UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 14 din 30
Pagina 14 din 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
Bruni-My a scris:iulianagl a scris:In episodul de astazi ati vazut ce fel se uitau Merve si Kursat la ei doi cand dansau?
au sarit peste faza asta noi am vazut la tr la noi pauza cam fura din ep.
nu nu atunci ea are o rochie rosie ,nu acum e faza ma incurcai si eu hi hi
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Bruni-My a scris:iulianagl a scris:In episodul de astazi ati vazut ce fel se uitau Merve si Kursat la ei doi cand dansau?
au sarit peste faza asta noi am vazut la tr la noi pauza cam fura din ep.
Oare sau am inceput eu sa fiu confuza?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
a.... el tot încearcă să i-o bage pe Marve lui Kurşat pe gât dar nu prea îi iese .iulianagl a scris:
Pai cand se duceau sa o ceara pe Gulsen in casatorie taman suna Merve sa-l cheme la bar iar el il suna pe Kursat sa mearga acolo pana vin ei.
DENISA a scris:uneori am senzaţia că doar gura e de el .iulianagl a scris:
Pai lui Kemal nu-i trebuie mult el este dintr-o bucata ii sare tandara din orice.
Cateodata mai are si dreptate.Eiii mi-am adus aminte de atitudinea lui Gulsen fata de faptul ca Sabiha o sa aibe un copil cu un om insurat mie sincer nu mi-a placut asta faza.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cateodata mai are si dreptate.Eiii mi-am adus aminte de atitudinea lui Gulsen fata de faptul ca Sabiha o sa aibe un copil cu un om insurat mie sincer nu mi-a placut asta faza.
ce i-a spus lui Sabiha ?
DENISA a scris:a.... el tot încearcă să i-o bage pe Marve lui Kurşat pe gât dar nu prea îi iese .iulianagl a scris:
Pai cand se duceau sa o ceara pe Gulsen in casatorie taman suna Merve sa-l cheme la bar iar el il suna pe Kursat sa mearga acolo pana vin ei.
Dar Kursat cred ca o stia pe Merve dinainte poate nu personal dar tin minte ca i-a spus lui Galip despre ea si cum arata.
iulianagl- moderator
Fetelor vă pupăcesc , îmi strâng catrafusele şi plec spre casă , sper să ajung până la 20: 00 , la serial . Mi-a făcut plăcere să stau cu voi , mi-am amintit de vremurile noastre frumoase . după 20:00 intru iară sper să ne reauzim .
DENISA a scris:iulianagl a scris:
ce i-a spus lui Sabiha ?
Ca se cade sa aibe un copil mic cand are fata asa de mare si mai ales cu un om insurat iar Sabiha saraca a ramas muta poate de uimire si a plecat fara sa spuna nimic asta m-a mirat ca deobicei Sabiha stia sa raspunda la mai toate.
iulianagl- moderator
DENISA a scris:Fetelor vă pupăcesc , îmi strâng catrafusele şi plec spre casă , sper să ajung până la 20: 00 , la serial . Mi-a făcut plăcere să stau cu voi , mi-am amintit de vremurile noastre frumoase . după 20:00 intru iară sper să ne reauzim .
iulianagl- moderator
DENISA a scris:iulianagl a scris:
ce i-a spus lui Sabiha ?
---ca nu e fr din partea ei ca e insarcinata cu un om insurat plus ca fata ei e mare aproape cat ea,e da dar ea ce face are baiat de insurat si se giugileste cu capitanul of ya.
---el o cunostea pe merve pentru ca ii luase interviul ei stii ca a zis ca a fost pe prima coperta a revistei lui.
Bruni-My- membru senior
DENISA a scris:Fetelor vă pupăcesc , îmi strâng catrafusele şi plec spre casă , sper să ajung până la 20: 00 , la serial . Mi-a făcut plăcere să stau cu voi , mi-am amintit de vremurile noastre frumoase . după 20:00 intru iară sper să ne reauzim .
pupiciii cam mult ai stat azi la schirbici
Bruni-My- membru senior
intru si eu mai trz acum cu voi am mai facut si ceva lectii la pian cu ficamea.
Bruni-My- membru senior
Bruni-My a scris:DENISA a scris:iulianagl a scris:
ce i-a spus lui Sabiha ?
---ca nu e fr din partea ei ca e insarcinata cu un om insurat plus ca fata ei e mare aproape cat ea,e da dar ea ce face are baiat de insurat si se giugileste cu capitanul of ya.
---el o cunostea pe merve pentru ca ii luase interviul ei stii ca a zis ca a fost pe prima coperta a revistei lui.
Da asa e dar dupa felul cum i-a spus mi s-a parut ca Kursat nu prea o placea.
iulianagl- moderator
Bruni-My a scris:intru si eu mai trz acum cu voi am mai facut si ceva lectii la pian cu ficamea.
iulianagl- moderator
kanaliştii sunt fantastici , nu au dat nici măcar ep 23 tot , fac harachíri cu toate serialele .
Multumim pentru poze;cand o vad pe matracuca de Fatma, nici nu im i vine sa ma mai uit la film;Ce cercei isi agatase in urechi, mare panarama de mama!!!
Gesturile tandre ale lui Galip sunt asa de rare dar frumos jucate si ma fac sa uit de urata de baba!
Dar si kemalica ce i-a facut capitanului, mare nebunatic!
Ruhsar ma fascineaza, mi-e tare draga!
Baiatul Gulsenei si-a luat lumea in cap, a dat de bani si cumpara tot, vai, vai, vai....
Kanalistii sunt de coma, mari nemernici!
Numai voi sunteti de toata stima si imi sunteti atat de dragi incat nu stiu ce sa mai zic, pupicei, pupicei, pupicei tuturor!
Gesturile tandre ale lui Galip sunt asa de rare dar frumos jucate si ma fac sa uit de urata de baba!
Dar si kemalica ce i-a facut capitanului, mare nebunatic!
Ruhsar ma fascineaza, mi-e tare draga!
Baiatul Gulsenei si-a luat lumea in cap, a dat de bani si cumpara tot, vai, vai, vai....
Kanalistii sunt de coma, mari nemernici!
Numai voi sunteti de toata stima si imi sunteti atat de dragi incat nu stiu ce sa mai zic, pupicei, pupicei, pupicei tuturor!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:Multumim pentru poze;
Kemal cred că va recunoaşte farsa făcută lui Latif . Fatma dacă îşi muşcă limba din greşeală moare la cât venin şi răutate are în ea , mai bine ar duce-o la un control psihiatric .
Son Bahar
Dar oare ce pretentii sa avem de la o femeie care a stat 30 de ani in inchisoare,se comporta exact cum a trait.La asta se reduce lumea ei ,la ura si agresivitate.
Sarmanul Galip dupa ce a suferit atat dupa mama, acum a venit beleaua asta peste el.
Sarmanul Galip dupa ce a suferit atat dupa mama, acum a venit beleaua asta peste el.
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
milia a scris:
E puţin spus BELEA .
Pagina 14 din 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Subiecte similare
» Canan-Destin furat
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
Pagina 14 din 30
Permisiunile acestui forum: