Serialesitelenovelet
47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lica54 Mier 16 Mar 2011, 12:44 pm

multumim anuta pentu sumar o zi buna in continuare kiss kiss kiss kiss pentru toata lumea47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Bonsoir004p[/quote]
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 16 Mar 2011, 12:57 pm

lica54 a scris:multumim anuta pentu sumar o zi buna in continuare kiss kiss kiss kiss pentru toata lumea47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Bonsoir004p
[/quote]
Cu plăcere Lica, o zi bună să ai şi tu 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 16 Mar 2011, 1:12 pm

Vă îmbrăţişez cu drag şi să aveţi o zi cât mai bună 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793

anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Mier 16 Mar 2011, 1:16 pm

Oyuncu Cansel Elçin, yurt dışından teklifler aldığını açıkladı.

Gönülçelen?in başrol oyuncusu Cansel Elçin, dizi sektöründeki gelişmelerle ilgili şunları söyledi: Türkiye için çok güzel bir gelişim sürecindeyiz.Dizimiz, Türkiyede 7den 70e çok büyük ilgi görüyor. Arap ülkeleri de bizi takip ediyor. Bu ilgi de işimizi çok iyi yaptığımızı gösteriyor. Bana da yurt dışından teklifler geliyor. Bence bir oyuncunun, dünyanın her yerinde çalışabilmesi lazım...

Traducere google :

Player Cansel Elçin, a anunţat că a avut oferte din străinătate.

? Gönülçelen Cansel Elçin actor principal în serie cu privire la evoluţia industriei, a declarat: Turcia este o dezvoltare foarte buna pentru sürecindeyiz.Dizimiz, Turcia, 7 pentru a vedea 70E mare interes. Ţările arabe sunt, de asemenea, ne următoarele. Acest interes arată că am făcut foarte bine în afacerea noastră. De asemenea, îmi oferă provenind din străinătate. Cred că un jucător ar trebui să lucreze oriunde în lume ...
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Mier 16 Mar 2011, 1:18 pm

Gönülçelen dizisinin Hasret'i Tuba Büyüküstün, hayranlarını sevindiren bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Fas'ın ünlü televizyon kanallarından '2M'deki bir programa katılan oyuncu Tuba Büyüküstün samimi açıklamalar yaptı.

Ortadoğu'da yayınlanan dizilerinin beğenilmesine çok şaşırdığını belirten Tuba Büyüküstün sözlerine şöyle devam etti: "Bir gün beni MBC kanalından arayıp, rol aldığım dizilerin Ortadoğu'da yayınlanacağını söylediler. Ben de, 'Bu dizileri Türkiye için yaptık. Nasıl olabilir?' dedim. Demek ki, ortak bir noktamız varmış. İnsanların ruhuna dokunabiliyoruz..."

Öte yandan ünlü oyuncu, önümüzdeki yıl yeni bir sinema filminde oynayacağının da müjdesini verdi.

Kaynak: Televiyongazetesi

Traducere google :

Hasret Tuba Büyüküstün serie Gönülçelen, fanii făcut o declaraţie place.

Săptămâna trecută, Maroc faimoasa span de televiziune "2 canale M'deki, într-un cadru intim descriere jucător Büyüküstün Tuba făcut-o.

Indicând foarte surprins în Orientul Mijlociu, publicate în seria aclamat Tuba Büyüküstün a spus: "Intr-o zi mă suni, canal MBC, a luat parte din seria va rula în Orientul Mijlociu a spus că," span această serialele realizate pentru Turcia.. Cum poti fi? "I-am spus Deci, a existat un punct comun.. dokunabiliyoruz spiritul poporului ... "

Pe de altă parte, actrita celebra în anul următor, noul SPAN pentru a juca într-un film de cinema a dat vestea cea bună.

Sursa: Televiyongazetesi
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Mier 16 Mar 2011, 1:40 pm

A nascut Andra .. are un baietel .. pe nume David

Nou-născutul ce va purta numele de David măsoară 54 de centimetri, are 3,760 kilograme şi a venit pe lume în jurul orei 10:30, la Spitalul Regina Maria din Capitală.

"Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimenet, că pot simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris", a mărturisit proaspătul tătic pentru Gândul.

Mesajul de pe facebook al proaspatului tatic :
"De data asta va scrie Catalin pentru ca Andra se odihneste in acest moment. Voiam sa va spun ca suntem foarte fericiti, Andra si David sunt foarte bine si va multumim pentru toate mesajele. Multumim si echipei de la Maternitatea Regina Maria conduse de Conf. Dr. Nicolae Poiana, toata lumea a fost extraordinara! Catalin Maruta"
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Mier 16 Mar 2011, 1:50 pm

andreea90 a scris:A nascut Andra .. are un baietel .. pe nume David

Nou-născutul ce va purta numele de David măsoară 54 de centimetri, are 3,760 kilograme şi a venit pe lume în jurul orei 10:30, la Spitalul Regina Maria din Capitală.

"Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimenet, că pot simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris", a mărturisit proaspătul tătic pentru Gândul.

Mesajul de pe facebook al proaspatului tatic :
"De data asta va scrie Catalin pentru ca Andra se odihneste in acest moment. Voiam sa va spun ca suntem foarte fericiti, Andra si David sunt foarte bine si va multumim pentru toate mesajele. Multumim si echipei de la Maternitatea Regina Maria conduse de Conf. Dr. Nicolae Poiana, toata lumea a fost extraordinara! Catalin Maruta"

Sa fie sanatos si voinic! Bucuria si lumina din viata parintilor lui! un 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 7677 in plus pe aceasta lume...
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 16 Mar 2011, 2:56 pm

o zi frumoasa la toata lumea47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 506374yb137p7111
[/quote]o zi frumoasa de primavara, tuturor!! lov
47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 1953321znx7p03zdv
47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Mla1032190408birchtulip
[/quote]
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Mier 16 Mar 2011, 3:02 pm

47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 F0002laleleMultumesc Anuta pt. rezumat 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de dlacatus65 Mier 16 Mar 2011, 4:21 pm

Bine v-am gasit !
Pricepute sunteti si la stiri si la tot ceeace este nou .De ospitalitate ce sa mai zic. 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793
O dupa-amiaza cat mai placuta!
47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 J9u346
dlacatus65
dlacatus65
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 16 Mar 2011, 5:36 pm

rezumat ep 44

Hasret a luat decizia socanta de a se casatori cu Levent. Aceasta situatie l-a devastat pe Murat. Levent a inceput pregatirile imediat. Dar Hasret inca ezita asupra deciziei. Intr-un fel inima ei bate pentru Murat,pe de alta parte ea nu vrea sa il raneasca pe Levent. Si pe langa acestea se simte responsabila fata de Levent pentru esecul albumului.. Ceren incearca sa il starneasca pe Murat in toate felurile. Ea da ce e mai bun pentru a-l convinge pe Murat sa vorbeasca cu Hasret. Murat recunoaste in fata familiei ca nu e nimic intre el si Ceren. El intotdeauna a fost indragostit de Hasret si numai de ea. Dar ea este foarte departe acum. Hasret si Levent se intalnesc dimineata devreme in ziua nuntii. Ei amandoi au ceva sa isi spuna unul celuilalt.
Gulnaz se simte putin bolnava si Cobra devine umbra ei pentru a avea grija de ea. Gulnaz il pune sa faca tot ce isi doreste ea . Cobra devine deja nauc pentru copii care sunt pe drum. El vrea sa castige bani de undeva si sa fie usor. Tocmai atunci Jafer aduce niste vesti pentru Cobra!
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 16 Mar 2011, 5:40 pm

Bine v-am gasit zanute kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Geta Mier 16 Mar 2011, 5:53 pm

Buna ziua dragilor si bine v-am gasit. Afara a fost o vreme splendida. Am facut o plimbare. Dar acum vreau sa va propun sa punem mana de la mana si sa-i cumparam lui Cansel niste lentile de contact. E cam chior , nu vede ce femeie are ca partenera in filmul asta. Eu asa zic . Suntetzi de acord? Strangem un ban gramada si ii trimitem. 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754
Geta
Geta
vip
vip

Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 16 Mar 2011, 6:12 pm

Geta a scris:Buna ziua dragilor si bine v-am gasit. Afara a fost o vreme splendida. Am facut o plimbare. Dar acum vreau sa va propun sa punem mana de la mana si sa-i cumparam lui Cansel niste lentile de contact. E cam chior , nu vede ce femeie are ca partenera in filmul asta. Eu asa zic . Suntetzi de acord? Strangem un ban gramada si ii trimitem. 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754
Deschidem cont si facem cheta Smile Smile Smile , dar oare doar el e de vina ?
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 16 Mar 2011, 6:39 pm

Dragalaselor bun gasit tuturor ali multam pentru traducere sa stiti ca ma bag si eu la cheta poate rezolvam ceva inainte sa fie prea tarziu.O seara buna kiss kiss la toata lumea si o imbratisare calda venita din I love you 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2341f7076cb3dae28033e51[/quote]47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 B32A_4D7D2213 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 12F1_4D7D2213[/quote]
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 16 Mar 2011, 6:46 pm

asa vreau sa ii vad cat de curand doamne-ajuta]47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2322918[/quote]
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Geta Mier 16 Mar 2011, 6:47 pm

alitheea a scris:Deschidem cont si facem cheta Smile Smile Smile , dar oare doar el e de vina ?
Draga mea , eu cred ca pasul decisiv trebuie sa-l faca el. Am vazut noi o anume plimbare prin ploaie si sa nu-mi spunetzi ca Tuba nu era fericita ca nu va cred. Asa ca , el trebuie sa faca ceva. Da pana cand o viatza amara si un trai nefericit?
Geta
Geta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 16 Mar 2011, 7:19 pm

Geta a scris:
Draga mea , eu cred ca pasul decisiv trebuie sa-l faca el. Am vazut noi o anume plimbare prin ploaie si sa nu-mi spunetzi ca Tuba nu era fericita ca nu va cred. Asa ca , el trebuie sa faca ceva. Da pana cand o viatza amara si un trai nefericit?
ai dreptate , langa el tuba radiaza de fericire , asta nu poate sa conteste nimeni 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de georgiana Mier 16 Mar 2011, 7:20 pm

Multumesc de rezumat.

georgiana
membru
membru

Data de inscriere : 26/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 16 Mar 2011, 7:32 pm

georgiana a scris:Multumesc de rezumat.
Cu cea mai mare placere kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mier 16 Mar 2011, 7:54 pm

Salut fetelor

o lecție de loialitate!!!!!!

pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Mier 16 Mar 2011, 7:58 pm

pufy2010 a scris:Salut fetelor

o lecție de loialitate!!!!!!

Buna seara ! 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793 ... saracii sad .. cu adevarat o lectie de loialitate si de dragoste 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Mier 16 Mar 2011, 8:16 pm

47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 196005_10150117829346443_567076442_7025394_4988018_nseara buna tuturor 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Mier 16 Mar 2011, 8:23 pm

O seara buna tuturor , multumim Nico pt rezumat ...
Pufy , m-ai terminat ... Impresionant ...
47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 3099304J
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Geta Mier 16 Mar 2011, 8:32 pm

Mandrelor trecetzi la vot. In partea stanga votatzi cuplul cel mai cel...
http://www.ucankus.com/ratingler
Geta
Geta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum