47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
uite asta e videoclipul meu de suflet
https://www.youtube.com/watch?v=xHu6ei2xjtI
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
chiar aşa dar melodia este foarte frumoasă, una peste alta cand o să vedem dialogurile, cred că o sa ne placă, faza cu laxativele lui Cobra a fost tarealitheea a scris:stai linistita ca tot hasret,ca deja a invatat-o ...telepatic
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Fadia; Murat'cim just forget about her.@#$%
My sweet hoca I'm coming to Turkey ASAP !!!!
My sweet hoca I'm coming to Turkey ASAP !!!!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
şi eu sunt curioasă ce versuri are cântecul, a fost ceva gen tango dacâ nu mă înşelGaro a scris:ei,la asta nu m-am gindit
crezi ca ar trebuii sa merg la somn?
apropo, melodia cintata a fost deosebita , greu de interpretat dar frumoasa...poate o sa apara tradusa...
anuta1971- vip
da pui , dar oricum nu cred ca vor lasa personajul lui hasret sa decada atat de mult incat sa se transforme in marioneta lui levent , doar ca asa considera ei ca prelungesc intrigaanuta1971 a scris:
Eu ştiu Nico, oamenii iubesc în feluri diferite, cred că doar în filme găseşti iubirea asta total neegoistă. Levent chiar este tipul bărbatului din zilele noastre, mult egoism, banul înaintea oricărui alt lucru, vrea să cumpere şi iubirea şi dacă este a altcuiva cu atât mai bine.
alitheea- vip
foarte frumos clipul lui Nellys, mulţumescalitheea a scris:uite asta e videoclipul meu de suflet
am uitat că aveam căştile puse la boxe şi nu ştiam de ce nu se aude muzică, iar căştile erau pe umăr
anuta1971- vip
si inca ceva , murat nu i-a marturisit nici un moment sentimentele lui , ce sa faca biata fata , sa se ofere singura pe tava , de cate ori ea fie si indirect i-a spus ca el este centrul existentei ei , si mutu ce a facut , nimic in afara de faptul ca a umilit-o si a fcaut-o sa sufere , ba mai mult a lasat-o sa se afunde in minciuna tot mai mult , pana intr-acolo incat nu a mai putut sa iasa singura
alitheea- vip
da ai dreptate, nici eu nu credalitheea a scris:da pui , dar oricum nu cred ca vor lasa personajul lui hasret sa decada atat de mult incat sa se transforme in marioneta lui levent , doar ca asa considera ei ca prelungesc intriga
anuta1971- vip
au fiecare vina lor, totul pleacă de la neîncredere şi lipsă de comunicare, iar Hasret cu logodna ei a pus capacalitheea a scris:si inca ceva , murat nu i-a marturisit nici un moment sentimentele lui , ce sa faca biata fata , sa se ofere singura pe tava , de cate ori ea fie si indirect i-a spus ca el este centrul existentei ei , si mutu ce a facut , nimic in afara de faptul ca a umilit-o si a fcaut-o sa sufere , ba mai mult a lasat-o sa se afunde in minciuna tot mai mult , pana intr-acolo incat nu a mai putut sa iasa singura
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 12 Mar 2011, 2:10 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
eu cred ca l-am ascultat de 100 de ori , nu ma satur , de fiecare data imi da fluturasi in stomac vazandu-l , sper din suflet ca tuba si cansel vor ajunge sa fie impreunaanuta1971 a scris:foarte frumos clipul lui Nellys, mulţumesc
am uitat că aveam căştile puse la boxe şi nu ştiam de ce nu se aude muzică, iar căştile erau pe umăr
alitheea- vip
pai si asta a fost tot datorita faptului ca nu stiu sa comunice , intotdeauna am urat asta , am preferat sa imi calc pe mandrie sau sa sochez dar intotdeauna am spus ceea ce am avut de spus, macar asa am putut trage concluzia corectaanuta1971 a scris:
au fiecare vina lui, totul pleacă de la neîncredere şi lipsă de comunicare, iar Hasret cu logodna ei a pus capac
alitheea- vip
sper şi eu dar să se întâmple odată oare chiar vor să mai facă un sezon?alitheea a scris:eu cred ca l-am ascultat de 100 de ori , nu ma satur , de fiecare data imi da fluturasi in stomac vazandu-l , sper din suflet ca tuba si cansel vor ajunge sa fie impreuna
anuta1971- vip
nu cred , ca nici la asta nu prea au idei, oricum decat sa bage boala , dupa obiceiul turcilor , mai bine asaanuta1971 a scris:
sper şi eu dar să se întâmple odată oare chiar vor să mai facă un sezon?
alitheea- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Djqbk9jicjaA&h=2e845 noapte cu luna se numeste cantecul, are versuri foarte frumoase dar nu le mai gasesc ,de fapt numai cateva versuri au fost.
florica- vip
flori pui tu inca esti pe baricade?
sa stii ca sunt in judetul tau , daca ies pe terasa si te strig ma poti auzi
alitheea- vip
mulţumim mult Flori, foarte frumosflorica a scris:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Djqbk9jicjaA&h=2e845 noapte cu luna se numeste cantecul, are versuri foarte frumoase dar nu le mai gasesc ,de fapt numai cateva versuri au fost.
anuta1971- vip
hai sa radem putin sa nu intram suparate in weekend
https://www.youtube.com/watch?v=HciurnWPYPA&feature=mfu_in_order&list=UL
alitheea- vip
fetelor eu vă spun noapte bună să visaţi frumos, ne citim tot azi
anuta1971- vip
noapte buna iubita , weekend fain , la noi a venit primavaraanuta1971 a scris:fetelor eu vă spun noapte bună să visaţi frumos, ne citim tot azi
alitheea- vip
super, mai să-mi fugă şi somnul noapte bunăalitheea a scris:hai sa radem putin sa nu intram suparate in weekend
anuta1971- vip
:moe: :cei mai iubiti :cei mai iubiti :cei mai iubitianuta1971 a scris:
super, mai să-mi fugă şi somnul noapte bună
alitheea- vip
nu ma las la voi,nu pot sa dorm,ma doare capul de nervi si de calculator,hai striga sa vad te aud ,m-as sui pe bloc dar are acoperis va pun concluzia Samirei pe f.b.ei uniii il trimit pe Lev... in iad ,iar alti sant nervosi pe HasreI have made a conclusion. No way to try to convince each other here. I liked the episode, someone didn't like. And if we start convinsing each other it will last forever. I know that all people complaining about the series still continue watching it. They complain in each episode, but still watch, because they are alre...ady addicted. As I know it, the scriptwriters know it, too. So, they are going on according to their own plan. If someone has some pretentions, they will simply say "don't watch it if you don't like". That's all.alitheea a scris:flori pui tu inca esti pe baricade?
So, stop getting stressed and torturing yourselves. Take it easy. t conclozia Samirei,acum chiar plec
florica- vip
noapte buna draga mea , nu mai fii trista ca daca ar fi totul ok s-ar termina serialul , asa ca mai bine asa decat nimic , nu crezi? :cei mai iubitiflorica a scris:nu ma las la voi,nu pot sa dorm,ma doare capul de nervi si de calculator,hai striga sa vad te aud ,m-as sui pe bloc dar are acoperis va pun concluzia Samirei pe f.b.ei uniii il trimit pe Lev... in iad ,iar alti sant nervosi pe HasreI have made a conclusion. No way to try to convince each other here. I liked the episode, someone didn't like. And if we start convinsing each other it will last forever. I know that all people complaining about the series still continue watching it. They complain in each episode, but still watch, because they are alre...ady addicted. As I know it, the scriptwriters know it, too. So, they are going on according to their own plan. If someone has some pretentions, they will simply say "don't watch it if you don't like". That's all.
So, stop getting stressed and torturing yourselves. Take it easy. t conclozia Samirei,acum chiar plec
alitheea- vip
noapte buna, o zi placuta va doresc!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
pe moment sant trista,oricum aproape stiam cum v-a fi ep. mai putin sfarsitul,asteptam mai departealitheea a scris:noapte buna draga mea , nu mai fii trista ca daca ar fi totul ok s-ar termina serialul , asa ca mai bine asa decat nimic , nu crezi?
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum