55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna, Floricico.
imi placea si imi place in linii mari si de departe.
nu m/ai auzit înjurându/l
dar mi/a picat regimul de tot cand l/am vazut la MC cu Tuba ...
desi nu ca as fi crezut ca iese ceva cu fulgerica, dar ...nu stiu... erau și ei amândoi (muratuba adică)[/quote]
ai dreptate,Axxa pt.ca trebuie sa recunoastem Murat arata f.bine....oricum erau personajele principale nominalizate, deci fara suparare...
noapte buna , celor care au plecat la somnic
imi placea si imi place in linii mari si de departe.
nu m/ai auzit înjurându/l
dar mi/a picat regimul de tot cand l/am vazut la MC cu Tuba ...
desi nu ca as fi crezut ca iese ceva cu fulgerica, dar ...nu stiu... erau și ei amândoi (muratuba adică)[/quote]
ai dreptate,Axxa pt.ca trebuie sa recunoastem Murat arata f.bine....oricum erau personajele principale nominalizate, deci fara suparare...
noapte buna , celor care au plecat la somnic
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
TIPS for EP 55
Hasret and Murat meet a sweet misfortune as soon as they are back to their home.
Cobra succeeds finally. it is time to pack up for going to France. But Gulnaz is not that much disposed for going there.
And a classic behaviour from Hasret... She falls asleep in the armchair again. But...
Murat: I'm not going to leave you here this time.
Hasret: What are you doing?
Murat: We are going to our room.
It will be another great pleasure to watch new married Hasret and Murat. hasret organizes everything for herself in a new order, but what about Murat's former order? Again Cobra and his misunderstandings. he misunderstands everything that happens between Murat and Hasret and again confuses mess. Another couple gets married this episode.
Hasret: The breakfast is ready, too.
Murat: I wanted to make a small surprise for my beautiful wife.
Hasret and Murat meet a sweet misfortune as soon as they are back to their home.
Cobra succeeds finally. it is time to pack up for going to France. But Gulnaz is not that much disposed for going there.
And a classic behaviour from Hasret... She falls asleep in the armchair again. But...
Murat: I'm not going to leave you here this time.
Hasret: What are you doing?
Murat: We are going to our room.
It will be another great pleasure to watch new married Hasret and Murat. hasret organizes everything for herself in a new order, but what about Murat's former order? Again Cobra and his misunderstandings. he misunderstands everything that happens between Murat and Hasret and again confuses mess. Another couple gets married this episode.
Hasret: The breakfast is ready, too.
Murat: I wanted to make a small surprise for my beautiful wife.
..La multi ani ,Costina! :gtre2:costina a scris:
:sdf:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalaselor poftiti sa servim cafeaua impreuna si sa ne bucuram de o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Costina primeste din partea mea un sincer si calduros LA MULI ANI! incununat cu sanatate fericire bucurii si tot cei ma bun in viata te imbratisez cu multa dragoste si te dulce
lica54- vip
am mai cules niste roze pt. voi,buna dimineata Dea,Licao zi frumoasa ca acesti frumosi trandafiri
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
TIPS for EP 55
Hasret si Murat se confrunta cu o nenorocire dulce de indata ce se intorc la casa lor.
Cobra, intr-un final reuseste.Este timpul de a impacheta pentru a pleca in Franta.Dar Gulnaz nu este atat de dornica de a merge acolo.
Si un comportament clasic de la Hasret...Adoarme din nou in fotoliu.Dar..
Murat: N-am de gand sa te las aici de data asta.
Hasret:Ce faci?
Murat: Mergem in camera noastra.
Va fi o alta mare placere sa-i vedem pe noii casatoriti Hasret si Murat.Hasret organizează totul pentru ea într-o nouă ordine, dar ce zici de vecheaa ordine a lui Murat?
Din nou Cobra si neintelegirile lui.El nu intelege tot ce se intampla intre Murat si Hasret si din nou o confuzie invalmasita.
Un alt cuplu se casatoreste in acest episod.
Hasret: Si, micul dejun este gata.
Murat: Am vrut sa fac o mica surpriza pentru frumoasa mea sotie.
Hasret si Murat se confrunta cu o nenorocire dulce de indata ce se intorc la casa lor.
Cobra, intr-un final reuseste.Este timpul de a impacheta pentru a pleca in Franta.Dar Gulnaz nu este atat de dornica de a merge acolo.
Si un comportament clasic de la Hasret...Adoarme din nou in fotoliu.Dar..
Murat: N-am de gand sa te las aici de data asta.
Hasret:Ce faci?
Murat: Mergem in camera noastra.
Va fi o alta mare placere sa-i vedem pe noii casatoriti Hasret si Murat.Hasret organizează totul pentru ea într-o nouă ordine, dar ce zici de vecheaa ordine a lui Murat?
Din nou Cobra si neintelegirile lui.El nu intelege tot ce se intampla intre Murat si Hasret si din nou o confuzie invalmasita.
Un alt cuplu se casatoreste in acest episod.
Hasret: Si, micul dejun este gata.
Murat: Am vrut sa fac o mica surpriza pentru frumoasa mea sotie.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimi...
La Multi Ani Costina, toate cele bune si multa sanatate.
La Multi Ani Costina, toate cele bune si multa sanatate.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna dimineata Iuliana multumim pentru traducere o zi buna
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 15 Iun 2011, 8:48 am, editata de 2 ori
lica54- vip
florica- vip
Samira Garayeva<BR>Girls, a friend visited the set yesterday and talked to Cansel, asked about the new series, he said "did you hear something from me? Don't believe anything untill I prove that". He said he hadn't made his decision yet, he asked how we think whether the role will suit him or not. He is hesitating at the moment, But they made a big advertisement of the series using his name. There is a project, but he hasn't answered and hasn't accepted it yet. They have finished shootings and tomorrow everything will be over. Then he is going to FR
florica- vip
Samira Garayeva
So do you think the new role of a swindler will suit Cansel if he accepts it? He is hesitating and needs some opinion I think. It is hard to change the image after having shaped an image of a gentle, aristocratic man. I think he hesitates because it can break his charisma as they say. The actor that plays Ali Kaptan in OBGZ always use...d to play a good guy in his previous series. And now all people hates Ali Kaptan, it is somehow risky. But I rely on Cansel and I think he will succeed to play it in a way that we will love him, like Ali in Ezel. That actor always plays a bad guy in a way that no one hates him. Samira Garayeva
Deci, credeţi că noul rol al unui escroc se va potrivi Cansel dacă el acceptă? El este ezitant şi are nevoie de unele opinii cred. Este greu pentru a schimba imaginea după ce a forma o imagine a unui om blând, aristocratice. Cred că el ezita, deoarece se poate rupe carisma lui, cum se spune. actorul care joacă în Kaptan Ali OBGZ folosiţi întotdeauna ... d pentru a juca un băiat bun în serie sale anterioare. Şi acum, toţi oamenii urăşte Kaptan Ali, este cumva riscant. Dar am să se bazeze pe Cansel şi cred că va reuşi să-l joace într-un mod pe care îl vom iubi, ca Ali în Ezel. Ca actor joacă întotdeauna un tip rău într-un mod pe care nimeni nu îl urăşte
So do you think the new role of a swindler will suit Cansel if he accepts it? He is hesitating and needs some opinion I think. It is hard to change the image after having shaped an image of a gentle, aristocratic man. I think he hesitates because it can break his charisma as they say. The actor that plays Ali Kaptan in OBGZ always use...d to play a good guy in his previous series. And now all people hates Ali Kaptan, it is somehow risky. But I rely on Cansel and I think he will succeed to play it in a way that we will love him, like Ali in Ezel. That actor always plays a bad guy in a way that no one hates him. Samira Garayeva
Deci, credeţi că noul rol al unui escroc se va potrivi Cansel dacă el acceptă? El este ezitant şi are nevoie de unele opinii cred. Este greu pentru a schimba imaginea după ce a forma o imagine a unui om blând, aristocratice. Cred că el ezita, deoarece se poate rupe carisma lui, cum se spune. actorul care joacă în Kaptan Ali OBGZ folosiţi întotdeauna ... d pentru a juca un băiat bun în serie sale anterioare. Şi acum, toţi oamenii urăşte Kaptan Ali, este cumva riscant. Dar am să se bazeze pe Cansel şi cred că va reuşi să-l joace într-un mod pe care îl vom iubi, ca Ali în Ezel. Ca actor joacă întotdeauna un tip rău într-un mod pe care nimeni nu îl urăşte
florica- vip
florica- vip
Dragalaselor un mic dejun
lica54- vip
Costina cu toata dragostea mea pentru tine
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 15 Iun 2011, 9:46 am, editata de 1 ori
lica54- vip
Copii lui Murat&Hasret
Am pregatit locul unde sa ii trimitem pe Murat si Hasret in luna de miere
Am pregatit locul unde sa ii trimitem pe Murat si Hasret in luna de miere
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 15 Iun 2011, 10:01 am, editata de 1 ori
lica54- vip
O zi frumoasa sa aveti ....Va invit la o cafea cu dragoste ....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
COSTINA , LA MULTI ANI !!!!!!
dana17- vip
axxa246 a scris:
iaaaar????? sunt individioasa!!!
Taci si inghite .... Uite ce ti-am adus ...
Si nu mai fi invidioasa , ca nu la turcul tau m-am dus .... Pupici pt Deveselu ...
dana17- vip
Garo a scris: ...Dana,scrie de cite ori simti, astept cu drag...
O zi buna Garo .... Te pup ...
dana17- vip
Buna dimineata zanute , o zi minunata cu fericire si bucurii
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
La multi ani Costina , sa fii sanatoasa si fericita , iar viata sa iti aduca in cale numai bucurii si reusite.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
buna ziua,doamnelor!...Doamne ce de bunatati ati adusssss, am inghitit in sec...
Costina, sa fi sanatoasa,sa iubesti si sa fi iubitade cine vrei tu...celelalte vin de la sine, LA MULŢI ANI!!!
Iuliana,multumesc, va fi un episod frumos si din nou o sa regretam ca se termina asa...
am restrictie la calc., asa ca va pup,pe mai tirziu. pa
P.S. vă mulţumesc că nu uitaţi de trandafirii roz!!!!Doamne ajută!!!!
Costina, sa fi sanatoasa,sa iubesti si sa fi iubitade cine vrei tu...celelalte vin de la sine, LA MULŢI ANI!!!
Iuliana,multumesc, va fi un episod frumos si din nou o sa regretam ca se termina asa...
am restrictie la calc., asa ca va pup,pe mai tirziu. pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:
Casuta mea de turta dulce o pun la dispozitia mirilor pt luna de miere ....
dana17- vip
MESAJUL LUI CANSEL PE TWITTER
cansel elçin
Bugün çekimlerimin son günü...Tüm Gönülçelen ekibine tesekkür ederim. izleyecilere bugüne kadar verdiginiz destek için sonsuz tesekkürler. = Astăzi, ultima zi de filmare ... vă mulţumesc tuturor echipei Gönülçelen. Vă mulţumim pentru asistenţă dumneavoastră infinită de până acum..
14 minutes ago
cansel elçin
Basrolünü Fahriye Evcen'le paylasacagim su anda "Aile Kadini" adi isimiyle çekimleri agustos'ta baslicak olan bir dizi için anlasma yaptim.
8 minutes ago
In al 2 lea mesaj este vorba despre noul proiect care cica l-ar incepe , dar el inca nu si-a dat acceptul .. poate ne ajuta Florina sau cine mai stie turca .. cred ca zice ca nu si-a dat acceptul pentru acest proiect ..
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum