UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 15 din 30
Pagina 15 din 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
Buna seara!
Hmmm Baba Cloanta a cazut ca un trasnet asupra lui Galip si el saracu habar n-are cat de veninoasa e.Incearca sa se bage intre el si Sabiha crezand ca face un bine, nemaiputand uita ce i s-a intamplat ei.Pe Sabiha o considera o intrusa si ar fi mai bine pt. Galip sa fie in continuare cu betiva de Nursel, asa crede ea dupa mintea ei de .Fimear scarba!!! Unde Doamne au gasit cracanata asta?
Noapte buna si vise placute.
Hmmm Baba Cloanta a cazut ca un trasnet asupra lui Galip si el saracu habar n-are cat de veninoasa e.Incearca sa se bage intre el si Sabiha crezand ca face un bine, nemaiputand uita ce i s-a intamplat ei.Pe Sabiha o considera o intrusa si ar fi mai bine pt. Galip sa fie in continuare cu betiva de Nursel, asa crede ea dupa mintea ei de .Fimear scarba!!! Unde Doamne au gasit cracanata asta?
Noapte buna si vise placute.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Aaaa am uitat ati vazut ce gatita a venit parca era un papagal foooarte colorat.
iulianagl- moderator
Eu cand am vazut-o cu cerceii aia si bluza multicolora era sa leshin, era un contrast puternic intre imbracamintea babei si a Sabihai, care este simpla si foarte eleganta de fiecare data, chiar si cand sta acasa , imbracata comod , tot eleganta este.iulianagl a scris:Aaaa am uitat ati vazut ce gatita a venit parca era un papagal foooarte colorat.
Exact asa s-a comportat si in Gumus, cand a aparut baba asta in casa, numai rele au avut de patimit toti membrii familiei lui Mehmet!
Ma bazez pe inteligenta lui Galip si sper sa-si dea repede seama de planurile diabolice pe care asa zisa mama le pune la cale.
Faptul ca a stat in inchisoare nu e o scuza pentru a se comporta asa, din contra, a avut 30 de ani la dispozitie ca sa reflecteze si sa se schimbe.Nu-i acord nicio circumstanta atenuanta, din contra, o condamn pentru ca ar fi trebuit sa-si ia revansa fata de Galip si sa-i ofere macar acum, la batranete, pe ultima suta de metri afectiunea de care l-a lipsit toata viata, brrrr, daca mai scriu un rand va fac eseu!!!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:
Ma bazez pe inteligenta lui Galip si sper sa-si dea repede seama de planurile diabolice pe care asa zisa mama le pune la cale.
cred că Galip prea curând nu va realiza ce-i poate mintea lui mamiţica .
Buna dimineata !!! Va doresc o zi minunata !!!
Denisa, esti tare harnicuta, asa ca-ti multumesc din suflet pentru tot... flower ....abia astept sa vad ultimele episoade postate de tine...
Si cum nu am venit cu mana goala, va ofer o cafeluta speciala...
Denisa, esti tare harnicuta, asa ca-ti multumesc din suflet pentru tot... flower ....abia astept sa vad ultimele episoade postate de tine...
Si cum nu am venit cu mana goala, va ofer o cafeluta speciala...
Ultima editare efectuata de catre IRIS in Joi 18 Mar 2010, 3:25 pm, editata de 1 ori
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
Buna dimineata !!! cafea
Frumoase poze, Denisa, multumim...
have a nice day
Frumoase poze, Denisa, multumim...
have a nice day
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
Fetelor,ieri am ratat exact faza in care Galip o ia la rost pe ma-sa...Si cea in care Zeyno ii spune ce ii spune lui Kemal...Iar azi-dimineata,cred ca n-a mai fost data reluarea!
Deci : ce ii spune Galip ma-sii..si ce ii spune fetita unchiului ??
Si-a gasit baba (Fatma ) adversar pe masura! Credea ca daca toti din casa tac si inghit...asa fac toti I-a intors-o Kemal imediat ..
Si-a gasit baba (Fatma ) adversar pe masura! Credea ca daca toti din casa tac si inghit...asa fac toti I-a intors-o Kemal imediat ..
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia1965 a scris:Fetelor,ieri am ratat exact faza in care Galip o ia la rost pe ma-sa...Si cea in care Zeyno ii spune ce ii spune lui Kemal...Iar azi-dimineata,cred ca n-a mai fost data reluarea!
galip o trimite pe in camera ei daca nu ma insel ii spune ceva de genul : cum va permiteti sa vorbiti asa ( scuze nu mai retin ) , iar zeyno ii spune lui Kemal ca mai bine murea el in locul tatalui ei. Reluarea a fost de dimineata , iti spun sigur ca s-a uitat soacra-mea.
PITZIKE- membru incepator
Data de inscriere : 21/02/2010
Inseamna ca l-au dat la alta ora...La 06.15 era deja inceput "Muzica inimii"...PITZIKE a scris: Reluarea a fost de dimineata , iti spun sigur ca s-a uitat soacra-mea.
Multumesc..
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Buna seara!
A fost frumos episodul de astazi!
Mi-au placut indeosebi cateva faze:
- declaratia de dragoste a lui kemal catre Ruhsar;
-Scena cu dansul de la rstaurant cu Sbiha in rochia rosu/visiniiu;
-puterea de convingere a farmacistei asupra lui Kemal, pentru acceptarea logodnei capitanului cu Gulsen;
-Galip a fost dragastos cu copiii si Sabiha tot timpul, spre disperarea hatrei de mama-sa;
-scena cu Sirma spunandu-i lui Sado rezumatul cartii scrise de Orhan Pamuk si care, din pacate nu a avut efect, biata fata, s-a culturalizat degeaba;
-Plecatul la a Sirmei cu Ruhsar a fost de coma, sa vedem cum o scot la cap!
Foarte frumose poze, mor dupa ei cand se iubesc;Sabiha a fost geloasa azi, imi place!
A fost frumos episodul de astazi!
Mi-au placut indeosebi cateva faze:
- declaratia de dragoste a lui kemal catre Ruhsar;
-Scena cu dansul de la rstaurant cu Sbiha in rochia rosu/visiniiu;
-puterea de convingere a farmacistei asupra lui Kemal, pentru acceptarea logodnei capitanului cu Gulsen;
-Galip a fost dragastos cu copiii si Sabiha tot timpul, spre disperarea hatrei de mama-sa;
-scena cu Sirma spunandu-i lui Sado rezumatul cartii scrise de Orhan Pamuk si care, din pacate nu a avut efect, biata fata, s-a culturalizat degeaba;
-Plecatul la a Sirmei cu Ruhsar a fost de coma, sa vedem cum o scot la cap!
Foarte frumose poze, mor dupa ei cand se iubesc;Sabiha a fost geloasa azi, imi place!
demiruta- vip
Buna seara!
Ma intreb oare si-a dat seama Galip ce fel de femeie e maica-sa?
Ce se intampla cu Ruhsar si Sirma, a furat masina cu tot in ea si le-a lasat cu ochii la luna asa le trebuie daca umbla dupa cai verzi.
Ce se intampla cu Ruhsar si Sirma, a furat masina cu tot in ea si le-a lasat cu ochii la luna asa le trebuie daca umbla dupa cai verzi.
iulianagl- moderator
un serial de exceptie ,imi place mult si ma bucur ca intr un timp asa scurt a adunat atatia fani..am vazut o pe Sabiha si in Gumus unde mia placut foarte mult ,insa acum este si mai draguta..imi place si Galip ..si mama lui a jucat in Gumus unde a fost tot un fel de ""materialista si fara scrupule, probabil acest gen de roluri o caracterizeaza,,,
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
iulianagl a scris:
nu vede sau vede şi trece cu vederea nesimţirea ei , să vezi ce o îmbrăţişează când i se confirmă cred ( în urma analizelor ) că , chiar e mama lui .
iulianagl a scris:
nu păţesc nimic , lui Ruhsar îi este spartă casa, cred că Rîza le aduce acasă , îşi va recupera şi maşina cu ajutorul lui Kemal cred.
Bunica lui Memo e foarte draguta si sper sa nu fie si ea gen Fatma, mama lui Galip, ca nu o mai vreau atunci!
demiruta- vip
Un nou destin
Bunica lui Memo din partea mamei,dar parca si Lale era tot turcoaica? Sau am inteles eu gresit.Saraca Ruhsar,destul de credula desi pare o fata cu picioarele pamant,dar ce nu face dragostea din om? have a nice day
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
milia a scris:Bunica lui Memo din partea mamei,dar parca si Lale era tot turcoaica?
eu înţelesesem că este nemţoaică.
Dragele mele, nu am vazut episodul, poate ne spuneti voi cate ceva si noua, cele care am fost vitregite de soarta astazi...
Am intrat aici si zambetul frumos al lui Galip ( din pozele asa de frumoase)m-a facut sa uit de ciuda, doar finalul l-am prins si promoul pentru ep de maine pe care iarasi nu-l vad!
Pupicei si spor la treburi!
Am intrat aici si zambetul frumos al lui Galip ( din pozele asa de frumoase)m-a facut sa uit de ciuda, doar finalul l-am prins si promoul pentru ep de maine pe care iarasi nu-l vad!
Pupicei si spor la treburi!
demiruta- vip
Pagina 15 din 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
Subiecte similare
» Canan-Destin furat
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen