UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 22 din 30
Pagina 22 din 30 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
Buna dimineata si aici, buna dimineata fetelor de oriunde si oriunde v-ati afla!
Ce frumoasa dimineata mi-ai facut cu atatea poze frumoase, Denisa, mai ca nu-mi vine sa ma mai apuc de calcat, Galip e mult mai frumossssssssss!
Weekend placut fetelor, ca sa nu simtim prea tare lipsa lui Galip pana luni cand avem o noua intalnire cu el!
https://www.youtube.com/watch?v=bCfPXZvH0cA&feature=fvw
Ce frumoasa dimineata mi-ai facut cu atatea poze frumoase, Denisa, mai ca nu-mi vine sa ma mai apuc de calcat, Galip e mult mai frumossssssssss!
Weekend placut fetelor, ca sa nu simtim prea tare lipsa lui Galip pana luni cand avem o noua intalnire cu el!
https://www.youtube.com/watch?v=bCfPXZvH0cA&feature=fvw
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
O zi minunata ...
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
Buna dimineata, harnicutelor !!! Va doresc o saptamana cat mai frumoasa si usoara... ....si va multumesc pentru tot ce gasesc cand intru aici, voi reusiti sa-mi faceti ziua cat mai frumoasa si sa-mi aduceti zambetul pe buze cu comentariile voastre...
Denisa , mii de multumiri pentri linkuri si pentru regalul de poze... ..dar si pentru bunatatile culinare...
Nety, super buna si reconfortanta cafeluta ta...asa ca in semn de multumire va ofer si eu cateva bombonici...
Denisa , mii de multumiri pentri linkuri si pentru regalul de poze... ..dar si pentru bunatatile culinare...
Nety, super buna si reconfortanta cafeluta ta...asa ca in semn de multumire va ofer si eu cateva bombonici...
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
Buna seara ladies.Eheiii am ajuns sa vedem si palma data de Galip n-a fost frumos de loc si n-a fost frumos nici ca voia sa plece ca un las, in schimb mi-a placut initiativa care au luat-o prietenii lor si bine mai era daca ii prindea palma care era pregatita Sabiha sa i-o dea la aeroport dar a fost pe faza "bagabontu".Nursica a luat-o razna de tot se viseaza cu Kerem cel mic in brante, mare e gradina lui Dumnezeu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimineata !!!
IRIS- membru senior
Buna dimineata, dragalaselor !!! Ce mai faceti ? Si la voi este frig si ploaie ?
Si cum cred ca v-ati baut deja cafeluta, va las o felie de tort de ciocolata.....merge pe asa vreme.. :ploaie:
Va pup si va doresc o zi cat mai buna !!
Si cum cred ca v-ati baut deja cafeluta, va las o felie de tort de ciocolata.....merge pe asa vreme.. :ploaie:
Va pup si va doresc o zi cat mai buna !!
IRIS- membru senior
IRIS- membru senior
hi Galiposu' maine o sa aibe 2 mirese la altar.
iulianagl- moderator
.Ce noroc pe capul lui ...iulianagl a scris:hi Galiposu' maine o sa aibe 2 mirese la altar.
DENISA a scris:.Ce noroc pe capul lui ...iulianagl a scris:hi Galiposu' maine o sa aibe 2 mirese la altar.
Ce i se intampla lui la nunta e mai ceva ca un cosmar.
iulianagl- moderator
Buna seara.Ce se intampla cu kanald iar schimba programa?Arata ca pt. luni la 13.30 e emisiunea in premiera a N Stoican.
iulianagl- moderator
Da, asa se pare, Son Bahar va fi pe la 16,30 daca nu ma insel.iulianagl a scris:Buna seara.Ce se intampla cu kanald iar schimba programa?Arata ca pt. luni la 13.30 e emisiunea in premiera a N Stoican.
Mai era putin si kanalistii incep o noua emisiune si pentru cateva episoade nu li s-a parut deranjul prea mare...
Eu nu am vazut saptamana asta decat un episod;nu mai stiu nimic, nu stiu cand voi putea recupera!
Imi este tare dor de ei, dar noroc cu forumul, ca pozele astea superbe, pentru care multumesc mult,ca imi mai alina dorul!
demiruta- vip
demiruta a scris:Da, asa se pare, Son Bahar va fi pe la 16,30 daca nu ma insel.iulianagl a scris:Buna seara.Ce se intampla cu kanald iar schimba programa?Arata ca pt. luni la 13.30 e emisiunea in premiera a N Stoican.
Mai era putin si kanalistii incep o noua emisiune si pentru cateva episoade nu li s-a parut deranjul prea mare...
Eu nu am vazut saptamana asta decat un episod;nu mai stiu nimic, nu stiu cand voi putea recupera!
Imi este tare dor de ei, dar noroc cu forumul, ca pozele astea superbe, pentru care multumesc mult,ca imi mai alina dorul!
Buna!Ce tampenie si emisiunea lui Bahmu n-o mai dau?Si din 30 aprilie incepe un nou serial de la 14.45.Nu mai inteleg nimic.
iulianagl- moderator
mai fetelor dar cine e a2a mireasa?scz dar eu sunt incepatoare cu serialul asta
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
chrisa a scris:mai fetelor dar cine e a2a mireasa?scz dar eu sunt incepatoare cu serialul asta
fosta soaţă a sex simbolului ( Galip). ce fac kanaliştii nu mai dau finalul serialului ????
Se pare ca de sapt viitoare Son Bahar va fi la 14,45 si dupa ce se termina asta incepe un alt film, Tradare in familie.iulianagl a scris:demiruta a scris:Da, asa se pare, Son Bahar va fi pe la 16,30 daca nu ma insel.iulianagl a scris:Buna seara.Ce se intampla cu kanald iar schimba programa?Arata ca pt. luni la 13.30 e emisiunea in premiera a N Stoican.
Buna!Ce tampenie si emisiunea lui Bahmu n-o mai dau?Si din 30 aprilie incepe un nou serial de la 14.45.Nu mai inteleg nimic.
Vom vedea!
demiruta- vip
Pagina 22 din 30 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30
Subiecte similare
» Canan-Destin furat
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen