UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 20 din 30
Pagina 20 din 30 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
Adevarat a inviat!IRIS a scris:Buna dimineata !!! HRISTOS A INVIAT !!! :cioc:
Am vazut filmul si sunt la zi acum;intradevar, Kursat isi va arata adevarata fata abia in episodul de maine, oamenii ca el sun foarte periculosi!
Galip e dragut si tandru in toate ipostazele;dar nu-i lasa scenaristii sa fie linistiti decat pret de-o clipa si apoi le trimit o noua belea pe cap, ca sa fie agitatia specifica dramelor turcesti mai vizibila!
Mai sunt cateva episoade, oare doar in ultimul vor fi fericiti si mai ales, linistiti?
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Paste Fericit~
Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.
Adevarat ca a inviat!!!
intrucat am fost plecata nu am avut prilejul sa va urez in prima zi dar nici in a treia nu e tarziu.va pupacesc!!!
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Nu e tarziuuuu si eu te pupacesc si ma duc sa mananc un ou rosu, mi-ai adus aminte ca nu am mancat deloc:))Bruni-My a scris:
Paste Fericit~
Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.
Adevarat ca a inviat!!!
intrucat am fost plecata nu am avut prilejul sa va urez in prima zi dar nici in a treia nu e tarziu.va pupacesc!!!
demiruta- vip
Son Bahar
Multumesc si eu pentru lamuriri,de doua zile n-am putut sa-l vad si imi pare tare rau,sper sa recuperez maine. Pana atunci pofta buna la oua si cozonac si miel.
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
Multumesc frumos!milia a scris:Multumesc si eu pentru lamuriri,de doua zile n-am putut sa-l vad si imi pare tare rau,sper sa recuperez maine. Pana atunci pofta buna la oua si cozonac si miel.
Va invit si pe voi, numa nu stiu sa pun pozele, nu-mi iese deloc de cate ori incerc! ousor: ousor:
demiruta- vip
demiruta a scris:Multumesc frumos!milia a scris:Multumesc si eu pentru lamuriri,de doua zile n-am putut sa-l vad si imi pare tare rau,sper sa recuperez maine. Pana atunci pofta buna la oua si cozonac si miel.
Va invit si pe voi, numa nu stiu sa pun pozele, nu-mi iese deloc de cate ori incerc! ousor: ousor:
of of cum sa nu stii dar noi de ce existam ma faci sa rosesc ca un ou rosu de pasti.fii atenta:cand deschizi pagina de mesaj in partea dr exista acea fereastra unde scrie,,gazduieste o imagine,,dai pe ea iar unde scrie ,,browse ,,dai acolo si te duci unde ai tu poze si bifezi poza si dai ,,open,,.dupa care ti se deschide o pagina cu mai multe linkuri.e tu alegi,,FORUM CODE,,si dai copy din mouse si vii din nou pe pagina ta de mesaj si dai,,PASTE,,da doamne sa ti reuseasca.pupicii la demerici.
Bruni-My- membru senior
Iubita ce mai faci?Imi era dor de tine. Cum a fost de Paste ai papat tot? Hai sa ciocnim si un ou :cioc: Hristos a inviat!Bruni-My a scris:
Paste Fericit~
Adevarat ca a inviat!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ce frumosi sunt toti, chiar si cel mic!Frumoase poze!Multumim!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Buna seara ladies.
Galip cand o imbratiseaza pe Sabiha zici ca o strange de gat si-i mai pune si mana la gura sa nu tipe probabil.
Galip cand o imbratiseaza pe Sabiha zici ca o strange de gat si-i mai pune si mana la gura sa nu tipe probabil.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna seara ladies.
drăgălaşo ce faci ????
DENISA a scris:iulianagl a scris:Buna seara ladies.
drăgălaşo ce faci ????
Buna iubita.Cum a fost de Paste?
Incerc sa pun si eu o semnatura cu poza dar nu-mi iese.
iulianagl- moderator
[quote="DENISA"][img]
buna seara .deni m-ai dat gata unde ai gasit pozele alea sunt super mai ales cand canta ei impreuna wooauuuu indragostit indragostit .
dea buna seara .imi cer scz ca nu am raspuns la mesaj aseara dar m-am luat cu altele pe net si nu am mai verificat.scuze.te pupic
buna seara .deni m-ai dat gata unde ai gasit pozele alea sunt super mai ales cand canta ei impreuna wooauuuu indragostit indragostit .
dea buna seara .imi cer scz ca nu am raspuns la mesaj aseara dar m-am luat cu altele pe net si nu am mai verificat.scuze.te pupic
Bruni-My- membru senior
V-a placut episodul astazi?
Mie cel mai mult mi-a placut nunta capitanului cu gulsen, ce bine ii statea tipei gatita si ce surprize minunate i-a pregatit dom' capitan!
Biata Marve a intrat la apa nevinovata, mare proasta, ca naiva e putin spus!!
Ce mai urmeaza rau pentru cuplul Galip/Sabiha;vreau sa-i vad asezati la casa lor odata! indragostit
Mie cel mai mult mi-a placut nunta capitanului cu gulsen, ce bine ii statea tipei gatita si ce surprize minunate i-a pregatit dom' capitan!
Biata Marve a intrat la apa nevinovata, mare proasta, ca naiva e putin spus!!
Ce mai urmeaza rau pentru cuplul Galip/Sabiha;vreau sa-i vad asezati la casa lor odata! indragostit
demiruta- vip
Ca sa vezi;ce mare greutate, dar nu am avut timp sa exersez;am citit eu instructiunile de postare pe forum, dar nu mi-a iesit de vreo doua ori si gata, m-am retras la carapacea mea, multumindu-ma cu ce primesc de la voi, dar stiu ca nu e frumos doar da primesti, trebuie sa mai si dai!Bruni-My a scris:demiruta a scris:Multumesc frumos!milia a scris:Multumesc si eu pentru lamuriri,de doua zile n-am putut sa-l vad si imi pare tare rau,sper sa recuperez maine. Pana atunci pofta buna la oua si cozonac si miel.
of of cum sa nu stii dar noi de ce existam ma faci sa rosesc ca un ou rosu de pasti.fii atenta:cand deschizi pagina de mesaj in partea dr exista acea fereastra unde scrie,,gazduieste o imagine,,dai pe ea iar unde scrie ,,browse ,,dai acolo si te duci unde ai tu poze si bifezi poza si dai ,,open,,.dupa care ti se deschide o pagina cu mai multe linkuri.e tu alegi,,FORUM CODE,,si dai copy din mouse si vii din nou pe pagina ta de mesaj si dai,,PASTE,,da doamne sa ti reuseasca.pupicii la demerici.
Multumesc din suflet pentru lamuriri, o sa-ti dedic prima poza postata!
demiruta- vip
Buna ziua! Sunteti pe receptie, iubitoarele lui Galip?
Eu am luat o pauza"fortata" numai sa pot vedea episodul!
Vizionare placuta!
Eu am luat o pauza"fortata" numai sa pot vedea episodul!
Vizionare placuta!
demiruta- vip
Cand le este lumea mai draga lui Galip si Sabihai, apre Nursel cu o problema si bineinteles ca Galip, gentelmenul trebuie sa o rezolve imediat;pana cand o mai dura legatura asta, ca ma enerveaza rau!
Ruhsar nu stie sa stea suparata...si al naibii Kemal o face intruna sa fie geloasa, mai sa fie!
Ruhsar nu stie sa stea suparata...si al naibii Kemal o face intruna sa fie geloasa, mai sa fie!
demiruta- vip
Vaiii, cand dansul era mai frumos si Sabiha dansa la sentiment cu Galip, bineinteles ca a sunat iarasi telefonul, de aasta Marve;si va incepe iar scandalul, se vede din promoul ep de maine;pfoaaaa, ce putin tine fericirea la turcii astia, mananca drama pe paine si in dulce si in post, astia!
demiruta- vip
iulianagl a scris:
iubita să dai un semn când intri , să incercăm să te ajutăm cu semnătura .
Intri la Profil => Preferinţe => Adaugă întotdeauna semnatura la mesaje : bifezi cerculeţul
Apoi intri la PROFIL ----- SEMNĂTURĂ în căsuţa care apare scrii ceva sau pui o fotografie dar să fie încadrată adresa fotografiei de [.img] [./img].
DENISA a scris:iulianagl a scris:
iubita să dai un semn când intri , să incercăm să te ajutăm cu semnătura .
Intri la Profil => Preferinţe => Adaugă întotdeauna semnatura la mesaje : bifezi cerculeţul
Apoi intri la PROFIL ----- SEMNĂTURĂ în căsuţa care apare scrii ceva sau pui o fotografie dar să fie încadrată adresa fotografiei de .
Buna Dana cu semnatura am rezolvat-o cat de cat dar fara poza, merge si asa.Mersi te pup dulce.
iulianagl- moderator
dar poţi pune şi poză .iulianagl a scris:
Buna Dana cu semnatura am rezolvat-o cat de cat dar fara poza, merge si asa.Mersi te pup dulce.
Pagina 20 din 30 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30
Subiecte similare
» Canan-Destin furat
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
Pagina 20 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum