47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
AnjeLyk a scris:
saracul ...cu ce-o fi gresit el??
Toate ca toate..numa' cu Sami sa nu mai fie !
Esti in urma. Cu Sami nu cred ca a fost vreodata. Si ala era divortzat si cu doi copii. Da' s-o gasi in lumea asta un barbat adevarat si pentru Tuba. M-am saturat de Baiazid atat de tare ca nu pot sa-i mai aud nici macar numele. Toata lumea si-a pus in gand ca Tuba trebuie sa se marite cu el. Off!! Daca as avea o fata , nici moarta n-as lasa-o sa se marite cu un astfel de om.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor dar ce batae de cap vam dat eu iam pus asa de decor fiecare are soartalui si noi nu o putem schimba iar Tuba se va casatori cu cine ii va fi sortit o zi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Geta ,uite cu asta ma trezii ca-l am imagine de fond pe calculator ,habar n-am ce am facut
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:Geta ,uite cu asta ma trezii ca-l am imagine de fond pe calculator ,habar n-am ce am facut
Florico , afla tu ca , decat Baiazid , mai bine asta. Oricare barbat care n-a fost insurat e mai bun decat Baiazid. Da vorba lui Lica , de ce ne batem noi capul , nu stiu. Mai bine sa tocam un pic serialul asta , ca eu n-am intzeles nimic din ce a spus Samira.
Geta- vip
”Daca iei parte la o competitie , exista atat posibilitatea sa pierzi , cat si sa castigi.Nimeni nu poate castiga tot timpul.Sa iti accepti infrangerea este de asemenea o virtute importanta.''
Murat:Azi am pierdut-o pe Hasret.
Inainte sa auda aceste vorbe , Nesrin nu a inteles cat de indragostit este fiul sau de Hasret.
...
Murat este foarte trist, dar s-a decis sa isi indeplineasca promisiunea...El va deveni cavalerul de onoare a lui Levent.Kadir vorbeste cu Hasret.
TIPS FOR EPI 44 (PART 2) from fadiatube
Ceren nu o sa renunte la aceasta problema...ea o va face sa o invite la Noaptea henei. Dar , credeti ca noaptea henei va avea loc intradevar?Nu o sa spun nimic , asteptata si o sa vezi vineri...
Pe masura ce ziua nuntii se apropie nelinistea lui Hasret creste.
Murat: Am devenit un om insuportabil din nou.. Nedormit , capricios , doborat. Sunt pe ca;ea gresita ca intotdeauna.Nu e nici un motiv...si nu exista nici un motiv.Ce fac e strigator la cer, rusinos. Dar nu pot sa fac nimic. Sunt atat de gelos pe tine..
Te rog iarta-ma.
Marea discutie intre Hasret si Leveny va avea loc inainte de nunta.
Inainte sa auda aceste vorbe , Nesrin nu a inteles cat de indragostit este fiul sau de Hasret.
...
Murat este foarte trist, dar s-a decis sa isi indeplineasca promisiunea...El va deveni cavalerul de onoare a lui Levent.Kadir vorbeste cu Hasret.
Ceren nu o sa renunte la aceasta problema...ea o va face sa o invite la Noaptea henei. Dar , credeti ca noaptea henei va avea loc intradevar?Nu o sa spun nimic , asteptata si o sa vezi vineri...
Murat: Am devenit un om insuportabil din nou.. Nedormit , capricios , doborat. Sunt pe ca;ea gresita ca intotdeauna.Nu e nici un motiv...si nu exista nici un motiv.Ce fac e strigator la cer, rusinos. Dar nu pot sa fac nimic. Sunt atat de gelos pe tine..
Te rog iarta-ma.
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mar 15 Mar 2011, 4:55 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Bine v-am gasit zanute
alitheea- vip
jale mare in continuare , murat chiar nu stie sa lupte pt ce iubeste ,
alitheea- vip
Geta a scris:
Anjeliko vezi ca nu mai votez cu sora ta si uit ca esti din Constanta. Pai ce voi vreti barbat insurat pentru printesa noastra ???
Anjelika e din Bucuresti , eu sunt din Constanta .. si nu vreau barbat insurat pentru printesa noastra (doar 3 zile ne despart la data de nastere , imi apar Racul ) .. Eu cred si sper ca va face un cuplu cu Cansel , pentru ca sunt adorabili .. Va pupicesc ... plec la o plimbarica .. vb mai diseara
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
alitheea a scris:”Daca iei parte la o competitie , exista atat posibilitatea sa pierzi , cat si sa castigi.Nimeni nu poate castiga tot timpul.Sa iti accepti infrangerea este de asemenea o virtute importanta.''
After hearing these words, even Nesrin understands how much her son is in love with Hasret.Inainte sa auda aceste vorbe , Nesrin nu a inteles cat de indragostit era fiul sau de Hasret.
...
Te rog iarta-ma.
Scumpo , sa intzeleg ca episodul de vineri se va opri la discutzia dintre Hasret si Levent. Ca asa fac turcaletzii , ne lasa in coada de peste. Te pomenesti ca salvarea Hasretei va veni de la Nesrin , care , intre noi fie spus , scorpie , scorpie , dar isi iubeste feciorul mai mult decat orice si nu mai vrea sa vada suferintza pe fatza lui . I-a ajuns sinuciderea Selinei.Eh, sa mai avem un fir de rabdare. Tomris asta ne cere cam multa rabdare.
Geta- vip
Iubito scuza-ma. Rac sunt si eu . Eu a vreau ca Tuba sa-si gaseasca singura barbatul iubit. Racii sunt sensibili dar foarte puternici. Iar femeile rac sunt familiste convinse si mari iubitoare de copii. Sa stii ca marea este splendida. Azi i-am facut o vizita.andreea90 a scris:
Anjelika e din Bucuresti , eu sunt din Constanta .. si nu vreau barbat insurat pentru printesa noastra (doar 3 zile ne despart la data de nastere , imi apar Racul ) .. Eu cred si sper ca va face un cuplu cu Cansel , pentru ca sunt adorabili .. Va pupicesc ... plec la o plimbarica .. vb mai diseara
Geta- vip
Asa se pare draga mea , in continuare stam si ne roadem unghiile de necazGeta a scris:
Scumpo , sa intzeleg ca episodul de vineri se va opri la discutzia dintre Hasret si Levent. Ca asa fac turcaletzii , ne lasa in coada de peste. Te pomenesti ca salvarea Hasretei va veni de la Nesrin , care , intre noi fie spus , scorpie , scorpie , dar isi iubeste feciorul mai mult decat orice si nu mai vrea sa vada suferintza pe fatza lui . I-a ajuns sinuciderea Selinei.Eh, sa mai avem un fir de rabdare. Tomris asta ne cere cam multa rabdare.
Oricum eu am incredere ca vor face in asa fel ca impacarea sa fie spectaculoasa ca sa ne faca sa uitam cat ne-au chinuit cu picatura chinezeasca atata timp
alitheea- vip
Buna ziua fetelor!
Nu mai spun doamnelor, pt ca avem si fetite printre noi si nu vreau sa le imbatranesc cu apelativul "doamna"...
Le mai las sa copilareasca.
Ce ma distrez cand citesc ce ati scris!
Aveti activitate, nu gluma!
Imi place cum o faceti voi pe petitioarele, dar bag de seama ca nu prea va iese.
Nu e bine sa le spuneti tinerilor ce sa faca. Lasati-i pe ei sa aleaga. Oricum va iesi, sa-si insuseasca rezultatul.
Geta si sigur fata -daca e indragostita -nu te va asculta. Asa ca mai bine las-o sa se marite cu cine vrea ea.
V-am adus o gustare "frumoasa".
Si merg sa caut si un baiat frumos, mai frumos decat cei pusi de voi...
Nu mai spun doamnelor, pt ca avem si fetite printre noi si nu vreau sa le imbatranesc cu apelativul "doamna"...
Le mai las sa copilareasca.
Ce ma distrez cand citesc ce ati scris!
Aveti activitate, nu gluma!
Imi place cum o faceti voi pe petitioarele, dar bag de seama ca nu prea va iese.
Nu e bine sa le spuneti tinerilor ce sa faca. Lasati-i pe ei sa aleaga. Oricum va iesi, sa-si insuseasca rezultatul.
Geta si sigur fata -daca e indragostita -nu te va asculta. Asa ca mai bine las-o sa se marite cu cine vrea ea.
V-am adus o gustare "frumoasa".
Si merg sa caut si un baiat frumos, mai frumos decat cei pusi de voi...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
se pare ca vineri avem serial de la 21.50
http://atv.com.tr/
http://atv.com.tr/
alitheea- vip
Tuba sa fie cu cine vrea ea, dar sa ne placa si noua...cam asa vine treaba :D
Si eu ii doresc un flacau frumos si istet ca ea!
Din punct de vedere estetic, Murat nu face de ea, intr-adevar! Ei doi sunt compatibili doar din punct de vedere artistic, asa ca mai vreau un film cu ei doi
Acum ma duc sa fac o prajiturica
O zi frumoasa sa aveti in continuare!
Din punct de vedere estetic, Murat nu face de ea, intr-adevar! Ei doi sunt compatibili doar din punct de vedere artistic, asa ca mai vreau un film cu ei doi
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Ia priviti aici:
https://2img.net/r/ihimizer/img215/8792/19086272.jpg
sau aici:
https://2img.net/r/ihimizer/img202/8986/b11cc.jpg
ce ziceti???
Tanara generatie....
Am pus inchis ca sa fie surpriza. Si mai am!
https://2img.net/r/ihimizer/img215/8792/19086272.jpg
sau aici:
https://2img.net/r/ihimizer/img202/8986/b11cc.jpg
ce ziceti???
Tanara generatie....
Am pus inchis ca sa fie surpriza. Si mai am!
Luana- vip
AnjeLyk a scris:Tuba sa fie cu cine vrea ea, dar sa ne placa si noua...cam asa vine treaba :D
Asteptam sa apreciem rezultatul....
Luana- vip
si eu cochetam cu ideea asta , dar cred ca totusi ...mi-e cam lene... nu de alta dar de cateva zile mi-am propus si tot nu mi s-a aratatAnjeLyk a scris:Tuba sa fie cu cine vrea ea, dar sa ne placa si noua...cam asa vine treaba :D
alitheea- vip
Mama a facut duminica un pandispan...si mi-a placut atat de mult incat m-am hotarat sa fac si eu unul pe care sa-l insiropez cu fanta si sa-i adaug la mijloc crema de vanilie..
Acum este la cuptor..abia astept sa vad cum iese..
Pana una alta sa ne amuzam putin :
Cum a fost de 8 Martie... pentru ele si pentru ei...
Doua prietene se confeseaza una alteia:
1: Cum a fost seara ta de ieri?
2: Un dezastru total! Sotul a venit acasa, a mancat in 4 minute mancarea pe care o gatisem toata dupa amiaza, am facut dragoste 3 minute si apoi a adormit in doua minute. Tu?
1: Superba! Am ajuns acasa, sotul ma astepta deja, m-a invitat la o cina romantica la restaurant. Dupa cina ne-am plimbat la brat o ora intreaga sub cerul instelat. Acasa, a aprins zeci de lumanari in jurul nostru, preludiul a durat o ora dupa care am facut dragoste infocata o ora intraga si apoi, am stat amandoi de vorba inca o alta ora. A fost o seara de neuitat!
In acelasi timp, sotii discuta intre ei in pauza de pranz:
2: Geniala: mancarea era gata cand am ajuns acasa, am mancat, am facut dragoste si ne-am culcat. Dar seara ta?
1: A fost un dezastru ! Am ajuns acasa devreme ca sa instalez noul dulap. Masina de gaurit a provocat un scurt circuit, nu am reusit sa repun curentul in functiune. Cand a venit ea acasa, ca sa putem manca ceva, a trebuit sa o scot la un restaurant. Mancarea a fost atat de scumpa ca nu mi-au mai ramas bani de taxi ca sa ne intoarcem, asa ca ne-am intors pe jos. Acasa a trebuit sa aprind lumanari ca sa putem vedea ceva. Imi venea sa explodez de nervi si draci asa ca mi-a trebuit o ora pana m-am excitat si inca o ora ca sa termin. Pe urma mi-a trebuit inca o ora ca sa adorm pentru ca in tot timpul asta doamnei mele nu i-a tacut gura nici macar o singura secunda...
Acum este la cuptor..abia astept sa vad cum iese..
Pana una alta sa ne amuzam putin :
Cum a fost de 8 Martie... pentru ele si pentru ei...
Doua prietene se confeseaza una alteia:
2: Un dezastru total! Sotul a venit acasa, a mancat in 4 minute mancarea pe care o gatisem toata dupa amiaza, am facut dragoste 3 minute si apoi a adormit in doua minute. Tu?
1: Superba! Am ajuns acasa, sotul ma astepta deja, m-a invitat la o cina romantica la restaurant. Dupa cina ne-am plimbat la brat o ora intreaga sub cerul instelat. Acasa, a aprins zeci de lumanari in jurul nostru, preludiul a durat o ora dupa care am facut dragoste infocata o ora intraga si apoi, am stat amandoi de vorba inca o alta ora. A fost o seara de neuitat!
In acelasi timp, sotii discuta intre ei in pauza de pranz:
2: Geniala: mancarea era gata cand am ajuns acasa, am mancat, am facut dragoste si ne-am culcat. Dar seara ta?
1: A fost un dezastru ! Am ajuns acasa devreme ca sa instalez noul dulap. Masina de gaurit a provocat un scurt circuit, nu am reusit sa repun curentul in functiune. Cand a venit ea acasa, ca sa putem manca ceva, a trebuit sa o scot la un restaurant. Mancarea a fost atat de scumpa ca nu mi-au mai ramas bani de taxi ca sa ne intoarcem, asa ca ne-am intors pe jos. Acasa a trebuit sa aprind lumanari ca sa putem vedea ceva. Imi venea sa explodez de nervi si draci asa ca mi-a trebuit o ora pana m-am excitat si inca o ora ca sa termin. Pe urma mi-a trebuit inca o ora ca sa adorm pentru ca in tot timpul asta doamnei mele nu i-a tacut gura nici macar o singura secunda...
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
\Garo a scris:
mai ramine s-o puna Axxa si linga Levent
Axxa, tu a-i pus-o, sau mai ai inca zapada!!!???
nu ma pricep, ca as pune-o!
Garo, o sa te mananc!
stii tu de ce...
Anji,
faina "apa de ploaie" aia de nu/i placea Floricai
mie imi place maxim
faina "apa de ploaie" aia de nu/i placea Floricai
mie imi place maxim
si ce are?Geta a scris:
Anjeliko vezi ca nu mai votez cu sora ta si uit ca esti din Constanta. Pai ce voi vreti barbat insurat pentru printesa noastra ???
n-are copii, deci se poate
frumusel e, sarm are o tona, e taman bun
florica a scris:Geta ,uite cu asta ma trezii ca-l am imagine de fond pe calculator ,habar n-am ce am facut
eee, te/ai trezit!!!!!
spune ca/l iubesti!!!
Getuto, tu/l iubeai pe fulgerica...Geta a scris:[M-am saturat de Baiazid atat de tare ca nu pot sa-i mai aud nici macar numele.
Bun pentru cui ii place Axxa. Dar de ce trebuie sa fie bun pentru Tuba? Tu spui ca e frumos. Eu spun ca e cracanat si nu e chiar asa frumos. Si mai spun ca Tubei nu i-a facut placere sa joace cu el. Asa vad eu lucrurile. Ma ghidez dupa toate pozele , din pauzele de la filmari , in care ei nu apar impreuna. Si cel mai important lucru, Murat s-a insurat in timpul filmarilor Asi. Restul sunt speculatzii pur si simplu. Ca ei doi au jucat excelent , asta este altceva. Dar sa nu confundam filmul cu viatza reala. Si ce daca n-are copii?? Mie mi se pare ca Tuba este o femeie foarte frumoasa si mult prea delicata pentru un barbat ca Murat. Lui i se potriveste Burcin , pe care a si ales-o de altfel. Si oare Tuba nu merita sa se marite cu cine vrea ea? Trebuie s-o maritam noi? In doi ani de cand s-a terminat Asi , nu s-au mai intalnit niciodata si nici nu vor mai juca vreodata impreuna. Chestia asta a declarat-o si Murat la arabi . Dar eu cred ca se discuta prea mult pe tema asta. deja s-au format doua tabere. Si nu e bine. Off , mai bine taceam.axxa246 a scris:
si ce are?
n-are copii, deci se poate
frumusel e, sarm are o tona, e taman bun
Geta- vip
priviti si va minunati
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum