UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 21 din 30
Pagina 21 din 30 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
Ma ladies sincer ma enerveaza rau Galip asta cu bunatatea lui dar parca totul are o limita o fi el un bun samaritean dar gata ajunge, de aici incep ei sa se certe.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
DENISA a scris:dar poţi pune şi poză .iulianagl a scris:
Buna Dana cu semnatura am rezolvat-o cat de cat dar fara poza, merge si asa.Mersi te pup dulce.
Cum adica poti si scris si poza?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:DENISA a scris:dar poţi pune şi poză .iulianagl a scris:
Buna Dana cu semnatura am rezolvat-o cat de cat dar fara poza, merge si asa.Mersi te pup dulce.
da iubita . scuze ca raspund mai greu vorbesc şi cu chrisa pe mess.
DENISA a scris:iulianagl a scris:DENISA a scris:dar poţi pune şi poză .iulianagl a scris:
da iubita . scuze ca raspund mai greu vorbesc şi cu chrisa pe mess.
Nu face nimic si eu am intrat un pic pe huni sa vedem daca Sami a postat ep.5 la G. indragostit
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu face nimic si eu am intrat un pic pe huni sa vedem daca Sami a postat ep.5 la G. indragostit
te uiţi la varianta în engleză ???
Yüksel Yavuz
08.04.2010
TRT 1 ekranlarýnda bugün baþlayacak 'Hanýmeli Sokaðý' isimli dizi için Erkan Petekkaya, Þafak Sezer, Sermiyan Midyat ve Þenol Ýpek cezaevine girdi. Dört ünlü kader mahkumu, sette herkesi eðlendirdi
Erkan Petekkaya, Þafak Sezer, Sermiyan Midyat ve askerlik sonrasý ortalarda pek görünmeyen Þenol Ýpek, hapishaneye girdi! Ekranlarýn dört baþarýlý ismi, TRT 1'de bugün ilk bölümü yayýnlanacak 'Hanýmeli Sokaðý' isimli dizi için kendilerini demir parmaklýklarýn arkasýnda buldu.
ESPRÝLER GIRLA...
Dizi için biraraya gelen dörtlü, hapishane çekimleri boyunca herkesi güldürmeyi baþardý. Sette yaptýklarý esprilerle de, Þafak Sezer ve Erkan Petekkaya ekibin gözbebeði haline geldi. Yönetmenliðini; '120', 'Deli Deli Olma', 'O... Çocuklarý' gibi filmlerle adýný duyuran Murat Saraçoðlu'nun, senaristliðini ise Ýnci Uluçay'ýn üstlendiði dizide birçok baþarýlý isim var Kadroda yer alan bu isimlerden bazýlarý þöyle: Þerif Sezer, Turgay Tanülkü, Berke Hürcan, Ayþe Tunaboylu, Levent Ýnanýr ve Neslihan Acar... Dizinin müziklerini ise Selim Çaldýran hazýrladý.
08.04.2010
TRT 1 ekranlarýnda bugün baþlayacak 'Hanýmeli Sokaðý' isimli dizi için Erkan Petekkaya, Þafak Sezer, Sermiyan Midyat ve Þenol Ýpek cezaevine girdi. Dört ünlü kader mahkumu, sette herkesi eðlendirdi
Erkan Petekkaya, Þafak Sezer, Sermiyan Midyat ve askerlik sonrasý ortalarda pek görünmeyen Þenol Ýpek, hapishaneye girdi! Ekranlarýn dört baþarýlý ismi, TRT 1'de bugün ilk bölümü yayýnlanacak 'Hanýmeli Sokaðý' isimli dizi için kendilerini demir parmaklýklarýn arkasýnda buldu.
ESPRÝLER GIRLA...
Dizi için biraraya gelen dörtlü, hapishane çekimleri boyunca herkesi güldürmeyi baþardý. Sette yaptýklarý esprilerle de, Þafak Sezer ve Erkan Petekkaya ekibin gözbebeði haline geldi. Yönetmenliðini; '120', 'Deli Deli Olma', 'O... Çocuklarý' gibi filmlerle adýný duyuran Murat Saraçoðlu'nun, senaristliðini ise Ýnci Uluçay'ýn üstlendiði dizide birçok baþarýlý isim var Kadroda yer alan bu isimlerden bazýlarý þöyle: Þerif Sezer, Turgay Tanülkü, Berke Hürcan, Ayþe Tunaboylu, Levent Ýnanýr ve Neslihan Acar... Dizinin müziklerini ise Selim Çaldýran hazýrladý.
DENISA a scris:Yüksel Yavuz
08.04.2010
ESPRÝLER GIRLA...
Buna seara..cred ca este vorba de noul lui film care a inceput azi ..se poate vedea on line aici , pe ddizi nu este pus inca..
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
clio 24 a scris:
Buna seara..cred ca este vorba de noul lui film care a inceput azi ..se poate vedea on line aici http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?Kanal=TV1, pe ddizi nu este pus inca..
da iubita , e despre noul film .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 08 Apr 2010, 10:57 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:
da iubita , e despre noul film .
Are rol de mafiot cred..am vazut promo...dar e misto barbat...
clio 24- vip
clio 24 a scris:
Are rol de mafiot cred..am vazut promo...dar e misto barbat...
ca bărbat îmi place, are ceva care te face să vrei să-l mai vezi , dar mi se pare cam trecut ptr cei doar 39 de ani ai lui .Am văzut şi eu promo dar nu îmi plac personajele aşa că nu m-am uitat la film .
Sio eu am vazut doar promo..nu cred ca m-ar prinde filmul...
Mai este un film inaintea lui Son Bahar, l-am gasit pe ddizi.com,se numeste Beyaz Gelincik, in care arata mai tanar, numai are cearcanele...mie mi-a placut felul natural in care joaca si vocea calda..plus potriveala cu Sabiha..
Mai este un film inaintea lui Son Bahar, l-am gasit pe ddizi.com,se numeste Beyaz Gelincik, in care arata mai tanar, numai are cearcanele...mie mi-a placut felul natural in care joaca si vocea calda..plus potriveala cu Sabiha..
clio 24- vip
clio 24 a scris:Sio eu am vazut doar promo..nu cred ca m-ar prinde filmul...
Şi mie vocea lui şi blândeţea privirii mi-au plăcut la el .
Buna dimineata, fetelor !!! Va doresc o zi frumoasa si va las o cafeluta...
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
Buna, dragelor!
Multumesc de cafeluta,de poze , de prezenta voastra benefica pe topic!
Vizionare placuta!
Multumesc de cafeluta,de poze , de prezenta voastra benefica pe topic!
Vizionare placuta!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Astia doi ma scot din minti, niciodata nu stiu sa pastreze ceeea ce au castigat cu sacrificii de tot felul si sentimente puse-n joc!
Acum chiar ca Galip exagereaza cu atata grija pentru donsoara Marve...
Acum chiar ca Galip exagereaza cu atata grija pentru donsoara Marve...
demiruta- vip
S-a terminat episodul si mi-a lasat un gust amar;Nursel, nebuna din dragoste, poate Mircea Radu ar vindeca-o!
Verena, a cazut in plasa si parasita si cu banii luati, pfoaiii, unde duce dragostea cu nabadai la anii ei!
Cuplul Sbiha/galip iarasi in impas;Galip o face lata tot ducandu-se sa le ajute pe toate femeile nefericite, nici chiar asaaa, mi-a facut nervi!
Sa fie la ei acolo, dar chiar ca e ca la turci!!!!
Verena, a cazut in plasa si parasita si cu banii luati, pfoaiii, unde duce dragostea cu nabadai la anii ei!
Cuplul Sbiha/galip iarasi in impas;Galip o face lata tot ducandu-se sa le ajute pe toate femeile nefericite, nici chiar asaaa, mi-a facut nervi!
demiruta- vip
demiruta a scris:
Bună Demiruţa ! am văzut şi eu astăzi printre picăţele serialul , mi-ar place să - l pot vedea integral ( un ochi la serial , unul la hârţoage ) , kanaliştii au căsăpit rău serialul, de vreo 2 zile se chinuie să dea ep . 36 turcesc şi tot nu răuşeşc . Galip şi Sabiha se ceartă din cauza celorlalţi, ei nu se ceartă din cauza propriilor probleme, Galip cam exagerează cu protecţia lui Nursel şi a lui Merve, Merve a făcut anumite răutăţi conştientă fiind că o face geloasă pe Sabiha .
Bunica lui Memo prospătură a căutat , prospătură a găsit , dar îi recuperează actele şi cardurile generosul de Kemal , spre disperare lui Ruhsar , Kemal cam roieşte în jurul nemţoaicei .
Am vazut ca astia taie la greu, asteptam sa vad palma lui Galip astazi, dar mai bine ca nu a mai fost azi, probabil o sa fie maine,DENISA a scris:demiruta a scris:
Bună Demiruţa ! am văzut şi eu astăzi printre picăţele serialul , mi-ar place să - l pot vedea integral ( un ochi la serial , unul la hârţoage ) , kanaliştii au căsăpit rău serialul, de vreo 2 zile se chinuie să dea ep . 36 turcesc şi tot nu răuşeşc . Galip şi Sabiha se ceartă din cauza celorlalţi, ei nu se ceartă din cauza propriilor probleme, Galip cam exagerează cu protecţia lui Nursel şi a lui Merve, Merve a făcut anumite răutăţi conştientă fiind că o face geloasă pe Sabiha .
Bunica lui Memo prospătură a căutat , prospătură a găsit , dar îi recuperează actele şi cardurile generosul de Kemal , spre disperare lui Ruhsar , Kemal cam roieşte în jurul nemţoaicei .
Asa este, se cearta din cauza celor din jur, dar Galip exagereaza, nicio femeie , oricat de supusa si rabdatoare ar fi nu ar suporta asa ceva, de unde vine galip, suna telefonul uneia dintre femeile cu probleme si el trebuie sa plece acolo neaparat;ieri imi placea asa de mult de ei cand dansau la petrcerea Gulsenei si, poc, telefonul, s-a dus naibii momentul;si Sabiha il tocaneste la cap, dar s-o fi saturat si ea; acum stiu clar de ce ii va da palma aceia si tot nu sunt de acord cu el, sa nu o invinovateasca pe ea ca nu e singura vinovata!
Cred ca in final kanalistii nostri fac vreo 50 de episoade din 46 cate sunt la turci, mari neseriosi!
demiruta- vip
am senzaţia că taie şi din acţiune nu doar bucăţesc episoadele . cred că vor să ajungă pe la ep 60.
Sabiha e mai guralivă din familie , Ruhsar , mama lui Ruhsar şi ele sunt cam guralive chiar şi Gulşen .
Sabiha e mai guralivă din familie , Ruhsar , mama lui Ruhsar şi ele sunt cam guralive chiar şi Gulşen .
http://tr.sevenload.com/videolar/5W8nkJ0-Erkan-Petekkaya-ve-Ei-MegaMagazin-Roeportaj
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/taninmaz_hale_geldi.htm e un filmuleţ în josul paginii .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 10 Apr 2010, 2:53 am, editata de 1 ori
Multumim Deni ..ce de poze ne-ai pus vad ca inelul este personal..il are in toate filmele
clio 24- vip
Floricel ..iubita nu poti sa ne traduci si noua ce zice in filmuletul din josul paginii
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/taninmaz_hale_geldi.htm e un filmuleţ în josul paginii .
clio 24- vip
Pagina 21 din 30 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30
Subiecte similare
» Canan-Destin furat
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
Pagina 21 din 30