UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 3 din 30
Pagina 3 din 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
Erkan Petekkaya
Doğum Yeri : Elazığ
Doğum Tarihi : 12 Aralık 1971
Eğitimi : Akademi
Yer Aldýðý Yapýmlar
2009 - Gecenin Kanatlarý:Cemal
2008 - Son Bahar : Galip
2007 - Sessiz Fýrtýna :Yiðit
2005 - Beyaz Gelincik : Ömer
2005 - Köpek : Yýlmaz
2003 - Serseri : Bülent
2003 - Bedel
2003 - Japon Gelin
2001 - Aþkýna Eþkiya : Sadocan
1998 - Aynalý Tahir : Kadir Arslan
1998 - Güzel Günler
Doğum Yeri : Elazığ
Doğum Tarihi : 12 Aralık 1971
Eğitimi : Akademi
Yer Aldýðý Yapýmlar
2009 - Gecenin Kanatlarý:Cemal
2008 - Son Bahar : Galip
2007 - Sessiz Fýrtýna :Yiðit
2005 - Beyaz Gelincik : Ömer
2005 - Köpek : Yýlmaz
2003 - Serseri : Bülent
2003 - Bedel
2003 - Japon Gelin
2001 - Aþkýna Eþkiya : Sadocan
1998 - Aynalý Tahir : Kadir Arslan
1998 - Güzel Günler
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 19 Feb 2010, 8:15 pm, editata de 1 ori
buna seara.am observat la acesti actorii ca expresivitatea ochilor spun totul,binenteles ,,doar unii,,ei au limbajul ochilor.fffffff frumos.chiar e un lucru rar pe la noi.cred ca multe ne-am dori sa vorbim ,,asa,,.pupicii.o seara frumoasa.
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Bruni-My a scris:buna seara.am observat la acesti actorii ca expresivitatea ochilor spun totul,binenteles ,,doar unii,,ei au limbajul ochilor.fffffff frumos.chiar e un lucru rar pe la noi.cred ca multe ne-am dori sa vorbim ,,asa,,.pupicii.o seara frumoasa.
bună drăgălaşo !
tipul arată bine , are o faţă atât de dulce , o privire blândă dar pare mai în vârstă decât cei 39 de ani pe care îi are . povestea se aseamănă foarte mult cu cea din BBG , văd că în ep 23 apare mama tipului care pare o zgripţuroaică , precum mama lui Onur (bbg).
Vai ce surpriza placuta, te pupacesc de nu te vezi, uite ca si pe noi ne-a asteptat un nou destin, ne intalnim aici si ce bine-mi pareeeeeeeeeeeeeeeee!Bruni-My a scris:buna tuturor.intradevar este un film frumos care te prinde ,c-am seamana zic eu cu inceputul lui bbg,cam aceeasi poveste ea secretara el patron ,ea cu probleme el cu rezolvarea lor,dar totusi interesant.pupicii la demericii
Filmul imi place si pot sa-l vad de cele mai multe ori, dar de dragul lui Galip si Sabiha sar peste masa de pranz, ajung sa mananc pe la 16, dar sunt frumosi si merita si ei putin sacrificiu.Acum ca va revad dupa maimult timp, am o motivatie si mai mare sa-l urmaresc...ma bucur mult ca ai intrat aici, un car de ca sanioara s-a impotmolit in noroi!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Ce bine imi pare ca ti-a placut si tieeeeeeeeee, sunt personaje foarte frumos construite si actorii transmit tot ceea ce trebuie, nu pierdem timpul degeaba!DENISA a scris:bună cucuietelor !
m-aţi făcut să mă uit şi eu la acest serial, dar netradus , la ora prânzului nu am cum să-l văd, cred că este un serial bun, vorba lui Bruni se aseamănă foarte mult cu 1001 de nopţi, el poate rezolva toate problemele ei şi a familiei ei , îi plac copii , chiar pare apropiat de copii ei, el e un tip bogat dar căruia îi lipseşte jumătatea , dar se pare că o găseşte acum. tipul arată bine , îmi place cum zâmbeşte . am văzut aseară pe net pana la ep 20 pe repede inainte si mi-a plăcut.
Multumesc pentru pozele frumoase pe care le puneti, fetelor, eu va rasplatesc cu un link plin de iubire!!!
https://www.youtube.com/user/ddemiras#p/a/f/2/ytFvJFdrmWo
demiruta- vip
HAI CA AR FI CULMEA SA IL ANGAJEZE SI PE ASTA... nu ar mai avea credebilitate!iulia1965 a scris:Na,c-am primit raspunsul si la nedumerirea legata de banii Sabihei...Mare nenorocit barba'-su' !
Deci cumnatul ei e avocat! Te pomeni ca il angajeaza Galip la firma,in locul libidinosului aluia!
(nu vreau sa ma uit in avans,la episoade netraduse!! Se pierde din farmec..! )
Dar episodul de astazi a fost trist rau...pozele puse astazi imi arata insa ca vin si zile bune!
FRUMOS, ABIA ASTEPT SA VAD TANDRETURI CU SABIHA SI GALIP!
demiruta- vip
demiruta a scris:
Deci cumnatul ei e avocat! Te pomeni ca il angajeaza Galip la firma,in locul libidinosului aluia!
Tu nu vrei să te uiţi dar eu nu am cum să îl văd cu subtitrare , aşa că m-am uitat , îmi place , e bun serialul ,cumnatul lui Sabiha până în ep 23 nu e angajat la Galip la firmă dar mi se pare că îi cam face ochi dulci şi niţel " ogradă " prietenei lui Sabiha , farmacista .
Mie mi s-a parut ca soferul lui Galip e cel cu "ograda" la farmacista!DENISA a scris:demiruta a scris:
Tu nu vrei să te uiţi dar eu nu am cum să îl văd cu subtitrare , aşa că m-am uitat , îmi place , e bun serialul ,cumnatul lui Sabiha până în ep 23 nu e angajat la Galip la firmă dar mi se pare că îi cam face ochi dulci şi niţel " ogradă " prietenei lui Sabiha , farmacista .
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Spre deosebire de "Onur " , lui "Galip" nu-i sta bine neras...! Dar ras la sange, e atat de dulce,ca-ti vine sa-l mananci !
iulia1965- vip
iulia1965 a scris:
Mie mi s-a parut ca soferul lui Galip e cel cu "ograda" la farmacista!
îi face şi el " ogradă" dar rămâne pe lângă gard , în final am văzut că rămâne cu fata din casa lui Galip.
Iuliaaaaaaaa, si mie imi place ras, tuns si frezat! Si te rog sa nu il mananci tu pe tot, mai lasa-mi si mieeeeeeeeeeeeeeeee!!!iulia1965 a scris:Spre deosebire de "Onur " , lui "Galip" nu-i sta bine neras...! Dar ras la sange, e atat de dulce,ca-ti vine sa-l mananci !
(Sabiha e fata buna ne da si noua cate o tableta din ciocolata ei, asa-i!)
P.S. Abia ma stapanesc sa nu vad in avans ceva in week. e mult al naibii pana luni!!!
E soare, sa aveti parte de relax si voie buna !
demiruta- vip
Farmacista e o fata asa de buna, sa nu-mi ziceti ca nu-i surade si ei destinul pana la final, MERITAAAA!DENISA a scris:iulia1965 a scris:
Mie mi s-a parut ca soferul lui Galip e cel cu "ograda" la farmacista!
îi face şi el " ogradă" dar rămâne pe lângă gard , în final am văzut că rămâne cu fata din casa lui Galip.
Ma gandesc cum sa facem, sa-i punem si ei o pila!
demiruta- vip
demiruta a scris:
Farmacista e o fata asa de buna, sa nu-mi ziceti ca nu-i surade si ei destinul pana la final, MERITAAAA!
cred că râmâne însărcinată cu cumnatul ( chelos şi cam umflat ) al lui Sabiha .
Saraca... Dar daca ei ii place... :nh8:DENISA a scris:demiruta a scris:
Farmacista e o fata asa de buna, sa nu-mi ziceti ca nu-i surade si ei destinul pana la final, MERITAAAA!
cred că râmâne însărcinată cu cumnatul ( chelos şi cam umflat ) al lui Sabiha .
Eu le facusem "programarea" asa: soferul cu farmacista,cumnatul mai tanar si frumusel cu cealalta fata in casa a lui Galip...nevasta lui Galip cu avocatul...cumnata Sabihei cu capitanul...
Kemal ramanea pe dinafara..
iulia1965- vip
iulia1965 a scris: Saraca... Dar daca ei ii place... :nh8:
Eu le facusem "programarea" asa: soferul cu farmacista,cumnatul mai tanar si frumusel cu cealalta fata in casa a lui Galip...nevasta lui Galip cu avocatul...cumnata Sabihei cu capitanul...
Kemal ramanea pe dinafara..
cumnatul mai tânăr nu l-am mai văzut în ultimul ep , nu ştiu ce se întâmplă cu el . cumnata lui Sabiha rămâne cu căpitanul , dar cred că prin ep 22-23 apare şi fostul soţ , care îl încântă pe fiul ei cu banii. apare şi bunica maternă a lui Memo ( cam asta am dedus eu fără traducere )
Vai, Denisa, ce poze frumoase ne-ai pus.... flower
Am vazut o figura cunoascuta in pozele astea, pe Leyla din Asi, care juca rolul surorii lui Kerim.
M-ai incantat pur si simplu!Multumesc de incantare!
Am vazut o figura cunoascuta in pozele astea, pe Leyla din Asi, care juca rolul surorii lui Kerim.
M-ai incantat pur si simplu!Multumesc de incantare!
demiruta- vip
Pagina 3 din 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Subiecte similare
» Canan-Destin furat
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen