47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine v-am gasit zanuteGaro a scris:buna dimineata, multumesc de cafea, la mincare nu ma bag...in centru asteptam sa inceapa ploaia, dar voua va doresc o zi senina in suflet...am si eu o intrebare: de ce credeti ca albumul Hasretei nu se vinde - 1.Hasret nu cinta bine;2.melodiile nu i se potrivesc, nu sunt frumoase,placute;3.Hasret cinta bine dar orchestratia nu este buna,nu se potriveste cintecelor respective;4.din cauza originii etnice a Hasretei...
Draga mea , ea este rezultatul muncii lui murat , el a pregatit-o pt un alt fel de cariera muzicala , se pare ca , cu varianta pe care i-a oferit-o levent nu e compatibila , cum de altfel nici cu el .Langa Murat ar fi stralucit din toate punctele de vedere si in tot ce ar fi facut .
Parerea mea . Si mai cred ca deabia dupa ce va fi cu el i se va desavarsi cariera muzicala pt care a muncit atat , si impreuna vor reusi , si vor fi "fericiti pana la adanci batraneti" , ca in povestea cu Ileana Cosanzeana si Fat Frumos
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
De acord cu tine Geta .Geta a scris:
Scumpo , cum o dai , tot despre dormitor este vorba. Toate sunt bune , frumoase , acceptabile , dar... la usa dormitorului dispar toate. Poate sa-i dea Levent o sera de flori Hasretei , nu inlocuieste o imbratzisare a lui Murat. Parol !!! Si poate fi Hasret oricat de binevoitoare cu Levent , dar dupa o vreme , nu mai merge. Asta este viatza !!!
Si inca un lucru , ce fel de om e acela care accepta un astfel de compromis?
El nu realizeaza ca din start isi ruineaza viata intr-o casnicie fara iubire. Mai bine singur decat ingenuncheat intr-o astfel de viata.
alitheea- vip
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bna ziua fete frumoase ce mai faceti? sunteti bine
[/quote]
[/quote]
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 17 Mar 2011, 3:34 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ce fac fetele mele?
yami ce praji tentanta...
alitheea- vip
Ceau,langa tarta aduc si o cana de ceai.alitheea a scris:ce fac fetele mele?
florica- vip
multumesc iubita , stii tu ca eu prefer ceaiulflorica a scris:Ceau,langa tarta aduc si o cana de ceai.
alitheea- vip
Ceaiul de la ora 16 .Vad ca santeti foarte combatante azi ,imi place, fiecare stie sa-si sustina punctul de vederealitheea a scris:multumesc iubita , stii tu ca eu prefer ceaiul
Ultima editare efectuata de catre florica in Joi 17 Mar 2011, 4:12 pm, editata de 1 ori
florica- vip
AnjeLyk a scris:O pata de culoare in aceasta zi mohorata...ca sa ne faca asteptarea mai usoara..
sa nu se plictiseasca singur.
florica- vip
sper ca nu primesc pt poza de mai sus,pt orice eventualitate o pun si pe asta
florica- vip
o dupa-amiaza placuta va doresc,pe deseara
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:sper ca nu primesc pt poza de mai sus,pt orice eventualitate o pun si pe asta
Pai de ce sa primesti?? Aici ii spune Hasret lui Levent ca nu vrea rochie de mireasa. Mi se pare corect.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
io ma gandeam ca nu vrei sa primești palme de la mine, Florico.
si cand vazui ca-l puseși pe hogea drept "imblanzire", chiar imi veni sa te mănânc cu fulgi cu tot!
si cand vazui ca-l puseși pe hogea drept "imblanzire", chiar imi veni sa te mănânc cu fulgi cu tot!
asa este vremea pe la noi
lica54- vip
Bună seara fetelor, abia acum am avut timp să vă citesc deşi m-am chinuit toată ziua. Şi chiar am avut ce citi. Geta şi Anjelik aveţi de la mine câte o mie de sunteţi super fetelor... toate sunteţi dar voi mai mult pentru că gândiţi ca mine Vă îmbrăţişez cu drag
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ce fericiti sunt nu au nici un stres[/quote]
lica54- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Va poftesc la dans. Zorba. Poate ne mai inveselim un pic. Sa ne tzina pana maine seara.
https://www.youtube.com/watch?v=Wx_QZzONqvs&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=Wx_QZzONqvs&NR=1
Geta- vip
şi poate reuşesc să vă amuz puţin
Intr-o buna zi, unui taietor de lemne ii cazu securea in apa. Omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta.
Vazand acestea, Dumnezeu apare langa apa si-l intreaba care este cauza disperarii sale. Omul ii explica situatia si Dumnezeu plonjeaza in rau si revine cu o secure din aur masiv.
- Asta e securea ta, omule? il intreaba el.
- Nu, raspunse taietorul de lemne.
Dumnezeu intra din nou in apa si se intoarce cu o secure numai din argint.
- Asta e securea ta? intreaba el din nou.
- Nu, raspunde din nou taietorul de lemne.
A treia oara Dumnezeu revine cu o secure de fier.
- Asta e securea ta?
Da, asta e, ii raspunse de data aceasta taietorul de lemne. Dumnezeu, miscat de onestitatea omului ii face cadou toate trei securile si taietorul de lemne se intoarce fericit acasa.
Cateva zile mai tarziu acelasi taietor de lemne se plimba pe malul Raului cu nevasta sa. Dintr-odata aceasta cade in apa. Cum omul se puse iarasi pe plans, Dumnezeu aparu din nou intrebandu-l care-i este necazul.
- Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine.
Atunci Dumnezeu sare in apa si apare cu Penelope Cruz in bratze.
- Asta este nevasta ta? intreaba el.
- DA! urla omul.
Atunci Dumnezeu, furios, il lua la bani marunti:
- Indraznesti sa ma minti?!! Ar trebui sa te blestem pentru vecie!!
Atunci taietorul de lemne incepe sa-l implore:
- Te rog, Doamne, iarta-ma! Dar cum altfel puteam sa raspund?! Daca spuneam "nu" la Penelope Cruz , data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta Jones. Si daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea. Si daca de data aceea as fi spus "da", mi le faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei. Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data.
Morala: Barbatii mint numai din motive perfect oneste si logice. INTOTDEAUNA !
Intr-o buna zi, unui taietor de lemne ii cazu securea in apa. Omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta.
Vazand acestea, Dumnezeu apare langa apa si-l intreaba care este cauza disperarii sale. Omul ii explica situatia si Dumnezeu plonjeaza in rau si revine cu o secure din aur masiv.
- Asta e securea ta, omule? il intreaba el.
- Nu, raspunse taietorul de lemne.
Dumnezeu intra din nou in apa si se intoarce cu o secure numai din argint.
- Asta e securea ta? intreaba el din nou.
- Nu, raspunde din nou taietorul de lemne.
A treia oara Dumnezeu revine cu o secure de fier.
- Asta e securea ta?
Da, asta e, ii raspunse de data aceasta taietorul de lemne. Dumnezeu, miscat de onestitatea omului ii face cadou toate trei securile si taietorul de lemne se intoarce fericit acasa.
Cateva zile mai tarziu acelasi taietor de lemne se plimba pe malul Raului cu nevasta sa. Dintr-odata aceasta cade in apa. Cum omul se puse iarasi pe plans, Dumnezeu aparu din nou intrebandu-l care-i este necazul.
- Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine.
Atunci Dumnezeu sare in apa si apare cu Penelope Cruz in bratze.
- Asta este nevasta ta? intreaba el.
- DA! urla omul.
Atunci Dumnezeu, furios, il lua la bani marunti:
- Indraznesti sa ma minti?!! Ar trebui sa te blestem pentru vecie!!
Atunci taietorul de lemne incepe sa-l implore:
- Te rog, Doamne, iarta-ma! Dar cum altfel puteam sa raspund?! Daca spuneam "nu" la Penelope Cruz , data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta Jones. Si daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea. Si daca de data aceea as fi spus "da", mi le faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei. Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data.
anuta1971- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Anuto , ai fost mortala . Aferim!!! Logic si onest. De atata onestitate ... ne putem lipsi.anuta1971 a scris:şi poate reuşesc să vă amuz puţin
Geta- vip
iulianagl a scris:
Bună Iuli, mulţumesc, super melodie şi clipul foarte interesant ... Nici Murat al nostru nu poate spune
anuta1971- vip
Sa va spun un banc foarte , foarte vechi , ca o consecintza la bancul Anutei.
"Dracu' a auzit ca toate relele de pe pamant se trag de la femei. Ca atare il trimite pe Aghiutza cu misiunea clara sa afle ce se intampla si sa se insoare cu o femeie cinstita . Aghiutza vine pe pamant , construieste un castel mare , cu multe camere , stil vagon , pline toate cu oglinzi. Si cheama toate femeile sa vina la castel , cu promisiunea ca in ultima camera vor avea o surpriza. Toate femeile au venit si cum treceau dintr-o camera in alta , se priveau in oglinzi , se aranjeau. Nu i-a placut lui Aghiutza. Iaca vine si ultima femeie , care nu se uita nici in stanga , nici in dreapta , ci numai la impletitura pe care o facea. Si Aghiutza , se insoara cu ea , considerand ca asta este cinstita. Morala:
Femei , nu fitzi cinstite ca va ia dracu' . Barbatzi , nu cautatzi femei cinstite , ca una a fost si pe aia a luat-o dracu. "
Deci , cum o dai tot nu-i bine.
"Dracu' a auzit ca toate relele de pe pamant se trag de la femei. Ca atare il trimite pe Aghiutza cu misiunea clara sa afle ce se intampla si sa se insoare cu o femeie cinstita . Aghiutza vine pe pamant , construieste un castel mare , cu multe camere , stil vagon , pline toate cu oglinzi. Si cheama toate femeile sa vina la castel , cu promisiunea ca in ultima camera vor avea o surpriza. Toate femeile au venit si cum treceau dintr-o camera in alta , se priveau in oglinzi , se aranjeau. Nu i-a placut lui Aghiutza. Iaca vine si ultima femeie , care nu se uita nici in stanga , nici in dreapta , ci numai la impletitura pe care o facea. Si Aghiutza , se insoara cu ea , considerand ca asta este cinstita. Morala:
Femei , nu fitzi cinstite ca va ia dracu' . Barbatzi , nu cautatzi femei cinstite , ca una a fost si pe aia a luat-o dracu. "
Geta- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
super, deci nici femeile nu-s mai bune... asta cam aşa eGeta a scris:Sa va spun un banc foarte , foarte vechi , ca o consecintza la bancul Anutei.
anuta1971- vip
Iuli din clipul ăsta mi-a amintit ce mult îmi "place" Beren. Canseluţu nostru niţel mai tânăr şi cam îi străluceşte privirea... să nu mă bateţi prea tareiulianagl a scris: https://www.youtube.com/v/qIBpOFd5Jnc
Atentie aici!
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum