47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Garo , Andreea , Pufy ( Te joci si tu cu jucariile lui ala micu , adica i-ai luat trenulet ...??? ) ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
AnjeLyk a scris:"...
Nu zau?? si datoria barbatului care ar fi?? are vreuna??
...
... să se asigure că femeia își face datoria...
Baclavale nu vrei , ca mie tare-mi plac ...Garo a scris:buna seara,doamnelor!
Dea+Iuliana=multumiri pt.clip
Axxa,nu fi egoista, arunca peste munte citeva bomboane si pt mine ca Dana le-a personalizat si arata asa de bine...
dana17- vip
dana17 a scris: Buna Garo , Andreea , Pufy ( Te joci si tu cu jucariile lui ala micu , adica i-ai luat trenulet ...???
... doar cu păpuși.
Wiliam este printre preferati mei .. arata perfect si are un zambet de te topesti pe loc , ca si Cansel dealtfel si Murat
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
dana17 a scris: Am fost rea ? M-a scos din ţăţăni unul azi dimineata ( se intampla rar ) ,iar dupa , toti cei cu care am intrat in contact si-au luat-o ... Am intrat aici sa ma deconectez , dar am facut altele ... Scuze Anjelica ...
Ce-i cu scuzele?Nu-si au rostul!
Eu am pus o intrebare, iar voi mi-ati raspus sincer..nu vad niciun motiv de suparare aici
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
pufy2010 a scris:
doar cu păpuși.
Gonflabile?????...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
A e fetita , sa-ti traiasca ...pufy2010 a scris:
... doar cu păpuși.
dana17- vip
Buna Luana ...Luana a scris:
Buna ziua!
Ah, ce te iubesc dupa declaratia de mai sus!
Uite si la Murat cat e de rau ......
El ii reproseaza lui Levent , vade paiul din ochii lui Levent , dar barna din ochii lui ...Nu ...
El e fara pata , si arunca cu piatra ...
Ce batuta ar merita ... Dar si-o ia ... La greu ...
dana17- vip
@Luana, nu, baiatul nost` are fetite
asa ca el doar viseaza la trenulete....
@Danaaaa, frumos baiat ai scos
dar nu-i prea vad muschii!!!!!
@Garo, iti dau si tie o bomaboana, acolo, s anu zici ca sunt egoista
daca juri ca-l pretuiesti pe levent, iti dau mai multe
@Anjeliko,
pe unde ai, fata mea, tu facultatea, de gasesti baieti pe pajistea gata inflorita?
misto scoală!
@Anjeliko,
pe unde ai, fata mea, tu facultatea, de gasesti baieti pe pajistea gata inflorita?
misto scoală!
... chiar două - așa că am multe păpuși cu care să mă jocdana17 a scris: A e fetita , sa-ti traiasca ...
să trăiască la toată lumea
dana17 a scris:Si mai lasa barbatiii
ii las, ii las...
dar mai incolo!
ce bobo faine si buuneee
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Lun 14 Mar 2011, 7:28 pm, editata de 1 ori
Luana a scris:
Gonflabile?????...
mai am ceva până la vârsta la care să mă joc cu păpuși gonflabile
poza mi-a aratat-o cineva pe net cand am venit de la facultate...n-aveam cum sa-i fac profului poza in timp ce preda..
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
oaaa, ce profi sunt in ziua de azi!!AnjeLyk a scris: poza mi-a aratat-o cineva pe net cand am venit de la facultate...n-aveam cum sa-i fac profului poza in timp ce preda..
nu te bucura, ca stii cum trec ani??pufy2010 a scris:
mai am ceva până la vârsta la care să mă joc cu păpuși gonflabile
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Lun 14 Mar 2011, 7:30 pm, editata de 1 ori
Scuze, dar nu stiu cum sa trimit eu un MP> Abia am invatat sa raspund daca primesc.
Pun aici intrebarea...
Deea, iata ce am primit pe E-mail.
Buna ziua,
Primiti acest mesaj deoarece urmariti subiectul "La umbra teilor" pe Tuba Büyüküstün * Murat Yildirim * Cansel Elçin. Acest subiect a primit un raspuns de la ultima dvs. vizita. Puteti vizualiza raspunsurile selectind link-ul de mai jos. Nu va vom mai anunta de raspunsuri noi pana nu vizitati subiectul.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t34p690-la-umbra-teilor#99417
Daca nu mai doriti sa urmariti acest subiect, selectati link-ul "Opreste urmarirea acestui subiect" ce se afla sub subiect sau selectati link-ul urmator:
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t34-la-umbra-teilor?unwatch=topic--
SERIALE SI TELENOVELE TV
Curios este faptul ca aici eu nu intru decat la Gonulcelen si uneori la sultan.
La umbra teilor nu am mai intrat de pe cand faceam rezumatele episoadelor, adica anul trecut,( cand aveam un orar EXTRA!).
De ce am primit asta???
Pun aici intrebarea...
Deea, iata ce am primit pe E-mail.
Buna ziua,
Primiti acest mesaj deoarece urmariti subiectul "La umbra teilor" pe Tuba Büyüküstün * Murat Yildirim * Cansel Elçin. Acest subiect a primit un raspuns de la ultima dvs. vizita. Puteti vizualiza raspunsurile selectind link-ul de mai jos. Nu va vom mai anunta de raspunsuri noi pana nu vizitati subiectul.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t34p690-la-umbra-teilor#99417
Daca nu mai doriti sa urmariti acest subiect, selectati link-ul "Opreste urmarirea acestui subiect" ce se afla sub subiect sau selectati link-ul urmator:
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t34-la-umbra-teilor?unwatch=topic--
SERIALE SI TELENOVELE TV
Curios este faptul ca aici eu nu intru decat la Gonulcelen si uneori la sultan.
La umbra teilor nu am mai intrat de pe cand faceam rezumatele episoadelor, adica anul trecut,( cand aveam un orar EXTRA!).
De ce am primit asta???
Luana- vip
Ce tareeeee esti ... BRAVO ...!!!pufy2010 a scris:
... chiar două - așa că am multe păpuși cu care să mă joc
să trăiască la toată lumea
Nu te lasa , fa si un baiat , sa ai motiv sa-ti iei trenulet ...
dana17- vip
ai primit pen1 ca s/a activat solicitarea de anunt de raspuns la subiectul ala
se intampla cand vizitezi o data
pe urma te anunta de orice raspuns.
poti sa dezactivezi.
poti sa dezactivezi.
instigatoareodana17 a scris:
pufy2010 a scris:
doar cu păpuși.
Scuze Pufy, mai tarziu am vazut poza fetitei. Sa-ti traiasca si sa-ti fie sanatoasa!
Eu scriu si ies, sau chiar plec de la PC la treburi. Apoi intru si vad si tot asa...
Scuze din nou, m-am referit la poza cu datul in leagan ....
doar cu păpuși.
Scuze Pufy, mai tarziu am vazut poza fetitei. Sa-ti traiasca si sa-ti fie sanatoasa!
Eu scriu si ies, sau chiar plec de la PC la treburi. Apoi intru si vad si tot asa...
Scuze din nou, m-am referit la poza cu datul in leagan ....
Luana- vip
Multumesc, dar nu am vizitat-o. De aceea ma mir.axxa246 a scris:ai primit pen1 ca s/a activat solicitarea de anunt de raspuns la subiectul ala
poti sa dezactivezi.
In fine, nu conteaza...
Luana- vip
axxa246 a scris:@Luana, nu, baiatul nost` are fetite
@Anjeliko,
misto scoală!
Mai AXXA , eu il mai pun o data , ca s-ar putea pana la tine sa-l fi schimbat careva ... Tu ce ai primit ??? Cred ca l-o sutit Garo , l-a luat drept bomboana ...
dana17- vip
dana17 a scris: Ce tareeeee esti ... BRAVO ...!!!
Chiar asa!
Eu am avut un coleg de fac. a carui sotie era a saptea fiica la parinti, care tot incercau sa iasa un baiat...Asa ca....
Luana- vip
Nu, e prea frumos!
Sigur este hetero...puncte puncte???
Ca este prea frumos!
Luana- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum