47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna si tie draga mea ,Garo a scris:noapte buna, o zi placuta va doresc!
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna DIMI FETELOR!!!
Am vazut si eu ep l-am facut din 1:30 de min in 30 min ..asta e un ep care iti trebuie traducere la el ..Offf !M-am asteptat si la asta din partea Hasretei si a scenaristilor dar nu am vrut sa scriu ca va suparam ..parca vad si casatoria intre ei Hasret mi se pare decisa iar Murat ar trebuii sa faca el ceva dar e cam moale in privinta asta ..trebuie sa o rapeasca la nunta !!!!
Nota 10 pt FINAL ACTORII AU JUCAT SUPER! ..chiar daca pe noi ne-a umplut de nervi decizia ei :2a: ..Asta e inima lui Murat..Hasret nici macar nu are puterea necesara sa se uite in ochii lui Murat. ...............
Am vazut si eu ep l-am facut din 1:30 de min in 30 min ..asta e un ep care iti trebuie traducere la el ..Offf !M-am asteptat si la asta din partea Hasretei si a scenaristilor dar nu am vrut sa scriu ca va suparam ..parca vad si casatoria intre ei Hasret mi se pare decisa iar Murat ar trebuii sa faca el ceva dar e cam moale in privinta asta ..trebuie sa o rapeasca la nunta !!!!
Nota 10 pt FINAL ACTORII AU JUCAT SUPER! ..chiar daca pe noi ne-a umplut de nervi decizia ei :2a: ..Asta e inima lui Murat..Hasret nici macar nu are puterea necesara sa se uite in ochii lui Murat. ...............
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Gunaydin kizlar!
Nu am avut yimp sa citesc tot ce ati scris, dar mi se pare mie ca nu sunteti prea fericite.
Mai bine ramaneam aici, ca n-am putut dormi. Pana la 2,30 m-am tot holbat la ceas..Sunt lesinata de somn!
Va pun si voua o cafea si plec sa vad restul filmului
Nu am avut yimp sa citesc tot ce ati scris, dar mi se pare mie ca nu sunteti prea fericite.
Mai bine ramaneam aici, ca n-am putut dormi. Pana la 2,30 m-am tot holbat la ceas..Sunt lesinata de somn!
Va pun si voua o cafea si plec sa vad restul filmului
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza dragilor. Aseara am plecat plina de nervi la culcare si pe urma m-am gandit ca nu sunt scenaristii de vine pentru nervii mei , ci eu personal. Ce Dumnezeu , e un film , nimic altceva. Am observat ca si actorii sunt terminatzi de platitudinea scenariului. In stilul asta vor fi 6 sezoane , sau mai multe . Un fel de "Tanar si nelinistit" , unde intre timp au imbatranit actorii , unii au murit , dar serialul continua. Probabil ca si pe lumea cealalta se filmeaza. Asa se va intampla si cu Gonulcelen. Poate se trezeste Tuba si pleaca din serialul asta . Poate face un film mai bun chiar cu regizorasul acela cu care a fost vazuta. Eh , vom vedea. acum poftitzi la cafea. La Constanta e un soare superb. dar cred ca acum e cam frig. Nu-i nimic , azi ma duc sa vad marea si sa vad cat de mult a "mancat" din plaja. Va sarut si va doresc o zi frumoasa.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Am vazut si eu episodul. NMu comentez, o las pe Dana, ea vede roz si va biunedispune, eu invers!
Dar nu ma pot abtine sa mai spun inca o data, ce actor bun este Onur Saylac. Scena de final pe fata lui, a aratat cum se trece din iad, direct in rai.
Scuzati-mi insistenta, dar eu simt ca o iubeste, ca nu este ambitie.Nici nu ar avea cum sa nu iubeasca asa o minunatie de fata!
Asta pt scenaristi:
Un sfarsit de saptamana minunat sa aveti!
Dar nu ma pot abtine sa mai spun inca o data, ce actor bun este Onur Saylac. Scena de final pe fata lui, a aratat cum se trece din iad, direct in rai.
Scuzati-mi insistenta, dar eu simt ca o iubeste, ca nu este ambitie.Nici nu ar avea cum sa nu iubeasca asa o minunatie de fata!
Asta pt scenaristi:
Un sfarsit de saptamana minunat sa aveti!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Buna dimineata tuturor,o zi frumoasa cu cum este aici ,la Oradea,nici nu este,este primavara.Azi ,de SanToader este obiceiul aici sa se afume pruni ca sa fie prune multe,o vecina mi-a spus.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
LA MULTI ANI THEO!!!si tuturor cei care poarta numele de SanTOADER,MULTA SANATATE,BUCURII SI SA FIE FERICITI LANGA CEI DRAGI!!!!
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Asa o fi Florica , dar daca stai la bloc de unde iei prunii? Glumesc. Pacat ca toate obiceiurile astea nu se mai tzin. Pentru ca ne-am dus la bloc , in niste cutii de chibrit, unde , sa recunoastem , este mai usor de trait. Intr-o curte sunt foarte multe lucruri de facut si in fiecare an trebuie sa repari ceva: un gard , un acoperis , o scara , o alee , etc , etc . Dar ai avantajul ca esti in aer liber . Peste tot sunt avantaje si dezavantaje. Mie imi plac astfel de obiceiuri , numai ca se pierd ..florica a scris:Azi ,de SanToader este obiceiul aici sa se afume pruni ca sa fie prune multe,o vecina mi-a spus.
Geta- vip
DA,ai dreptate mai toate obiceiurile se pierd incet-incet,aici la oras parca ne,, salbaticim'' nu mai stim de nimic,o fi mai comod la ,,porumbar ''cum zice un vecin dar nu-i mai placut,trec anotimpurile fara sa le traiesti ,fara sa simti viata.Mie mi-a placut viata la tara ,dar soarta a decis altfel ,tot timpul visez la o casuta undeva in aer liber ,cu cativa pomi nu neaparatpruni pt. palinca, cu o mica gradina de zarzavat,vise mici dar mai greu de realizat.Geta a scris:
Asa o fi Florica , dar daca stai la bloc de unde iei prunii? Glumesc. Pacat ca toate obiceiurile astea nu se mai tzin. Pentru ca ne-am dus la bloc , in niste cutii de chibrit, unde , sa recunoastem , este mai usor de trait. Intr-o curte sunt foarte multe lucruri de facut si in fiecare an trebuie sa repari ceva: un gard , un acoperis , o scara , o alee , etc , etc . Dar ai avantajul ca esti in aer liber . Peste tot sunt avantaje si dezavantaje. Mie imi plac astfel de obiceiuri , numai ca se pierd ..
florica- vip
o mica gustare,o ciocolata calda
florica- vip
Buna dimineata.LA MULTI ANI tutror TUDORITELOR si a celor cu numele de TOADER.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Va doresc spor la ce aveti de facut pe azi ,poate mergeti si la cules de ghiocei ,o zi frumoasa
florica- vip
IULIANA,o zi minunataiulianagl a scris:Buna dimineata.LA MULTI ANI tutror TUDORITELOR si a celor cu numele de TOADER.
florica- vip
florica a scris: IULIANA,o zi minunata
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Bună dimineaţa fetelor să aveţi un week-end frumos
La multi ani Theo, să fii sănătoasă, să iubeşti şi să fii iubită, să ai numai bucurii şi împliniri. Poate te hotărăşti ca atunci când poţi să intri şi la noi, te aşteptăm cu drag
La multi ani Theo, să fii sănătoasă, să iubeşti şi să fii iubită, să ai numai bucurii şi împliniri. Poate te hotărăşti ca atunci când poţi să intri şi la noi, te aşteptăm cu drag
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Mulţumesc mult Iuli,iulianagl a scris:Buna dimineata.LA MULTI ANI tutror TUDORITELOR si a celor cu numele de TOADER.
astea sunt versurile..
Mehtaplı bir gecede
Görmüş sevmiştim onu
Her aşk gibi bunun da
Bilmem gelmez mi sonu (2)
Sever sever ağlar da
Sana deste bağlar da
Bir gün olur unutur
Başka aşık bulur da
Ona sadık olur da
İşte aşkın sonudur
Bunu gözün görür de
Sana gönül verir de
Sevmez işte o budur
Derdimizde kaçarsın
Beni baştan atarsın
Cayır cayır yanarsın
Sevgi tatlıdır diye
Söylemiştiler bana
Tadını duymak için
Gönül vermiştim ona (2)
Evvel güzel seviştik
Son zevklere eriştik
Neme lazım doğrusu
Birgün biraz atıştık
Kıskançlara katıştık
Sordu ahret sorgusu
Sana sevgi geçti de
Başka aşık geçti de
Kalktı allah korkusu
Sevme sakın kanarsın
Sonra beni anarsın
Cayır cayır yanarsın (2)
anuta1971- vip
salut ladies
mi-am baut cafeaua citindu-va...
deci a fost naspa aseara, v-ati enervat de tot.
io am renuntat sa ma uit la film, va citesc pe voi si vad daca sunt scene care sa ma intereseye.
nu mai am nervi sa ma uit.
e un film jalnic.
ma gandeam ca ce bine ar fi jucat Tuba un personaj puternic, o femeie mai hotarata
ea nu e asa de lesinata cum apare in filmul asta
mi-e rusine de ei, saracii, ca joaca asa intr-un film nesarat
si Hogea la fel.
are rolul unui prost, unui barbat care nu stie ce sa faca cu viata lui.
de aia levent e mai de pe pamant.
de la inceputul filmului speram intr-o actiune mai de Doamne ajuta, dar nu au fost decat cateva secvente pe ici, pe colo, in unele episoade.
io inteleg sa lungesti pelteaua, dar baga si ceva substanta, sa aiba omu` de ce sa stea cu ochii pironiti pe TV, nu arata la nesfarsit tachinari amoroase lesinate si duse la absurd (ca e vorba de oameni mari si sanatosi la cap, aparent)
ma duc la treburile casnice care ma cheama din ce in ce mai tare
offffffff!!
asta e....
kiss iu all,
mi-am baut cafeaua citindu-va...
deci a fost naspa aseara, v-ati enervat de tot.
io am renuntat sa ma uit la film, va citesc pe voi si vad daca sunt scene care sa ma intereseye.
nu mai am nervi sa ma uit.
e un film jalnic.
ma gandeam ca ce bine ar fi jucat Tuba un personaj puternic, o femeie mai hotarata
ea nu e asa de lesinata cum apare in filmul asta
mi-e rusine de ei, saracii, ca joaca asa intr-un film nesarat
si Hogea la fel.
are rolul unui prost, unui barbat care nu stie ce sa faca cu viata lui.
de aia levent e mai de pe pamant.
de la inceputul filmului speram intr-o actiune mai de Doamne ajuta, dar nu au fost decat cateva secvente pe ici, pe colo, in unele episoade.
io inteleg sa lungesti pelteaua, dar baga si ceva substanta, sa aiba omu` de ce sa stea cu ochii pironiti pe TV, nu arata la nesfarsit tachinari amoroase lesinate si duse la absurd (ca e vorba de oameni mari si sanatosi la cap, aparent)
ma duc la treburile casnice care ma cheama din ce in ce mai tare
offffffff!!
asta e....
kiss iu all,
We wish you a nice day!
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
M-a intristat foarte mult episodul 43.
georgiana- membru
Data de inscriere : 26/01/2011
HEDEF KITLE (A / B)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 1:53:07 12,66% 31,21%
2 COCUKLAR DUYMASIN ATV 1:47:03 7,68% 19,05%
3 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 1:52:15 7,34% 18,14%
4 GONULCELEN ATV 1:23:05 7,33% 25,25%
5 UGUR DUNDAR'LA STAR HABER STAR 0:33:49 6,12% 18,74
HEDEF KITLE (TOTAL)
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 1:53:07 13,24% 30,26%
2 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 1:52:15 8,25% 18,83%
3 COCUKLAR DUYMASIN ATV 1:47:03 7,48% 17,03%
4 GONULCELEN ATV 1:23:05 6,76% 24,47%
5 HANIMIN CIFTLIGI (OZET) KAND 0:35:06 6,47% 15,82
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 1:53:07 12,66% 31,21%
2 COCUKLAR DUYMASIN ATV 1:47:03 7,68% 19,05%
3 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 1:52:15 7,34% 18,14%
4 GONULCELEN ATV 1:23:05 7,33% 25,25%
5 UGUR DUNDAR'LA STAR HABER STAR 0:33:49 6,12% 18,74
HEDEF KITLE (TOTAL)
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 1:53:07 13,24% 30,26%
2 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 1:52:15 8,25% 18,83%
3 COCUKLAR DUYMASIN ATV 1:47:03 7,48% 17,03%
4 GONULCELEN ATV 1:23:05 6,76% 24,47%
5 HANIMIN CIFTLIGI (OZET) KAND 0:35:06 6,47% 15,82
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 12 Mar 2011, 1:05 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Bine ai venit la noi Georgianageorgiana a scris:M-a intristat foarte mult episodul 43.
anuta1971- vip
http://www.sacitaslan.com/magazin-eski-sevgiliden-tuba-ile-tolgaya-yorum_37317.html
Voi ce intzelegetzi? Eu intzeleg ca regizorul asta declara ca nu are nimic cu Tuba. S-au cunoscut prin intermediul lui Tomris.
Voi ce intzelegetzi? Eu intzeleg ca regizorul asta declara ca nu are nimic cu Tuba. S-au cunoscut prin intermediul lui Tomris.
Geta- vip
Buna ziua ,dragelor ! La multi ani celor ce poarta numele de Toader !
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Geta a scris:http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=34
Votatzi pe Tuba ca o ajunge Beren din urma. Si diferentza era foarte mare acum doua zile. Se voteaza zilnic.
Hop şi eu. Am votat! votăm şi îi ţinem pumnii frumoasei noastre.
Week-end placut!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
LA MULTI ANI !!!teodora_roman a scris:
Hop şi eu. Am votat! votăm şi îi ţinem pumnii frumoasei noastre.
Week-end placut!
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum