Serialesitelenovelet
UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

UN NOU DESTIN (SON BAHAR)

+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți

Pagina 1 din 30 1, 2, 3 ... 15 ... 30  Urmatorul

In jos

UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) Empty UN NOU DESTIN (SON BAHAR)

Mesaj Scris de demiruta Mier 10 Feb 2010, 8:01 pm

S.O.S.DE VINERI, 12 FEBRUARIE VOM PUTEA URMARI LA KANALDRO UN NOU SERIAL TURCESC
UN NOU DESTIN
(SON BAHAR)
"Un nou destin",se anunta ca o poveste emoţionantă, cu scene pline de suspans, cu poveşti de viaţă pline de iubire dar şi suferinţă...

UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) 77610

Turcia, 2008, serial, color

regizor: Nihat Durak
scenarist: Sebnem Çitak
Producător:Faruk Turgut
Casa de producţie:Gold Film
Scenariul:Sebnem Citak
Genul:Dramă
Distribuţia:
Erkan Petekkaya (Galip)- A JUCAT IN FIRTINA
Ayça Varlier (Sabiha Yilmaz)-ACTRITA CARE A INTERPRETAT ROLUL PINAR IN GUMUS
Merih Akalin (Kiymet)
Fadik Sevin Atasoy (Lale)-ACTRITA CE A JUCAT ROLUL LEYLEI DIN "DE PE BUZE LA INIMA"
Inanç Benlioglu (Sadettin Yilmaz)

..............................................

Un nou destin

Un nou destin este un serial despre dragoste, ambiţii, lupte pentru putere şi relaţii între persoane cu puţine lucruri în comun, unii bântuiţi de trecut, alţii aflaţi în pragul maturităţii, descoperind dragostea.
Sabiha este căsătorită cu Mehmet şi lucrează împreună la o măcelărie, în Germania, însă soţul ei ascunde lucruri tenebroase. Angrenându-se în mijlocul lumii interlope, Mehmet hotărăşte să se întoarcă în Turcia. Însă membrii reţelei îl găsesc şi îl omoară în faţa soţiei şi a fiicei.

Sabihei nu-i mai rămâne decât să se întoarcă la Istanbul unde află adevărul despre soţul său. Mehmet ducea o viaţă dublă alături de o femeie care i-a născut un copil. Greutăţile o vor copleşi pe tânăra femeie care acum va fi nevoită să ia viaţa de la capăt.

La celălalt capăt al oraşului, Galip, patronul unei tipografii este căsătorit cu Nursel, o femeie foarte răsfăţată de către părinţii ei. Dragostea dinrte cei doi a murit demult, însă Nursel insistă să nu-i acorde divorţul.

Viaţa le va uni destinele lui Galip şi Sabihei într-o incursiune plină de suişuri şi coborâşuri care le va pune dragostea la încercare.
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) Empty Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)

Mesaj Scris de demiruta Mier 10 Feb 2010, 8:05 pm

Galeria serialului,
http://www.kanald.ro/seriale/Un-nou-destin/galerie_foto/
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 10 Feb 2010, 8:10 pm

Muzica filmului e de kirac si genericul este superb...

Sper ca v-am convins sa incercati sa vizionati acest film care mie mi-a trezit interesul si abia astept sa ne spunem parerile!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 10 Feb 2010, 8:22 pm

UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) Sb11ql8
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 10 Feb 2010, 9:11 pm

Mercinic, domnule admin! kiss
Cu asa admin de ajutor, tot sa deschizi topic!!!
Am voie sa pup adminul??? Smile
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Joi 11 Feb 2010, 8:43 pm

Maine incepe un nou serial la Kd ro ,,Son Bahar,,.Astept sa vad daca ma prinde!Pacat ca este programat la o ora la care e mai dificil de urmarit.
elena50
elena50
vip
vip

Data de inscriere : 28/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 11 Feb 2010, 8:45 pm

demiruta a scris:Mercinic, domnule admin! kiss
hai ca te las sa pupi si adminul UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) 242329 numai ca este de sex feminin............
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Joi 11 Feb 2010, 8:48 pm

HI ,hi, hi, ce dragute ati fost !
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 12 Feb 2010, 3:31 pm

elena50 a scris:HI ,hi, hi, ce dragute ati fost !
Dar filmul a fost si mai dragut, vai ce mi-a placut! Smile
Fetelor daca s-a mai uitat cineva abia astept sa-mi spuna, pe mine m-a prins;actorii sunt foarte frumosi, joaca natural, sunt spontani, se imbraca foarte frumos, locatiile si peisajele sunt superbe, iar scenariul promite sa fie foarte bun, sa nu dati cu pietre-n mine, dar primul ep. mi-a placut sensibil mai mult decat mi-a placut primul ep. din ask...acolo daca nu aveam motivatia "Murat" nu stiu daca ma mai uitam!
Sunt multi actori cunoscuti , dar nu stiu sa va spun prin ce filme turcesti joaca, i-am vazut pe la publicitate pe kanaldro...Sabiha, personajul feminin principal este interpretat foarte bine de frumoasa "Pinar" din gumus, iar pers. masculin, Galip nu este cu nimik mai prejos...frumos si plin de talent...
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 12 Feb 2010, 3:34 pm

demiruta a scris:
Multumim Denisa, l-ai vazut?
E super-frumos, uitai-va si o sa-mi dati dreptate!!!

nu iubita , eu sunt încă la birou , dacă e în timpul zilei nu am cum să îl văd.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 12 Feb 2010, 3:36 pm

demiruta a scris:
Dar filmul a fost si mai dragut, vai ce mi-a placut!
Fetelor daca s-a mai uitat cineva abia astept sa-mi spuna, pe mine m-a prins;actorii sunt foarte frumosi, joaca natural, sunt spontani, se imbraca foarte frumos, locatiile si peisajele sunt superbe, iar scenariul promite sa fie foarte bun, sa nu dati cu pietre-n mine, dar primul ep. mi-a placut sensibil mai mult decat mi-a placut primul ep. din ask...acolo daca nu aveam motivatia "Murat" nu stiu daca ma mai uitam!
Sunt multi actori cunoscuti , dar nu stiu sa va spun prin ce filme turcesti joaca, i-am vazut pe la publicitate pe kanaldro...Sabiha, personajul feminin principal este interpretat foarte bine de frumoasa "Pinar" din gumus, iar pers. masculin, Galip nu este cu nimik mai prejos...frumos si plin de talent...

dacă ai timp şi posibilitatea să îl urmăreşti poţi pune aici mici rezumate ale episoadele , cu siguranţă sunt fete care îţi vor fi recunoscătoare .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 12 Feb 2010, 3:49 pm

Admin a scris:
demiruta a scris:Mercinic, domnule admin! kiss
hai ca te las sa pupi si adminul UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) 242329 numai ca este de sex feminin............
Stiuuuuuuuuuuuuuuuu, ce daca, am zis ca-l pup, nu il sarut!!! hi hi hi
Ne-am pupat de multe ori in viata noastra pe Port si pe Yt, dar nu ati vazut voi!!! Smile
Si o sa ne mai pupam...VIRTUAL!!! Smile
Plec sa mananc ceva, am venit de la munca si direct a serial...o sa ajung sa mannc seriale pe paine UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) 155656 UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) 517793 pentru toate fetele, pana mai tarziu!!!!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 12 Feb 2010, 6:51 pm

demiruta a scris:
Ai dreptate,actorii joaca foarte bine...TOTI .
Imi plac si personajele...Sunt croite bine..
Mi-a placut foarte mult primul episod...Nu stiu,dar...totul mi-a adus aminte de BBG...locatiile,modul de filmare,profesionalismul actorilor..chiar si personajele...
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 12 Feb 2010, 6:53 pm

Casa in care sta tipul...Am avut impresia ca e casa in care a locuit fam.Acsal in sezonul 3..Sau doar seamana?
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Vin 12 Feb 2010, 9:41 pm

Buna seara!Si eu am urmarit primul episod si mi-a placut!Astept sa vad daca episoadele urmatoare ma vor prinde!Daca da, ne vom mai intalni sa schimbam impresii! O seara buna!
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 12 Feb 2010, 9:59 pm

iulia1965 a scris:
demiruta a scris:
Ai dreptate,actorii joaca foarte bine...TOTI .
Imi plac si personajele...Sunt croite bine..
Mi-a placut foarte mult primul episod...Nu stiu,dar...totul mi-a adus aminte de BBG...locatiile,modul de filmare,profesionalismul actorilor..chiar si personajele...

Ma bucur mult ca ti-a placut si tie;si aici ca si in ask a fost dragoste la prima vedere, dar totul dexcurge mult mai firesc, cei doi s-au intalnit inca din primul episod, asa e normal sa te familiarizezi in primul ep. al unui serial cu personajele dar sa fie dezvaluite si principalele linii ale actiunii filmului; eu nu am vazut 1001 de nopti;
P.S.
Smile Mmor dupa strungareata capitanului , e asa de simpatic
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 12 Feb 2010, 10:02 pm

elena50 a scris:Buna seara!Si eu am urmarit primul episod si mi-a placut!Astept sa vad daca episoadele urmatoare ma vor prinde!Daca da, ne vom mai intalni sa schimbam impresii! O seara buna!
Buna , elena, eu sunt sigura ca o sa ne placa dupa felul cum a decurs primul ep.
Si abia astept sa-i faca Galip respiratie gura la gura Sabihai! Smile
Sa vedem ce se intampla, nu vreau sa vad in avans...dar sunt sigura ca ea va fi aleasa secretara pana la urma.
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 12 Feb 2010, 10:04 pm

iulia1965 a scris:Casa in care sta tipul...Am avut impresia ca e casa in care a locuit fam.Acsal in sezonul 3..Sau doar seamana?
Eu nu am urmarit BBG, dar locatia mi s-a parut cunoscuta; si tipa care are rolul surorii lui Mehmet, unde a mai jucat, ca ma tot gandesc si nu pot sa-mi dau seama...
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 12 Feb 2010, 10:10 pm

elena50 a scris:Maine incepe un nou serial la Kd ro ,,Son Bahar,,.Astept sa vad daca ma prinde!Pacat ca este programat la o ora la care e mai dificil de urmarit.
Cand nu poti, mai las eu rezumate si daca te uiti pe dizi pe urma pricepi si tu, cred ca deja dupa ce vedem un serial ne familiarizam cu limba turca si nu ne mai este asa de greu.
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 12 Feb 2010, 10:12 pm

Rezumatul primului episod:

Sabiha si Mehmet sunt o familie de turci stabiliti in Germania, aveau o fetita;Sabiha lucra aici la o macelarie/abator, iar sotul se ocupa cu drogurile,fara ca sotia sa banuiasca acest lucru si mai avea si viata dubla, acesta traind in paralel si cu o alta femeie, Lela, careia ii face un baiat, Memo, pe care il recunoaste cu acte;la un moment dat Mehmet are probleme cu mafia si se hotaraste sa se intoarca in Turcia, chiar daca Sabiha si fetita nu prea doreau acest lucu;mafia afla de planurile de a pleca si il lichideaza pe acesta in fata sotiei si fetei, acestea distruse de durere se intorc in Turcia si stau la sora lui Mehmet si fratele acestuia, un turc nesuferit si autoritar;la putin timp dupa ce ele vin in Turcia, Lela le face surpriza si vine si ea cu Memo, le lasa copilul si pleaca de teama sa nu fie gasita de mafie;
Sabiha accepta situatia realizand ca cel mic nu are nicio vina si se hoatareste sa munceasca deoarece fratele sotul decedat nu dorea sa-i dea banii ce-i apartineau acesteia fiind trimisi din Germania, pe motiv ca pierde dobanda;Sabiha merge la un interviu sa se angajeze ca sectretara la firma lui Galip, un om de afaceri prosper care avea o sotie alcoolica, fiind despartiti ffaptic dar nu si legal de doi ani;Sabiha da interviul la firma cu secretara sefa a patronuli Galip si aceasta nu o place, iese suparata de la interviu si in lift ii vine rau cazand in bratele lui Galip, patronul, care o duce la cabinetul medical si i se acorda ingrijiri medicale;Dupa cum se uita Galip dupa ea, s-a indragostit la prima vedere si incepe sa-l preocupe persona acesteia...
Sper sa fi fost suficient de clara in exprimare ca sa poata pricepe cine nu a vazut . Va pup de noapte buna!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Vin 12 Feb 2010, 10:31 pm

Am urmarit si eu un pic primul ep. mi s-a parut deocamdata ok ...daca am timp o sa ma uit de cate ori am ocazia kiss
dea05
dea05
vip
vip

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 13 Feb 2010, 10:07 am

dea05 a scris:Am urmarit si eu un pic primul ep. mi s-a parut deocamdata ok ...daca am timp o sa ma uit de cate ori am ocazia kiss
Cred ca merita sa te uiti, eu deja lucrez la un program de criza, ca sa ma pot uita fara a mai uita mancarea pe foc, sau prajitura la cuptor, asa cum faceam candva...offf, ce vremuri, iubita!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 13 Feb 2010, 10:10 am

Fetelor, niciodata nu am dat mare importanta sarbatorilor de import, dar fiindca stiu ca sunt multi oameni care vor sa sarbatoreasca aceste zile... va urez din toata inima:
"SA FITI IUBITE!
https://www.youtube.com/watch?v=422Aai-0k7w&feature=sub
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de bad_girl Sam 13 Feb 2010, 11:55 am

mi-a placut la nebunie primul episod..abia astept sa urmarim si celelalte episoade si sa comentam pe marginea lor kiss
bad_girl
bad_girl
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 13/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 13 Feb 2010, 1:14 pm

bad_girl a scris:mi-a placut la nebunie primul episod..abia astept sa urmarim si celelalte episoade si sa comentam pe marginea lor kiss
Mi-ai dat o veste buna si astept sa avem ce "toca" dupa fiecare episod!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 30 1, 2, 3 ... 15 ... 30  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum