47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iuliana,mii de multumiri,trist dar ce tarie a avut Hasret
va spun noapte buna si o saptamina cit mai draga voua, pa
P.S.frumos clip Mihaela
Axxa, sa ne mai aduci bancuri
P.S.frumos clip Mihaela
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Garo a scris:Iuliana,mii de multumiri,trist dar ce tarie a avut Hasret
P.S.frumos clip Mihaela
Dar asta e doar un rezumat Garo adevarata traducere o face Samira si sa spun ceva nu inteleg de ce nu traduce tot si trebuie sa se munceasca de doua ori pentru o traducere asta ma calca pe nervi ingreuneaza si munca Faadiei si munca noastra.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
florica a scris:noapte buna Garo
Ce durduliu frumos.
iulianagl- moderator
florica- vip
florica a scris:
Oyyyy trebuia sa-i puna rochia in cap.
iulianagl- moderator
inca doua de noapte buna si multumirile le meriti cu prisosinta, Iuliana
Ultima editare efectuata de catre Garo in Dum 13 Mar 2011, 11:07 pm, editata de 1 ori (Motiv : imagine)
Garo- vip
a profitat si el de ocazie ca s-o stringa in brateiulianagl a scris:
Oyyyy trebuia sa-i puna rochia in cap.
Garo- vip
Garo a scris:
a profitat si el de ocazie ca s-o stringa in brate
iulianagl- moderator
AnjeLyk a scris:Ieri am fost la facultate...recunosc ca m-am urnit cu greu...mai aveam de vazut cateva episoade din "La umbra teilor"... insa am facut bine ca m-am dus..pentru ca am vazut un " romanesc"
Ce ziceti? seamana?
seamana un pic cupidon
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
florica- vip
Iuliana iti multumim pt traducere , esti minunata !
Si va multumesc tuturor care au votat-o pe sora mea , pt voi aceste flori ! Va pupicesc Noapte buna !
Si va multumesc tuturor care au votat-o pe sora mea , pt voi aceste flori ! Va pupicesc Noapte buna !
andreea90- vip
iulianagl- moderator
andreea90 a scris: Iuliana iti multumim pt traducere , esti minunata !
Multumesc draga mea la fel si tie.
iulianagl- moderator
CEREN.noapte buna ANDREEA.IULIANA.Noapte buna va spun si eu,somn usor cu vise placute ca sa incepeti ziua de maine cu forte proaspete.
florica- vip
florica- vip
florica a scris:CEREN.noapte buna ANDREEA.IULIANA.Noapte buna va spun si eu,somn usor cu vise placute ca sa incepeti ziua de maine cu forte proaspete.
Noapte buna .. multumim la fel .. un inceput de saptamana cat mai placut
andreea90- vip
Tuba Buyukustun - Cansel Elcin - Gonulcelen - DIZI TV 23.01.2011
Nu stiu daca a-ti m-ai vazut acest interviu
,dar totusi il postez
Nu stiu daca a-ti m-ai vazut acest interviu
,dar totusi il postez
andreea90- vip
nici sotul nu e ungur suntem prahoveni amandoi..axxa246 a scris:Geta a scris:eu sunt nascuta in Tg Secuiesc , dar nu stiu boaba ungureste.
oaaa, esti neam cu Dea (ee, ma rog, cu barbatu-sau)
Va las cafeluta din aceasta dimineata
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dragalaselor poftiti la o [/quote]un inceput de saptamana frumos si cu spor in toate
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata, fetelor! Multumim, Lica, pentru cafea si iti doresc si eu o saptamana minunata!
Cristina84- membru
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 40
Lica,Cristina,tuturor o saptamana usoara si banoasa
florica- vip
florica- vip
Pe aripile muzicii si iubiri lor sa fiti insotite toata ziua[ sterpelit de pe alte meleaguri -scuze]
florica- vip
Bună dimineaţa fetelor, să aveţi o săptămână cât mai uşoară
Când aveţi timp şi dacă sunteţi interesate vă las link-ul unui film interesant pe care l-am văzut aseară, vă las şi o mică descriere
Francisco Cândido (Chico) Xavier a fost cel mai respectat medium din Brazilia, o poziţie de mare autoritate morală într-o ţară unde circa 32 de milioane de persoane au convingeri spiritiste. A publicat 450 de cărţi, al căror autor nu s-a recunoscut niciodată a fi, spunând că el doar a reprodus ceea ce îi dictau spiritele. Şi-a cedat toate drepturile de autor, începând cu prima sa carte.
În anul 1944 a apărut romanul "Nosso Lar", cel mai vândut volum al său. Este primul dintr-o lungă serie concepută de spiritul Andre Luiz. Romanul relatează despre primii ani trăiţi de spiritul dezîncarnat al medicului Andre Luiz într-o "colonie spirituală", un fel de oraş unde se strâng spiritele între încarnările succesive, cu scopul de a-şi continua lecţiile despre viaţă.
Autorul se prezintă ca un cercetător al lumii spirituale, traducând percepţiile sale într-o formă didactică, mai uşor de înţeles de oameni. Descrie în detaliu minunata colonie de ajutor spiritual Nosso Lar (Căminul Nostru), creată după concepţiile Spiritelor Superioare, în vederea acordării unei asistenţe permanente oamenilor şi spiritelor dezîncarnate.
Poate mai puţin înţeleasă în film este zona inferioară numită Umbral, pe care o vom explica prin cuvintele din carte: "Umbral este o zonă destinată pentru epuizarea energiei reziduurilor mentale. Sunt multe suflete ezitante şi ignorante, nu destul de pervertite pentru a fi trimise în colonii de corecţie mai cumplite, dar nici destul de nobile ca să fie conduse către planurile elevate." Umbral poate fi înţeles şi ca starea psihică în care spiritele nu reuşesc să se debaraseze de propriile proiecţii mentale nefaste sau idei fixe.
"Nosso Lar" este un film ce ne prezintă în mod accesibil şi simbolic o realitate suprafizică, pe care, posibil, o vom întâlni după moarte. Este unul dintre puţinele pelicule ce descriu întâmplările unui suflet plecat în lumea de apoi, strădaniile sale de a se purifica de gunoiul mental acumulat în viaţa de om, munca sa continuă de a deveni folositor Universului. Filmul ne prezintă, simplu şi clar, fundamentele mesajului spiritist şi ne aduce în inimi un mesaj de optimism şi speranţă. Merită a fi revăzut de mai multe ori!
http://www.spiritus.ro/video/filme-video/Embed/nosso_lar.htm
Să aveţi o zi bună
Când aveţi timp şi dacă sunteţi interesate vă las link-ul unui film interesant pe care l-am văzut aseară, vă las şi o mică descriere
Francisco Cândido (Chico) Xavier a fost cel mai respectat medium din Brazilia, o poziţie de mare autoritate morală într-o ţară unde circa 32 de milioane de persoane au convingeri spiritiste. A publicat 450 de cărţi, al căror autor nu s-a recunoscut niciodată a fi, spunând că el doar a reprodus ceea ce îi dictau spiritele. Şi-a cedat toate drepturile de autor, începând cu prima sa carte.
În anul 1944 a apărut romanul "Nosso Lar", cel mai vândut volum al său. Este primul dintr-o lungă serie concepută de spiritul Andre Luiz. Romanul relatează despre primii ani trăiţi de spiritul dezîncarnat al medicului Andre Luiz într-o "colonie spirituală", un fel de oraş unde se strâng spiritele între încarnările succesive, cu scopul de a-şi continua lecţiile despre viaţă.
Autorul se prezintă ca un cercetător al lumii spirituale, traducând percepţiile sale într-o formă didactică, mai uşor de înţeles de oameni. Descrie în detaliu minunata colonie de ajutor spiritual Nosso Lar (Căminul Nostru), creată după concepţiile Spiritelor Superioare, în vederea acordării unei asistenţe permanente oamenilor şi spiritelor dezîncarnate.
Poate mai puţin înţeleasă în film este zona inferioară numită Umbral, pe care o vom explica prin cuvintele din carte: "Umbral este o zonă destinată pentru epuizarea energiei reziduurilor mentale. Sunt multe suflete ezitante şi ignorante, nu destul de pervertite pentru a fi trimise în colonii de corecţie mai cumplite, dar nici destul de nobile ca să fie conduse către planurile elevate." Umbral poate fi înţeles şi ca starea psihică în care spiritele nu reuşesc să se debaraseze de propriile proiecţii mentale nefaste sau idei fixe.
"Nosso Lar" este un film ce ne prezintă în mod accesibil şi simbolic o realitate suprafizică, pe care, posibil, o vom întâlni după moarte. Este unul dintre puţinele pelicule ce descriu întâmplările unui suflet plecat în lumea de apoi, strădaniile sale de a se purifica de gunoiul mental acumulat în viaţa de om, munca sa continuă de a deveni folositor Universului. Filmul ne prezintă, simplu şi clar, fundamentele mesajului spiritist şi ne aduce în inimi un mesaj de optimism şi speranţă. Merită a fi revăzut de mai multe ori!
http://www.spiritus.ro/video/filme-video/Embed/nosso_lar.htm
Să aveţi o zi bună
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum