UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 19 din 30
Pagina 19 din 30 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
Prytymeu , multumesc...
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
Unde ai auzit ?? Eu speram sa joace impreuna cu Halit....florina1989 a scris:Galip o să joace într-un serial cu Berguzar Korel..
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
IRIIIIS!!!!!!!!!!
Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!
inima :flower: :flower:
Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!
inima :flower: :flower:
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Multumesc mult, Bruni !!Bruni-My a scris:IRIIIIS!!!!!!!!!!
IRIS- membru senior
scriu toate ziareleiulia1965 a scris:Unde ai auzit ?? Eu speram sa joace impreuna cu Halit....florina1989 a scris:Galip o să joace într-un serial cu Berguzar Korel..
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
cum a fost ep de astăzi ?? a născut Sabiha ?? eu nu am răuşit să-l văd.
DENISA a scris:cum a fost ep de astăzi ?? a născut Sabiha ?? eu nu am răuşit să-l văd.
Buna Deni..a fost frumos..poti sa-l vezi aici de obicei http://www.pbxtv.ro/
dar nu stiu daca la ora asta mai prinzi ep . de azi..dar poti sa vezi tot aici maine reluarea episodului de azi (pentru ca il dau dimineata de la 5-7, pe kanald)..setezi canalul , setezi ziua, setezi intervalul orar..astea sunt in josul paginii..
Da a nascut Sabiha, dar este inca la reanimare si copilul la incubator
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
clio 24 a scris:DENISA a scris:cum a fost ep de astăzi ?? a născut Sabiha ?? eu nu am răuşit să-l văd.
dar nu stiu daca la ora asta mai prinzi ep . de azi..dar poti sa vezi tot aici maine reluarea episodului de azi (pentru ca il dau dimineata de la 5-7, pe kanald)..setezi canalul , setezi ziua, setezi intervalul orar..astea sunt in josul paginii..
mulţumesc iubita , m-am chinuit să-l văd aici dar nu am răuşit niciodată, păcat că nu e tradus pe youtube .
DENISA a scris:clio 24 a scris:DENISA a scris:cum a fost ep de astăzi ?? a născut Sabiha ?? eu nu am răuşit să-l văd.
mulţumesc iubita , m-am chinuit să-l văd aici dar nu am răuşit niciodată, păcat că nu e tradus pe youtube .
In ultima vreme eu aici l-am vazut..asa cum spui tu cam chinuit..singura zi cand a mers bine a fost ieri..dar decat de loc...imi place tare filmul..l-am vazut in turceste..dar si cand intelegi ce spun ..e si mai frumos..
clio 24- vip
clio 24 a scris:
In ultima vreme eu aici l-am vazut..asa cum spui tu cam chinuit..singura zi cand a mers bine a fost ieri..dar decat de loc...imi place tare filmul..l-am vazut in turceste..dar si cand intelegi ce spun ..e si mai frumos..
În turcă l-am văzut şi eu , le-am mai întrebat şi pe turcoaice , dar nu mi-au tradus chiar toate fazele .
fetelor va urez
monicuta- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Fie ca Lumina sfântă şi tainică a Momentului Învierii Mântuitorului, să vă arata Calea trezirii sufletului si a ÎnDumnezeirii !
Să vă apere Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă apere de toate relele ştiute şi neştiute.
Să aveţi parte de sănătate şi de mult bine.
Priviţi prin credinţă spre Golgota, spre cununa de spini, pune mâna în rănile cuielor, opreşte-te şi ascultă şoapta lui ISUS: "Pentru tine am făcut-o."
Sărbători fericite!
HRISTOS A ÎNVIAT!
În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună....HRISTOS A ÎNVIAT !!!!
Fie ca spiritul Sfânt al Sărbătorilor de Paşte să va lumineze sufletele şi casele! Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ocrotească!
Un nou destin
Multumim pentru urari Denisa si fie ca cele bune sa se intoarca inmiit catre tine.
Paste Fericit.
:flower:
:zaet:
Paste Fericit.
:flower:
:zaet:
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
Sfintele sarbatori de Paste, sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi. PASTE FERICIT !!!
IRIS- membru senior
PASTE FERICIT!!!! iepuras: ousor: :lol!: :zaet: :zaet:
clio 24- vip
Paste fericit,plin de lumina si caldura sufleteasca sufleteasca. :ou: oua: iepuras: ousor: :lol!:
Hristos a inviat!
https://www.youtube.com/watch?v=TU5GR2jPDB8
Hristos a inviat!
https://www.youtube.com/watch?v=TU5GR2jPDB8
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
HRISTOS A INVIAT !!!
IRIS- membru senior
Cristos a inviat...Sarbatori fericite...
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
HHRISTOS A INVIAT!
Lumina invierii sa va ramana in suflet si sa va calauzeasca pasii!
https://www.youtube.com/watch?v=Tkwz_PEui7M&playnext_from=TL&videos=5FhQyu74RiI&feature=sub
Lumina invierii sa va ramana in suflet si sa va calauzeasca pasii!
https://www.youtube.com/watch?v=Tkwz_PEui7M&playnext_from=TL&videos=5FhQyu74RiI&feature=sub
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
HRISTOS A INVIAT
SARBATORI FERICITE!va doresc tuturor sa aveti un PASTE FERICIT,multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi. :ou: :zaet: :cioc:
gabytzyca- membru
Varsta : 54
HRISTOS A INVIAT SI PASTE FERICIT si din partea mea pt toata lumea cu o mica intarziere dar am fost plecata :ou: ousor: iepuras: :zaet: :cioc: :;paste2:
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
ADEVARAT A INVIAT! ousor: :lol!:
PUPICEI LA TOATA LUMEAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
CINE-MI SPUNE SI MIE LA CE EPISOD S-A AJUNS, CA SUNT IN CEATA RAU, NU MAI STIU NIMIC DE FILMUL MEU DRAG;AM SPERAT SA VAD ASTAZI, DAR EXACT CAND MA ASEZASEM IN FOTOLIU SA MA UIT LA EPISOD, M-AM TREZIT CU MUSAFIRI...ASA CA M-AM BUCURAT, DAR FILM, YOC!!!
HELPPPPPPP! CINE MA AJUTA???SI UN LINK UNDE POT SA AJUNG LA ZI, VA ROG, FIE-VA MILA...ALTCEVA NU VREAU LA ORA ASTA.... inima :flower:
PUPICEI LA TOATA LUMEAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
CINE-MI SPUNE SI MIE LA CE EPISOD S-A AJUNS, CA SUNT IN CEATA RAU, NU MAI STIU NIMIC DE FILMUL MEU DRAG;AM SPERAT SA VAD ASTAZI, DAR EXACT CAND MA ASEZASEM IN FOTOLIU SA MA UIT LA EPISOD, M-AM TREZIT CU MUSAFIRI...ASA CA M-AM BUCURAT, DAR FILM, YOC!!!
HELPPPPPPP! CINE MA AJUTA???SI UN LINK UNDE POT SA AJUNG LA ZI, VA ROG, FIE-VA MILA...ALTCEVA NU VREAU LA ORA ASTA.... inima :flower:
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
un ep frumos ,si au recunoscut greselile si dragostea a triumfat..Kemal e foarte dragut cu viitorii socri...a "inviat""Serdar iar Krusat cred ca e nebun fara acte...ep viitoare cred ca vor fi foarte tensionate...
nety- membru activ
Buna dimineata !!! HRISTOS A INVIAT !!! :cioc:
IRIS- membru senior
Pagina 19 din 30 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30
Subiecte similare
» Canan-Destin furat
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER