47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor , scurt si cuprinzator :
Naddouch Zreik 1- i love murat
2- i love kadir a lot,, he is more mature and think more than hasret
3- i love ethem
4- i love ceren
5- i love gulnaz
6- i love cafer and i want him with gulnaz
Naddouch Zreik 1- i hate hasret and levent to the max
2- i hate saime more than nesrine
3- i hate nesrine
4- i hate every scene with nakiye...
5- cobraaaaaaaaaaaaaaaaaa hate you greedyyyyyyyyyyyy .. gulnaz should divorce and take cafer
Naddouch Zreik 1- i love murat
2- i love kadir a lot,, he is more mature and think more than hasret
3- i love ethem
4- i love ceren
5- i love gulnaz
6- i love cafer and i want him with gulnaz
Naddouch Zreik 1- i hate hasret and levent to the max
2- i hate saime more than nesrine
3- i hate nesrine
4- i hate every scene with nakiye...
5- cobraaaaaaaaaaaaaaaaaa hate you greedyyyyyyyyyyyy .. gulnaz should divorce and take cafer
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Plec la tv . Noapte buna tuturor si vise placute.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Dooh!
Ce scenariu tampit...mi-e dor de-un Demir/Savas sau un Yilmaz care s-o ia de mana si s-o zguduie nitel! Mi-e dor de Asi si Filiz care erau mandre si-i puneau la punct una doua.. ce-i cu atata bataie de joc??? aici singurul care are de castigat e Levent..doar el prin interesul lui obsedat pt castig, prin santajul sentimental pe care-l aplica in cazul amandurora(M&H) va castiga tot ceea ce vrea!de ce? pentru ca nu are mintea intunecata de iubire si astfel poate gandi limpede cum sa faca totul sa fie in favoarea lui..
Asa ca..raman la ideea ca intre Gonulcelen si Dudaktan Kalbe nu-s prea mari diferente!
Singurul lucru care mai mentine interesul..e satra! Bravo lui Cobra!
Asa ca..raman la ideea ca intre Gonulcelen si Dudaktan Kalbe nu-s prea mari diferente!
Singurul lucru care mai mentine interesul..e satra! Bravo lui Cobra!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
CANSEL ELÇİN 'İN 29 MART 2011 GALATASARAY ÜNİVERSİTESİNDE SÖYLEŞİ YAPACAĞINI BİLİYORMUYDUNUZ ?
AYRINTILI BİLGİ ÇOK YAKINDA ...
Cansel Elçin resmi facebook sayfası
AYRINTILI BİLGİ ÇOK YAKINDA ...
Cansel Elçin resmi facebook sayfası
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:Incep pe 5.
ti pup, harnicuto!
io, cand am vreme, mai trag un ochi pe Asi sau pe Ihlamurlar.AnjeLyk a scris:[i][b]Ce scenariu tampit...mi-e dor de-un Demir/Savas sau un Yilmaz care s-o ia de mana
si mai nou ma uit la AskvC.
ca pe ezel l-am pierdut pe drum, bine ca-l am pe Kenan (in asternut vise!)
noapte buna, fete dragi si Puffy (daca esti p/aci)
sa avem o săptămână cu liniste si spor.
axxa246 a scris:noapte buna, fete dragi si Puffy (daca esti p/aci)
axxa
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.gifsoup.com%2Fview3%2F1786199%2Fdrvosjeca-o.gif&h=cda9baxxa246 a scris:noapte buna, fete dragi si Puffy (daca esti p/aci)
Noapte bună
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Astazi am terminat si eu de vazut Ihlamurlar.. nu depaseste Asi nici in vise, dar e cu muult mai bun decat Gonulcelen.. Mi-a placut de Filiz, mai ales la inceputul serialului..era foarte dichisita si stapana pe situatie cupidon
Mualla, Handan si Asli mi-au pus nervii pe moatze la fiecare aparitie
Acolo chiar era actiune frate..aici..daca n-ar fi mahalaua ne-ar lua somnul uitandu-ne la astia cum se plimba unul dupa altul...
Mualla, Handan si Asli mi-au pus nervii pe moatze la fiecare aparitie
Acolo chiar era actiune frate..aici..daca n-ar fi mahalaua ne-ar lua somnul uitandu-ne la astia cum se plimba unul dupa altul...
iulianagl a scris:Incep pe 5.
un clip superb al Mihaelei
anuta1971- vip
furat:
Putin si Medvedev stau de vorba.
- Trebuie sa desfiintam fusurile astea orare, creeaza numai probleme, spune Putin.
- De ce? - intreaba Medvedev
- Sun la Beijing sa-i felicit de ziua nationala, si-mi spun ca a fost ieri, sun la Varsovia sa exprim condoleante si-mi spun ca avionul inca n-a decolat...
- Trebuie sa desfiintam fusurile astea orare, creeaza numai probleme, spune Putin.
- Sun la Beijing sa-i felicit de ziua nationala, si-mi spun ca a fost ieri, sun la Varsovia sa exprim condoleante si-mi spun ca avionul inca n-a decolat...
axxa246 a scris:furat:
anuta1971- vip
anuta1971- vip
44.bölüm tüyosu:hasret ve leventın düğün günü gelip catmıştır kadir ve ceren düğüne engel olmak için hasret'in günlüğünü kullanırlar öte yandan murat düğüne gelir piyanonun başına geçer ve hasret'e yazdığı parçayı çalmaya başlar o sırada gelin odasında hasret'in günlüğünü bulan ve okuyan levent hasret'in murat'a olan aşkına şahit olur okudukları ona ağır gelir ve nikah masasında hasret'e hayır der.(gönülçelenin fan sitesinden alıntıdır) emin olmamakla birlikte böyle olmasını çok çok çok isterim. BUNA SEARA ,am gasit niste nici nu stiu cum sa le zic,, indicii ''Bistosi =sigur ,precis -da este cuvant unguresc.O SEARA PLACUTA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Noapte buna ,somn usor si vise frumoase[iute mergi la nani]anuta1971 a scris:Noapte bună
florica- vip
iulianagl- moderator
Noapte buna ,somn usor si vise Ezelite.axxa246 a scris:noapte buna, fete dragi si Puffy (daca esti p/aci)
florica- vip
pt.Iuliana cu multumiri,azi ai lucrat toata ziua pt.noi ,nu stiu cum te vom putea rasplati .
florica- vip
Dragalaselor va spun si eu noapte buna
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica a scris:pt.Iuliana cu multumiri,azi ai lucrat toata ziua pt.noi ,nu stiu cum te vom putea rasplati .
Mmmmm miros de zambile, multumesc, placerea e de partea mea.
iulianagl- moderator
Ieri am fost la facultate...recunosc ca m-am urnit cu greu...mai aveam de vazut cateva episoade din "La umbra teilor"... insa am facut bine ca m-am dus..pentru ca am vazut un " romanesc"
Ce ziceti? seamana?
Ce ziceti? seamana?
AnjeLyk a scris:Ieri am fost la facultate...recunosc ca m-am urnit cu greu...mai aveam de vazut cateva episoade din "La umbra teilor"... insa am facut bine ca m-am dus..pentru ca am vazut un " romanesc"
Ce ziceti? seamana?
Iubita tu ai iesit la vanatoare de Canseluti?
iulianagl- moderator
nici prin cap nu mi-ar fi trecut c-o sa dau la facultate peste Murat Hoca..
idealul meu este mor de el cand priveste asa dulce
idealul meu este mor de el cand priveste asa dulce
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum