Serialesitelenovelet
47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 12 Mar 2011, 1:28 am

alitheea a scris:subscriu iubita 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 2743637754
ce frumos ar fi fost să o găsească Murat pe Hasret şi să-i mărturisească dragostea, dar ce frumos o să fie cănd Murat o să-i dedice Hasretei o melodie superbă şi ea o să i se arunce în braţe. E prea târziu să mai gândesc coerent, deja visez Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lica54 Sam 12 Mar 2011, 1:28 am

In aceasta privinta de a renunta sa nu se casatoreasca cu Levent numai Ceren o poate ajuta ii poate spune ca totul a fost doar un joc numai daca o va mai asculta Hasret va kiss kiss de noapte buna imi pare rau ca miam cam perdut timpul degeba din tot ep mia placut cum a cantat Hasret 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656 Sleep
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 12 Mar 2011, 1:30 am

iulianagl a scris:

Si eu acum mi-a pus capac, nu-mi mai trebuie GC, plec la somn daca o sa pot dormi.
Noapte buna tuturor. kiss kiss kiss
Somn uşor Iuli, ai grijă de tine, mâine o să ne treacă supărarea şi ne întâlnim iar vinerea viitoare să vedem Gonulcelen Smile Te pup Iuli cheers

Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 12 Mar 2011, 1:30 am, editata de 1 ori
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 12 Mar 2011, 1:30 am

Sa ne inarmam cu multa rabdare ..sa asteptam secventele si episodu de sapt viitoare .. poate primim vesti bune

Eu am plecat la somn .. Noapte buna ! pt maine sa aveti un weekend placut ! kiss 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 12 Mar 2011, 1:31 am

ARKADAŞLAR TAHMİNİM HASRET EVLENECEGİ GÜN CEREN HERŞEYİ ANLATIR BENCE
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 12 Mar 2011, 1:32 am

mai fetelor , nu am vrut noi sa verse murat lacrimi amare? A ajuns si el sa stoarca o lacrima scremuta si asta nu e tot , deabia acum va simti cum si-o va lua peste ceafa , pt ca fana acum era sigur ca orice se va intampla harset e marioneta lui , nu i-ati vazut zambetul de triumf cand levo pisicea ochii?
sa nu ramana cu levent , nu vreau , dar sa simta si murat ce e aia suferinta ca sa o poata pretui mai tarziu si sa inteleaga cxa Hasret nu este un trofeu ieftin
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 12 Mar 2011, 1:32 am

andreea90 a scris:Sa ne inarmam cu multa rabdare ..sa asteptam secventele si episodu de sapt viitoare .. poate primim vesti bune

Eu am plecat la somn .. Noapte buna ! pt maine sa aveti un weekend placut ! kiss 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793

Noapte bună, vise frumoase. 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 12 Mar 2011, 1:34 am

alitheea a scris:mai fetelor , nu am vrut noi sa verse murat lacrimi amare? A ajuns si el sa stoarca o lacrima scremuta si asta nu e tot , deabia acum va simti cum si-o va lua peste ceafa , pt ca fana acum era sigur ca orice se va intampla harset e marioneta lui , nu i-ati vazut zambetul de triumf cand levo pisicea ochii?
sa nu ramana cu levent , nu vreau , dar sa simta si murat ce e aia suferinta ca sa o poata pretui mai tarziu si sa inteleaga cxa Hasret nu este un trofeu ieftin

ai dreptate, chiar o merita, dacă mă gândesc bine e cam puţin pentru cât a suferit Hasret.
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Sam 12 Mar 2011, 1:37 am

raspunsul lui H.poate sa aiba la baza urmatorul rationament - crede in dragostea lui Murat, dar a auzit-o pe Ceren spunind ca il iubeste si nu vrea sa pateasca ce a patit ea, adica sa o desparta de omul iubit...Hasret stia inca inainte de a pleca de acasa cu cine se va casatorii, din aceasta cauza nu a scos inelul de pe deget, si-a luat ramas bun de la Murat ... pt.nimic in lume nu-si va lua cuvintul inapoi, doar daca va renunta Levent la ea
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 12 Mar 2011, 1:37 am

lica54 a scris:In aceasta privinta de a renunta sa nu se casatoreasca cu Levent numai Ceren o poate ajuta ii poate spune ca totul a fost doar un joc numai daca o va mai asculta Hasret va kiss kiss de noapte buna imi pare rau ca miam cam perdut timpul degeba din tot ep mia placut cum a cantat Hasret 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656 Sleep
Noapte bună Lica 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 12 Mar 2011, 1:38 am

anuta1971 a scris:

ai dreptate, chiar o merita, dacă mă gândesc bine e cam puţin pentru cât a suferit Hasret.
vezi iubita ca daca ne gandim bine gasim zambete si printre lacrimi?
si tu stii ca nu se va casatori cu levent , si sa fim realiste cum putea ca sa il aleaga pe murat cand stia ca e al alteia
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 12 Mar 2011, 1:39 am

https://www.youtube.com/watch?v=7HmdqXXbC30

https://www.youtube.com/watch?v=YC00kemSs7Q

https://www.youtube.com/watch?v=E-roeSEtEww

https://www.youtube.com/watch?v=JZ_JWJjoO5Q

https://www.youtube.com/watch?v=tJm-_BqaNIY
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 12 Mar 2011, 1:39 am

Garo a scris:raspunsul lui H.poate sa aiba la baza urmatorul rationament - crede in dragostea lui Murat, dar a auzit-o pe Ceren spunind ca il iubeste si nu vrea sa pateasca ce a patit ea, adica sa o desparta de omul iubit...Hasret stia inca inainte de a pleca de acasa cu cine se va casatorii, din aceasta cauza nu a scos inelul de pe deget, si-a luat ramas bun de la Murat ... pt.nimic in lume nu-si va lua cuvintul inapoi, doar daca va renunta Levent la ea
iar plangaciosu nu va renunta NEVER
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 12 Mar 2011, 1:41 am

Garo a scris:raspunsul lui H.poate sa aiba la baza urmatorul rationament - crede in dragostea lui Murat, dar a auzit-o pe Ceren spunind ca il iubeste si nu vrea sa pateasca ce a patit ea, adica sa o desparta de omul iubit...Hasret stia inca inainte de a pleca de acasa cu cine se va casatorii, din aceasta cauza nu a scos inelul de pe deget, si-a luat ramas bun de la Murat ... pt.nimic in lume nu-si va lua cuvintul inapoi, doar daca va renunta Levent la ea
o sa vedem Garo, eu zic că va renunţa Hasret şi nu Levent, ar fi foarte frumos să renunţe Levent.
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Sam 12 Mar 2011, 1:42 am

[[/quote]iar plangaciosu nu va renunta NEVER[/quote]
CORECT!!!
TOTUSI, EU CONTINUI SA CRED CA CINEVA VA GASI CARNETELUL HASRETEI, poate Kadir, Gulnaz...Bahar, si-l vor da lui Murat...versurile melodiei compuse pt.H.vor cuprinde sentimentele lui M.+ secvente din carnetel

Ultima editare efectuata de catre Garo in Sam 12 Mar 2011, 1:48 am, editata de 1 ori
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 12 Mar 2011, 1:44 am

alitheea a scris:vezi iubita ca daca ne gandim bine gasim zambete si printre lacrimi?
si tu stii ca nu se va casatori cu levent , si sa fim realiste cum putea ca sa il aleaga pe murat cand stia ca e al alteia
Da, dar vorba Iulianei ce trebuia să se mărite neapărat? Putea amâna nunta. Poate dă Levent faliment până atunci şi nu mai au bani de nuntă Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 12 Mar 2011, 1:47 am

anuta1971 a scris:
Da, dar vorba Iulianei ce trebuia să se mărite neapărat? Putea amâna nunta. Poate dă Levent faliment până atunci şi nu mai au bani de nuntă Smile
PAI asa au considerat ei ca maresc suspansul...eu am luat deja doua pastile pentru dureri de cap stupid stupid stupid

dar las ca si impacarea va fi pe masura / eu inca mai am rabdare
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 12 Mar 2011, 1:49 am

alitheea a scris:PAI asa au considerat ei ca maresc suspansul...eu am luat deja doua pastile pentru dureri de cap stupid stupid stupid

dar las ca si impacarea va fi pe masura / eu inca mai am rabdare
Dacă găseşte Levent ce a scris Hasret în carneţel?
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 12 Mar 2011, 1:51 am

anuta1971 a scris:
crezi?
asta ar fi in stare sa sparga seiful national numai sa isi atinga scopul

si inca ceva , eu nu cred ca este dragoste adevarata , este doar ambitie , un om care iubeste cum pretinde el nu ar fi in stare sa ii faca nici un fel de rau iubitei , pe cand el a avut cateva fisuri in carapace si a iesit la iveala adevaratul lui caracter , asta mai degraba e dragoste bolnava
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 12 Mar 2011, 1:51 am

anuta1971 a scris:
Dacă găseşte Levent ce a scris Hasret în carneţel?
fii sigura ca se va face ca nu a vazut nimic , doar nu ar fi prima data
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Sam 12 Mar 2011, 1:54 am

nu pot sa dorm asa ca va intreb: melodia o va compune Murat, dar cine o va cinta? - Levent nu-i va da voie Hasretei, iar Murat nu va indrazni sa treaca peste voia lui, de Hasret ce sa mai zic- tacuta si supusa
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 12 Mar 2011, 1:55 am

Garo a scris:nu pot sa dorm asa ca va intreb: melodia o va compune Murat, dar cine o va cinta? - Levent nu-i va da voie Hasretei, iar Murat nu va indrazni sa treaca peste voia lui, de Hasret ce sa mai zic- tacuta si supusa
stai linistita ca tot hasret,ca deja a invatat-o ...telepatic Smile Smile Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 12 Mar 2011, 1:56 am

alitheea a scris:crezi?
asta ar fi in stare sa sparga seiful national numai sa isi atinga scopul

si inca ceva , eu nu cred ca este dragoste adevarata , este doar ambitie , un om care iubeste cum pretinde el nu ar fi in stare sa ii faca nici un fel de rau iubitei , pe cand el a avut cateva fisuri in carapace si a iesit la iveala adevaratul lui caracter , asta mai degraba e dragoste bolnava
Eu ştiu Nico, oamenii iubesc în feluri diferite, cred că doar în filme găseşti iubirea asta total neegoistă. Levent chiar este tipul bărbatului din zilele noastre, mult egoism, banul înaintea oricărui alt lucru, vrea să cumpere şi iubirea şi dacă este a altcuiva cu atât mai bine.
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 12 Mar 2011, 1:58 am

https://www.youtube.com/watch?v=RcPxckTg1TY&feature=player_embedded
uitati-va la asta si ganditi-va ca pana la urma va fi bine
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Sam 12 Mar 2011, 1:59 am

ei,la asta nu m-am gindit stupid stupid
crezi ca ar trebuii sa merg la somn?
apropo, melodia cintata a fost deosebita , greu de interpretat dar frumoasa...poate o sa apara tradusa...
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum