Serialesitelenovelet
1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

+11
dubaisport
narcisa
Jellybon
tiberici
michiper68
victoria
Admin_dea05
Camelia_Monica
victorelalove
axxa246
DENISA
15 participanți

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Dum 09 Feb 2014, 11:06 am

Smile s- au cristalizat . Ouale .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Dum 09 Feb 2014, 11:09 am

victorelalove a scris:Smile s- au cristalizat . Ouale .

da. de nefolosit. pacat. asha oua bune , ecologice si nefolosite. iesea o omleta, daca erau bine batute ... el vrea doar fotbal.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 09 Feb 2014, 11:13 am

Si scufundari .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 09 Feb 2014, 11:17 am

http://www.haberkaynagi.com/senarist-savaslari/

si o stire despre serial
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 09 Feb 2014, 11:18 am

victorelalove a scris:Si scufundari .
o sa gaseasca el si pestera potrivita...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellybon Dum 09 Feb 2014, 3:48 pm

Buna fetelor, eu nu prea am comentat pe forumul asta, dar va citesc de mai de mult. Ma bucur ca v-a placut interviul cu toate ca lipsesc 3 intrebari din el...tocmai cea in care era intrebat daca are pe cineva in viata lui...da, stati linistite, nu are. Ma bucur ca n- a mai pomenit de agenta, nici tanti ziarista n-a intrebat, frumos din partea ei.In rest, un barbat obisnuit, ce-ati fi vrut sa spuna cai-i place sa spele si sa gateasca? Normal ca-i place fotbalui....sigur a auzit de. Hagi dar nu l-a intrebat nimeni. Eu cred ca aflam mai multe daca se discuta despre fotbal. Oricum e mai bine decat nimic. Stim sigur ca va continua cu actoria si nu se va intoarce la profesia de istoric. Citeste mult si asta e bine pentru un barbat. Decat sa umble cu pipitele mai bine cu o carte, parerea mea. Hai ca v-am zapacit de tot. Pe curand 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155656 
Jellybon
Jellybon
membru
membru

Data de inscriere : 21/12/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 09 Feb 2014, 5:43 pm

Jellybon a scris:Buna fetelor, eu nu prea am comentat pe forumul asta, dar va citesc de mai de mult. Ma bucur ca v-a placut interviul cu toate ca lipsesc 3 intrebari din el...tocmai cea in care era intrebat daca are pe cineva in viata lui...da, stati linistite, nu are. Ma bucur ca n- a mai pomenit de agenta, nici tanti ziarista n-a intrebat, frumos din partea ei.In rest, un barbat obisnuit, ce-ati fi vrut sa spuna cai-i place sa spele si sa gateasca? Normal ca-i place fotbalui....sigur a auzit de. Hagi dar nu l-a intrebat nimeni. Eu cred ca aflam mai multe daca se discuta despre fotbal. Oricum e mai bine decat nimic. Stim sigur ca va continua cu actoria si nu se va intoarce la profesia de istoric. Citeste mult si asta e bine pentru un barbat. Decat sa umble cu pipitele mai bine cu o carte, parerea mea. Hai ca v-am zapacit de tot. Pe curand 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155656 

da mai dar uita sa faca surprize. nici el nu stie de ce filmul e pt 14 februarie. el ar fi stat acasa sa citeasca . de hagi stia, nu stia, dar de decebal sigur stia. si de stefan cel mare. care, spre deosebire de el , avea prietena. si preietenele preietenelor le avea.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 09 Feb 2014, 7:46 pm

michiper68 a scris:
Admin_dea05 a scris:
cum adica?..pune link-ul ca te invat eu

nu merge ca am incercat. vreau sa copiez poza din gecce cu copy si sa o pun aici cu paste. sa apara deschisa. asha fac pe forumul turcesc.
De acolo nu merg trebuie copiate in calculator si urcate din nou.
Buna seara fetelor! 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellybon Dum 09 Feb 2014, 7:56 pm

michiper68 a scris:

da mai dar uita sa faca surprize. nici el nu stie de ce filmul e pt 14 februarie. el ar fi stat acasa sa citeasca . de hagi stia, nu stia, dar de decebal sigur stia. si de stefan cel mare. care, spre deosebire de el , avea prietena. si preietenele preietenelor le avea.

Si daca uita sa faca surprize ce? asa-s toti artistii, cu capul in nori...acum depinde ce-a vrut sa zica cu asta, ce expresia avea fata lui, poate a facut cu ochiul adica lasa ca stii tu ce vreau sa zic, ceva de genul, ca n-am fost acolo sa vedem...stia si de ziua indragostitilor, dara daca nu are o iubita ce rost are sa se preocupe de asta...oricum interviul e mai buna decat cel din Cosmo, care fie vorba intre noi, a fost dat "la plesneala" ca sa scape de gura aleia de s-a si agatat de gatul lui in poza. La intrebari idioate a dat si el raspunsuri pe masura. Oricum mie imi place de el, e baiat cult si citit, nu pierde vremea cu pipite, accept si pasiunea pentru fotbal, mananca sanatos, doarme la timp, ce mai vreti? Smile 
Jellybon
Jellybon
membru
membru

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 09 Feb 2014, 9:04 pm

Buna seara !!

Buna , Jellybon !

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellybon Dum 09 Feb 2014, 10:29 pm

victorelalove a scris:Buna seara !!

Buna , Jellybon !

Buna si incantata de cunostinta 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 
Jellybon
Jellybon
membru
membru

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 09 Feb 2014, 11:01 pm

Jellybon a scris:

Buna si incantata de cunostinta 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 

asemenea . la cat mai multe comentarii .  kiss 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 10 Feb 2014, 10:30 am

Bine ai venit, Jelly!!!!La cat mai multe comentarii...

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 WbBvod1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 X9mYB3
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 10 Feb 2014, 1:34 pm

O si buna fetelor  .
Si sa speram ca Incepe sa fie difuzat serialul cat mai repede . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 10 Feb 2014, 2:25 pm

victorelalove a scris:O si buna fetelor  .
Si sa  speram ca Incepe sa fie difuzat serialul cat mai repede . kiss
Inca nu se stie o data sigura?

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 IbcmpWHJBL4WEa1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 IbtAcow7uqPtB8
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 10 Feb 2014, 3:26 pm

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Hg1as5mxy326v
1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 90001. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Hgid3caeyn4u
1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Kıvanc_tatlıtug%20(1)

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 224522 http://www.ayakligazete.com/cnt/magazin/karsi-karsiya-geldiler.html
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 10 Feb 2014, 3:49 pm

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Engin-akyurek-%284%29%20%285%29
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 10 Feb 2014, 4:34 pm

O data sigura nu se stie , dea . Se aude ca la finalul lunii asteia .

Super poza cu engin Langa caramizi .
Multumim fetele . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 10 Feb 2014, 5:02 pm

victorelalove a scris:O data sigura nu se stie , dea . Se aude ca la finalul lunii asteia .

Super poza cu engin Langa caramizi .
Multumim fetele . kiss
Arata mai bine cu barba decat fara ea.Mie nu-mi place cum arata in filmul acela cu blonda aia.Mi se pare asa de slab la fata! stupid 
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Lun 10 Feb 2014, 5:16 pm

Buna ziua fetelor!  kiss 

...frumusel Engin...sa speram ca incepe filmul cat mai repede!!

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 RB_cappuccino   1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Cappuccino 

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 3100989
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 10 Feb 2014, 6:46 pm

Buna seara fetele cochetele .

Arata bine cu barba Asa si cu parul mai scurt . L- au ales bine ca look.
Trebuie sa inceapa cat mai repede , Monica . Daca nu in februarie ... Atunci cand?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 10 Feb 2014, 8:36 pm

victorelalove a scris:Buna seara fetele cochetele .

Arata bine cu barba Asa si cu parul mai scurt . L- au ales bine ca look.
Trebuie sa inceapa cat mai repede , Monica . Daca nu in februarie ... Atunci cand?
Cred ca asa ii sta cel mai bine sper sa nu-si dea barba jos...Nu stiu cum se face de au inceput sa-mi placa mustaciosii si barbosii... Smile ..cred ca asa se poarta la ora actuala..

o noua creatie :
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t707-kara-para-ask-poze#354729
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 10 Feb 2014, 8:43 pm

Admin_dea05 a scris:
Cred ca asa ii sta cel mai bine sper sa nu-si dea barba jos...Nu stiu cum se face de au inceput sa-mi placa mustaciosii si barbosii... Smile ..cred ca asa se poarta la ora actuala..

o noua creatie :
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t707-kara-para-ask-poze#354729

Smile  Da . Lasa ca sunt buni si mustaciosii si barbosii ,  Smile 

Super creatiile tale , Dea .  kiss 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 10 Feb 2014, 9:04 pm

victorelalove a scris:

Smile  Da . Lasa ca sunt buni si mustaciosii si barbosii ,  Smile 

Super creatiile tale , Dea .  kiss 
multumesc
Impartim barba fifty fifty ?.... Smile 
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 10 Feb 2014, 9:31 pm

Camelia_Monica a scris:Buna ziua fetelor!  kiss 

...frumusel Engin...sa speram ca incepe filmul cat mai repede!!
Se pare ca serialul va incepe in martie si va fi difuzat si in Orientul Mijlociu.

http://www.acunn.com/haber/kara-para-ask-simdiden-siparis-almaya-basladi/129523
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum