47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Doar al tau , ce tu nu meriti ? Ai grija la Axxa ... Papa tot ce prinde ...alitheea a scris:wow .... e al meu si numai al meu??????
Asta pt atmosfera ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris: Doar al tau , ce tu nu meriti ? Ai grija la Axxa ... Papa tot ce prinde ...
Asta pt atmosfera ...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna Lica , ce mai faci ??? Provizii ???lica54 a scris:Dragalaselor buna seara si bine vam gasit Dana ai grija de ei ca de unde nu eu ii urc iar in pod si-i scot nici cand nu va asteptati.Vizionare placuta celor care urmaresc EZEL
dana17- vip
noooooodana17 a scris: Ai grija la Axxa ... Papa tot ce prinde ...
doar ce are pori! (cum e ala de la duş, plin de ...pori!)
buna, Lica!
bravo, fata mea, fa provizii, ca mai stii cand ne trebe?
bravo, fata mea, fa provizii, ca mai stii cand ne trebe?
dana17- vip
alitheea- vip
pai nu joia dadeau?alitheea a scris:nu au dat promo
Buna axxa eu sunt femeie strangatoare
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
neseriosi turcii astia...astept si eu urmatoarea pauza publicitara...alitheea a scris:nu au dat promo
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
OFFF....alitheea a scris:nu au dat promo
dana17- vip
axxa246 a scris:
pai nu joia dadeau?
Si eu stiu ca joia dadeau promo :nh8:
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
saptamana trecuta au dat miercuri seara
alitheea- vip
dana17- vip
dana17- vip
Noapte buna Pufy ...pufy2010 a scris:
dana17- vip
Stie cineva ce legatura are Cansel cu fata aia care apare in stire ? Ca este exact unde a fost si cu Tuba ..care este stirea mai exact :nh8:
http://www.ayakligazete.com.tr/yazdir/sok_cansel_elcin_kiminle_goruntulendi_.htm
http://www.ayakligazete.com.tr/yazdir/sok_cansel_elcin_kiminle_goruntulendi_.htm
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Uite ce am gasit ...Acelasi clip doua melodii ...
dana17- vip
o fi vreo "nepoata "ca e minora rauandreea90 a scris:Stie cineva ce legatura are Cansel cu fata aia care apare in stire ? Ca este exact unde a fost si cu Tuba ..care este stirea mai exact :nh8:
alitheea- vip
SHOCK ... CANSEL MESSENGER fotografiat cu cine?
Tuba Büyüküstün'le vii, iubire, în mod constant a reuşit să rămână pe ordinea de zi, de data aceasta cu un alt actor frumos a apărut Cansel Elçin.
17.12.2010 12:20:00
Rol în serialul de televiziune de succes, dar prietenul său a făcut o actrita nume Gönülçelen Tuba Büyüküstün'le live, dragoste, întotdeauna a reuşit să rămână pe ordinea de zi, de data aceasta cu un alt actor frumos a apărut Cansel Elçin. Ayakligazete.com "în conformitate cu ştiri, Tuba Büyüküstün'le nu mărturisesc iubirea lor, un fel de dublu de data aceasta şi a continuat să negocieze în secret încearcă o metodă diferită.
Cansel Elçin femeie ar fi în mod deliberat plimbare a fost afişată în centrul de cumpărături şi Canyon Büyüküstün'le Tuba dragostea lor de ştiri în acest fel la un moment dat a ales să mintă. (Ayakligazete.com)
Tuba Büyüküstün'le vii, iubire, în mod constant a reuşit să rămână pe ordinea de zi, de data aceasta cu un alt actor frumos a apărut Cansel Elçin.
17.12.2010 12:20:00
Rol în serialul de televiziune de succes, dar prietenul său a făcut o actrita nume Gönülçelen Tuba Büyüküstün'le live, dragoste, întotdeauna a reuşit să rămână pe ordinea de zi, de data aceasta cu un alt actor frumos a apărut Cansel Elçin. Ayakligazete.com "în conformitate cu ştiri, Tuba Büyüküstün'le nu mărturisesc iubirea lor, un fel de dublu de data aceasta şi a continuat să negocieze în secret încearcă o metodă diferită.
Cansel Elçin femeie ar fi în mod deliberat plimbare a fost afişată în centrul de cumpărături şi Canyon Büyüküstün'le Tuba dragostea lor de ştiri în acest fel la un moment dat a ales să mintă. (Ayakligazete.com)
alitheea- vip
tradus cu goagal
astia o tin una si buna ca si noi ca au o relatie
astia o tin una si buna ca si noi ca au o relatie
alitheea- vip
alitheea- vip
Cred c-or s-o combine cu fiecare actor alaturi de care o sa joace de acum
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum