47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bine v-am gasit,seara buna tuturor
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bistos=========sigur,cu siguranta cum ai zis si tu sau precis,musai parca are sens de obligatieaxxa246 a scris:bistos, din cate imi amintesc eu, inseamna "musai, sigur, cu siguranta"
@Dea
aolica, muica, pai si ce cătară-ți amândoi taman acolo in secuime?
(nu raspunde,glumesc)
am haladuit si io pe acolo o vreme, dar mai "pi la şentru", pi la capitala HR.
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Stiam Lica . Tu esti femeie cu capul pe umeri si inteligentza acasa. Fetelor filmul lui Tomris care se transmite acum la ATV , este film sau serial? Actritza principala seamana putzin cu Tuba. Au pieptanat-o la fel ca in Asi , au imbracat-o aproximativ la fel si actziunea cred ca se petrece mai de mult.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
o intrebare off-topic : se gaseste pe undeva Ask Yolu tradus?
am vazut ca e tot cu Tuba si Bulent...
O seara frumoasa va doresc tuturor!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Sunt frumosi actorii principali. Dar seamana cu Asi filmul asta . Parca e ceva "deja vu" . Fata este frumoasa dar nici pe departe ca Tuba. Actorul principal insa , este de o mie de ori mai frumos ca Murat ,. Mi-ar place sa vad filmul daca este film. Daca e serial , NU !! Dar nu stiu despre ce este vorba.
Geta- vip
[quote="dana17"]
piricioaso...te-ai prins repede...
piricioaso...te-ai prins repede...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
AnjeLyk a scris:o intrebare off-topic : se gaseste pe undeva Ask Yolu tradus?
Anjelyk .. Ask Yolu este film cu tuba .. la topicul "filme preferate " tot aici pe forum .. dar nu e tradus si sunt cateva secvente .. nu pare prea interesant dupa parerea mea
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Lun 14 Mar 2011, 8:57 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Fetelor va las si ep 42..Noapte buna!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
andreea90 a scris:
Anjelyk .. Ask Yolu este film cu tuba .. la topicul "filme preferate " tot aici pe forum ... vizionare placuta .. dar nu e tradus
Netradus l-am gasit si pe youtube...o sa ma uit asa, poate o sa-i inteleg subiectul..
Mersic!!
Admin_dea05 a scris:Fetelor va las si ep 42..Noapte buna!
weeee Multumim ... esti minunata
andreea90- vip
Admin_dea05 a scris:Fetelor va las si ep 42..Noapte buna!
Oww!! Multumiri!!!
Din ce am vazut eu la ei pe site este serialGeta a scris:Sunt frumosi actorii principali. Dar seamana cu Asi filmul asta . Parca e ceva "deja vu" . Fata este frumoasa dar nici pe departe ca Tuba. Actorul principal insa , este de o mie de ori mai frumos ca Murat ,. Mi-ar place sa vad filmul daca este film. Daca e serial , NU !! Dar nu stiu despre ce este vorba.
turkisfan- membru activ
Data de inscriere : 24/04/2010
daca ma multumesc cu juma de bomboana, nu mai trebuie sa jur nu-i asa?axxa246 a scris:@
@Garo, iti dau si tie o bomaboana, acolo, s anu zici ca sunt egoista
daca juri ca-l pretuiesti pe levent, iti dau mai multe
Garo- vip
multumesc si noapte buna!Admin_dea05 a scris:Fetelor va las si ep 42..Noapte buna!
Garo- vip
daa, of, nu lasi nimic de la tine, desi io-s tare generoasa, dupa cum vezi...Garo a scris:daca ma multumesc cu juma de bomboana, nu mai trebuie sa jur nu-i asa?
Fete, kiss iu all
Noapte buna
si tie Puffy vise placute cupidon
[/quote]lica54 a scris:vam adus si eu un exemplar
Lica,eu tot n-am inteles, cine i-a pus sortul - tu sau Axxa???
noapte buna, Axxa
Garo- vip
Inseamna ca mie nu-mi dai nici macar praful de pe bomboana. Eh , ca sa fac, renuntz la bomboane. Va pup pe totzi . Noapte buna.Garo a scris:daca ma multumesc cu juma de bomboana, nu mai trebuie sa jur nu-i asa?
Geta- vip
Noapte buna celor plecate la culcare ,vise placute
florica- vip
Dragalaselor de noapte buna[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
nu renunta, ca-ti dau si tie jumatate din jumatatea de la Axxa si-ti mai dau baclavale de la Dana, asta ca sa nu fii nevoita sa juri nici tu!!!!Geta a scris:
Inseamna ca mie nu-mi dai nici macar praful de pe bomboana. Eh , ca sa fac, renuntz la bomboane. Va pup pe totzi . Noapte buna.
noapte buna, celor care au plecat la culcare
Garo- vip
va spun si eu + ei noapte buna si vise placute
si pt.Axxa, poate mai primesc bomboane
pa,
si pt.Axxa, poate mai primesc bomboane
pa,
Garo- vip
[quote="andreea90"]Buna ziua dragelor ..
Am votat si eu .Sper sa nu fie prea tarziu.
Va doresc noapte buna!
Am votat si eu .Sper sa nu fie prea tarziu.
Va doresc noapte buna!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
[quote="dlacatus65"]
Multumesc Nu este tarziu ... se poate vota in continuare ..Saru`mana Noapte buna
Multumesc Nu este tarziu ... se poate vota in continuare ..Saru`mana Noapte buna
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum