47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce frumos ar fi fost să o găsească Murat pe Hasret şi să-i mărturisească dragostea, dar ce frumos o să fie cănd Murat o să-i dedice Hasretei o melodie superbă şi ea o să i se arunce în braţe. E prea târziu să mai gândesc coerent, deja visezalitheea a scris:subscriu iubita
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
In aceasta privinta de a renunta sa nu se casatoreasca cu Levent numai Ceren o poate ajuta ii poate spune ca totul a fost doar un joc numai daca o va mai asculta Hasret va de noapte buna imi pare rau ca miam cam perdut timpul degeba din tot ep mia placut cum a cantat Hasret
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Somn uşor Iuli, ai grijă de tine, mâine o să ne treacă supărarea şi ne întâlnim iar vinerea viitoare să vedem Gonulcelen Te pup Iuliiulianagl a scris:
Si eu acum mi-a pus capac, nu-mi mai trebuie GC, plec la somn daca o sa pot dormi.
Noapte buna tuturor.
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 12 Mar 2011, 1:30 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Sa ne inarmam cu multa rabdare ..sa asteptam secventele si episodu de sapt viitoare .. poate primim vesti bune
Eu am plecat la somn .. Noapte buna ! pt maine sa aveti un weekend placut !
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
ARKADAŞLAR TAHMİNİM HASRET EVLENECEGİ GÜN CEREN HERŞEYİ ANLATIR BENCE
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
mai fetelor , nu am vrut noi sa verse murat lacrimi amare? A ajuns si el sa stoarca o lacrima scremuta si asta nu e tot , deabia acum va simti cum si-o va lua peste ceafa , pt ca fana acum era sigur ca orice se va intampla harset e marioneta lui , nu i-ati vazut zambetul de triumf cand levo pisicea ochii?
sa nu ramana cu levent , nu vreau , dar sa simta si murat ce e aia suferinta ca sa o poata pretui mai tarziu si sa inteleaga cxa Hasret nu este un trofeu ieftin
sa nu ramana cu levent , nu vreau , dar sa simta si murat ce e aia suferinta ca sa o poata pretui mai tarziu si sa inteleaga cxa Hasret nu este un trofeu ieftin
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
andreea90 a scris:Sa ne inarmam cu multa rabdare ..sa asteptam secventele si episodu de sapt viitoare .. poate primim vesti bune
Noapte bună, vise frumoase.
anuta1971- vip
alitheea a scris:mai fetelor , nu am vrut noi sa verse murat lacrimi amare? A ajuns si el sa stoarca o lacrima scremuta si asta nu e tot , deabia acum va simti cum si-o va lua peste ceafa , pt ca fana acum era sigur ca orice se va intampla harset e marioneta lui , nu i-ati vazut zambetul de triumf cand levo pisicea ochii?
ai dreptate, chiar o merita, dacă mă gândesc bine e cam puţin pentru cât a suferit Hasret.
anuta1971- vip
raspunsul lui H.poate sa aiba la baza urmatorul rationament - crede in dragostea lui Murat, dar a auzit-o pe Ceren spunind ca il iubeste si nu vrea sa pateasca ce a patit ea, adica sa o desparta de omul iubit...Hasret stia inca inainte de a pleca de acasa cu cine se va casatorii, din aceasta cauza nu a scos inelul de pe deget, si-a luat ramas bun de la Murat ... pt.nimic in lume nu-si va lua cuvintul inapoi, doar daca va renunta Levent la ea
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Noapte bună Licalica54 a scris:In aceasta privinta de a renunta sa nu se casatoreasca cu Levent numai Ceren o poate ajuta ii poate spune ca totul a fost doar un joc numai daca o va mai asculta Hasret va de noapte buna imi pare rau ca miam cam perdut timpul degeba din tot ep mia placut cum a cantat Hasret
anuta1971- vip
vezi iubita ca daca ne gandim bine gasim zambete si printre lacrimi?anuta1971 a scris:
ai dreptate, chiar o merita, dacă mă gândesc bine e cam puţin pentru cât a suferit Hasret.
si tu stii ca nu se va casatori cu levent , si sa fim realiste cum putea ca sa il aleaga pe murat cand stia ca e al alteia
alitheea- vip
https://www.youtube.com/watch?v=7HmdqXXbC30
https://www.youtube.com/watch?v=YC00kemSs7Q
https://www.youtube.com/watch?v=E-roeSEtEww
https://www.youtube.com/watch?v=JZ_JWJjoO5Q
https://www.youtube.com/watch?v=tJm-_BqaNIY
iar plangaciosu nu va renunta NEVERGaro a scris:raspunsul lui H.poate sa aiba la baza urmatorul rationament - crede in dragostea lui Murat, dar a auzit-o pe Ceren spunind ca il iubeste si nu vrea sa pateasca ce a patit ea, adica sa o desparta de omul iubit...Hasret stia inca inainte de a pleca de acasa cu cine se va casatorii, din aceasta cauza nu a scos inelul de pe deget, si-a luat ramas bun de la Murat ... pt.nimic in lume nu-si va lua cuvintul inapoi, doar daca va renunta Levent la ea
alitheea- vip
o sa vedem Garo, eu zic că va renunţa Hasret şi nu Levent, ar fi foarte frumos să renunţe Levent.Garo a scris:raspunsul lui H.poate sa aiba la baza urmatorul rationament - crede in dragostea lui Murat, dar a auzit-o pe Ceren spunind ca il iubeste si nu vrea sa pateasca ce a patit ea, adica sa o desparta de omul iubit...Hasret stia inca inainte de a pleca de acasa cu cine se va casatorii, din aceasta cauza nu a scos inelul de pe deget, si-a luat ramas bun de la Murat ... pt.nimic in lume nu-si va lua cuvintul inapoi, doar daca va renunta Levent la ea
anuta1971- vip
[[/quote]iar plangaciosu nu va renunta NEVER[/quote]
CORECT!!!
TOTUSI, EU CONTINUI SA CRED CA CINEVA VA GASI CARNETELUL HASRETEI, poate Kadir, Gulnaz...Bahar, si-l vor da lui Murat...versurile melodiei compuse pt.H.vor cuprinde sentimentele lui M.+ secvente din carnetel
CORECT!!!
TOTUSI, EU CONTINUI SA CRED CA CINEVA VA GASI CARNETELUL HASRETEI, poate Kadir, Gulnaz...Bahar, si-l vor da lui Murat...versurile melodiei compuse pt.H.vor cuprinde sentimentele lui M.+ secvente din carnetel
Ultima editare efectuata de catre Garo in Sam 12 Mar 2011, 1:48 am, editata de 1 ori
Garo- vip
Da, dar vorba Iulianei ce trebuia să se mărite neapărat? Putea amâna nunta. Poate dă Levent faliment până atunci şi nu mai au bani de nuntăalitheea a scris:vezi iubita ca daca ne gandim bine gasim zambete si printre lacrimi?
si tu stii ca nu se va casatori cu levent , si sa fim realiste cum putea ca sa il aleaga pe murat cand stia ca e al alteia
anuta1971- vip
PAI asa au considerat ei ca maresc suspansul...eu am luat deja doua pastile pentru dureri de capanuta1971 a scris:
Da, dar vorba Iulianei ce trebuia să se mărite neapărat? Putea amâna nunta. Poate dă Levent faliment până atunci şi nu mai au bani de nuntă
dar las ca si impacarea va fi pe masura / eu inca mai am rabdare
alitheea- vip
Dacă găseşte Levent ce a scris Hasret în carneţel?alitheea a scris:PAI asa au considerat ei ca maresc suspansul...eu am luat deja doua pastile pentru dureri de cap
dar las ca si impacarea va fi pe masura / eu inca mai am rabdare
anuta1971- vip
crezi?anuta1971 a scris:
Da, dar vorba Iulianei ce trebuia să se mărite neapărat? Putea amâna nunta. Poate dă Levent faliment până atunci şi nu mai au bani de nuntă
asta ar fi in stare sa sparga seiful national numai sa isi atinga scopul
si inca ceva , eu nu cred ca este dragoste adevarata , este doar ambitie , un om care iubeste cum pretinde el nu ar fi in stare sa ii faca nici un fel de rau iubitei , pe cand el a avut cateva fisuri in carapace si a iesit la iveala adevaratul lui caracter , asta mai degraba e dragoste bolnava
alitheea- vip
fii sigura ca se va face ca nu a vazut nimic , doar nu ar fi prima dataanuta1971 a scris:
Dacă găseşte Levent ce a scris Hasret în carneţel?
alitheea- vip
nu pot sa dorm asa ca va intreb: melodia o va compune Murat, dar cine o va cinta? - Levent nu-i va da voie Hasretei, iar Murat nu va indrazni sa treaca peste voia lui, de Hasret ce sa mai zic- tacuta si supusa
Garo- vip
stai linistita ca tot hasret,ca deja a invatat-o ...telepaticGaro a scris:nu pot sa dorm asa ca va intreb: melodia o va compune Murat, dar cine o va cinta? - Levent nu-i va da voie Hasretei, iar Murat nu va indrazni sa treaca peste voia lui, de Hasret ce sa mai zic- tacuta si supusa
alitheea- vip
Eu ştiu Nico, oamenii iubesc în feluri diferite, cred că doar în filme găseşti iubirea asta total neegoistă. Levent chiar este tipul bărbatului din zilele noastre, mult egoism, banul înaintea oricărui alt lucru, vrea să cumpere şi iubirea şi dacă este a altcuiva cu atât mai bine.alitheea a scris:crezi?
asta ar fi in stare sa sparga seiful national numai sa isi atinga scopul
si inca ceva , eu nu cred ca este dragoste adevarata , este doar ambitie , un om care iubeste cum pretinde el nu ar fi in stare sa ii faca nici un fel de rau iubitei , pe cand el a avut cateva fisuri in carapace si a iesit la iveala adevaratul lui caracter , asta mai degraba e dragoste bolnava
anuta1971- vip
https://www.youtube.com/watch?v=RcPxckTg1TY&feature=player_embedded
uitati-va la asta si ganditi-va ca pana la urma va fi bine
uitati-va la asta si ganditi-va ca pana la urma va fi bine
alitheea- vip
ei,la asta nu m-am gindit
crezi ca ar trebuii sa merg la somn?
apropo, melodia cintata a fost deosebita , greu de interpretat dar frumoasa...poate o sa apara tradusa...
crezi ca ar trebuii sa merg la somn?
apropo, melodia cintata a fost deosebita , greu de interpretat dar frumoasa...poate o sa apara tradusa...
Garo- vip
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum