55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara zanute , , Flori , bine ai venit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumim,Flori...la mine in gradinuta crinii sunt doar imbobociti, probabil infloresc peste citeva zile...
regretam deja terminarea filmarilor... o sa-mi fie dor si de Gulnaz- a facut in rol f.bun...de fapt o sa-mi fie dor de toti.
Costina, sper ca nu te-ai suparat pt.ce am spus...sti Florica in fiecare zi ne rasfata cu flori minunate, de aceea am spus ce am spus...daca te-am suparat imi cer scuze, te pup
noapte buna doamnelor, mai bine ma retrag c-am inceput sa fac prostii, pa
regretam deja terminarea filmarilor... o sa-mi fie dor si de Gulnaz- a facut in rol f.bun...de fapt o sa-mi fie dor de toti.
Costina, sper ca nu te-ai suparat pt.ce am spus...sti Florica in fiecare zi ne rasfata cu flori minunate, de aceea am spus ce am spus...daca te-am suparat imi cer scuze, te pup
noapte buna doamnelor, mai bine ma retrag c-am inceput sa fac prostii, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Andreea , iau sa traduc indiciile
alitheea- vip
Tips for EPi 54
Cobra si Gulnaz au avut o neintelegere in privinta numelor gemenilor. Ceren il trateaza pe Levent cu indiferenta din cauza raspunsului pe care l-a primit cand si-a marturisit dragostea.Nesrin si Ethem hotarasc sa ajute la pregatirile pentru noaptea hennei dar ei de fapt nu stiu ce trebuie sa faca. Si bagaciosul de Cobra le ofera o asanumita asistenta , dar...
Murat si Hasret stabilesc martorii pentru nunta. Levent este martorul lui Murat , dar cine este a lui Hasret?
Este noaptea henna la Hasret si petrecerea burlacilor la Murat
Balcicek: Fetelor , plangeti daca tot aveti de gand sa faceti asta, m-am intors de atatea ori incat mi s-au umflat picioarele.
Ceren:De cate ori ai cantat deja cantecul asta.
Intr-un final Hasret si Murat ajung la Sapanca inaintea celorlalti.Intr-un final vine si mult asteptata zi a nuntii.Nunta nu se intampla fara actiune si mult zgomot (Bineinteles e greu sa nu fie altfel cand au asemenea familii)
Murat:nu te ingrijora ne vom casatori azi in ciuda tuturor.
Cobra si Gulnaz au avut o neintelegere in privinta numelor gemenilor. Ceren il trateaza pe Levent cu indiferenta din cauza raspunsului pe care l-a primit cand si-a marturisit dragostea.Nesrin si Ethem hotarasc sa ajute la pregatirile pentru noaptea hennei dar ei de fapt nu stiu ce trebuie sa faca. Si bagaciosul de Cobra le ofera o asanumita asistenta , dar...
Murat si Hasret stabilesc martorii pentru nunta. Levent este martorul lui Murat , dar cine este a lui Hasret?
Este noaptea henna la Hasret si petrecerea burlacilor la Murat
Balcicek: Fetelor , plangeti daca tot aveti de gand sa faceti asta, m-am intors de atatea ori incat mi s-au umflat picioarele.
Ceren:De cate ori ai cantat deja cantecul asta.
Intr-un final Hasret si Murat ajung la Sapanca inaintea celorlalti.Intr-un final vine si mult asteptata zi a nuntii.Nunta nu se intampla fara actiune si mult zgomot (Bineinteles e greu sa nu fie altfel cand au asemenea familii)
Murat:nu te ingrijora ne vom casatori azi in ciuda tuturor.
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mar 07 Iun 2011, 11:50 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Lucica10 a scris:am votat-o dar nu este vot unic?
Am votat, dar cifra a ramas neschimbata. Am repetat votul si nici o modificare.
razbunator- membru incepator
Data de inscriere : 11/02/2011
alitheea a scris:Andreea , iau sa traduc indiciile
Saru mana Nico Ce faci ?
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Acum mi-am terminat treaba . Tu ? Cand mai ai examen?andreea90 a scris:
Saru mana Nico Ce faci ?
alitheea- vip
Arzu nu a mai continuat traducerea , am inteles ca e bolnavioara.
alitheea- vip
alitheea a scris:Acum mi-am terminat treaba . Tu ? Cand mai ai examen?
Saptamana viitoare pana atunci sunt libera
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mier 08 Iun 2011, 1:46 am, editata de 1 ori
andreea90- vip
alitheea a scris:Arzu nu a mai continuat traducerea , am inteles ca e bolnavioara.
Nu-i problema o asteptam .. numai sa mai vrea sa ne traduca
Ps.. am o problema nu merge sa pun poze-video/.gif dealea aici .. am incercat cu ImageShack Toolbar! si nu merge .. apare doar poza .. nu si video/gif cum este facut .. tu stii alt program sa pot sa pun ?
andreea90- vip
asta nici mie nu imi iese , asa ca sorry , nu te pot ajutaandreea90 a scris:
Nu-i problema o asteptam .. numai sa mai vrea sa ne traduca
Ps.. am o problema nu merge sa pun poze-video/.gif dealea aici .. am incercat cu ImageShack Toolbar! si nu merge .. apare doar poza .. nu si video/gif cum este facut .. tu stii alt program sa pot sa pun ?
alitheea- vip
YEEEEEEEEEEEEEE IN SEARA ASTA DAU CHINDIE
A INTRAT CANSEL PE TWITTER ... NU S-AU TERMINAT FILMARILE .. maine termina de filmat ep 55 si dupa mai au ep 56 de filmat YEEEEEEEEEEEEE
cansel elçin
Herkese iyi aksamlar. Gönülçelen çekimleri hala devam ediyor. 55.Bölüm yarin bitiyor. 56 yi yakinda baslicaz. Sevgiler.
28 minutes ago
Traducere : Parti bune pentru toată lumea. Filmarile Gönülçelen este încă în curs. 55.Bölüm se termină mâine. 56 in curând. Al tău.
andreea90- vip
Noapte buna zanute
alitheea- vip
andreea90 a scris:
YEEEEEEEEEEEEEE IN SEARA ASTA DAU CHINDIE
A INTRAT CANSEL PE TWITTER ... NU S-AU TERMINAT FILMARILE .. maine termina de filmat ep 55 si dupa mai au ep 56 de filmat YEEEEEEEEEEEEE
cansel elçin
Herkese iyi aksamlar. Gönülçelen çekimleri hala devam ediyor. 55.Bölüm yarin bitiyor. 56 yi yakinda baslicaz. Sevgiler.
28 minutes ago
Traducere : Parti bune pentru toată lumea. Filmarile Gönülçelen este încă în curs. 55.Bölüm se termină mâine. 56 in curând. Al tău.
Garo- vip
Noapte buna dragelor .. pot sa dorm linistita .. Ce fericita m-a facut Cansel
andreea90- vip
noapte buna si vise cit mai placute,
Garo- vip
Buna dimi, si , multumesc fetelor care au tradus.Stiti ce m-am gandit vazand pozele cu Tuba si Cansel(H&M), ca degeaba e ea in viata reala cu Onur ca T&C isi traiesc povestea de dragoste in serial, la maxim ca si cand ar avea o viata ascunsa.Spre exemplu cine a mai imbratisat-o asasau asa, eu asa ceva vad pe strada la cei indragostiti.
O zi buna si racoroasa va doresc.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
buna dimineata, poftiti la
o zi cit mai placuta, ne vedem mai tirziu ...in centru adie putin vintul, deci este placut, pa
o zi cit mai placuta, ne vedem mai tirziu ...in centru adie putin vintul, deci este placut, pa
Ultima editare efectuata de catre Garo in Mier 08 Iun 2011, 8:50 am, editata de 1 ori (Motiv : modificare)
Garo- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna ziua dragelor
Gönülçelen FINAL 24.06.2011
Gönülçelen FINAL 24.06.2011
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mier 08 Iun 2011, 1:47 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
iulianagl a scris:Buna dimi, si , multumesc fetelor care au tradus.Stiti ce m-am gandit vazand pozele cu Tuba si Cansel(H&M), ca degeaba e ea in viata reala cu Onur ca T&C isi traiesc povestea de dragoste in serial, la maxim ca si cand ar avea o viata ascunsa.Spre exemplu cine a mai imbratisat-o asasau asa, eu asa ceva vad pe strada la cei indragostiti.
Asa e Iuliana se vede ca sunt fericiti cand filmeaza .. O zi frumoasa
andreea90- vip
Buna ziua dragalaselor ce mai faceti sunteti bine??? vin si eu cu o racoritoare
Va doresc o zi frumoasa
Va doresc o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
o pata de culoare
lica54- vip
lica54- vip
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum