47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumim anuta pentu sumar o zi buna in continuare pentru toata lumea[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[/quote]lica54 a scris:multumim anuta pentu sumar o zi buna in continuare pentru toata lumea
Cu plăcere Lica, o zi bună să ai şi tu
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Vă îmbrăţişez cu drag şi să aveţi o zi cât mai bună
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Oyuncu Cansel Elçin, yurt dışından teklifler aldığını açıkladı.
Gönülçelen?in başrol oyuncusu Cansel Elçin, dizi sektöründeki gelişmelerle ilgili şunları söyledi: Türkiye için çok güzel bir gelişim sürecindeyiz.Dizimiz, Türkiyede 7den 70e çok büyük ilgi görüyor. Arap ülkeleri de bizi takip ediyor. Bu ilgi de işimizi çok iyi yaptığımızı gösteriyor. Bana da yurt dışından teklifler geliyor. Bence bir oyuncunun, dünyanın her yerinde çalışabilmesi lazım...
Traducere google :
Player Cansel Elçin, a anunţat că a avut oferte din străinătate.
? Gönülçelen Cansel Elçin actor principal în serie cu privire la evoluţia industriei, a declarat: Turcia este o dezvoltare foarte buna pentru sürecindeyiz.Dizimiz, Turcia, 7 pentru a vedea 70E mare interes. Ţările arabe sunt, de asemenea, ne următoarele. Acest interes arată că am făcut foarte bine în afacerea noastră. De asemenea, îmi oferă provenind din străinătate. Cred că un jucător ar trebui să lucreze oriunde în lume ...
Gönülçelen?in başrol oyuncusu Cansel Elçin, dizi sektöründeki gelişmelerle ilgili şunları söyledi: Türkiye için çok güzel bir gelişim sürecindeyiz.Dizimiz, Türkiyede 7den 70e çok büyük ilgi görüyor. Arap ülkeleri de bizi takip ediyor. Bu ilgi de işimizi çok iyi yaptığımızı gösteriyor. Bana da yurt dışından teklifler geliyor. Bence bir oyuncunun, dünyanın her yerinde çalışabilmesi lazım...
Traducere google :
Player Cansel Elçin, a anunţat că a avut oferte din străinătate.
? Gönülçelen Cansel Elçin actor principal în serie cu privire la evoluţia industriei, a declarat: Turcia este o dezvoltare foarte buna pentru sürecindeyiz.Dizimiz, Turcia, 7 pentru a vedea 70E mare interes. Ţările arabe sunt, de asemenea, ne următoarele. Acest interes arată că am făcut foarte bine în afacerea noastră. De asemenea, îmi oferă provenind din străinătate. Cred că un jucător ar trebui să lucreze oriunde în lume ...
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Gönülçelen dizisinin Hasret'i Tuba Büyüküstün, hayranlarını sevindiren bir açıklama yaptı.
Geçtiğimiz günlerde Fas'ın ünlü televizyon kanallarından '2M'deki bir programa katılan oyuncu Tuba Büyüküstün samimi açıklamalar yaptı.
Ortadoğu'da yayınlanan dizilerinin beğenilmesine çok şaşırdığını belirten Tuba Büyüküstün sözlerine şöyle devam etti: "Bir gün beni MBC kanalından arayıp, rol aldığım dizilerin Ortadoğu'da yayınlanacağını söylediler. Ben de, 'Bu dizileri Türkiye için yaptık. Nasıl olabilir?' dedim. Demek ki, ortak bir noktamız varmış. İnsanların ruhuna dokunabiliyoruz..."
Öte yandan ünlü oyuncu, önümüzdeki yıl yeni bir sinema filminde oynayacağının da müjdesini verdi.
Kaynak: Televiyongazetesi
Traducere google :
Hasret Tuba Büyüküstün serie Gönülçelen, fanii făcut o declaraţie place.
Săptămâna trecută, Maroc faimoasa span de televiziune span> "2 canale M'deki, într-un cadru intim descriere jucător Büyüküstün Tuba făcut-o.
Indicând foarte surprins în Orientul Mijlociu, publicate în seria aclamat Tuba Büyüküstün a spus: "Intr-o zi mă suni, canal MBC, a luat parte din seria va rula în Orientul Mijlociu a spus că," span această span> serialele realizate pentru Turcia.. Cum poti fi? "I-am spus Deci, a existat un punct comun.. dokunabiliyoruz spiritul poporului ... "
Pe de altă parte, actrita celebra în anul următor, noul SPAN span> pentru a juca într-un film de cinema a dat vestea cea bună.
Sursa: Televiyongazetesi
Geçtiğimiz günlerde Fas'ın ünlü televizyon kanallarından '2M'deki bir programa katılan oyuncu Tuba Büyüküstün samimi açıklamalar yaptı.
Ortadoğu'da yayınlanan dizilerinin beğenilmesine çok şaşırdığını belirten Tuba Büyüküstün sözlerine şöyle devam etti: "Bir gün beni MBC kanalından arayıp, rol aldığım dizilerin Ortadoğu'da yayınlanacağını söylediler. Ben de, 'Bu dizileri Türkiye için yaptık. Nasıl olabilir?' dedim. Demek ki, ortak bir noktamız varmış. İnsanların ruhuna dokunabiliyoruz..."
Öte yandan ünlü oyuncu, önümüzdeki yıl yeni bir sinema filminde oynayacağının da müjdesini verdi.
Kaynak: Televiyongazetesi
Traducere google :
Hasret Tuba Büyüküstün serie Gönülçelen, fanii făcut o declaraţie place.
Săptămâna trecută, Maroc faimoasa span de televiziune span> "2 canale M'deki, într-un cadru intim descriere jucător Büyüküstün Tuba făcut-o.
Indicând foarte surprins în Orientul Mijlociu, publicate în seria aclamat Tuba Büyüküstün a spus: "Intr-o zi mă suni, canal MBC, a luat parte din seria va rula în Orientul Mijlociu a spus că," span această span> serialele realizate pentru Turcia.. Cum poti fi? "I-am spus Deci, a existat un punct comun.. dokunabiliyoruz spiritul poporului ... "
Pe de altă parte, actrita celebra în anul următor, noul SPAN span> pentru a juca într-un film de cinema a dat vestea cea bună.
Sursa: Televiyongazetesi
andreea90- vip
A nascut Andra .. are un baietel .. pe nume David
Nou-născutul ce va purta numele de David măsoară 54 de centimetri, are 3,760 kilograme şi a venit pe lume în jurul orei 10:30, la Spitalul Regina Maria din Capitală.
"Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimenet, că pot simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris", a mărturisit proaspătul tătic pentru Gândul.
Mesajul de pe facebook al proaspatului tatic :
"De data asta va scrie Catalin pentru ca Andra se odihneste in acest moment. Voiam sa va spun ca suntem foarte fericiti, Andra si David sunt foarte bine si va multumim pentru toate mesajele. Multumim si echipei de la Maternitatea Regina Maria conduse de Conf. Dr. Nicolae Poiana, toata lumea a fost extraordinara! Catalin Maruta"
Nou-născutul ce va purta numele de David măsoară 54 de centimetri, are 3,760 kilograme şi a venit pe lume în jurul orei 10:30, la Spitalul Regina Maria din Capitală.
"Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimenet, că pot simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris", a mărturisit proaspătul tătic pentru Gândul.
"De data asta va scrie Catalin pentru ca Andra se odihneste in acest moment. Voiam sa va spun ca suntem foarte fericiti, Andra si David sunt foarte bine si va multumim pentru toate mesajele. Multumim si echipei de la Maternitatea Regina Maria conduse de Conf. Dr. Nicolae Poiana, toata lumea a fost extraordinara! Catalin Maruta"
andreea90- vip
andreea90 a scris:A nascut Andra .. are un baietel .. pe nume David
Sa fie sanatos si voinic! Bucuria si lumina din viata parintilor lui! un in plus pe aceasta lume...
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
o zi frumoasa la toata lumea
[/quote]o zi frumoasa de primavara, tuturor!! lov
[/quote]
[/quote]o zi frumoasa de primavara, tuturor!! lov
[/quote]
lica54- vip
Multumesc Anuta pt. rezumat
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bine v-am gasit !
Pricepute sunteti si la stiri si la tot ceeace este nou .De ospitalitate ce sa mai zic.
O dupa-amiaza cat mai placuta!
Pricepute sunteti si la stiri si la tot ceeace este nou .De ospitalitate ce sa mai zic.
O dupa-amiaza cat mai placuta!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
rezumat ep 44
Hasret a luat decizia socanta de a se casatori cu Levent. Aceasta situatie l-a devastat pe Murat. Levent a inceput pregatirile imediat. Dar Hasret inca ezita asupra deciziei. Intr-un fel inima ei bate pentru Murat,pe de alta parte ea nu vrea sa il raneasca pe Levent. Si pe langa acestea se simte responsabila fata de Levent pentru esecul albumului.. Ceren incearca sa il starneasca pe Murat in toate felurile. Ea da ce e mai bun pentru a-l convinge pe Murat sa vorbeasca cu Hasret. Murat recunoaste in fata familiei ca nu e nimic intre el si Ceren. El intotdeauna a fost indragostit de Hasret si numai de ea. Dar ea este foarte departe acum. Hasret si Levent se intalnesc dimineata devreme in ziua nuntii. Ei amandoi au ceva sa isi spuna unul celuilalt.
Gulnaz se simte putin bolnava si Cobra devine umbra ei pentru a avea grija de ea. Gulnaz il pune sa faca tot ce isi doreste ea . Cobra devine deja nauc pentru copii care sunt pe drum. El vrea sa castige bani de undeva si sa fie usor. Tocmai atunci Jafer aduce niste vesti pentru Cobra!
Hasret a luat decizia socanta de a se casatori cu Levent. Aceasta situatie l-a devastat pe Murat. Levent a inceput pregatirile imediat. Dar Hasret inca ezita asupra deciziei. Intr-un fel inima ei bate pentru Murat,pe de alta parte ea nu vrea sa il raneasca pe Levent. Si pe langa acestea se simte responsabila fata de Levent pentru esecul albumului.. Ceren incearca sa il starneasca pe Murat in toate felurile. Ea da ce e mai bun pentru a-l convinge pe Murat sa vorbeasca cu Hasret. Murat recunoaste in fata familiei ca nu e nimic intre el si Ceren. El intotdeauna a fost indragostit de Hasret si numai de ea. Dar ea este foarte departe acum. Hasret si Levent se intalnesc dimineata devreme in ziua nuntii. Ei amandoi au ceva sa isi spuna unul celuilalt.
Gulnaz se simte putin bolnava si Cobra devine umbra ei pentru a avea grija de ea. Gulnaz il pune sa faca tot ce isi doreste ea . Cobra devine deja nauc pentru copii care sunt pe drum. El vrea sa castige bani de undeva si sa fie usor. Tocmai atunci Jafer aduce niste vesti pentru Cobra!
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Bine v-am gasit zanute
alitheea- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ziua dragilor si bine v-am gasit. Afara a fost o vreme splendida. Am facut o plimbare. Dar acum vreau sa va propun sa punem mana de la mana si sa-i cumparam lui Cansel niste lentile de contact. E cam chior , nu vede ce femeie are ca partenera in filmul asta. Eu asa zic . Suntetzi de acord? Strangem un ban gramada si ii trimitem.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Deschidem cont si facem cheta , dar oare doar el e de vina ?Geta a scris:Buna ziua dragilor si bine v-am gasit. Afara a fost o vreme splendida. Am facut o plimbare. Dar acum vreau sa va propun sa punem mana de la mana si sa-i cumparam lui Cansel niste lentile de contact. E cam chior , nu vede ce femeie are ca partenera in filmul asta. Eu asa zic . Suntetzi de acord? Strangem un ban gramada si ii trimitem.
alitheea- vip
Dragalaselor bun gasit tuturor ali multam pentru traducere sa stiti ca ma bag si eu la cheta poate rezolvam ceva inainte sa fie prea tarziu.O seara buna la toata lumea si o imbratisare calda venita din [/quote] [/quote]
lica54- vip
asa vreau sa ii vad cat de curand doamne-ajuta][/quote]
lica54- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Draga mea , eu cred ca pasul decisiv trebuie sa-l faca el. Am vazut noi o anume plimbare prin ploaie si sa nu-mi spunetzi ca Tuba nu era fericita ca nu va cred. Asa ca , el trebuie sa faca ceva. Da pana cand o viatza amara si un trai nefericit?alitheea a scris:Deschidem cont si facem cheta , dar oare doar el e de vina ?
Geta- vip
ai dreptate , langa el tuba radiaza de fericire , asta nu poate sa conteste nimeniGeta a scris:
Draga mea , eu cred ca pasul decisiv trebuie sa-l faca el. Am vazut noi o anume plimbare prin ploaie si sa nu-mi spunetzi ca Tuba nu era fericita ca nu va cred. Asa ca , el trebuie sa faca ceva. Da pana cand o viatza amara si un trai nefericit?
alitheea- vip
Multumesc de rezumat.
georgiana- membru
Data de inscriere : 26/01/2011
Cu cea mai mare placeregeorgiana a scris:Multumesc de rezumat.
alitheea- vip
Salut fetelor
o lecție de loialitate!!!!!!
pufy2010 a scris:Salut fetelor
Buna seara ! ... saracii .. cu adevarat o lectie de loialitate si de dragoste
andreea90- vip
seara buna tuturor
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
O seara buna tuturor , multumim Nico pt rezumat ...
Pufy , m-ai terminat ... Impresionant ...
Pufy , m-ai terminat ... Impresionant ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Mandrelor trecetzi la vot. In partea stanga votatzi cuplul cel mai cel...
http://www.ucankus.com/ratingler
http://www.ucankus.com/ratingler
Geta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum