47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumesc ... eram sigura .. ce proasta poate o face Murat sa se razgandeasca
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Trebuia sa aiba si maica Tereza o urmasa. se sacrifica pentru Levent. Offf !!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor am ramas fara cuvinte...este sigura ca M+C se iubesc...
A AVUT DREPTATE CIND A SPUS- A VENIT TIMPUL SA TACEM-acum M nu va mai spune nimic
A AVUT DREPTATE CIND A SPUS- A VENIT TIMPUL SA TACEM-acum M nu va mai spune nimic
Ultima editare efectuata de catre Garo in Sam 12 Mar 2011, 1:02 am, editata de 1 ori
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
iulianagl a scris:Nici nu vreau sa ma mai uit de acum, asta e ultimul episod, e prea proasta Hasret pentru secolul nostru.De fapt producatorii si scenaristii habar n-au sa scrie.Iar Tuba ar trebui sa ia o pauza dela Tomris ca daca mai sta langa ea cariera ei e terminata asta e hal de scenariu?
Mare dreptate ai .. nici nu-ti vine sa te mai uiti .. m-ai rau te enervezi
andreea90- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nici Alah n-o mai face sa se razgandeasca. Gata. am terminat cu serialul asta. O sa mi se fac dor de Tuba si de Cansel,dar gata.andreea90 a scris:Multumesc ... eram sigura .. ce proasta poate o face Murat sa se razgandeasca
Geta- vip
Pai cum sa il aleaga pe murat daca asta s-a batut cu caramida in piept ca se insoara la Paris?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:Pai cum sa il aleaga pe murat daca asta s-a batut cu caramida in piept ca se insoara la Paris?
Haida de chiar asa!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Gata fetelor. Atata asteptare ajunge. Cred ca mi-a luat Dumnezeu mintzile , sa stau sa ma uit la porcaria asta. Dar ,are si chestia asta o limita. Doar nu m-am tampit de tot , sa stau sa suport un scenariu mai rau decat toate telenovelele braziliene la un loc. Noapte buna.
Geta- vip
mda .. si acum cik asteptati pana saptamana viitoare
andreea90- vip
and for next episode too. cause we have to watch the more determined hasret getting ready for her wedding and we have to watch the henna night.
I guess ceren will tell hasret murat loves her at the henna night.. thinking
I guess ceren will tell hasret murat loves her at the henna night.. thinking
alitheea- vip
astia aduc prostia la apogeu
alitheea- vip
LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SF. TOADER
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
flori esti o draguta , noua ne-a pierit tot cheful...florica a scris:LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SF. TOADER
alitheea- vip
nu tin cu el dar zi si tu , ce sa spuna , ca pana acum si-a batut joc facand-o geloasa si defapt el o iubeste, cum sa il mai creada?Garo a scris:fetelor am ramas fara cuvinte...este sigura ca M+C se iubesc...
alitheea- vip
daca se reciteste comentariul Danei legat de jocul lui M.= jocul s-a intors impotriva lui...a fost sigur de H.,dar uite ca ea a actionat contrar dorintelor inimii...si acum ce face H.se transforma intr-o sotie supusa si ascultatoare ca iubitoare nu va fi niciodata...pisica este in curte la L.,de fapt acolo a fost de cind i-a spus lui M.sa o lase pe H.sa-si ia zborul...pacat...
Garo- vip
de ce sunteti atat de suparate;chiar nu ii gasiti o explicatir plauzibila pentru aceasta alegere?
eu cred ca a luat aceasta hotarare dupa ce a citir stirea din ziar.
Levent este aproape de faliment, a riscat totul pentru ea,acum el trebuie sa inteleaga ca ea nu il iubeste si daca chiar o iubeste la nebunie trebuie sa o elibereze.
Voi uitati ca Hasret este florareasa(tiganca) iar in acea lume cuvantul dat este sfant,chiar daca se constata ca cel care a facut o promisiune a gresit nu isi poate lua cuvantul inapoi.
Este o altfel de lume,are regulile ei si un alt mod de evolutie.
Va rog sa priviti si astfel problema,practic ea nu a fost crescuta sa fie egoista,Levent trebuie sa inteleaga ca a gresit cand i-a acceptat cererea de ai da inelul,stia bine ca este suparata si nu trebuia sa profite de acea slabiciune.
Levent este aproape de faliment, a riscat totul pentru ea,acum el trebuie sa inteleaga ca ea nu il iubeste si daca chiar o iubeste la nebunie trebuie sa o elibereze.
Voi uitati ca Hasret este florareasa(tiganca) iar in acea lume cuvantul dat este sfant,chiar daca se constata ca cel care a facut o promisiune a gresit nu isi poate lua cuvantul inapoi.
Va rog sa priviti si astfel problema,practic ea nu a fost crescuta sa fie egoista,Levent trebuie sa inteleaga ca a gresit cand i-a acceptat cererea de ai da inelul,stia bine ca este suparata si nu trebuia sa profite de acea slabiciune.
IDILKO- membru activ
Data de inscriere : 04/08/2010
Acum sant fara cuvinte,dar mai sper, inca mai este timp sa se razgandeasca.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
totusi sa fim optimiste .. speranta moare ultima
andreea90- vip
IDILKO a scris:de ce sunteti atat de suparate;chiar nu ii gasiti o explicatir plauzibila pentru aceasta alegere?
Dar putea sa-l ajute si altfel nu numai casatorindu-se cu el.
iulianagl- moderator
trebuie sa faca ceva Ceren si nici rolul Baharei nu este inca terminat...l-a ales pe cel care o iubeste- se intimpla frecvent in viata reala- si nu pe cine iubeste ea...fericita va fi Nesrin...de acum Murat are doua optiuni- va compune muzica f.buna dar numai pt. Hasret, sau nu va mai compune nimic...the end gonul.
Garo- vip
Fetelor mă doare capul de nervi. Sunt sigură că Hasret nu o să se căsătorească cu Levent.. o sa fugă iar, poate chiar de la nuntă. Nu va renunţa la Hoca o să vedeţi. O să se trezească, o să vadă ce simte cănd o îmbrăţişează un om pe care nu-l iubeşte. Trebuie să avem răbdare. Tâmpiţii ăştia de scenarişti ne chinuie rău. Of ce m-am enervat, bănuiam că aşa o să fie dar tot m-am enervat
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
subscriu iubitaanuta1971 a scris:Fetelor mă doare capul de nervi. Sunt sigură că Hasret nu o să se căsătorească cu Levent.. o sa fugă iar, poate chiar de la nuntă. Nu va renunţa la Hoca o să vedeţi. O să se trezească, o să vadă ce simte cănd o îmbrăţişează un om pe care nu-l iubeşte. Trebuie să avem răbdare. Tâmpiţii ăştia de scenarişti ne chinuie rău. Of ce m-am enervat, bănuiam că aşa o să fie dar tot m-am enervat
alitheea- vip
anuta1971 a scris:Fetelor mă doare capul de nervi. Sunt sigură că Hasret nu o să se căsătorească cu Levent.. o sa fugă iar, poate chiar de la nuntă. Nu va renunţa la Hoca o să vedeţi. O să se trezească, o să vadă ce simte cănd o îmbrăţişează un om pe care nu-l iubeşte. Trebuie să avem răbdare. Tâmpiţii ăştia de scenarişti ne chinuie rău. Of ce m-am enervat, bănuiam că aşa o să fie dar tot m-am enervat
Si eu acum mi-a pus capac, nu-mi mai trebuie GC, plec la somn daca o sa pot dormi.
Noapte buna tuturor.
iulianagl- moderator
fetelor nu fiti triste , punem pariu ca pana la urma tot cu Murat se va casatori?
Doar ca ne mai chinuie putin neuronii nostri , iar noi sado maso le permitem de buna voie asta in fiecare vineri
Doar ca ne mai chinuie putin neuronii nostri , iar noi sado maso le permitem de buna voie asta in fiecare vineri
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum