau sau nu se pierde ceva esential pt. viata, dar se nuanteaza asa de bine incat schimba forma de inceput.
filozofie, ca sa nu zic alte alea pe șleau.
mai, io sunt de acord.Geta a scris:O sa vedem Axxa . Dar scenaristii astia sunt cam dusi de cap , sau sunt traditzionalisti: "femeia trebuie sa se supuna barbatului". Pfuii !!!
dar tre` sa fie un barbat sa merite sa te supui lui, adica cu ceva in plus decat tine: inteligenta, simt practic, umor, altruism, rabdare, etc, tot ce compune un om.
daca e mai jos decat mine nu ma pot supune, parca regresez.
desi se zice ca femeia isi ridica barbatul. Dar asta daca ai pe cine, adica daca are si el potential, dar daca e b..u s/a terminat!
iar supunerea asta nu inseamna sclavie sau ceva de genul.
io crez ca barbatii is vinovati de fenomenul feminist, ca au fost dobitoci si nu au stiut cum sa trateze femeia si cum sa pastreze familia.
Ca tot s-a spus in presa ca au fost impreuna la Paris
andreea90- vip
andreea90 a scris:Ca tot s-a spus in presa ca au fost impreuna la Paris
Acu ce faci? Pui paie pe foc??
Geta- vip
O pata de culoare in aceasta zi mohorata...ca sa ne faca asteptarea mai usoara..
Geta a scris:
Acu ce faci? Pui paie pe foc??
Nu .. n-a fost intentia mea , doar ca ar fii frumos sa fie adevarat , avand in vedere ca Paris si Praga sunt orasele preferate ale Tubei si merge des in vacante acolo , iar Cansel are familia in Franta
andreea90- vip
AnjeLyk a scris:O pata de culoare in aceasta zi mohorata...ca sa ne faca asteptarea mai usoara..
Ce dragut e
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum