UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 12 din 30
Pagina 12 din 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
[quote="DENISA"]
Buna dimineata tuturor.
Dana pe parcursul serialului mai apare o cineva care pretinde ca poarta copilul lui Galip sau am inteles eu gresit?
O zi placuta si cu mult soare tuturor. have a nice day
Buna dimineata tuturor.
Dana pe parcursul serialului mai apare o cineva care pretinde ca poarta copilul lui Galip sau am inteles eu gresit?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Mai e mult pana-l omoara pe Serdar ??
Ma enerveaza mai mult decat ar trebui....
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Buna !!!iulianagl a scris:Buna!
.
Multumesc din suflet pentru rezumatul tau foarte lamuritor.
Tare as vrea sa se schimbe ora de difuzare, asa aflasem din culisele kanalistilor ca se va intampla, dar se pare ca nu se aproba de sus!
Am pierdut si astazi episodul si nici nu am timp acum sa ma uit, le voi recupera si eu cand am sa pot.
Inca o data mii de multumiri, Iulia!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:Buna !!!iulianagl a scris:Buna!
.
Multumesc din suflet pentru rezumatul tau foarte lamuritor.
Tare as vrea sa se schimbe ora de difuzare, asa aflasem din culisele kanalistilor ca se va intampla, dar se pare ca nu se aproba de sus!
Am pierdut si astazi episodul si nici nu am timp acum sa ma uit, le voi recupera si eu cand am sa pot.
Inca o data mii de multumiri, Iulia!
iulianagl- moderator
iulia1965 a scris:Mai e mult pana-l omoara pe Serdar ??
Nu mai pe tine crezi, eu nici macar nu ma uit cand apar fazele cu el.Si nu inteleg ce e in capul lui Melek de a cui parte e?Si Nursel halal prietena! Ma gandesc cine-i vine de hac lui Serdar.Aaa si cu cotoroanta de mama-sa ce o sa se intample sper ca n-o s-o tina mult Galip pe langa el.Auzi la ea Sabiha pacatuieste traind si avand un copil cu Galip dar ea n-a pacatuit ca si-a abandonat copilul si pe deasupra a mai si ucis cred ca de pe la episoadele astea n-o sa-mi mai placa cum decurg treburile.
iulianagl- moderator
[quote="iulianagl"]
Iubita nu mai apare nimeni cu vreun copil ( sau poate mi-a scăpat mie ) , Kurşat răpeşte copilul Sabiei dar bebeluşul apoi îi este dus lui Marve ( Leyla din ASI) iar apoi prin ep 40 mai apare o nebună care e vecină cu Galip şi amorezată până peste cap de el . Tipa aceasta cred că are legătură cu psihopatul care o va răpi pe Sabiha şi pe Kerem în ep 44 sau 45, din cauza ei Sabiha va vrea să plece în Germania cu bunica lui Memo şi cu copiii.
DENISA a scris:
Buna dimineata tuturor.
Iubita nu mai apare nimeni cu vreun copil ( sau poate mi-a scăpat mie ) , Kurşat răpeşte copilul Sabiei dar bebeluşul apoi îi este dus lui Marve ( Leyla din ASI) iar apoi prin ep 40 mai apare o nebună care e vecină cu Galip şi amorezată până peste cap de el . Tipa aceasta cred că are legătură cu psihopatul care o va răpi pe Sabiha şi pe Kerem în ep 44 sau 45, din cauza ei Sabiha va vrea să plece în Germania cu bunica lui Memo şi cu copiii.
iulianagl a scris:iulia1965 a scris:Mai e mult pana-l omoara pe Serdar ??
Nu mai pe tine crezi, eu nici macar nu ma uit cand apar fazele cu el.Si nu inteleg ce e in capul lui Melek de a cui parte e?Si Nursel halal prietena! Ma gandesc cine-i vine de hac lui Serdar.Aaa si cu cotoroanta de mama-sa ce o sa se intample sper ca n-o s-o tina mult Galip pe langa el.Auzi la ea Sabiha pacatuieste traind si avand un copil cu Galip dar ea n-a pacatuit ca si-a abandonat copilul si pe deasupra a mai si ucis cred ca de pe la episoadele astea n-o sa-mi mai placa cum decurg treburile.
Pe Serdar îl înjunghe Nursel, apoi îl duc şi-l aruncă într-o prăpastie şi culmea nu moare, el apare după ce naşte Sabiha şi la o petrecere acasă la Galip vine după Nursel care fugise de el şi o împuşcă pe mama lui Galip .
[quote="DENISA"]
Aaa deci e vecina dar nu stiu e o faza cand merg la o casa Sabiha si Galip iar acolo ii astepta ea iar dupa o discutie aia le arata un test de sarcina iar pe Galip il apuca pandaliile si de aici am dedus ca poate spune ca e copilul lui Galip.
iulianagl a scris:DENISA a scris:
Buna dimineata tuturor.
Aaa deci e vecina dar nu stiu e o faza cand merg la o casa Sabiha si Galip iar acolo ii astepta ea iar dupa o discutie aia le arata un test de sarcina iar pe Galip il apuca pandaliile si de aici am dedus ca poate spune ca e copilul lui Galip.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
nu am văzut faza asta , în ce ep este să mă uit ???
DENISA a scris:iulianagl a scris:iulia1965 a scris:Mai e mult pana-l omoara pe Serdar ??
Pe Serdar îl înjunghe Nursel, apoi îl duc şi-l aruncă într-o prăpastie şi culmea nu moare, el apare după ce naşte Sabiha şi la o petrecere acasă la Galip vine după Nursel care fugise de el şi o împuşcă pe mama lui Galip .
Asa deci Nursel se ocupa de el dar nu moare si vine dupa ea la petrecerea lui Galip dar ce naiba cauta ea la Galip?Iar hoasca de mama-sa am impresia ca nu o place deloc pe Sabiha si cred ca incearca sa-i sperie pe copii spunandu-le povesti de groaza.Kursat nu e omul care am crezut ca e la inceput ma gandeam ca in serialul asta poate are si el un rol mai pozitiv decat pana acum.
iulianagl- moderator
DENISA a scris:iulianagl a scris:
nu am văzut faza asta , în ce ep este să mă uit ???
Cred ca de la 40 ca eu sincer am vazut fragmentele nu m-am uitat de-a fira-n par, de-a fira-n par sunt de abia pe la ep. 25.Sorry!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Asa deci Nursel se ocupa de el dar nu moare si vine dupa ea la petrecerea lui Galip dar ce naiba cauta ea la Galip?Iar hoasca de mama-sa am impresia ca nu o place deloc pe Sabiha si cred ca incearca sa-i sperie pe copii spunandu-le povesti de groaza.Kursat nu e omul care am crezut ca e la inceput ma gandeam ca in serialul asta poate are si el un rol mai pozitiv decat pana acum.
Nursel fuge de Serdar la Galip acasă şi taman atunci era petrecerea . e dusă rău cu cercul mama lui Galip , e o zgripţuroaică se poartă urât atât cu Sabiha cât şi copiii , în faţa lui Galip e numai lapte şi miere iar apoi îşi scoate colţii, culmea e prietenă cu Nursel , chiar o ajută să scape de Serdar după ce îl înjunghe , chiar o ascunde pe Nursel cred la vreo amică de a ei din puşcărie . Din cauza cotoroanţei Sabiha va pleca cu copii de la vilă.
iulianagl a scris:
Cred ca de la 40 ca eu sincer am vazut fragmentele nu m-am uitat de-a fira-n par, de-a fira-n par sunt de abia pe la ep. 25.Sorry!
Şi eu l-am văzut pe sărite , dar nu îmi amintesc să fi văzut faza asta . dacă e ep 40 , e tipa brunetă care o face pe Sabiha să creadă că are o relaţie cu Galip. Tu te referi cumva la faza când Galip era în grădina casei lui cu tipa brunetă lângă el şi tipa îl ţinea pe Kerem în braţe iar Sabiha ia văzut de sus după terasă ?
ep 40 part. 1 faza cu gradina
https://www.youtube.com/watch?v=kxtrrPNxOYE
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 16 Mar 2010, 5:52 pm, editata de 1 ori
buna ,,destinatelor,,
----daca tot vreti sa aflati mai multe va relatam:pe melek o santajeaza serdar ca se duce la politie si ii va spune ca ea dupa trei zile a scos o suma imensa ,si ea si-a dat seama ca el stie ca ea a pus pe cineva sa-l omoare pe barbatul ei,si atunci ea i-a oferit bani dar el i-a refuzat zicand ca el are foarte multi bani si nu bani sunt tinta lui ce distrugerea lui galip,atunci a venit cu ideea sa intre iar in afaceri galip cu melek cu tiparirea etichetelor iar el se va ocupa cu rapoartele false ca sa i acopere suma scoasa,dar dupa ce va semna contractul cand ii va spune el sa se retraga sa o faca melek.melek saraca in principiu nu a vrut dar nu avea sa -i treaca prin cap la cat de mult ii vrea raul lui galip serdar,ea credea ca va scapa ieftin.
----mama lui galip intradevar moare de mana lui serdar chiar la botezul lui kerem .
----dupa moartea lui merve ramane erdal fratele ei sa conduca imperiul dar acest erdal e mai rau decat serdar.brrrr.
----kursat face mult rau,pacat .
----daca tot vreti sa aflati mai multe va relatam:pe melek o santajeaza serdar ca se duce la politie si ii va spune ca ea dupa trei zile a scos o suma imensa ,si ea si-a dat seama ca el stie ca ea a pus pe cineva sa-l omoare pe barbatul ei,si atunci ea i-a oferit bani dar el i-a refuzat zicand ca el are foarte multi bani si nu bani sunt tinta lui ce distrugerea lui galip,atunci a venit cu ideea sa intre iar in afaceri galip cu melek cu tiparirea etichetelor iar el se va ocupa cu rapoartele false ca sa i acopere suma scoasa,dar dupa ce va semna contractul cand ii va spune el sa se retraga sa o faca melek.melek saraca in principiu nu a vrut dar nu avea sa -i treaca prin cap la cat de mult ii vrea raul lui galip serdar,ea credea ca va scapa ieftin.
----mama lui galip intradevar moare de mana lui serdar chiar la botezul lui kerem .
----dupa moartea lui merve ramane erdal fratele ei sa conduca imperiul dar acest erdal e mai rau decat serdar.brrrr.
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Bruni-My a scris:buna ,,destinatelor,,
se dovedeşte a fi un mare dobitoc.
am uitat:
---tipa care apare in ep 40 este vecina lui galip dar erdal pusese camere de luat vederi peste tot si a vazut ca e interesat de el atunci s-a interesat de ea si a aflat ca are un frate in inchisoare si i-a propus sa faca in asa fel incat el sa nu fie cu sabiha ca altfel il omoara pe fratele ei.ea se duce la sabiha si ii spune fel de fel de vorba ca ei traiesc impreuna,si deasta pleaca ea in germania,vroia
---tipa care apare in ep 40 este vecina lui galip dar erdal pusese camere de luat vederi peste tot si a vazut ca e interesat de el atunci s-a interesat de ea si a aflat ca are un frate in inchisoare si i-a propus sa faca in asa fel incat el sa nu fie cu sabiha ca altfel il omoara pe fratele ei.ea se duce la sabiha si ii spune fel de fel de vorba ca ei traiesc impreuna,si deasta pleaca ea in germania,vroia
Bruni-My- membru senior
Bruni-My a scris:am uitat:
---tipa care apare in ep 40 este vecina lui galip dar erdal pusese camere de luat vederi peste tot
cine este ERDAL ??
DENISA a scris:Bruni-My a scris:buna ,,destinatelor,,
se dovedeşte a fi un mare dobitoc.
asa e .el fuge dar din umbra tot face rau.el ii rapeste copilul lui sabiha si da vina pe merve,dar lasa ca nici de merve nu mi pare rau,,cu ce mana dai cu aceea primesti,,
Bruni-My- membru senior
Bruni-My a scris:
asa e .el fuge dar din umbra tot face rau.el ii rapeste copilul lui sabiha si da vina pe merve,dar lasa ca nici de merve nu mi pare rau,,cu ce mana dai cu aceea primesti,,
am văzut că Marve va muri .
DENISA a scris:Bruni-My a scris:am uitat:
---tipa care apare in ep 40 este vecina lui galip dar erdal pusese camere de luat vederi peste tot
cine este ERDAL ??
e fratele lui merve chiar in ep de ieri a fost pomenit ,ca tatal ei mereu il da ca exemplu pe galip in fata lui erdal.
Bruni-My- membru senior
S-au luat de BBG,comentand nr. nenorociri/nr. episoade...dar aici e si mai rau! Sunt mai condensate!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
DENISA a scris:Bruni-My a scris:
am văzut că Marve va muri .
cel care o omoara e concubinul tipei care il rapeste pe copil ,si cred ca din ordinul lui kursat o omoara ca el deabia iesise de la inchisoare.
Bruni-My- membru senior
eu tradus nu pot să-l văd ziua .Bruni-My a scris:
e fratele lui merve chiar in ep de ieri a fost pomenit ,ca tatal ei mereu il da ca exemplu pe galip in fata lui erdal.
iulia1965 a scris:S-au luat de BBG,comentand nr. nenorociri/nr. episoade...dar aici e si mai rau! Sunt mai condensate!
asa e parca se tin prea lant la astia dar e bucurator ca nu te plictisesti si nu are ep multe.
Bruni-My- membru senior
Bruni-My a scris:
dragalasa dar il poti vedea dupa seara tradus ce e urcat pe yt.
aşa am mai văzut dar nu am răbdare să mă uit . mă mai uit şi ziua printre picăţele dacă am timp şi nu uit , online .
Pagina 12 din 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Subiecte similare
» Canan-Destin furat
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
Pagina 12 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum