22. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
+4
axxa246
Camelia_Monica
victorelalove
DENISA
8 participanți
Pagina 2 din 44
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: 22. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
bună VIC ! face figuraţie de nu apare prin poză nici măcar un picior de a lui
cine stie , Denisa .Dar daca nici acum nu apar poze ... nu stiu ce sa mai spun . Inteleg ca este cu munca ...shi vrea sa fie recunoscut pentru asta . dar pana apare filmul ala , in martie , suntem deja batrani .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
e bine să apară şi în martie dar eu cred că perioada de post producţie va dura mai mult .
asha au spus . ca-n martie . probabil ca asha va fi . vom avea atunci cateva poze . daca !!!!!!! shi apoi cine stie ce va face Engin . a spus ca nu vom ashtepta mult . daaaaaa , clar . ca shi stim cum trece la e timpul .
victorelalove- moderator
ca să îl cunoască cineva doar prin munca lui ar trebui să şi muncească dar el şomează de un an , acum avem memoria mai scurtă , ce nu vedem uităm , ne resetăm mai des nu are rost să ne încărcăm memoria cu ceva ce vedem din an în paşte .
da . ai dreptate . dar se pare ca el nu gandeste asha . nu-i pasa .
cica filmul ala cu Kivanc , Farah shi partenerul Berenei din ultimul ei dizi ...este nominalizat la Oscar . Bravo lor . Astia nu au mai obosit . Nu s-au mai dat lovitzi in aripa .
cica filmul ala cu Kivanc , Farah shi partenerul Berenei din ultimul ei dizi ...este nominalizat la Oscar . Bravo lor . Astia nu au mai obosit . Nu s-au mai dat lovitzi in aripa .
victorelalove- moderator
nu ştiu despre ce film e vorba dar Kivanc nu şomează , mereu e prin presă şi nu doar cu lucruri bune dar mereu e prezent în media .
da . pentru ca stie ca asta trebuie sa faci . daca nu , dispari la un moment dat . oricat de fideli ar fi fanii . Pe ce mai pot tine fideleala ? pe amintiri de acum 3 ani ? ahaha , stai , stai ... dar te plictisesti . Mai vrei shi tu o poza . Un cuvant . Nu cred ca este cine stie ce . Adica ... poate pune el o poza pe net . Un multumesc . shi apoi se poate intoarce la leneveala lui .
shi in rest lasa PR-ul sa-shi faca treaba . nici nu se complica . dar gashi asta la turci ?
shi in rest lasa PR-ul sa-shi faca treaba . nici nu se complica . dar gashi asta la turci ?
victorelalove- moderator
ei încă nu au aflat că există mai nou lumea virtuală care e net superioară presei scrise , e destul dacă ar posta măcar lunar câte ceva despre el dacă tot are pretenţia că e o persoană publică , vor apare alţii poate mult mai buni şi mai ancoraţi în cotidianul virtual şi care au aflat că imaginea contează şi ajută la rontujirea contului ptr o persoană publică.
corect . ai punctat super .
la Keanu , la corean , la multi altzii ... nici nu trebuie sa se complice cateodata . apare managerul pe net . spune : este in vacantza . baga o poza , spune cat de mult se gandeste respectivul actor la fani . le multumeste pentru suport . baga un VA IUBESTE PE TOTZI ... shi sa vezi fericire pe fani . da deh ...orgoliul shi nepasarea turceasca , intrec orice . shi cat de simplu ar fi .
la Keanu , la corean , la multi altzii ... nici nu trebuie sa se complice cateodata . apare managerul pe net . spune : este in vacantza . baga o poza , spune cat de mult se gandeste respectivul actor la fani . le multumeste pentru suport . baga un VA IUBESTE PE TOTZI ... shi sa vezi fericire pe fani . da deh ...orgoliul shi nepasarea turceasca , intrec orice . shi cat de simplu ar fi .
victorelalove- moderator
orgoliu ??? nu cred , nu ştiu valoare unui PR şi cei isteţi sunt propriul lor PR nu nevoie să plătească unul, cei care îşi cunosc interesul , ieri am dat peste un forum sârbesc şi l-am răsfoit sperând că găsesc ceva despre serialele turceşti, nu am găsit decât un topic cu Berguzar Korel în schimb era plin de telenovele şi actori latini , ăia nu au nevoie să fie paparaţaţi, spun singuri şi ce au mâcat la cina în seara anterioară, nu mai spun de poze , apariţii în show-ri TV, în reviste ,making-of' uri de la seriale , bloopers de la filmări .
daca vor sa mai evadeze cateodata ( ca pana la urma sunt shi ei oameni ) ar fi bun shi un PR . Conteaza . Dar turcii nu vor nici PR nici promovare de sine statatoare . nu stiu ce ar vrea Engin . chiar nu stiu . vrea sa aiba succes , dar fara fanii bagacioshi . fara poze , fara promovare ... ca deh , omul vrea sa stea ascuns . cica nu are ce sa spuna cand nu are proiect . pai vaz ca acu nu spune nimic ... shi are proiect , CULMEA .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 04 Sept 2013, 11:28 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Acelaşi lucru îl vrea şi Murat dar au greşit reţeta
DA , MAI . Se amestecara ingredientele . vor liniste shi pace , shi contracte multe dar pe tacute . sa nu care cumva sa vada fani . hai ca Murat este mai deshis . Dar la Engin tuna shi fulgera . sau este de un calm enervat .DENISA a scris:Acelaşi lucru îl vrea şi Murat dar au greşit reţeta
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 04 Sept 2013, 11:33 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
am mai spus doar aparent e deschis , cred că e cam introvertit
dar cred ca sunt multi introvertitzi . dar daca au ales sa fie actori ... asta pe langa jocul scenic mai presupune shi altceva . dar degeaba ne suparam noi . nu are rost .DENISA a scris:am mai spus doar aparent e deschis , cred că e cam introvertit
victorelalove- moderator
mă inervez doar pe moment , încet încet în lipsă de proiecte mă detaşez, oricum nu mai am avântul ce îl aveam prin 2009 şi asta cu ajutorul lor .
probabil ca asta shi vor . sa fie lasati in pace .
victorelalove- moderator
or să fie lăsaţi în pace dar or să li se " lase " şi buzunarele şi conturile , serialele deja au fost difuzate în multe ţări şi mai mult ca sigur nu au preţul pe care îl aveau atunci când erau difuzate în Turcia şi în paralel şi în alte ţări .
dar ce ? ei mai primesc bani dupa ce au terminat de filmat ? eu am inteles ca nu . serialul apartine casei de productie ...shi atata .
oricum ar putea sa mai cashtige shi din reclame . modeling . dar se pare ca nu sunt interesati . li s-o parea ca un barbat nu trebuie sa faca asta . nu sunt fotomodei ... vorba lu Engin .
oricum ar putea sa mai cashtige shi din reclame . modeling . dar se pare ca nu sunt interesati . li s-o parea ca un barbat nu trebuie sa faca asta . nu sunt fotomodei ... vorba lu Engin .
victorelalove- moderator
Murat a lăsat să se înţeleagă că mai primesc ceva dar puţin ca valoare probabil de aceea li se măresc salariile la început de sezoane , acum depinde şi ce contracte îşi fac cu casele de producţie .
aha . de asta ar shi trebui sa joace mereu . sa se zbata pentru roluri . sa lucreze mai tot timpul . cel putin acum . pana la 40 de ani . dupa accea ce roluri de loveri mai primesc ei ? in serialele turcilor .
victorelalove- moderator
vor primi dar de babalâci amorezaţi de adolescente
DENISA a scris:vor primi dar de babalâci amorezaţi de adolescente
suna pervers . shi nu cred ca accepta ei asha roluri .
axxa , cred ca se intelege foarte bine cu "mama" . au multe poze impreuna .
victorelalove- moderator
ba vor accepta când le vor ţipa buzunarele
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 11.Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
» 25. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii