22. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
+4
axxa246
Camelia_Monica
victorelalove
DENISA
8 participanți
Pagina 3 din 44
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: 22. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
in loc sa joace acum cat sunt in forma . ce or ashtepta ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
mama ?? dar pare sorsa....
aşteaptă marele proiect pe care să îl facă din fotoliu de acasă dar îl vor aştepta mult şi bine
aşteaptă marele proiect pe care să îl facă din fotoliu de acasă dar îl vor aştepta mult şi bine
asha arata ei . tineri pana tarziu .DENISA a scris:mama ?? dar pare sorsa....
a fost mama lui intr-un film care se numeste sunflower . shi intr-un serial . ala din care sunt imaginile din semnatura . chiar ziceai ca-i mama lui . se uita la el cu atat dragoste .
dac. marele proiect . va ciocani la usha lor .
victorelalove- moderator
mai stii ...DENISA a scris:poate râvnea la prospeţimea lui
dar chiar par in relatzii bune .
de adimirat ca ei dupa ce termina un proiect tin legatura . se duc la premiera filmului celuilalt . se duc la filmari .
victorelalove- moderator
bravo lor !!! ştiu să întreţină relaţiile de prietenie
da . shi sunt un zambet pe la filmari . pe la premiere . glumesc unii cu altzii .DENISA a scris:bravo lor !!! ştiu să întreţină relaţiile de prietenie
nu am vazut asta la turci . acolo fiecare pe cont propriu . se mai pupa shi ei la final . parca asha am vazut la Ask i memnu . Dar la Ezel parca erau serioshi . La Gullie ziceai ca sunt la carciuma de la coltz .
victorelalove- moderator
gata !!
am plecat . vorbim mai pe seara
spor la treburi . poate apar astazi poze cu Engin .
o zi buna !!
am plecat . vorbim mai pe seara
spor la treburi . poate apar astazi poze cu Engin .
o zi buna !!
victorelalove- moderator
Buna fetelor!!
...Denisa filme cu Fernando Colunga am vazut si eu cand eram tanara ...pe atunci nu se stia de turci sau altii....acum serios telenovelele mexicane pe langa cele turcesti mi se par false , trase de par....dar pe atunci ce ne mai placeau ..nu pierdeam un ep.
....singura telenovela mexicana care mi-a placut mult a fost Inima Salbatica cu Edith Gonzales si Eduardo Paloma!!!...si Sortilegio dar nu ft. mult!
....pai de aia suntem noi fani turci , nici mie nu-mi plac blonzii ..
...Denisa filme cu Fernando Colunga am vazut si eu cand eram tanara ...pe atunci nu se stia de turci sau altii....acum serios telenovelele mexicane pe langa cele turcesti mi se par false , trase de par....dar pe atunci ce ne mai placeau ..nu pierdeam un ep.
....singura telenovela mexicana care mi-a placut mult a fost Inima Salbatica cu Edith Gonzales si Eduardo Paloma!!!...si Sortilegio dar nu ft. mult!
....pai de aia suntem noi fani turci , nici mie nu-mi plac blonzii ..
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
bună seara !! şi eu am văzut Monica Inimă sălbatică cu Eduardo Palomo , pe vremea aceea eram la şc generală şi aveam în grila de progr TV Italia 4 şi ei transmiteau telenovele , la vremea aceea îmi plăcea italiana şi căscam ochii la telenovelă dar acum nu mai am răbdare să mă uit plus că de când cu turcii îmi place să mă chinui să sufăr ce atâta amore , durere şi lacrimi frate , astea îmi plac .
Murat`s interview in ‘XAI’ magazine
4 septembrie 2013 la 20:08
First of all; all thanks to Popi Tzou & Bessie Gr for translation & to Murat Yıldırım International Fan Club for sharing!!
“I wish Greek women keep on loving me”
After an invitation made by UNESCO Site of Argolis, supported by the international organization, (Murat Yıldırım) came to speak about the book, being prepared at this time, entitled “Murat Yıldırım - Bridge of civilizations”. This is about a tour to the monuments of UNESCO World Heritage in Greece and Anatolia, where the handsome actor was born and grown up. Besides being very handsome is also very sociable and he opened his heart in an interview on all the matters. You may enjoy!
By Evi Tsolaki and Achilleas Sakkas
Interview : Anna Tsiolta
Translator: Maria Kioseoglou
‘XAI’ : How has your career started on television, while your studies were completely different?
MY : I was very interested in theater, when I was studying at the University. We also had theater there, and I remember I have attended a Shakespeare’s play which affected me so much, to work on a professional basis
‘XAI’ : Did your family support you on this decision? Knowing that in Turkey things are difficult in this field…
MY : At the beginning it was like a hobby. Besides, they didn’t have the opportunity to follow me in theater. First time they saw me on TV and they have supported me so far. They had no problem with my choice.
‘XAI’ : Did your first role come easy? Was it a matter of effort or luck?
MY : At first I liked comedy. Although my first role has been in a drama, when I started saying my first words, everyone was laughing and me as well (laughing). Then I started working out myself in every role I had.
‘XAI’ : In Greece, your roles in “Asi” and “Aşk ve Ceza” were very successful. How did all this affect you in your life? Did you take any advantage of that?
MY : Not at all… It did not affect me in my personal life. Of course, you may add some things of your personal life, your desires, but this does not mean, that in your private life, you keep on being just as in your role. A role is something different than Murat.
‘XAI’ : Do you wish to keep your personal life away of publicity?
MY : Of course. These are completely different things. Of course, sometimes you bring work problems at home, but this does not happen all the time.
‘XAI’ : How long does a shooting last?
MY : Scenes are a bit difficult. Shooting lasts 90 to 100 minutes, something that doesn’t happen in any other country. Every day I try to do my best.
‘XAI’ : If you had an offer from a Greek Channel to perform in a series, would you accept?
MY : I have never thought of this, but I don’t think I could manage that. If I played a Turkish guy, for sure I could handle it, but to play a Greek guy, you make it difficult to me (laughing).
‘XAI’ : What do you think is the secret of your success?
MY : There are many reasons, it is difficult to put them in rank and say this or that, but what helps me the most is that I have been very close to my family and I always have their support.
‘XAI’ : In our country (Greece) you have a very big fan club, young girls and women. How do you receive all this love?
MY : Being loved is very nice and this is my strength. I will continue to do my best and I wish they keep on loving me.
‘XAI’ : About the book being prepared, entitled “Murat Yıldırım - Bridge of civilizations”. It is about a tour to the monuments of UNESCO World Heritage in Greece and Anatolia. Which are you goals?
MY : We have still been in the beginning and under research… I wish it turns out to be good… but for sure, when it is over I will give you a clearer view.
‘XAI’ : Would you like to end this nice conversation with a favorite phrase of yours in Greek ?
MY : Ellada s’agapo (Greece I love you)
https://www.facebook.com/notes/murat-yildirim-the-best-ever/murats-interview-in-xai-magazine/544434795622299
Murat`s interview in ‘XAI’ magazine
4 septembrie 2013 la 20:08
First of all; all thanks to Popi Tzou & Bessie Gr for translation & to Murat Yıldırım International Fan Club for sharing!!
“I wish Greek women keep on loving me”
After an invitation made by UNESCO Site of Argolis, supported by the international organization, (Murat Yıldırım) came to speak about the book, being prepared at this time, entitled “Murat Yıldırım - Bridge of civilizations”. This is about a tour to the monuments of UNESCO World Heritage in Greece and Anatolia, where the handsome actor was born and grown up. Besides being very handsome is also very sociable and he opened his heart in an interview on all the matters. You may enjoy!
By Evi Tsolaki and Achilleas Sakkas
Interview : Anna Tsiolta
Translator: Maria Kioseoglou
‘XAI’ : How has your career started on television, while your studies were completely different?
MY : I was very interested in theater, when I was studying at the University. We also had theater there, and I remember I have attended a Shakespeare’s play which affected me so much, to work on a professional basis
‘XAI’ : Did your family support you on this decision? Knowing that in Turkey things are difficult in this field…
MY : At the beginning it was like a hobby. Besides, they didn’t have the opportunity to follow me in theater. First time they saw me on TV and they have supported me so far. They had no problem with my choice.
‘XAI’ : Did your first role come easy? Was it a matter of effort or luck?
MY : At first I liked comedy. Although my first role has been in a drama, when I started saying my first words, everyone was laughing and me as well (laughing). Then I started working out myself in every role I had.
‘XAI’ : In Greece, your roles in “Asi” and “Aşk ve Ceza” were very successful. How did all this affect you in your life? Did you take any advantage of that?
MY : Not at all… It did not affect me in my personal life. Of course, you may add some things of your personal life, your desires, but this does not mean, that in your private life, you keep on being just as in your role. A role is something different than Murat.
‘XAI’ : Do you wish to keep your personal life away of publicity?
MY : Of course. These are completely different things. Of course, sometimes you bring work problems at home, but this does not happen all the time.
‘XAI’ : How long does a shooting last?
MY : Scenes are a bit difficult. Shooting lasts 90 to 100 minutes, something that doesn’t happen in any other country. Every day I try to do my best.
‘XAI’ : If you had an offer from a Greek Channel to perform in a series, would you accept?
MY : I have never thought of this, but I don’t think I could manage that. If I played a Turkish guy, for sure I could handle it, but to play a Greek guy, you make it difficult to me (laughing).
‘XAI’ : What do you think is the secret of your success?
MY : There are many reasons, it is difficult to put them in rank and say this or that, but what helps me the most is that I have been very close to my family and I always have their support.
‘XAI’ : In our country (Greece) you have a very big fan club, young girls and women. How do you receive all this love?
MY : Being loved is very nice and this is my strength. I will continue to do my best and I wish they keep on loving me.
‘XAI’ : About the book being prepared, entitled “Murat Yıldırım - Bridge of civilizations”. It is about a tour to the monuments of UNESCO World Heritage in Greece and Anatolia. Which are you goals?
MY : We have still been in the beginning and under research… I wish it turns out to be good… but for sure, when it is over I will give you a clearer view.
‘XAI’ : Would you like to end this nice conversation with a favorite phrase of yours in Greek ?
MY : Ellada s’agapo (Greece I love you)
https://www.facebook.com/notes/murat-yildirim-the-best-ever/murats-interview-in-xai-magazine/544434795622299
Buna seara !!
ce amintiri !!!! eu la kassandra m-am uitat . la Inger salbatic . La Clona . La Sclava Isaura ...dar nu-mi mai amintesc nimic . eram prea mica . la Por tu amor . shi cam atata . dar vorba Monicai ... ce trase de par sunt . atunci nu simteam asta .
tot cu brunetzi shi tu ?
ce amintiri !!!! eu la kassandra m-am uitat . la Inger salbatic . La Clona . La Sclava Isaura ...dar nu-mi mai amintesc nimic . eram prea mica . la Por tu amor . shi cam atata . dar vorba Monicai ... ce trase de par sunt . atunci nu simteam asta .
tot cu brunetzi shi tu ?
victorelalove- moderator
Vic!
....si eu le-am vazut toate ce le-ai scris tu ....erau la moda ,tin minte ca daca nu vedeam un ep. ma trezeam noaptea sa-l vad reluare!
...si eu is cu brunetzii!
....si eu le-am vazut toate ce le-ai scris tu ....erau la moda ,tin minte ca daca nu vedeam un ep. ma trezeam noaptea sa-l vad reluare!
...si eu is cu brunetzii!
Camelia_Monica- vip
bună VIC !!!
măi fetelor nu vi se pare niţel " suspect " faptul că în niciun interviu de la greci nu a fost întrebat ce proiecte are pe viitor, dacă are vreo ofertă, se ştie că şomează de 9 luni , un actor cu pretenţii , tânăr , nu şomează , ci filmează la foc continuu.
Monica mi-ai reamintit şi m-am pus pe revăzut câteva secvenţe din Corazon salvaje .
măi fetelor nu vi se pare niţel " suspect " faptul că în niciun interviu de la greci nu a fost întrebat ce proiecte are pe viitor, dacă are vreo ofertă, se ştie că şomează de 9 luni , un actor cu pretenţii , tânăr , nu şomează , ci filmează la foc continuu.
Monica mi-ai reamintit şi m-am pus pe revăzut câteva secvenţe din Corazon salvaje .
OFFFFFFFF . shi blonzii ce sa mai faca ?
buna , Monica
buna , denisa asta mi s-a parut shi mie suspect . nimic despre vreun proiect .
buna , Monica
buna , denisa asta mi s-a parut shi mie suspect . nimic despre vreun proiect .
victorelalove- moderator
...o fi intrebare tabu Denisa!!
Camelia_Monica- vip
oare chiar pe nimeni nu a interesat ce va face ?? îl fac acum narator că de scris cu mânuţa lui sigur nu va scrie , auzi la el preferă să fie " Profet " în ţara lui , greşit în ziua de azi dacă ar fi să performeze la Hollywood ar trebui să-l onoreze, ar fi bine dacă ar primi o invitaţie , piaţa de desfacere e net superioară Europei, ar fi o mare bilă albă ptr el .
de 6 ani e acelaşi " reumatism " mierea s-a topit iar laptele s-a amărât cel puţin asta se vede din exterior . când s-a însurat el în 2008 nu prea ştia el ce sunt fanii şi ce valoare au , abia atunci au pătruns pe piaţa externă serialele lor .
pai nu cred ca vor ei Hollywood Denisa . ei nu vor nici dizi .
victorelalove- moderator
Halit a jucat în filme americane , şi are un accent foarte bun , vorbeşte o engleză curată.
Curcinela îl înţelege , de aceea l-a sufocat 5 ani .
Curcinela îl înţelege , de aceea l-a sufocat 5 ani .
vorbesc de astia . ai nostrii .
da . shi in intelegere este SUFOCARE .
da . shi in intelegere este SUFOCARE .
victorelalove- moderator
când o fi ajuns la concluzia că viaţa e frumoasă înainte sau după vizita în grup de la " MUZEU " ?
Murat şi Engin au adevărate " cariere " de lene în vene .
Murat şi Engin au adevărate " cariere " de lene în vene .
salut, ladies!
salut, Kiiiiiiim!
Denis, cum poti sa crezi ca l-am lasat de izbeliste pe Kim? era Vic acasa! i l-am lasat ei!
nu se pricepe nimeni mai bine sa il bibilească si sa ii caute fotografii!
si io am vazut inima salbatica, dar in reluare, la cativa ani de la difuzarea initiala. Si mi-a placut.
am mai vazut catev telenovele, dar azi imi vine sa ii pau la bataie pe ăia care joaca in ele, inclusiv in prostiile ălea romanesti.
salut, Kiiiiiiim!
Denis, cum poti sa crezi ca l-am lasat de izbeliste pe Kim? era Vic acasa! i l-am lasat ei!
nu se pricepe nimeni mai bine sa il bibilească si sa ii caute fotografii!
si io am vazut inima salbatica, dar in reluare, la cativa ani de la difuzarea initiala. Si mi-a placut.
am mai vazut catev telenovele, dar azi imi vine sa ii pau la bataie pe ăia care joaca in ele, inclusiv in prostiile ălea romanesti.
DENISA a scris:când o fi ajuns la concluzia că viaţa e frumoasă înainte sau după vizita în grup de la " MUZEU " ?
a cugetat mult .
victorelalove- moderator
pai cand s-a vazut el la muzeu, a constientinzat ce frumos e afara!
vezi ca maine plec in vacantza . 4 zile . il tii in baie ?axxa246 a scris:salut, ladies!
salut, Kiiiiiiim!
Axxa !!
victorelalove- moderator
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 11.Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
» 25. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii