47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Gata cu PC-ul. Plec la "Disparuti fara urma".
O seara frumoasa si o noapte linistita sa aveti!
Vise cu ochii verzi de mai sus!
Pt. Pufy, vise cu cine vrea el!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris:
Nu te lasa , fa si un baiat , sa ai motiv sa-ti iei trenulet ...
... s-a închis fabrica, pe motiv de criză
Mai conteaza ....??? Toti au cate o hiba ...Luana a scris:
@Danaaaa, frumos baiat ai scos
dar nu-i prea vad muschii!!!!!
Nu, e prea frumos!
Sigur este hetero...puncte puncte???
Ca este prea frumos!
Asta e grec ... E ca si calul troian ....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
De trenulete ????? Cine a hotarat ? Tu sau ea ???pufy2010 a scris:
... s-a închis fabrica, pe motiv de criză
dana17- vip
Luana a scris:
Curios este faptul ca aici eu nu intru decat la Gonulcelen si uneori la sultan.
La umbra teilor nu am mai intrat de pe cand faceam rezumatele episoadelor, adica anul trecut,( cand aveam un orar EXTRA!).
De ce am primit asta???
Luana..eu am adaugat acolo un mesaj acum cateva minute...si cred ca din acest motiv te-au anuntat..
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
As banui-o si eu pe Garo, dar nu, nu l-a luat eadana17 a scris:
Mai AXXA , eu il mai pun o data , ca s-ar putea pana la tine sa-l fi schimbat careva ... Tu ce ai primit ??? Cred ca l-o sutit Garo , l-a luat drept bomboana ...
io vroiam, insa, mai ... complet exemplarul
dar e bun si asa
are muschi, imi face niste snitele, o minunăție!
dada, uite-acuLuana a scris:
ce n-ar da el
Luana a scris:
Eu am avut un coleg de fac. a carui sotie era a saptea fiica la parinti, care tot incercau sa iasa un baiat...Asa ca....
trebuia ca mama sa bata cososu`
O seara buna ...Luana a scris:Gata cu PC-ul. Plec la "Disparuti fara urma".
dana17- vip
aa, Dana, m-am gândit sa deschid portiera!!!!!
dana17 a scris:... Cine a hotarat ? Tu sau ea ???
...amândoi că e cu semnătură, ireversibil
... parcă ești soacră-mea - nici să visez nu am voieaxxa246 a scris:
dada, uite-acu
ce n-ar da el
vam adus si eu un exemplar[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ca sa vezi tot , da-l jos ... Snitele ??? De aia ii termini tu asa repede ???? Acuma m-am prins ... Saraciii....axxa246 a scris:
As banui-o si eu pe Garo, dar nu, nu l-a luat ea
io vroiam, insa, mai ... complet exemplarul
dar e bun si asa
are muschi, imi face niste snitele, o minunăție!
dana17- vip
Eiiii , vezi Axxa , cine pastreaza ...??? Lica ... Te-ai fi gandit ca ingerul asta e la ea ...??? Eu parca ti-l dadusem tie de sarbatori ... Si el , la Lica ...lica54 a scris:vam adus si eu un exemplar
Bravo Lica ... Il tii in pod ca pe opici ???
dana17- vip
O seara buna tuturor ... Va pup ...
dana17- vip
dana17 a scris: Eiiii , vezi Axxa , cine pastreaza ...??? Lica ... Te-ai fi gandit ca ingerul asta e la ea ...??? Eu parca ti-l dadusem tie de sarbatori ... Si el , la Lica ...
pai stii ce s/a intamplat??
mi s/a dus hardul si cu el si baiatul asta de 2/2
si nu stiam io cine-l gasise!
cand colo, Lica! tace se le face!
cam asta era ce iti cerusem d ela inceput, Dana
dar uite cum stie ea Lica ce doleanțe nerostite sunt in ochisorii mei
hăhă! si te mai dadeai prieten cu soacra ta!pufy2010 a scris:
... parcă ești soacră-mea - nici să visez nu am voie
nu, dragă, dar stiu cum se întâmplă cu majoritatea domnilor, nu au voie nici sa viseze.
ceea ce nu inseamna ca ei se sinchisesc de interdicție
Dragalaselor mati binedispus foarte mult astazi pentru voi cu toata dragostea bunicuta[/quote]
lica54- vip
il tine de bun!dana17 a scris:
lica54 a scris:Dragalaselor mati binedispus foarte mult astazi
axxa fac colectie sa imi aduca aminte de tinerete
lica54- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:Dragalaselor mati binedispus foarte mult astazi pentru voi cu toata dragostea bunicuta[
Lica , acum nu mai incerca sa dregi busuiocu' . Lasa ca fetelor le-a prins bine "ingerasul". Ca sa cautzi barbatzi frumosi trebuie sa te pricepi. Si noi ne pricepem , ca de aceea suntem bunicutze si soacre. Avem "ochiul" format , nu !!! Eu cred ca tu stii ca glumesc si nu te superi. Da' trebuie sa recunoasca fetele ca mai au de invatzat, desi , drept sa-tzi spun , cand ma mai uit la televizor si vad "oarece" , ma gandesc ca de fapt nu stiu nimic , nimic. Da' nu-i bai !! Te-am pupat.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
ăhă, ştii cum e cu iarna - car şi vara - sanielica54 a scris:axxa fac colectie sa imi aduca aminte de tinerete
Geta nui nici o suparare noi care suntem mai trecute prin viata stim si de gluma si ce e bine si ce e rau
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum