47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara Danuta , ce faci , nu ne-am intalnit demultdana17 a scris: O seara buna tuturor , multumim Nico pt rezumat ...
Pufy , m-ai terminat ... Impresionant ...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris:
Noapte buna si vise fruuuumoase... Il las si pe asta mic si rau sa-l pazeasca pe nenea , ca parca vad ca-l suteste careva ...[/color]
șutit!!!!!!!
salut ladies
si puffy daca esti p/aci
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Mier 16 Mar 2011, 8:47 pm, editata de 1 ori
Bine Nico , dau promo in seara asta ?alitheea a scris:buna seara Danuta , ce faci , nu ne-am intalnit demult
dana17- vip
Bineeeeee ... Ai trecut de cuţu ? Asta il trimit tot la baie la Narcisa ?axxa246 a scris:
șutit!!!!!!!
salut ladies
si puffy daca esti p/aci
dana17- vip
dana17 a scris: Bineeeeee ... Ai trecut de cuţu ? Asta il trimit tot la baie la Narcisa ?
oaaaaaaa!
super
am trecut de cutzu, i/am dat un os
nu/l trimiti la Narcis, mai lasa-mi si mie ceva
pe toti ii trimiti la ea?
da` ce/ io n/am baie??
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Mier 16 Mar 2011, 8:52 pm, editata de 1 ori
Narcisa , unde esti ? Vino ca Axxa iar ia tot ce prinde ...
dana17- vip
cine io? pai io iau numai ce ramane, se pare...dana17 a scris:Narcisa , unde esti ? Vino ca Axxa iar ia tot ce prinde ...
ce bine miros narcisele astea!
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Mier 16 Mar 2011, 8:54 pm, editata de 1 ori
Geta a scris:Mandrelor trecetzi la vot. In partea stanga votatzi cuplul cel mai cel...
http://www.ucankus.com/ratingler
gata , am votat
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Voi ducetzi-va in cada Narcisei ca e loc. Eu plec sa-mi vad un alt iubit , Kenan - Ezel. Va pup ( adica " ai pup you" ) si va zic somn usor . Mai ales dupa baie... merge ca focu' . Femeie batrana si neserioasa. ( adica eu) .
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
eeee, nu te da la ezel, ca e luat!Geta a scris:Voi ducetzi-va in cada Narcisei ca e loc. Eu plec sa-mi vad un alt iubit , Kenan - Ezel. V
si el e si in cada Narcisei, pe la fund pe undeva
e nelipsit din tot locul
Ai ??? La asta speli toata noapte ... Altul nu mai pupi ...axxa246 a scris:
oaaaaaaa!
super
am trecut de cutzu, i/am dat un os
nu/l trimiti la Narcis, mai lasa-mi si mie ceva
pe toti ii trimiti la ea?
da` ce/ io n/am baie??
Te spun eu lui Ezel ... Sa stie si el saracu ' ce fidea esti ...
dana17- vip
ba sa stii ca-i sunt fidea, dar el nu prea imi e, asa ca raman sedusa si abandonata...dana17 a scris: Ai ??? La asta speli toata noapte ... Altul nu mai pupi ...
Te spun eu lui Ezel ... Sa stie si el saracu ' ce fidea esti ...
si baiatul asta n-are niciun fir de par pe el?
imi plac muschii lui si atat.
n-am fantezii cu el, pare din plastic
dar ala de la dus e ...mai real, ca sa zic numai atat
Noapte buna ..Vise frumoase ...Geta a scris:Voi ducetzi-va in cada Narcisei ca e loc. Eu plec sa-mi vad un alt iubit , Kenan - Ezel. Va pup ( adica " ai pup you" ) si va zic somn usor . Mai ales dupa baie... merge ca focu' . Femeie batrana si neserioasa. ( adica eu) .
dana17- vip
scuze fetele , am vb la telefon
Bine ai venit axxa , vezi ce mult te iubeste dana , numa bunaciuni iti trimite
alitheea- vip
eu pandesc promo aici
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
alitheea- vip
saptamana trecuta in pauza de la 21.20 l-au dat
alitheea- vip
Nico , tu nu ai nici o pretentie ... Ce zici ? ...
dana17- vip
wow .... e al meu si numai al meu??????dana17 a scris: Nico , tu nu ai nici o pretentie ... Ce zici ? ...
alitheea- vip
wow .... e al meu si numai al meu??????dana17 a scris: Nico , tu nu ai nici o pretentie ... Ce zici ? ...
alitheea- vip
Dragalaselor buna seara si bine vam gasit Dana ai grija de ei ca de unde nu eu ii urc iar in pod si-i scot nici cand nu va asteptati.Vizionare placuta celor care urmaresc EZEL [/quote]
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 16 Mar 2011, 9:19 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
nu stiu de ce la mine netul merge in reluare , asa ca mi-a trimis mesajul de doua ori
alitheea- vip
buna, Ali.alitheea a scris:scuze fetele , am vb la telefon
daaa, ma iubeste, trimite numai unu si unu
se poate unul cu moaca de Cansel? :gfd<:dana17 a scris: Nico , tu nu ai nici o pretentie ... Ce zici ? ...
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mier 16 Mar 2011, 9:22 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
oaaa, Ali, dar faci si tu nazuri!!
lasa si fara moaca lui hogea, e frumos si asta
io raman tot la ala de la duş.
lasa si fara moaca lui hogea, e frumos si asta
io raman tot la ala de la duş.
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum